ilpapacha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, thomasIos είπε Ποιο μοντέλο της Napoleon πήρες? Την prestige pro 500 2
Ψιτ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 3 hours ago, ilpapacha said: Την prestige pro 500 $1900 + taxes! WoW! Καλά ψησίματα!
aloop Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το tri tip από το Mart, είναι της Devesa (Αργεντινής) ή άλλη μάρκα; Το μόνο που βρίσκω στο site τους είναι αυτό
berny Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41 Πως σας φαίνεται η τιμη και η ιδια η ψησταριά; Εχει κανεις εμπειρία;
ritualistic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, aloop είπε Το tri tip από το Mart, είναι της Devesa (Αργεντινής) ή άλλη μάρκα; Το μόνο που βρίσκω στο site τους είναι αυτό και δεν ειναι και διαθεσιμο αυτο
aloop Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, ritualistic είπε και δεν ειναι και διαθεσιμο αυτο Ναι, δεν είναι, απλά σε κατάστημα μπορεί να υπάρχει κάτι και γι αυτό ρωτάω. Μην ψάχνω tri tip devesa και όλοι να λένε για άλλης εταιρίας.
invisiblesurfer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, berny είπε https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41 Πως σας φαίνεται η τιμη και η ιδια η ψησταριά; Εχει κανεις εμπειρία; Αξιοπρεπέστατη. Κατά την άποψή μου είναι καλύτερα να πάρεις το "ακριβό" μοντέλο ενός "μέτριου" κατασκευαστή παρά το entry-level μοντέλο ενός ακριβού κατασκευαστη. 1
tsiro7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Αξιοπρεπέστατη. Κατά την άποψή μου είναι καλύτερα να πάρεις το "ακριβό" μοντέλο ενός "μέτριου" κατασκευαστή παρά το entry-level μοντέλο ενός ακριβού κατασκευαστη. Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που είδα την ποιότητα κατασκευής των ακριβών κατασκευαστων στα entry level τους μοντέλα και πως είναι σχεδιασμένα ακόμα και αυτά για να κάνουν την διαφορά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν κυκλοφορεί. Καλύτερα είναι να πάρεις μια φθηνή φασον ψησταριά να δεις αν σου αρέσει το σπορ και μετά βλέπεις και κάνεις. Με το σκεπτικό ότι αν έχεις να δώσεις 400 ευρώ για μια ψησταριά δεν πεινάς κιόλας, αντέχει το πορτοφόλι σου και τα 500-600. Δες κάδο που έχει η landmann και δες και μια broil κοντά στα ίδια λεφτά και θα καταλάβεις. Δες την Broil King BK 320 στα 390 ευρώ, στα ίδια λεφτά τεράστια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από tsiro7 5
invisiblesurfer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που είδα την ποιότητα κατασκευής των ακριβών κατασκευαστων στα entry level τους μοντέλα και πως είναι σχεδιασμένα ακόμα και αυτά για να κάνουν την διαφορά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν κυκλοφορεί. Καλύτερα είναι να πάρεις μια φθηνή φασον ψησταριά να δεις αν σου αρέσει το σπορ και μετά βλέπεις και κάνεις. Με το σκεπτικό ότι αν έχεις να δώσεις 400 ευρώ για μια ψησταριά δεν πεινάς κιόλας, αντέχει το πορτοφόλι σου και τα 500-600. Δες κάδο που έχει η landmann και δες και μια broil κοντά στα ίδια λεφτά και θα καταλάβεις. Δες την Broil King BK 320 στα 390 ευρώ, στα ίδια λεφτά τεράστια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. Νομίζω ότι και οι δύο έχουμε δίκιο. Παρ' όλα αυτά η προσωπική μου εμπειρία από entry level Broil King είναι (δεν ξέρω ποιά είναι ακριβώς, έχει 3 καυστήρες και τίποτα άλλο): - Σε μερικά σημεία, κυρίως προς τη πλευρά του ψήστη η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη - Ο κάδος είναι άριστος αλλά έχει πολλές βίδες και γωνίες σε διάφορα σημεία. Βρωμίζει εύκολα και καθαρίζεται πολύ δύσκολα.
sot_pal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Η Κεντον απο Leroy παντως είναι σχεδον ίδια με αυτη την Landmann. Μαλλον κατασκευαζουν φασον ολα τα μερη και κολανε διαφορετικο λογοτυπο της εταιριας..
berny Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 41 λεπτά πριν, sot_pal είπε Η Κεντον απο Leroy παντως είναι σχεδον ίδια με αυτη την Landmann. Μαλλον κατασκευαζουν φασον ολα τα μερη και κολανε διαφορετικο λογοτυπο της εταιριας.. Και γιατί η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή; Παίζει ρολο η ποιότητα στο μαντέμι η κατι άλλο;
tsiro7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Για αυτό μίλησα για φασον. Έχω δει αρκετές από κοντά και έχω προσωπική εμπειρία από 2 ψησταριές τέτοιου τύπου. Τίμιες για τα λεφτά τους είναι μέχρι 200 ευρώ μετά μπλέκουν σε άλλα χωράφια. Αν μου έλεγες έχω αυστηρά 200 ευρώ προϋπολογισμό θα σου έλεγα οκ πάρε μια τέτοια αλλά εσύ έχεις φτάσει σχεδόν τα 400. Οπότε γνώμη μου είναι είναι να πας σε entry level broil-weber θυσιάζοντας μέγεθος επιφάνειας ψησίματος. 2
bjj-p Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2020 στις 12:29 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Από the mart αξίζει αν βρείτε και tri tip black Angus στα 10€ το κιλό. Το πιο value for money. Το ψήνεις indirect αρχικά και το τελειώνεις direct μέχρι medium rare και βγαίνει λουκούμι. Λίγο προσοχή στη φορά που θα το κόψεις και είσαι άρχοντας. Πήγα το Σάββατο να πάρω και δεν είχε μείνει τπτ. το tri tip εχει μια στρωση λιπους σαν επικαλυψη. το ψηνεις με αυτο ή θελει καθαρισμα; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από bjj-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα