Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

Δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός  για οικιακή χρήση βέβαια   τους καλοκαιρινούς μήνες δεν  θα 'χεις θέμα 

Χρειάζεται να αλλάξω ρυθμιστή; είχα πάει να πάρω φιάλη προπανιου σε ένα βενζινάδικο κ μου λέει ο τύπος εκεί αν είναι για οικιακή χρήση πάρε την κόκκινη φιάλη βουτανιο προπανιο coral, γιατί αν δει την φλόγα προπανιου η νοικοκυρά θα τρομάξει... Κ με τρόμαξε εμένα κ πήρα την κλασσική φιάλη 

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MHTSOSMAN είπε

Χρειάζεται να αλλάξω ρυθμιστή; είχα πάει να πάρω φιάλη προπανιου σε ένα βενζινάδικο κ μου λέει ο τύπος εκεί αν είναι για οικιακή χρήση πάρε την κόκκινη φιάλη βουτανιο προπανιο coral, γιατί αν δει την φλόγα προπανιου η νοικοκυρά θα τρομάξει... Κ με τρόμαξε εμένα κ πήρα την κλασσική φιάλη 

Οι κλασικοι ρυθμιστές για το υγραέριο είναι στα 30 mbar, ρυθμιζόμενοι από 28-50mbar, αυτό σημαίνει μια ροή αρερίου περίπου 0,8-1,5 kgr/h. Ο ρυθμιστής που έχεις στη φωτογραφία έχει χαρακτηριστικά 0,5 - 4 bar για ροή αερίου 8-14 κιλά/ώρα (η φιάλη έχει 10 κιλά αέριο!!), που μάλλον σημαίνει ότι δεν είναι ο κατάλληλος για την ψησταριά σου. 

Επεξ/σία από kayak
Δημοσ.

Εχω χτιστό bbq στο μπαλκόνι και για να αποφύγω την ταλαιπωρία του κάρβουνου σκεφτόμουν μήπως μπορεί να γίνει κάποια μετατροπή και να του βαλω μια με υγραέριο.

Υπάρχουν επιτραπέζιες ψησταριες οι οποία θα κάτσει μέσα στο bbq. Η μπουκάλα θα μπορεί να κρυφτεί από κάτω.

Είναι κάτι που μου ξεφέυγει? Το έχει κάνει κανείς?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsagod είπε

Εχω χτιστό bbq στο μπαλκόνι και για να αποφύγω την ταλαιπωρία του κάρβουνου σκεφτόμουν μήπως μπορεί να γίνει κάποια μετατροπή και να του βαλω μια με υγραέριο.

Υπάρχουν επιτραπέζιες ψησταριες οι οποία θα κάτσει μέσα στο bbq. Η μπουκάλα θα μπορεί να κρυφτεί από κάτω.

Κάτι σαν αυτές εννοείς?

https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque.html?keyphrase=built&o=ψησταρια+υγραεριου+built&order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kayak είπε

μάλλον σημαίνει ότι δεν είναι ο κατάλληλος για την ψησταριά σου. 

Κ τον είχαν σετ με την εστία...καταλαβα... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MHTSOSMAN είπε

Οι προδιαγραφές του ρυθμιστή και της εστιας είναι για προπάνιο , εάν χρησιμοποιήσεις βουτάνιο δεν θα έχεις σωστή απόδοση ..

Την εστία από που την πήρες ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

Την εστία από που την πήρες ;

Από the Mart

4 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

Οι προδιαγραφές του ρυθμιστή και της εστιας είναι για προπάνιο , εάν χρησιμοποιήσεις βουτάνιο δεν θα έχεις σωστή απόδοση

Όλες αυτές οι επώνυμες Weber, Napoleon κτλ γράφουν propane, δεν θα δουλεύουν με την κλασσική φιάλη coral, πετρογκαζ βουτανιο προπανιο; 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις συναρμολογησα την Kenton από το Leroy! Διαβάζω τις οδηγίες και δε λέει πουθενά για πρώτο κάψιμο όπως διάβασα εδώ από αρκετούς. Πιστεύετε ότι πρέπει να το κάνω και αν ναι για ποσα λεπτά; Επίσης οι σχάρες είναι μαντεμενιες αλλά γυαλιστερές και όχι ματ (εμαγιε λέγονται;) αυτές να φανταστω καθαρίζονται με σφουγγάρι και όχι με σύρμα-βούρτσα; Έχω την εντύπωση ότι θα χαλάσουν αν τις τρίψω με κάτι σκληρό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MHTSOSMAN είπε

Από the Mart

Όλες αυτές οι επώνυμες Weber, Napoleon κτλ γράφουν propane, δεν θα δουλεύουν με την κλασσική φιάλη coral, πετρογκαζ βουτανιο προπανιο; 

Δουλεύουν και με τα δύο χωρίς κάποια μετατροπή 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsagod είπε

Ειναι επίσης οι επιτραπεζιες επαγγελματικες σχαριερες χαμηλης πίεσης  (google it)  που μπαίνουν άνετα νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Παρακολουθώ το νήμα εδώ κ καιρό που αγόρασα την Campingaz series 3 και έχω γράψει κατά καιρούς τις απόψεις μου.

Μια χάρη σας παρακαλώ μιας κ πιστεύω είστε πολλοί εδω με παιδιά και σόρρυ για το οφφτοπικ: εχω ανοίξει ένα νέο θέμα γιατί ψάχνω σχάρα αυτοκινήτου για ποδήλατο και δεν απαντά κανείς.Αν κάποιος έχει άποψη ας με βοηθήσει γιατί δεν το ξέρω καθόλου το άθλημα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...