assasertzis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, assasertzis είπε Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα? Μουλιασμα πεντε λεπτα, τριψιμο με πρασινο σφουγγαρι, καλο ζεσταμα να φυγει η υγρασια και μετα λαδωμα, ξανα ζεσταμα, ξανα λαδωμα κλπ. Εφοσον ειναι μαντεμι. Δεν φαινεται για σκουρια παντως. 2
slk200gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, assasertzis είπε Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα? Γιατί έγινε έτσι ?σκεφτόμουν μόλις πάρω και εγώ την ψησταριά να βάλω και εγώ καλαμαράκια που μου αρέσουν πολύ αλλά αν είναι να γίνει έτσι ας το αφήσω καλύτερα
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν...
slk200gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν... Το μεγάλο μου πρόβλημα και σε μένα, πάρε φτυαράκι και πάλι Θέλει προσοχή εγώ το βάζεις το φτυάρι από την αρχή Το πιο σοβαρό είναι να βάλεις Λίγο αλεύρι κάτω από το ζυμάρι Μόνο τότε γλιστράει 1
tsiro7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά ψάρι σήμερα στην weber. Καμμία σχέση με οποία άλλη υγραερίου είχα στο παρελθόν, απίστευτη πέτσα και ζουμερό εσωτερικό. Χρόνος ψησίματος περίπου 15min, 600 - 700 gr ψάρια. Τα έβγαλα με εσωτερική θερμοκρασία 62c. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από tsiro7 8
Ψιτ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ^Μας γ@μησες με αγάπη. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Ψιτ 1
aenaos15 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 39 λεπτά πριν, slk200gr είπε Το μεγάλο μου πρόβλημα και σε μένα, πάρε φτυαράκι και πάλι Θέλει προσοχή εγώ το βάζεις το φτυάρι από την αρχή Το πιο σοβαρό είναι να βάλεις Λίγο αλεύρι κάτω από το ζυμάρι Μόνο τότε γλιστράει Καλαμποκάλευρο θέλει... 4
georgetst Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, assasertzis είπε Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα? Κ εμένα μετά από σολωμο (που δεν έγινε τόσο χάλια, απλα επιασε παχυρευστο λιπος σαν λαδι συμπικνωμενο) ετριψα, ετριψα, δεν γλυτωσα το πλύσιμο, αλλά την στεγνωσα, εκαψα κ λαδωσα αμέσως. Την καθάρισα οπως βλέπετε, ψιλογυαλισε(ακομα είναι καινουργια βέβαια) αλλά το εσωτερικό απο το καπάκι με το καθαριστικό, εκανε αυτα τα νερά κ δεν φεύγουν τα σκασμένα 1
Rembrant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Καλημέρες SOS, βοήθεια του κοινού! Την Κυριακή θέλω να πετάξω στην campingaz ls3 plus, 500άρες τσιπούρες. Μέχρι εδώ καλά αλλά έλα που θα έρθουν τα πεθερικά και θέλω να μου συμπαρασταθείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις ώστε να μην έχω τη πισώπλατη μουρμούρα (άχρηστος ακαμάτης και όλα τα ξόρκια). έχει 3 καυστήρες. Βάζω τα ψάρια (αφού τα λαδώσω ελαφρά και αλατοριγανίσω) στο πλατώ ή στη σχάρα; Ποιούς καυστήρες και με πόση ένταση να τους ανοίξω; Να επιχειρήσω με κλειστό καπάκι ή ανοιχτό για να βλέπω μην γίνουν κάρβουνο; Πόσες φορές να τις γυρίσω; Δείξτε έλεος και κατανόηση
__andreas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν... Φίλε μου καλημέρα, βάλε λαδόκολλα και είσαι μια χαρά.
skoudinio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Rembrant είπε Καλημέρες SOS, βοήθεια του κοινού! Την Κυριακή θέλω να πετάξω στην campingaz ls3 plus, 500άρες τσιπούρες. Μέχρι εδώ καλά αλλά έλα που θα έρθουν τα πεθερικά και θέλω να μου συμπαρασταθείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις ώστε να μην έχω τη πισώπλατη μουρμούρα (άχρηστος ακαμάτης και όλα τα ξόρκια). έχει 3 καυστήρες. Βάζω τα ψάρια (αφού τα λαδώσω ελαφρά και αλατοριγανίσω) στο πλατώ ή στη σχάρα; Ποιούς καυστήρες και με πόση ένταση να τους ανοίξω; Να επιχειρήσω με κλειστό καπάκι ή ανοιχτό για να βλέπω μην γίνουν κάρβουνο; Πόσες φορές να τις γυρίσω; Δείξτε έλεος και κατανόηση Θα ξεπλύνεις καλά τα ψάρια και μετά με χαρτι κουζινας θα αφερεσεις την υγρασία, μετά καλό λάδι με αλάτι κ ψήσιμο. Μην τα φοβάσαι εύκολα είναι. Θα βολεύει πάρε κ μια σκαρα για ψάρι 1
sargus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Rembrant είπε Καλημέρες SOS, βοήθεια του κοινού! Την Κυριακή θέλω να πετάξω στην campingaz ls3 plus, 500άρες τσιπούρες. Μέχρι εδώ καλά αλλά έλα που θα έρθουν τα πεθερικά και θέλω να μου συμπαρασταθείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις ώστε να μην έχω τη πισώπλατη μουρμούρα (άχρηστος ακαμάτης και όλα τα ξόρκια). έχει 3 καυστήρες. Βάζω τα ψάρια (αφού τα λαδώσω ελαφρά και αλατοριγανίσω) στο πλατώ ή στη σχάρα; Ποιούς καυστήρες και με πόση ένταση να τους ανοίξω; Να επιχειρήσω με κλειστό καπάκι ή ανοιχτό για να βλέπω μην γίνουν κάρβουνο; Πόσες φορές να τις γυρίσω; Δείξτε έλεος και κατανόηση Όπως σου είπε και ο από πάνω. Η σχάρα βολεύει για να τις γυρίζεις μαζί και νη μην κολλάνε αλλιώς δε χάθηκε κ ο κόσμος. Εγώ τις ψηνω στη σχάρα. Μπορείς να έχεις και τους 3 καυστηρες ανοιχτούς αλλά χαμηλά (εγώ παίζω στους 200-220 συνήθως). Κλειστό καπάκι και αφήνω 8 λεπτά από τη μια και 5-6 από την άλλη. Γενικά δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι στο ψάρι. Είναι το πιο εύκολο ψήσιμο. Βλέπεις και κάνεις. Εγώ βάζω και φέτες λεμόνι στην κοιλιά των ψαριών. 3
sot_pal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Rembrant είπε Καλημέρες SOS, βοήθεια του κοινού! Την Κυριακή θέλω να πετάξω στην campingaz ls3 plus, 500άρες τσιπούρες. Μέχρι εδώ καλά αλλά έλα που θα έρθουν τα πεθερικά και θέλω να μου συμπαρασταθείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις ώστε να μην έχω τη πισώπλατη μουρμούρα (άχρηστος ακαμάτης και όλα τα ξόρκια). έχει 3 καυστήρες. Βάζω τα ψάρια (αφού τα λαδώσω ελαφρά και αλατοριγανίσω) στο πλατώ ή στη σχάρα; Ποιούς καυστήρες και με πόση ένταση να τους ανοίξω; Να επιχειρήσω με κλειστό καπάκι ή ανοιχτό για να βλέπω μην γίνουν κάρβουνο; Πόσες φορές να τις γυρίσω; Δείξτε έλεος και κατανόηση Καλό λάδωμα και αλάτισμα. Νομίζω βοηθάει Στο να μη κολλήσουν στη σχάρα το χοντρό αλάτι αν έχεις. Στους 200 βαθμούς με κλειστό καπάκι 5-6 λεπτά από τη κάθε πλευρά και είσαι ετοιμος. Αν είναι του γούστου σας το δεντρολίβανο, βάζεις στις κοιλιές των ψαριών Λίγο για τη γεύση. Στη τσιπούρα ταιριάζει.. 1
skoudinio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Βάλε φέτες λεμόνι πάνω στα ψάρια η μέσα. Δεντρολίβανο δεν έχω δοκιμάσει. Μετά ενα καλο μίξ θα βάλεις λάδι λεμόνι ριγανη Μουστάρδα σε ένα μπουκάλι καλό χτύπημα και είσαι έτοιμος. Τώρα ποσότητες τα βάζω με το ματι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα