james9tito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μιας και ανοιξατε το θεμα θερμομετρα/θερμοκρασιες , υπαρχει κάποιος πινακας με τις επιθυμητες θερμοκρασιες ανάλογα το κρεας και το ψησιμο που θελουμε?
ilpapacha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, james9tito είπε Μιας και ανοιξατε το θεμα θερμομετρα/θερμοκρασιες , υπαρχει κάποιος πινακας με τις επιθυμητες θερμοκρασιες ανάλογα το κρεας και το ψησιμο που θελουμε? https://www.fsis.usda.gov/wps/portal/fsis/topics/food-safety-education/get-answers/food-safety-fact-sheets/safe-food-handling/safe-minimum-internal-temperature-chart/ct_index https://www.canada.ca/en/health-canada/services/general-food-safety-tips/safe-internal-cooking-temperatures.html 1 1
skskre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Για κάτι που θέλω συνεχή μέτρηση έχω αυτό που επίσης μια χαρά μετράει https://orange-shop.gr/product/digoo-dg-ft2203-smart-bluetooth-lcd-display-kitchen-thermometer-με-διπλούς-αισθητήρες/ 😅 Επςιδή έχω κ εγώ το ίδιο αλλά το φοβάμαι λίγο, το έχεις αφήσει μέσα στη ψησταριά σε όλη τη διαδικασία, αντέχει τους 200+ με κλειστό το καπάκι? 22 λεπτά πριν, james9tito είπε Μιας και ανοιξατε το θεμα θερμομετρα/θερμοκρασιες , υπαρχει κάποιος πινακας με τις επιθυμητες θερμοκρασιες ανάλογα το κρεας και το ψησιμο που θελουμε? Επίσης και αυτό μπορεί να βοηθήσει ίσως? https://www.weber.com/GR/el/tips-tricks/chronodiagrammata-mageirikis/weber-49361.html
AristidisZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, ilpapacha είπε https://www.fsis.usda.gov/wps/portal/fsis/topics/food-safety-education/get-answers/food-safety-fact-sheets/safe-food-handling/safe-minimum-internal-temperature-chart/ct_index https://www.canada.ca/en/health-canada/services/general-food-safety-tips/safe-internal-cooking-temperatures.html Το μοσχάρι το πας δηλαδή 63 βαθμούς ;
gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά το ΙΚΕΑ δεν είναι instant, μην μπερδευτεί κανείς και το θεωρήσει ως τέτοιο. Ότι είναι πάρα πολύ γρήγορο και σε δευτερόλεπτα το βλέπεις να ανεβαίνει και να φτάνει την τελική μέτρηση ναι, αλλά δεν το πουλάνε ως instant. Επίσης έχει αντοχή νομίζω μέχρι τους 250 βαθμούς το εξωτερικό του μέρος, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Ξαναλέω: για τα χρήματά του και την αξιοπιστία του το θεωρώ καλή λύση σε αυτό το budget. Αυτό με το lag που αναφέρει ο @sndev το έχω δει και εγώ σε αναλογικά θερμόμετρα. Αυτά δεν είναι επ' ουδενί για μπριζόλες μοσχαρίσιες πχ που παίζεις με λεπτά ή και δευτερόλεπτα. 1
tsiro7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, skskre είπε Επςιδή έχω κ εγώ το ίδιο αλλά το φοβάμαι λίγο, το έχεις αφήσει μέσα στη ψησταριά σε όλη τη διαδικασία, αντέχει τους 200+ με κλειστό το καπάκι? Ναι δεν έχει κανένα πρόβλημα.
ilpapacha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Το μοσχάρι το πας δηλαδή 63 βαθμούς ; Η αναφορά γίνεται για την ελάχιστη θερμοκρασία που μπορείς να το βγάλεις από την φωτιά, ώστε να το αφήσεις μετά να ξεκουραστεί. https://www.fsis.usda.gov/wps/portal/fsis/topics/food-safety-education/teach-others/fsis-educational-campaigns/is-it-done-yet/thermometer-placement-and-temperatures/ct_index Από εκεί και πέρα είναι και στην προτίμηση του καθενός να το βγάλει από την φωτιά σε μεγαλύτερη εσωτερική θερμοκρασία. Οι παραπάνω πίνακες αναφέρονται στην ελάχιστη θερμοκρασία, του κάθε τύπου κρέατος, ώστε να είναι ασφαλής προς βρώση.
birel-motosport Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Ξεκίνησα για να δούμε τι θα βγάλουμε 5
skskre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Ξεκίνησα για να δούμε τι θα βγάλουμε Καλή διασκέδαση λοιπόν, ζήλεψα 😁😁 θα δοκιμάσω κ εγώ το ίδιο το βράδυ αν και ταιμπησαμε κάτι ωραία burger πριν λίγο. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από skskre 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, tsiro7 είπε Επίσης βλέπω σήμερα δεν έχετε να ψήσετε και ασχολείστε με θερμοκρασίες 😅 φακές θα φάτε? Πίτσα σήμερα. Και για εκεί έχω άλλο θερμόμετρο με λέιζερ χαχαχα 2 1
gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Πίτσα σήμερα. Και για εκεί έχω άλλο θερμόμετρο με λέιζερ χαχαχα Για δώσε info για το θερμόμετρο γιατί ένα που είχα έλεγε άλλα αντί άλλων και το επέστρεψα.
birel-motosport Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τέλος το ψήσιμο ευχαριστημένος πάρα πολύ από το αποτέλεσμα Την έψησα στους 115 με 119 για μία ώρα μέχρι τους 58 βαθμούς την έβγαλα την άφησα ένα τέταρτο και μετά την ξανά έψησα στο τέρμα μέχρι να πάει 63 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από birel-motosport 7
birel-motosport Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, sndev είπε για ποιο λογο τη ξανάβαλες? Για να ψηθεί απέξω να κάνει τη θωράκιση
alimentas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Θελω να κανω χοιρινο με πετσα στην kettle για την τσικνοπεμπτη.Τι κομματι προτινεται ρε παιδες κ τι τροπο?? Λεω για πανσετα ή μπουτι.Απ την αρχη μεχρι το τελος στην kettle θα βγει καλο ή να το παιξω φουρνο για αρχη ωστε να ψηθει μεσα κ τελειωμα στο bbq για να να γινει η πετσα τραγανη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα