Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, karman13 είπε

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Να σε βοηθησουμε φιλε μου ευχαριστως αλλα εκει που ανεβαζεις τα link , μπηκες στο κοπο να ανοιξεις τα χαρακτηριστικα τους;;;;

Ριξε μια ματια και  θα δει αμεσως τις διαφορες τους.

Π.χ , εγω ειδα αμεσως οτι η μια εχει μαντεμενιες σχαρες και  στην αλλη δεν το αναφερει.

Αλλαζει και  το  χρωμα..

Ψαξε λιγο και θα τα βρεις...

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Να σε βοηθησουμε φιλε μου ευχαριστως αλλα εκει που ανεβαζεις τα link , μπηκες στο κοπο να ανοιξεις τα χαρακτηριστικα τους;;;;

Ριξε μια ματια και  θα δει αμεσως τις διαφορες τους.

Π.χ , εγω ειδα αμεσως οτι η μια εχει μαντεμενιες σχαρες και  στην αλλη δεν το αναφερει.

Αλλαζει και  το  χρωμα..

Ψαξε λιγο και θα τα βρεις...

Διάβασα τις λεπτομέρειες και έχει και στα δύο μαντεμενια σχάρα. Δεν είναι αυτή η διαφορά.

Επίσης ρώτησα για ρυθμιστή πίεσης. Δεν γνωρίζω τι είναι και αν χρειάζεται να αγοράσω.

Επεξ/σία από karman13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, karman13 είπε

Διάβασα τις λεπτομέρειες και έχει και στα δύο μαντεμενια σχάρα. Δεν είναι αυτή η διαφορά.

μονο στο χρωμα ειναι η διαφορα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, karman13 είπε

Επίσης ρώτησα για ρυθμιστή πίεσης. Δεν γνωρίζω τι είναι και αν χρειάζεται να αγοράσω.

O ρυθμιστης πιεσης ερχεται λογικα μαζι με την ψησταρια. Στην ουσια ειναι αυτο που συνδεει την ψησταρια με τη μπουκαλα και αφηνει να περασει οση πιεση χρειαζεται η ψησταρια σου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, karman13 είπε

https://www.skroutz.gr/s/4660733/Campingaz-4-Series-Classic-LS-Plus.html#specs

Εδω παντως στο link που ανεβασες , λεει οτι δεν εχει μαντεμενια σχαρα.

Δημοσ.

Πρόλαβα και πήρα 2 κομμάτια (αυτές με τα 5 ευρώ) αγριοκοιταζοντας τον διπλανό μου, που προφανώς μαγαζάτορας, είχε έρθει με μια σακούλα σπουπιδιων και τα σάρωνε όλα. 

Δημοσ.

να πάθει μια ελαφρα δηλητηρίαση ο πελάτης του και να τρέχει θα το φχαρηστιομουν να πω τη κακία μου με αυτά τα κοράκια λες κ στο μακρο δε μπορεί να πάει ο επαγγελματιας

• Like 1
Δημοσ.

Μπιφτέκια έμειναν αρκετά. Δε το περίμενα πραγματικά. Παίζει να ξαναστοκαρουν τις επόμενες μέρες;

Δημοσ.

IMG_20200702_215905.jpg.e4a993b636902cc59e95537f66360649.jpgΧθεσινό ψήσιμο στην ταπεινή αλλα καλή Alton Νaterial...Στο κέντρο οι περιβόητες Tου Lidl...Aρκετα καλές θα έλεγα... 

• Like 5
Δημοσ.

ριχνετε ρε καμια ειδοποιηση και για μας που δουλεύουμε 12ωρα όταν βγάζει τετοια κελεπούρια το lidl λιγο νωριτερα. :P

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zanskou είπε

ριχνετε ρε καμια ειδοποιηση και για μας που δουλεύουμε 12ωρα όταν βγάζει τετοια κελεπούρια το lidl λιγο νωριτερα. :P

Άμα ειδοποιούμε δε θα προλαβαίνουμε ούτε εμείς!! Πλάκα κάνω.. βολεύει πολύ η εφαρμογή του Lidl για τις προσφορές. Τις ανακοινώνει μέσα στην εφαρμογή λίγες μέρες πριν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...