sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Για να ψηθεί απέξω να κάνει τη θωράκιση οτι εκανε κρουσα εκανε αλλά θεωρω ιδια κρουστά θα έκανε αν το έβγαζες κ στους 62 απο την αρχή δε ξερω κ100% δε το χω δοκιμάσει ποτε αλλα θα το κανω αυτο με το διπλό ψήσιμο κ θα γράψω αποτελέσματα btw η θωράκιση δεν υπάρχει είναι μύθος
birel-motosport Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, sndev είπε οτι εκανε κρουσα εκανε αλλά θεωρω ιδια κρουστά θα έκανε αν το έβγαζες κ στους 62 απο την αρχή δε ξερω κ100% δε το χω δοκιμάσει ποτε αλλα θα το κανω αυτο με το διπλό ψήσιμο κ θα γράψω αποτελέσματα btw η θωράκιση δεν υπάρχει είναι μύθος Δεν μπορούσε να κάνει κρουστά με 110 βαθμούς
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Δεν μπορούσε να κάνει κρουστά με 110 βαθμούς ναι σωστος το σύγκρινα με μενα που τα βαζω τέρμα τα γκάζια παντως εμενα που το βγάζω 55 με ψησιμο 220-250 βγαίνει εμφανισιακά ιδιο με το δικο σου στη πρώτη φωτο, εξωτερικά κρουστα δεν εχω καταφέρει να κανω ποτέ με το να το αφαιρώ στους 55
vasdiam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ερώτηση: έχει αγοράσει κανείς από leroyn merlin τις ψησταριές Kenton Naterial; Σκέφτομαι αυτήν με τους 3 καυστήρες ή τους 4. Εάν κάποιος έχει, μπορεί να μου πει την εμπειρία του; και εάν χωράει η μποτιλια αερίου στο ντουλάπι κάτω;
gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μπράβο, για πρώτο ψήσιμο με τεχνική που δεν έχεις ξετρίψει τα πήγες τέλεια! Ο βαθμός ψησίματος είναι αυτός που ήθελες; Εγώ θα πήγαινα για medum rare σε τέτοιο κομμάτι π.χ. άρα θα το έβγαζα από το indirect στους 53 π.χ. για να το φτάσω στο searing στους 61. Έχεις και το υπερόπλο των υπέρυθρων εσύ και κάνεις παπάδες! @sndev ναι η θωράκιση είναι μύθος για τα υγρά, απλώς είναι οι αντιδράσεις Μaillard που δίνουν το κάτι παραπάνω στην γεύση μετά, οπότε κι εγώ το κάνω πάντα στα ψητά μου. 1
Evgenios_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) μια ενδιαφερουσα εκδοχη μαριναρισματος καθως και πολυ καλη εξηγηση της διαδικασιας ψησιματος... στα υποψιν... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από Evgenios_V
Pyrosvestis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, gdeli είπε Μπράβο, για πρώτο ψήσιμο με τεχνική που δεν έχεις ξετρίψει τα πήγες τέλεια! Ο βαθμός ψησίματος είναι αυτός που ήθελες; Εγώ θα πήγαινα για medum rare σε τέτοιο κομμάτι π.χ. άρα θα το έβγαζα από το indirect στους 53 π.χ. για να το φτάσω στο searing στους 61. Έχεις και το υπερόπλο των υπέρυθρων εσύ και κάνεις παπάδες! @sndev ναι η θωράκιση είναι μύθος για τα υγρά, απλώς είναι οι αντιδράσεις Μaillard που δίνουν το κάτι παραπάνω στην γεύση μετά, οπότε κι εγώ το κάνω πάντα στα ψητά μου. Τελικά θωράκιση ποτέ ενδείκνυται στην αρχή του ψησίματος και πότε στο τέλος??
xsaviola28 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, vasdiam είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ερώτηση: έχει αγοράσει κανείς από leroyn merlin τις ψησταριές Kenton Naterial; Σκέφτομαι αυτήν με τους 3 καυστήρες ή τους 4. Εάν κάποιος έχει, μπορεί να μου πει την εμπειρία του; και εάν χωράει η μποτιλια αερίου στο ντουλάπι κάτω; καλησπέρα, η μποτίλια χωράει κανονικά απο κάτω, εγω σαν αρχάριος χρήστης είμαι ικανοποιημένος.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, gdeli είπε Για δώσε info για το θερμόμετρο γιατί ένα που είχα έλεγε άλλα αντί άλλων και το επέστρεψα. Ένα απλό με υπέρυθρες που είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια από αμαζον. Είναι σαν αυτά που μετράνε τη θερμοκρασία στο κούτελο
gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Κι εγώ ένα τέτοιο είχα πάρει και μέτρησα το μέτωπό μου και μου έβγαζε 26 βαθμούς κελσίου! Οπότε επεστράφη άμεσα. 1 ώρα πριν, Pyrosvestis είπε Τελικά θωράκιση ποτέ ενδείκνυται στην αρχή του ψησίματος και πότε στο τέλος?? Έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερο στο τέλος. Είναι πιο εύκολο να κάνεις ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλο το πάχος της μπριζόλας έτσι. Άλλο το τι κάνω συνήθως εγώ 😁 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Canotto style Neapolitan pizza 10
ManLion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, vasdiam είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ερώτηση: έχει αγοράσει κανείς από leroyn merlin τις ψησταριές Kenton Naterial; Σκέφτομαι αυτήν με τους 3 καυστήρες ή τους 4. Εάν κάποιος έχει, μπορεί να μου πει την εμπειρία του; και εάν χωράει η μποτιλια αερίου στο ντουλάπι κάτω; Καλησπέρα. Την συγκεκριμενη την έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και αρχαριος! Της έχω αλλάξει τα φώτα 3-4 φορές την εβδομαδα θα ψησω, και μετά ένα δεκάλεπτο κάψιμο να ανέβει στους 350 βαθμούς και κλείσιμο. Για να αρχίσεις να μαθαίνεις τον τρόπο ψησίματος (ποιο υγιεινού θα έλεγα) σε ψησταριά με υγραέριο είναι best VFM!
gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Canotto style Neapolitan pizza Απαπαπαπαπαπα κόλαση 1
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Και επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω ☺ 6
birel-motosport Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, gdeli είπε Μπράβο, για πρώτο ψήσιμο με τεχνική που δεν έχεις ξετρίψει τα πήγες τέλεια! Ο βαθμός ψησίματος είναι αυτός που ήθελες; Εγώ θα πήγαινα για medum rare σε τέτοιο κομμάτι π.χ. άρα θα το έβγαζα από το indirect στους 53 π.χ. για να το φτάσω στο searing στους 61. Έχεις και το υπερόπλο των υπέρυθρων εσύ και κάνεις παπάδες! @sndev ναι η θωράκιση είναι μύθος για τα υγρά, απλώς είναι οι αντιδράσεις Μaillard που δίνουν το κάτι παραπάνω στην γεύση μετά, οπότε κι εγώ το κάνω πάντα στα ψητά μου. Σε ευχαριστώ Κοίτα να δεις το φοβήθηκα λίγο και το έβγαλα στους 58 γιατί δεν θέλω να έχει και πολύ αίμα,μετά τα τρία ψησίματα που έχω κάνει έχω καταλάβει ότι και 4 βαθμοί που παίζουνε ρόλο νομίζω την επόμενη φορά θα το βγάλω στους 55 και θα το ξανά ψήσω μέχρι τους 63 άμα δεν βγει όπως το θέλω απλώς θα μειώσω λίγο ακόμα τις θερμοκρασίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα