Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikpar00 είπε

οταν σου φτασει με το καλο θα ηθελα ενα review με 2 ερωτησεις. αν η κεφαλη η μαυρη ειναι απο υλικο που μπορεί να λιώσει σε μεγάλες θερμοκρασίες (σε απλο θερμόμετρο με καλώδια τα μαύρα πλαστικα έλιωσαν σε εμενα- μου κανει εντύπωση που σε καμιά φωτο δε το δείχνει μεσα σε ψησταρια) και αν μετράει θερμοκρασία ψησταριάς εκτός απο εσωτερική κρέατος! βασικα ακομα κ να μη μετραει ψησταριας και μετραει ψιλο σωστα του κρεατος χωρις να φοβαμαι μη λιωσει το πλαστικό μαυρο θα παρω κ εγω ενα !

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνα εξάμηνο αυτό, και αν εξαιρεσω το Bluetooth που χάνει τη σύνδεση με το κινητό, δουλεύει σωστά και το έχω χρησιμοποιηση πολλές φόρες.

 

https://www.banggood.com/2019-Third-Digoo-Carnival-Digoo-DG-FT2103-LED-Touch-Screen-Digital-bluetooth-Cooking-BBQ-Thermometer-with-Temperature-Probe-p-1297244.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Δημοσ.

εχω και αυτο και όντος είναι αρκετα κάλο κ τιμιο για τα χρήματα του. αλλά θέλω πλέον χωρίς καλώδια 

  • Like 1
Δημοσ.

τα καλώδια ειναι μεγάλο μειονέκτημα ειδικά σε σούβλες, διοτι τα καλώδια γυρνούν με τη σούβλα, άρα τα χρησιμοποιείς για 10 δευτερα...

  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

τα καλώδια ειναι μεγάλο μειονέκτημα ειδικά σε σούβλες, διοτι τα καλώδια γυρνούν με τη σούβλα, άρα τα χρησιμοποιείς για 10 δευτερα...

5 λεπτά πριν, sndev είπε

εχω και αυτο και όντος είναι αρκετα κάλο κ τιμιο για τα χρήματα του. αλλά θέλω πλέον χωρίς καλώδια 

Βαρέθηκα το καλώδιο, δεν με βόλευε και στη σούβλα. 

 

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας! Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο κότσος έβαλε προσφορά την Weber spirit II E310 GBS στα 554,90€. Από όσο θυμάμαι από το φόρουμ πρόκειται για μία από τις χαμηλότερες τιμές. Σκέφτομαι λοίπον να την πάρω. Το ερώτημα μου είναι πόσο εύκολος είναι τελικά ο καθαρισμός της. Αν θυμάμαι καλά οι περισσότεροι προτείνετε καθάρισμα κάθε 2-3 χρήσεις, πέραν του "καψίματος" μετά από κάθε χρήση. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι? Σε μπαλκόνι θα βρίσκεται αλλά φοβάμαι μη βρίσκω κάθε φορά κατσαρίδες... Δηλώνω άσχετος με το σπορ μπαι δε γουει με σκοπό να την χρησιμοποιώ 2-3 φορές το μήνα, ίσως δηλαδή να μην αξίζει καν να δώσω τόσα χρήματα.. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, metis είπε

Καλημέρα σας! Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο κότσος έβαλε προσφορά την Weber spirit II E310 GBS στα 554,90€. Από όσο θυμάμαι από το φόρουμ πρόκειται για μία από τις χαμηλότερες τιμές. Σκέφτομαι λοίπον να την πάρω. Το ερώτημα μου είναι πόσο εύκολος είναι τελικά ο καθαρισμός της. 

Μας κατέστρεψες :D 

Επεξ/σία από plasTOST
Δημοσ.

Aν θες να την εχεις να ειναι σαν καινουρια, την καθαριζεις καθε 1-2 ψησιματα. Αν δεν σε ενδιαφερει, αλλα κοιτας το πρακτικο κομματι, με μια φορα το μηνα ή το δίμηνο  εισαι κομπλε. Μονο η σχαρα θελει τρίψιμο καθε φορα που δεν ειναι τπτ στην ουσια.

  • Like 1
Δημοσ.

Συμβουλες για ψησιμο γαριδας;

Σκεφτομουν οπως ειναι με το κεφαλι και το κελυφος για 2-3 λεπτα ανα πλευρα και να τις περναω με λιγο βουτυρο (αντι λαδι).

Δημοσ.

Σήμερα είχα επιχείρηση καθαρισμό ψησταριας. Χρειάστηκα :

-ένα σύρμα για πιατα 

-Καθαριστικό για ψησταριες

-Χαρτί κουζίνας 

-πολύ όρεξη 

Πρώτα επλυνα της σκαρες και τα προστατευτηκα απο τους καυστήρες. Όταν τα αφερεσα έριξα μπόλικο φάρμακο να μαλακώσουν. Στη συνέχεια έτριψα καλα και την καθαρίσα οσο μπορούσα. Στο τέλος την έκαψα ενα 20 λεπτό να εξατμιστουν τα φάρμακα. Πολύ βασικό να ειναι κρύα η ψησταριά. Συνολική ώρα μου πήρε 1 ωρα περίπου. Είχα καιρό να την καθαρίσω. 

 

Screenshot_2020-09-01-12-47-35-950_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-09-01-12-47-33-687_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-09-01-12-47-31-859_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-09-01-12-47-30-050_com.miui.gallery.jpg

  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, skoudinio είπε

Σήμερα είχα επιχείρηση καθαρισμό ψησταριας. Χρειάστηκα :

-ένα σύρμα για πιατα 

-Καθαριστικό για ψησταριες

-Χαρτί κουζίνας 

-πολύ όρεξη 

Πρώτα επλυνα της σκαρες και τα προστατευτηκα απο τους καυστήρες. Όταν τα αφερεσα έριξα μπόλικο φάρμακο να μαλακώσουν. Στη συνέχεια έτριψα καλα και την καθαρίσα οσο μπορούσα. Στο τέλος την έκαψα ενα 20 λεπτό να εξατμιστουν τα φάρμακα. Πολύ βασικό να ειναι κρύα η ψησταριά. Συνολική ώρα μου πήρε 1 ωρα περίπου. Είχα καιρό να την καθαρίσω. 

Screenshot_2020-09-01-12-47-35-950_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-09-01-12-47-33-687_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-09-01-12-47-31-859_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-09-01-12-47-30-050_com.miui.gallery.jpg

Ποιο καθαριστικο χρησιμοποιησες ? Τους ανακλαστηρες και τις σχαρες πως τους καθαρισες και πou ?

Χθες εψησα μια ταλιατα και δοκιμασα το κολπο με το αλατι για 40 λεπτα που αναφερθηκε πιο πανω και εχω να πω οτι η διαφορα στη γευση με το να ριχνεις το αλατι πριν/μετα το ψησιμο ειναι χαοτικη!

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 1
Δημοσ.

Ετσι, μονο με δοκιμη μπορεις να βρεις τι σου αρεσει. Το τι λεει ο καθε κρεοπώλης και ο καθε σεφ στο youtube δεν εχει και πολυ σημασια. Αλλοι το προτιμουν απο πριν και αλλοι μετα. Και γω παντως το πριν προτιμω.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ritualistic είπε

Ποιο καθαριστικο χρησιμοποιησες ? Τους ανακλαστηρες και τις σχαρες πως τους καθαρισες και πou ?

Χθες εψησα μια ταλιατα και δοκιμασα το κολπο με το αλατι για 40 λεπτα που αναφερθηκε πιο πανω και εχω να πω οτι η διαφορα στη γευση με το να ριχνεις το αλατι πριν/μετα το ψησιμο ειναι χαοτικη!

Ενα overlay που λέει για ψησταριες. Τα έκανα με Χαρτί κουζίνας και Βετεξ. Εντωμεταξύ όταν την καθαρίσα πήγα να την κάψω και μου τελείωσε η φιαλη. 

Δημοσ.

Θέλω μια βοήθεια από κατόχους spitir 2 310 gbs. Ποιο είναι το πλάτος από το πόδι αριστερά μέχρι δεξιά στο πλάτος που τελειώνει το δεξί ράφι. Με κατεβασμένο αριστερό ράφι ειναι 107 αλλά μετρανε μέχρι και το εξωτερικό του σημείο και όχι το σημείο του ποδιού της ψησταριάς. Επίσης την απόσταση από το έδαφος μέχρι το κάτω μέρος του ραφιού όταν το αριστερό ράφι είναι κατεβασμένο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...