Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι μεταξύ weber spirit 310 και broil king gem 320. Δικαιολογεί η πρώτη τα 100 ευρώ έξτρα? Ευχαριστώ 

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aenaos15 είπε

Για δωσε αμεσα πληροφοριες γιατι με ενδιαφερει. και λογω καταγωγης.

Και σε pm αν θελεις....

Ονομα καταστηματος ;;;

Εσυ το τυλιξες στη σουβλα ;;;

http://psychogiosmeat.gr/ta_kreata_mas/

Το έβαλα και στο αρχικο ποστ, για να μη χαθει. Το κοκορετσι ήταν φτιαγμένο τυλιγμενο σε ξυλινη σουβλιτσα. Αυτό που έκανα ήταν να περάσω παράλληλα στη ξύλινη , τη δική μου σούβλα.

  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

http://psychogiosmeat.gr/ta_kreata_mas/

Το έβαλα και στο αρχικο ποστ, για να μη χαθει. Το κοκορετσι ήταν φτιαγμένο τυλιγμενο σε ξυλινη σουβλιτσα. Αυτό που έκανα ήταν να περάσω παράλληλα στη ξύλινη , τη δική μου σούβλα.

Thanks man!!

  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bmv είπε

Καλησπέρα είμαι μεταξύ weber spirit 310 και broil king gem 320. Δικαιολογεί η πρώτη τα 100 ευρώ έξτρα? Ευχαριστώ

Η weber έχει μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος και παίρνει σουβλα χωρίς πατέντες. 10 χρόνια εγγύηση έναντι life time για κάδο, 5 χρόνια καυστήρες 2 χρόνια λοιπά για broil king. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kyrios_patatas είπε

Μετά από 222 σελίδες διάβασμα εδώ, να καλησπερίσω την παρέα. Noob ψήστης, first time υγραέριο και αποφάσισα να κινηθώ σε kenton naterial με τους 4 καυστήρες. Η ερώτηση που με ταλάνιζε τόσο καιρό είναι: αξίζει να δώσω 600άρα για την κορυφαία spirit e310?

Τελικά αποφασίζω να μην κάνω την υπέρβαση τσέπης και να χρησιμοποιήσω τη naterial για τα πρώτα ψηστικά βήματα. Δυο πράγματα που μου ταιριαξαν με kenton: (α) πάνω στην πλάκα μπορείς να κάνεις αμερικάνικο patty και θέλω να πειραματιστώ με burgers (β) η τιμή μου επιτρέπει να είμαι πιο άνετος για τα ψιψιψόνια (κουκουλα, μπουκαλα,τσιμπηδες,θερμομετρακι που δε λιώνει,ρυθμιστή, βουρτσα, αντε και μια πετρουλα για ψησιμο πίτσας). Οπότε το σύνολο θα παει γύρω στα 350+

Τελος θα γλυκοκοιτούσα Campinggaz 4LS plus αν έπαιζε σε προσφορά (διαβάζω έχει βρεθεί ακόμα και στα 250...)

Καλά ψησίματα σε όλους!

Κορυφαίο είναι το brand που κουβαλάει και όχι η ίδια η spirit e310 που είναι το φτηνότερο(με ότι αυτό συνεπάγεται) μοντέλο ενός εξαιρετικού brand name . Πολλοί τα έχουν μπερδέψει αυτά τα 2. :) 

Campinggaz 4LS plus στα χρήματα που είχε παίξει BF(50% έκπτωση σε όλες τις Campingaz) ήταν ότι πιο VFM έχει βγει ποτέ σε ψησταριές υγραερίου μέχρι σήμερα. 

Για την επιλογή σου δεν έχω να πω κάτι παραπάνω παρά μόνο να δώσεις χρόνο για να την μάθεις μιας και πρωτάρης στο υγραέριο.

Η αλήθεια είναι ότι ρισκάρεις λίγα χρήματα(σε σχέση με τα 600 τις spirit) οπότε χαμένος δεν θα είσαι έτσι και αλλιώς. :D 

Μετά από λίγα χρόνια αν δεις ότι σου αρέσει το υγραέριο και μπορείς να διαθέσεις και περισσότερα χρήματα, μπορείς να ανέβεις κατηγορία, ακόμα και να "πηδήξεις" την κατηγορία των 600-700 ευρώ που απαρτίζετε από τις φτηνότερες επώνυμες, και να πας στα 1000-1200+ που εκεί παίζουν άλλα κόλπα.  :)  

 

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή το έχω απορία, τον κάδο στις ψησταριές σας πως τον καθαρίζετε?? Σε τι κατάσταση είναι μετά από αρκετά ψησίματα?

Έχω πάρει την campingaz classic series 3, και μου έχει βγει ο πάτος να τρίβω τα εσωτερικά του κάδου (είναι αφαιρούμενα) μετά από κάθε ψήσιμο..

Δημοσ.
Στις 10/7/2020 στις 2:40 ΜΜ, gsisr είπε

παίδες σόρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας και ρωτάτε πολλοί για μπιφτέκια σας παραθέτω της συνταγή που κάνω πάντα και για μένα το αποτέλεσμα είναι ανώτερο από σχεδόν οτιδήποτε τρώω έξω. σε ψηστήρια που κάνω με τη παρέα, black angus να ψήνεις τα μπιφτέκια θα φάνε!

- 800γρ ανάμεικτος κιμάς μοσχάρι/χοιρινό

- 2 αυγά

- 170γρ ψωμι του τοστ λευκό τριμμένο χωρίς κόρα

- 10γρ αλάτι( ή αναλόγως τα γούστα)

- 1-2 γραμμάρια ρίγανη

- πιπέρι ανάλογα τα γούστα. εγώ βάζω κοντά δύο γραμμάρια

- ένα κρεμμύδι και μία σκελίδα σκόρδο και μία κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο(προαιρετικά) τα οποία τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσει καλά το κρεμμύδι. πολύ σημαντικό στη μετέπειτα γεύση

- λάδι μέσα στο μίγμα δύο κουταλιές της σούπας

- μαιντανό φρέσκο μιαμησι κουταλιά της σούπας γεμάτη γεμάτη ψιλοκομμένη

καλά είναι να μείνει ο κιμάς στο ψυγείο τουλάχιστον κάνα δύωρο. τον κιμά τον βγάζουμε από το ψυγείο και τον πλάθουμε λίγο πριν ψήσουμε. τα πρώτα γυρίσματα τα κάνουμε σχετικά γρήγορα για να μη μας κολλήσουν. θερμοκρασία 68 βαθμοί. όποιος δοκιμάσει ας αφήσει ένα feedback με εντυπώσεις. τα υλικά φαίνονται απλά, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. τηρήστε μόνο τις αναλογίες.

θενκς. καποια στιγμη σιγουρα θα δοκιμασω και θα αναφερω

  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, n1kolas79 είπε

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον άλλα από αύριο στο Praktiker έχει έως -40% όποτε ρίξτε μια μάτια!

image.png.cdc2c1da2bca27070f902620e650fd81.png
  

Αν ισχύει αυτό ειναι τρελή προσφορά κ θα γεμίσει η Ελλάδα weber.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, zanskou είπε

αν οντως βγάλουν την GENESIS II E-310 στα 900 ευρώ θα παίξουν καθυστερήσεις ανάλογες της εποχής του lockdown 😛

Καλα οι περισσότεροι θα πάμε στη σπιριτ στο 300αρι...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dakangr είπε

Καλα οι περισσότεροι θα πάμε στη σπιριτ στο 300αρι...

που την εχει και δεν την ειδα ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zanskou είπε

που την εχει και δεν την ειδα ;

Έχεις δίκιο δεν την έχει. Την είχε στα 560 νομίζω και με το 40 θα κατέβαινε εκεί.

  • Like 1
Δημοσ.

Λεει έως 40%. Πιστεύω τόσο θα έχουν τα πρακτικερ μοντέλα και κανένα 10 με 20% το πολύ τα πιο γνωστά.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...