Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, aloop είπε

Το tri tip από το Mart, είναι της Devesa (Αργεντινής) ή άλλη μάρκα;

Το μόνο που βρίσκω στο site τους είναι αυτό

και δεν ειναι και διαθεσιμο αυτο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ritualistic είπε

και δεν ειναι και διαθεσιμο αυτο

Ναι, δεν είναι, απλά σε κατάστημα μπορεί να υπάρχει κάτι και γι αυτό ρωτάω. Μην ψάχνω tri tip devesa και όλοι  να λένε για άλλης εταιρίας.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, berny είπε

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41

Πως σας φαίνεται η τιμη και η ιδια η ψησταριά; Εχει κανεις εμπειρία;

Αξιοπρεπέστατη. Κατά την άποψή μου είναι καλύτερα να πάρεις το "ακριβό" μοντέλο ενός "μέτριου" κατασκευαστή παρά το entry-level μοντέλο ενός ακριβού κατασκευαστη.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε

Αξιοπρεπέστατη. Κατά την άποψή μου είναι καλύτερα να πάρεις το "ακριβό" μοντέλο ενός "μέτριου" κατασκευαστή παρά το entry-level μοντέλο ενός ακριβού κατασκευαστη.

Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που είδα την ποιότητα κατασκευής των ακριβών κατασκευαστων στα entry level τους μοντέλα και πως είναι σχεδιασμένα ακόμα και αυτά για να κάνουν την διαφορά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν κυκλοφορεί. Καλύτερα είναι να πάρεις μια φθηνή φασον ψησταριά να δεις αν σου αρέσει το σπορ και μετά βλέπεις και κάνεις. Με το σκεπτικό ότι αν έχεις να δώσεις 400 ευρώ για μια ψησταριά δεν πεινάς κιόλας, αντέχει το πορτοφόλι σου και τα 500-600. Δες κάδο που έχει η landmann και δες και μια broil κοντά στα ίδια λεφτά και θα καταλάβεις. Δες την Broil King BK 320  στα 390 ευρώ, στα ίδια λεφτά τεράστια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 5
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που είδα την ποιότητα κατασκευής των ακριβών κατασκευαστων στα entry level τους μοντέλα και πως είναι σχεδιασμένα ακόμα και αυτά για να κάνουν την διαφορά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν κυκλοφορεί. Καλύτερα είναι να πάρεις μια φθηνή φασον ψησταριά να δεις αν σου αρέσει το σπορ και μετά βλέπεις και κάνεις. Με το σκεπτικό ότι αν έχεις να δώσεις 400 ευρώ για μια ψησταριά δεν πεινάς κιόλας, αντέχει το πορτοφόλι σου και τα 500-600. Δες κάδο που έχει η landmann και δες και μια broil κοντά στα ίδια λεφτά και θα καταλάβεις. Δες την Broil King BK 320  στα 390 ευρώ, στα ίδια λεφτά τεράστια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. 

Νομίζω ότι και οι δύο έχουμε δίκιο. Παρ' όλα αυτά η προσωπική μου εμπειρία από entry level Broil King είναι (δεν ξέρω ποιά είναι ακριβώς, έχει 3 καυστήρες και τίποτα άλλο):

- Σε μερικά σημεία, κυρίως προς τη πλευρά του ψήστη η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη

- Ο κάδος είναι άριστος αλλά έχει πολλές βίδες και γωνίες σε διάφορα σημεία. Βρωμίζει εύκολα και καθαρίζεται πολύ δύσκολα.

Δημοσ.

Η Κεντον απο Leroy παντως είναι σχεδον ίδια με αυτη την Landmann. Μαλλον κατασκευαζουν φασον ολα τα μερη και κολανε διαφορετικο λογοτυπο της εταιριας..

kenton.png.0f93aea7396b0d47344818bdaae81219.pngkenton.png.e18a5063160657db8d202586b97c152b.png

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, sot_pal είπε

Η Κεντον απο Leroy παντως είναι σχεδον ίδια με αυτη την Landmann. Μαλλον κατασκευαζουν φασον ολα τα μερη και κολανε διαφορετικο λογοτυπο της εταιριας..

kenton.png.0f93aea7396b0d47344818bdaae81219.pngkenton.png.e18a5063160657db8d202586b97c152b.png

Και γιατί η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή; Παίζει ρολο η ποιότητα στο μαντέμι η κατι άλλο;

Δημοσ.

Για αυτό μίλησα για φασον. Έχω δει αρκετές από κοντά και έχω προσωπική εμπειρία από 2 ψησταριές τέτοιου τύπου. Τίμιες για τα λεφτά τους είναι μέχρι 200 ευρώ μετά μπλέκουν σε άλλα χωράφια. Αν μου έλεγες έχω αυστηρά 200 ευρώ προϋπολογισμό θα σου έλεγα οκ πάρε μια τέτοια αλλά εσύ έχεις φτάσει σχεδόν τα 400. Οπότε γνώμη μου είναι είναι να πας σε entry level broil-weber θυσιάζοντας μέγεθος επιφάνειας ψησίματος. 

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2020 στις 12:29 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε

Από the mart αξίζει αν βρείτε και tri tip black Angus στα 10€ το κιλό. Το πιο value for money. Το ψήνεις indirect αρχικά και το τελειώνεις direct μέχρι medium rare και βγαίνει λουκούμι. Λίγο προσοχή στη φορά που θα το κόψεις και είσαι άρχοντας. Πήγα το Σάββατο να πάρω και δεν είχε μείνει τπτ. 

το tri tip εχει μια στρωση λιπους σαν επικαλυψη. το ψηνεις με αυτο ή θελει καθαρισμα;

Επεξ/σία από bjj-p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...