Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει μανόμετρο. Λάθος μου. Εγώ πίστευα ότι έχει σαν ένδειξη και ξέρεις πότε τελειώνει. Συμφωνώ ότι η δεύτερη φιαλη είναι λύση αλλα προτιμάω να έρχεται ειδικός να την αλλάζει. Ξέρω δεν είναι δύσκολη διαδικασία αλλα το προτιμάω. Δηλαδή αυτό δεν θα δείχνει όταν θα τελειώνει https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/axesouar-barmpekiou-(1)/rythmistis-piesis-me-manometro-home-camp-ld-1031b

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι  δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και  ζυγαριες.

 

  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι  δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και  ζυγαριες.

δεν ηξερα οτι υπαρχει

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, slk200gr είπε

δεν ηξερα οτι υπαρχει

Υπαρχει η διαφανη φιαλη της petrogaz. Τη δουλευω απο τη πρωτη στιγμη , ειναι  λιγο πιο ακριβη ( περιπου 2 ευρω ) απο τη σιδερενια αλλα πιο ελαφρια. Ετσι βλεπω ακριβως ποτε τελειωνει και δεν χανω καθολου αεριο. 

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά και διαφανή φιάλη να έχετε, χρειάζεστε δεύτερη. Αν έχετε μόνο μία και κοντεύει να τελειώσει τι θα κάνετε? Θα την αλλάξετε και θα χάσετε όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο? Ή θα ρισκαρετε να μείνετε στη μέση του ψησίματος?

  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

αυτό ακριβώς, η δεύτερη φιάλη είναι αξία ανεκτίμητη 

ακομα κ για τους περίεργους που στραγγίζουν τη μπουκαλα, εάν είναι στο 1/3 κ είναι χειμώνας κ δεν εχει την ίδια ένταση λόγο κρύου τι θα κάνετε θα την αφήσετε σε χαμηλή φλόγα να γίνουν βραστά? 

 

btw διάφανη στα νότια ψάχνω από το μαρτιο κ δε βρίσκω πουθενά είναι σε ελλειψη λένε όπου ρώτησα.

  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι  δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και  ζυγαριες.

Που τη βρίσκουμε αυτή ρε παιδιά;

Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι την φιάλη την αγόρασα 25 ε  νομιζω οτι αξιζει καλύτερα να παρω μια δεύτερη ακομα και μου βγαίνει περίπου στα ίδια (45 ε για την διαφανη) και proplem solvet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παιδιά και διαφανή φιάλη να έχετε, χρειάζεστε δεύτερη. Αν έχετε μόνο μία και κοντεύει να τελειώσει τι θα κάνετε? Θα την αλλάξετε και θα χάσετε όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο? Ή θα ρισκαρετε να μείνετε στη μέση του ψησίματος?

Γραμμή φυσικού αερίου απευθείας ;). Αλλά λογικά θα πρέπει να αλλάξεις καυστήρες.

Επεξ/σία από ZAKKWYLDE
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπειτα από αρκετά ψησιματα μοσχαρίσιας μπριζόλας και διαβάζοντας αρκετά εδώ και σε διαφορά sites, κατέληξα ότι για τα δικά μου γούστα η καλύτερη μπριζόλα γίνεται ως εξής που πλησιάζει τις γεύσεις που θέλω  :

μοσχαρισια μπριζόλα γάλακτος πάχους 2 εκ. 

αλατι και ριγανι 2 ώρες πριν το ψήσιμο ενώ ξεκουράζεται το κρέας 

ψησιμο στους 230 βαθμούς συνολικά 10 λεπτά με γύρισμα ανά δυο λεπτά .
 

λεμονακι όταν βγει και έχει ξεκουραστεί για 5 λεπτά 

Επεξ/σία από Xorxhs!
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...