ritualistic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, daPro είπε Έβαλα σήμερα κοτόπουλο σε σχάρα με κάτι μαριναδες κ έγινε της κόλασης...δεν πάει άλλο..το έβαλα τώρα στο φούρνο.. Αυτές οι μεμβράνες ψησίματος κάνουν δουλειά? Τι ψησταρια εχεις ; Μηπως δεν ειναι καθαρος ο καδος της ;
AristidisZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, daPro είπε Έβαλα σήμερα κοτόπουλο σε σχάρα με κάτι μαριναδες κ έγινε της κόλασης...δεν πάει άλλο..το έβαλα τώρα στο φούρνο.. Αυτές οι μεμβράνες ψησίματος κάνουν δουλειά? Πάρε καλύτερα μια μαντεμένια πλάκα ψησίματος και βάλτην από πάνω για τέτοιες παρασκευές Εγώ θα τη προτιμούσα σε σχέση με μεμβράνη 3
daPro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Τι ψησταρια εχεις ; Μηπως δεν ειναι καθαρος ο καδος της ; Campingaz 3..έβαλα καθαρό αλουμινόχαρτο πάνω Άπτον κάδο.. Το ζουμί (λίπος) που στάζει στα προστατευτικά πάνω απτους καυστήρες εκεί πιάνει φλόγα και αργεί να σβήσει με αποτέλεσμα να καίγεται το κρέας.
sndev Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το ψήνεις εμεσα το κοτοπουλο. φουλ καψιμο, οι δυο ανακλαστήρες στους ακραίους καυστήρες στο φουλ κ το μεσαίο η σβηστο η χαμηλά πολύ κ το ανοιγοκλείνεις οπότε νομίζεις Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από sndev
thomasIos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, panos_ace είπε Καλησπέρα παιδιά, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας. Πήγα χθες και τις είδα για πρώτη φορά από κοντά. Είδα την Spirit II E310, την royal 320 και την Napoleon Rogue 425. Μεταξύ των Spirit και Royal θαρρώ πως νικήτρια βγαίνει η Spirit, με σαφώς πιο βαριά κατασκευή στις σχαρες και πολύ καλύτερη γεωμετρία στα αντιφλογιστικα. Εντύπωση μου έκανε βεβαια η απουσία λάστιχου εκεί που πιάνεις το καπάκι και το γεγονός ότι στο ανοιξε κλεισε, το καπάκι ετριζε. Της Royal ήταν πιο βαρυ και έμοιαζε πιο σταθερό ας πούμε. Εντύπωση μου έκανε βεβαια η Napoleon η οποία εμφανισιακά είναι αρκετά όμορφη , δινει εντύπωση στιβαρής κατασκευής και έχει τα ίδια αντιφλογιστικα ( ίσως και καλύτερα) με την Weber. Οι σχάρες της επίσης ήταν βαριές και γενικά με έβαλε σκέψεις αν αξίζει να πάω εκεί αντί για την Weber. Δεν βρίσκω καθόλου αξιολογησεις σε Σκρουτζ κτλ, λογικά δεν έχει πουλήσει πολύ στην Ελλαδα. Εδώ την έχει κανείς την Napoleon 425 να μας πει σχόλια? Με βλέπω τελικά να απομακρύνομαι από την Royal 320 που είχα σχεδόν καταλήξει και να παίζω μεταξύ Spirit II και Rogue 425. Κι εγω ανάμεσα σε Napoleon και Weber είμαι. Η Napoleon μου φάνηκε καλύτερη ως κατασκευή αλλα δεν βρίσκω πολλες κριτικές στο net. Την εχει κάποιος εδω;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, sndev είπε το ψήνεις εμεσα το κοτοπουλο. φουλ καψιμο, οι δυο ανακλαστήρες στους ακραίους καυστήρες στο φουλ κ το μεσαίο η σβηστο η χαμηλά πολύ κ το ανοιγοκλείνεις οπότε νομίζεις Έτσι ακριβώς το κάνω και γω το κοτόπουλο και βγαίνει κομπλέ. Μόνο αν ψήσω σκέτο στήθος βάζω πιο πολύ ένταση. 1
villasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Θραψαλα γεμιστα με φετα ντοματα μαιντανο κρεμμυδακι φρεσκο και σκορδο 3
slk200gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, panos_ace είπε Καλησπέρα παιδιά, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας. Πήγα χθες και τις είδα για πρώτη φορά από κοντά. Είδα την Spirit II E310, την royal 320 και την Napoleon Rogue 425. Μεταξύ των Spirit και Royal θαρρώ πως νικήτρια βγαίνει η Spirit, με σαφώς πιο βαριά κατασκευή στις σχαρες και πολύ καλύτερη γεωμετρία στα αντιφλογιστικα. Εντύπωση μου έκανε βεβαια η απουσία λάστιχου εκεί που πιάνεις το καπάκι και το γεγονός ότι στο ανοιξε κλεισε, το καπάκι ετριζε. Της Royal ήταν πιο βαρυ και έμοιαζε πιο σταθερό ας πούμε. Εντύπωση μου έκανε βεβαια η Napoleon η οποία εμφανισιακά είναι αρκετά όμορφη , δινει εντύπωση στιβαρής κατασκευής και έχει τα ίδια αντιφλογιστικα ( ίσως και καλύτερα) με την Weber. Οι σχάρες της επίσης ήταν βαριές και γενικά με έβαλε σκέψεις αν αξίζει να πάω εκεί αντί για την Weber. Δεν βρίσκω καθόλου αξιολογησεις σε Σκρουτζ κτλ, λογικά δεν έχει πουλήσει πολύ στην Ελλαδα. Εδώ την έχει κανείς την Napoleon 425 να μας πει σχόλια? Με βλέπω τελικά να απομακρύνομαι από την Royal 320 που είχα σχεδόν καταλήξει και να παίζω μεταξύ Spirit II και Rogue 425. Θα έλεγα ότι στην Ελλάδα η Ναπολέων δεν είναι και πάρα πολύ γνωστές Είμαι σε ένα φόρουμ γερμανικό μόνο για ψησταριές εκεί βλέπω ότι οι Γερμανοί πρώτη προτίμηση έχουν τις Ναπολέων μετά έρχονται Weber kai broil ,βέβαια όλα Αυτά εξαρτώνται και από το μοντέλο και για να μην πιστέψει κανείς ότι κάνω διαφήμιση Εγώ προσωπικά έχω broil
thomasIos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, slk200gr είπε Θα έλεγα ότι στην Ελλάδα η Ναπολέων δεν είναι και πάρα πολύ γνωστές Είμαι σε ένα φόρουμ γερμανικό μόνο για ψησταριές εκεί βλέπω ότι οι Γερμανοί πρώτη προτίμηση έχουν τις Ναπολέων μετά έρχονται Weber kai broil ,βέβαια όλα Αυτά εξαρτώνται και από το μοντέλο και για να μην πιστέψει κανείς ότι κάνω διαφήμιση Εγώ προσωπικά έχω broil Ίσως γιατί ιδρύθηκαν από Γερμανούς
slk200gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, thomasIos είπε Ίσως γιατί ιδρύθηκαν από Γερμανούς Είχα την εντύπωση ότι ήταν καναδέζικες πάντως όπως και να έχει το πράγμα οι Γερμανοί είναι πολύ δύσκολοι πελάτες, δεν θα λέγανε καλά λόγια μόνο και μόνο επειδή είναι γερμανικό προϊόν
thomasIos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Καναδέζικη είναι αλλα από Γερμανούς που μετακόμισαν εκεί. Πάντως δείχνει καλή κατασκευή κι εχει μερικες εργονομικές λεπτομέρειες που τη κάνουν δελεαστική.
ChrisAce Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Στην Ελλάδα δεν τις ξέρουν πολύ ακόμα τις Napoleon, γιατί πολύ απλά δεν ερχόντουσαν στην Ελλάδα μέχρι πριν λίγο καιρό.. Ειδικά τα λεγόμενα "μεγάλα καταστήματα" τύπου Κωτσόβολου με τις άπειρες άτοκες δόσεις, δεν τις έχουν βάλει ποτέ. Η ποιότητα τους είναι απλά κορυφαία και έπονται Broil King και και έπειτα.. Weber. Τις Weber όμως τις πουλάει και ο Κωτσόβολος με τις άπειρες δόσεις(που λέγαμε πιο πριν) και με τις προσφορές στα 540 ευρώ και με τις διαφημίσεις του είτε τηλεόραση είναι, είτε φυλλάδια είναι, τις έχει κάνει διάσημες στην Ελλάδα (που κυκλοφορούν επίσημα πολλά χρόνια), οπότε πήραν Weber μέχρι και η κυρά Μαρία από το Κολοκοτρωνίτσι χωρίς να ξέρει γιατί. 2
tsiro7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να πούμε βέβαια ότι είναι μαγκιά της weber που κάλυψε τις ανάγκες μιας αγοράς με όσα ανέφερες . Ας κάνουν και οι άλλες εταιρίες προσφορές και ας αποκτήσουν την άριστη υποστήριξη της weber στην Ελλάδα και να τις προτιμήσουμε εννοείται. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από tsiro7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα