skoudinio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δεν έχω πάρει μανόμετρο. Λάθος μου. Εγώ πίστευα ότι έχει σαν ένδειξη και ξέρεις πότε τελειώνει. Συμφωνώ ότι η δεύτερη φιαλη είναι λύση αλλα προτιμάω να έρχεται ειδικός να την αλλάζει. Ξέρω δεν είναι δύσκολη διαδικασία αλλα το προτιμάω. Δηλαδή αυτό δεν θα δείχνει όταν θα τελειώνει https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/axesouar-barmpekiou-(1)/rythmistis-piesis-me-manometro-home-camp-ld-1031b
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και ζυγαριες. 1
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και ζυγαριες. δεν ηξερα οτι υπαρχει
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, slk200gr είπε δεν ηξερα οτι υπαρχει Υπαρχει η διαφανη φιαλη της petrogaz. Τη δουλευω απο τη πρωτη στιγμη , ειναι λιγο πιο ακριβη ( περιπου 2 ευρω ) απο τη σιδερενια αλλα πιο ελαφρια. Ετσι βλεπω ακριβως ποτε τελειωνει και δεν χανω καθολου αεριο. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Παιδιά και διαφανή φιάλη να έχετε, χρειάζεστε δεύτερη. Αν έχετε μόνο μία και κοντεύει να τελειώσει τι θα κάνετε? Θα την αλλάξετε και θα χάσετε όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο? Ή θα ρισκαρετε να μείνετε στη μέση του ψησίματος? 4 1
sndev Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 αυτό ακριβώς, η δεύτερη φιάλη είναι αξία ανεκτίμητη ακομα κ για τους περίεργους που στραγγίζουν τη μπουκαλα, εάν είναι στο 1/3 κ είναι χειμώνας κ δεν εχει την ίδια ένταση λόγο κρύου τι θα κάνετε θα την αφήσετε σε χαμηλή φλόγα να γίνουν βραστά? btw διάφανη στα νότια ψάχνω από το μαρτιο κ δε βρίσκω πουθενά είναι σε ελλειψη λένε όπου ρώτησα. 1
villasg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, PJK είπε Η λύση είναι ή μία δεύτερη φιάλη καβάτζα, ή μία απλή ζυγαριά. ή ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΙΑΛΩΝ GLI102 ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, villasg είπε ή ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΙΑΛΩΝ GLI102 ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ Δοκιμασμενο και δεν προτεινεται... 2
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, aenaos15 είπε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και ζυγαριες. Που τη βρίσκουμε αυτή ρε παιδιά;
tsomby Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Και εγώ δεν βρίσκω στην περιοχή μου την διάφανη φιάλη, οπότε για να ζυγίζω αυτή που έχω πήρα απο τα jumbo μια ζυγαριά βαλίτσας και είμαι μια χαρά https://www.e-jumbo.gr/valitses-eidi-taxidiou-tsantes/axesouar-taxidiou/axesouar-valitsas/zygaria-valitsas-psifiaki-avec_275649/
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, ZAKKWYLDE είπε Που τη βρίσκουμε αυτή ρε παιδιά; Αν εισαι νοτια προαστια αττικης εδω : https://gasexpress.gr/dianomi-fialon-ygraeriou Ομοιως υπαρχουν φιαλες και στα βορεια και δυτικα του νομου Αττικης. 1
villasg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Διαφανη φιαλη βγαζει και η FGas®️ http://www.fgas.eu/products/fiales-ragasco-5/11-piale-ragasco-10kg 1
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Αν σκεφτείς ότι την φιάλη την αγόρασα 25 ε νομιζω οτι αξιζει καλύτερα να παρω μια δεύτερη ακομα και μου βγαίνει περίπου στα ίδια (45 ε για την διαφανη) και proplem solvet
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Παιδιά και διαφανή φιάλη να έχετε, χρειάζεστε δεύτερη. Αν έχετε μόνο μία και κοντεύει να τελειώσει τι θα κάνετε? Θα την αλλάξετε και θα χάσετε όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο? Ή θα ρισκαρετε να μείνετε στη μέση του ψησίματος? Γραμμή φυσικού αερίου απευθείας . Αλλά λογικά θα πρέπει να αλλάξεις καυστήρες. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από ZAKKWYLDE
Xorxhs! Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έπειτα από αρκετά ψησιματα μοσχαρίσιας μπριζόλας και διαβάζοντας αρκετά εδώ και σε διαφορά sites, κατέληξα ότι για τα δικά μου γούστα η καλύτερη μπριζόλα γίνεται ως εξής που πλησιάζει τις γεύσεις που θέλω : μοσχαρισια μπριζόλα γάλακτος πάχους 2 εκ. αλατι και ριγανι 2 ώρες πριν το ψήσιμο ενώ ξεκουράζεται το κρέας ψησιμο στους 230 βαθμούς συνολικά 10 λεπτά με γύρισμα ανά δυο λεπτά . λεμονακι όταν βγει και έχει ξεκουραστεί για 5 λεπτά Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Xorxhs! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα