Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψησταριά Kenton Naterial 4 καυστήρων 

Αγοράστηκε από τα Leroy στα 229 ευρώ. Στήθηκε σε περίπου μία ώρα. Ποιοτική (πάντα με βάση τα 229 που δώσαμε...) Κατασκευή. Συνδέθηκε η Coral Prime η οποία σε 5 ακριβώς λεπτά με τους καυστήρες στο τέρμα έφτασε για πλάκα τους 350+ βαθμούς.

Αφού έγιναν τα γνωστά καψίματα, λαδώματα των σχαρών, ψησαμε 1800 γρ χοιρινά σουβλάκια, 1200 γρ πανσετες και 1,200 κιλ μπριζόλες. Όλα αυτά σε περίπου 35'.

Απόλυτα ικανοποιημένος. Το καθάρισμα θέλει δουλίτσα αν είσαι κανένας ψυχακιας σαν εμένα. Υπάρχουν όμως λύσεις που αν κάποιος την χρησιμοποιεί θα καταλάβει που πρέπει να εστιάσει.

Επόμενο add on η σούβλα από το Leroy και μια πλάκα πέτρας για Pizza.

IMG_20210310_164446_20210310164540164.jpg

Επεξ/σία από nick.dilliger
  • Like 16
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2199

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ρωτησα το παιδι που εκανε το βιντεο για εντυπωσεις. Επιβεβαιωσε οτι οι λαμαρινες ειναι λεπτη κατασκευη, αλλα λεει δεν επηρεάζουν, ακομα και στο χιονι που εψησε πριν λιγο καιρο. Επισης πιανει 300+ βαθμους στο 20' και εχει 6 καυστηρες (3+3). Επισης για την ομοιομορφια του ψησιματος ανεφερε οτι ειναι πιο εντονη η θερμοκρασια προς τα πισω.

Αν ειχε γυρω στα 400€ αντε 500€ κομπλε με βαση, πιστευω θα αξιζε. 

Είναι καλό πάντως να υπάρχουν επιλογές/εναλλακτικές, ώστε ο καθένας να επιλέξει με βάση τις ανάγκες του, τι ποσό μπορεί/θέλει να διαθέσει κτλ.

https://www.instagram.com/exivos_grill/

https://www.car.gr/xyma/4120/psistaries-gkrilieres-sxarieres.html/?ca=4120&pg=1&q=Exivos&sort=pra&sp=973

https://www.facebook.com/exivosbbq/

https://www.foodyas.com/GR/Thessaloníki/111381196877838/Exivos-grill-%26-bbq

https://exivos-grill-bbq.business.site

Απ ότι είδα έχει βάση, απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν απλά «κάθεται» ή βιδώνεται/στερεώνεται κανονικά.

Τιμές βρήκα στο car.gr και εδώ https://www.kioumourtzoglou.gr/psistaries_exivos.html

Κάποιες τιμές στο car.gr, είναι χωρίς το ΦΠΑ.

Για τα εξαρτήματα/βάσεις δεν βρήκα κάτι, εκτός από κάποιες φωτό.

Επιπλέον αναφέρει πλήρη υποστήριξη σε ανταλλακτικά και εγγύηση έως 7 χρόνια, αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένους όρους.

52 λεπτά πριν, nick.dilliger είπε

Ψησταριά Kenton Naterial 4 καυστήρων 

Αγοράστηκε από τα Leroy στα 229 ευρώ. Στήθηκε σε περίπου μία ώρα. Ποιοτική (πάντα με βάση τα 229 που δώσαμε...) Κατασκευή. Συνδέθηκε η Coral Prime η οποία σε 5 ακριβώς λεπτά με τους καυστήρες στο τέρμα έφτασε για πλάκα τους 350+ βαθμούς.

Αφού έγιναν τα γνωστά καψίματα, λαδώματα των σχαρών, ψησαμε 1800 γρ χοιρινά σουβλάκια, 1200 γρ πανσετες και 2 κιλό μπριζόλες. Όλα αυτά σε περίπου 35'.

Απόλυτα ικανοποιημένος. Το καθάρισμα θέλει δουλίτσα αν είσαι κανένας ψυχακιας σαν εμένα. Υπάρχουν όμως λύσεις που αν κάποιος την χρησιμοποιεί θα καταλάβει που πρέπει να εστιάσει.

Επόμενο add on η σούβλα από το Leroy και μια πλάκα πέτρας για Pizza.

IMG_20210310_164446_20210310164540164.jpg

Ωραία αρχή έκανες, μπράβο! Να την χαρείς!

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ρωτησα το παιδι που εκανε το βιντεο για εντυπωσεις. Επιβεβαιωσε οτι οι λαμαρινες ειναι λεπτη κατασκευη, αλλα λεει δεν επηρεάζουν, ακομα και στο χιονι που εψησε πριν λιγο καιρο. Επισης πιανει 300+ βαθμους στο 20' και εχει 6 καυστηρες (3+3). Επισης για την ομοιομορφια του ψησιματος ανεφερε οτι ειναι πιο εντονη η θερμοκρασια προς τα πισω.

Αν ειχε γυρω στα 400€ αντε 500€ κομπλε με βαση, πιστευω θα αξιζε. 

 Ναί ! μπήκα στη σελίδα στο facebook και διάβασα οτι είναι απο ανοξείρωτη λαμαρίνα 1χιλ  δεν ξέρω τι παίζει με την ομοιομορφία  αυτό όμως τελικά για κάποιο λόγο συμβαίνει σε όλες τις ψησταριές   εχω διαβάσει κατα καιρούς   διαφορα  και για όλες (συμπεριλαμβάνεται   και η αγία τριάδα   W  .  N   BK )  στο βίντεο  δεν φαινεται κάτι τετοιο αλλά για το λέει το παιδί που ψήνει θα ισχύει ,
κάτι που μου έκανε εντύπωση  στο συγκεκριμένο βίντεο  είναι το πόσο ζουμερό φαίνεται το φιλέτο το οποίο σταζει ζουμιά λίγο πριν το βγάλει απ τη σχάρα  κάτι που πολύ δύσκολα μπορείς να το βρεις
τώρα αν μπορούσε να είχε και μια τιμή γύρω στα 350 ευρώ θα ήταν όνειρο (ναι δεν το κρύβω τη ζαχαρώνω  :)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

 Ναί ! μπήκα στη σελίδα στο facebook και διάβασα οτι είναι απο ανοξείρωτη λαμαρίνα 1χιλ  δεν ξέρω τι παίζει με την ομοιομορφία  αυτό όμως τελικά για κάποιο λόγο συμβαίνει σε όλες τις ψησταριές   εχω διαβάσει κατα καιρούς   διαφορα  και για όλες (συμπεριλαμβάνεται   και η αγία τριάδα   W  .  N   BK )  στο βίντεο  δεν φαινεται κάτι τετοιο αλλά για το λέει το παιδί που ψήνει θα ισχύει ,
κάτι που μου έκανε εντύπωση  στο συγκεκριμένο βίντεο  είναι το πόσο ζουμερό φαίνεται το φιλέτο το οποίο σταζει ζουμιά λίγο πριν το βγάλει απ τη σχάρα  κάτι που πολύ δύσκολα μπορείς να το βρεις
τώρα αν μπορούσε να είχε και μια τιμή γύρω στα 350 ευρώ θα ήταν όνειρο (ναι δεν το κρύβω τη ζαχαρώνω  :)

Για την ομοιομορφία, μιας και έχει καυστηρες παντού, θα περίμενα πιο καλή κατανομή θερμοκρασίας. Οι κλασικές που έχουμε εμείς έχουν ένα πάρα ένα καυστήρα. Αλλά εκεί παίζει ρόλο και η τεχνολογία. Είχα διαβάσει ότι για να πετύχει η Weber ίδια θερμοκρασία σε όλο το βάθος της ψησταριάς, στο μπροστινό μέρος έχουν μεγαλύτερη ένταση οι καυστήρες γιατί εκεί υπάρχουν και οι μεγαλύτερες απώλειες. Και φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρίες.

Εγώ στη δική μου πάντως παντού το ίδιο βλέπω να ψήνει. Δεν έχω κάνει το τεστ με τα ψωμιά, αλλά έχω ψήσει σχεδόν ένα κοπάδι  σε 1.5 χρόνο που την έχω. Την πρώτη πρώτη φορά που είχα ψήσει σε ψησταριά αερίου, χωρίς να έχω εμπειρία, χωρίς να είμαι υποψιασμένος για την κατανομή θερμότητας, ήταν το πρώτο πράγμα που παρατήρησα, μιας και τα μισά ψηνοντουσαν και τα άλλα μισά όχι.

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick.dilliger είπε

Ψησταριά Kenton Naterial 4 καυστήρων 

Αγοράστηκε από τα Leroy στα 229 ευρώ. Στήθηκε σε περίπου μία ώρα. Ποιοτική (πάντα με βάση τα 229 που δώσαμε...) Κατασκευή. Συνδέθηκε η Coral Prime η οποία σε 5 ακριβώς λεπτά με τους καυστήρες στο τέρμα έφτασε για πλάκα τους 350+ βαθμούς.

Αφού έγιναν τα γνωστά καψίματα, λαδώματα των σχαρών, ψησαμε 1800 γρ χοιρινά σουβλάκια, 1200 γρ πανσετες και 1,200 κιλ μπριζόλες. Όλα αυτά σε περίπου 35'.

Απόλυτα ικανοποιημένος. Το καθάρισμα θέλει δουλίτσα αν είσαι κανένας ψυχακιας σαν εμένα. Υπάρχουν όμως λύσεις που αν κάποιος την χρησιμοποιεί θα καταλάβει που πρέπει να εστιάσει.

Επόμενο add on η σούβλα από το Leroy και μια πλάκα πέτρας για Pizza.

IMG_20210310_164446_20210310164540164.jpg

Το τρελο φαγοποτι...μπραβο...παντα τετοια...

Να κανω μια προταση

μιας και εχουμε στο τοπικ αρκετά μοντέλα ψησταριών για ολα τα βαλάντια ώστε να μπροουμε να δουμε λιγο ποιο αντικειμένικα καποια πραγματα...πχ ποιοτητα κατασκευης κτλ ειναι λιγο ποιο σχετικά και ο καθενας τα κρινει και τα αντιλαμβάνετε διαφορετικά... 

Θα μπορουσαμε ομως να κανουμε το τεστ με τα ψωμιά τοστ με κλειστό καπάκι για 1 λεπτό με ολους τους καυστηρες στην μέσαια ένταση για να δούμε τυχόν ανομοιομορφίες στο ψησιμο?

πχ Θα κανω το ιδιο και με την ναπολέον οταν παραλαβω για να εχουμε σαν συγκριση οποτε να δουμε τι κερδιζεις τι χανεις (αν χάνεις) σε αυτον τον τομέα με εναν σχετικά αντικειμενικό τροπο σε σχεση με την διαφορά χρηματων.

Πχ απο την παλια την δική μου (δεν ειχα κανει αντιστοιχο τεστ) με ειχε παιδεψει πολύ στην αρχη αυτη η ανομοιομορφια στην ενταση (μετά εμαθα να ζω μαζι της)... 

  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Για την ομοιομορφία, μιας και έχει καυστηρες παντού, θα περίμενα πιο καλή κατανομή θερμοκρασίας. Οι κλασικές που έχουμε εμείς έχουν ένα πάρα ένα καυστήρα. Αλλά εκεί παίζει ρόλο και η τεχνολογία. Είχα διαβάσει ότι για να πετύχει η Weber ίδια θερμοκρασία σε όλο το βάθος της ψησταριάς, στο μπροστινό μέρος έχουν μεγαλύτερη ένταση οι καυστήρες γιατί εκεί υπάρχουν και οι μεγαλύτερες απώλειες. Και φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρίες.

Εγώ στη δική μου πάντως παντού το ίδιο βλέπω να ψήνει. Δεν έχω κάνει το τεστ με τα ψωμιά, αλλά έχω ψήσει σχεδόν ένα κοπάδι  σε 1.5 χρόνο που την έχω. Την πρώτη πρώτη φορά που είχα ψήσει σε ψησταριά αερίου, χωρίς να έχω εμπειρία, χωρίς να είμαι υποψιασμένος για την κατανομή θερμότητας, ήταν το πρώτο πράγμα που παρατήρησα, μιας και τα μισά ψηνοντουσαν και τα άλλα μισά όχι.

τι να σου πω ,  εγώ στο βίντεο βλέπω  ένα ομοιόμορφο και ζουμερό ψήσιμο ,

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

 Ναί ! μπήκα στη σελίδα στο facebook και διάβασα οτι είναι απο ανοξείρωτη λαμαρίνα 1χιλ  δεν ξέρω τι παίζει με την ομοιομορφία  αυτό όμως τελικά για κάποιο λόγο συμβαίνει σε όλες τις ψησταριές   εχω διαβάσει κατα καιρούς   διαφορα  και για όλες (συμπεριλαμβάνεται   και η αγία τριάδα   W  .  N   BK )  στο βίντεο  δεν φαινεται κάτι τετοιο αλλά για το λέει το παιδί που ψήνει θα ισχύει ,
κάτι που μου έκανε εντύπωση  στο συγκεκριμένο βίντεο  είναι το πόσο ζουμερό φαίνεται το φιλέτο το οποίο σταζει ζουμιά λίγο πριν το βγάλει απ τη σχάρα  κάτι που πολύ δύσκολα μπορείς να το βρεις
τώρα αν μπορούσε να είχε και μια τιμή γύρω στα 350 ευρώ θα ήταν όνειρο (ναι δεν το κρύβω τη ζαχαρώνω  :)

χωρις ΦΠΑ την παιρνεις γυρω στα 500 συμφωνα με αυτο που συζητησα με την εταιρια...

Νομιζω το ζουμερο φιλέτο παιζει και οτι εχει ενα ταψι που βάζει με νερο (λεει οτι το εχει γεματο για να κραταει την υγρασια στο κρεας)...

  • Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Νομίζω κάπου μπερδεύτηκες. Η φωτό με τις πατάτες, έχει την γάστρα/κατσαρόλα χωρίς το καπάκι, αλλά με καλαθάκι για τηγάνισμα.

Το σκεύος είναι αυτό

image.jpeg.1fcadf0b6b74f6f0af421dcab2dd37e9.jpegimage.jpeg.ce3e2833274a3a4c94ab668db8b33588.jpeg

Θεωρώ ότι είναι vfm, καθώς ουσιαστικά έχεις 2 σκεύη σε ένα και απ ότι φαίνεται το έχουμε αρκετά παιδιά από εδώ μέσα.

https://lodgecastiron.gr/el/product/gastres-katsaroles/combo-mantemenio-dutch-oven-4-73-lt-me-mantemenio-kapaki-tigani-27-18-ek/

ναι, εχεις δίκιο αδερφέ. μπερδεύτηκα με άλλο που το καπάκι του είχε το χερούλι στη μέση 

  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

χωρις ΦΠΑ την παιρνεις γυρω στα 500 συμφωνα με αυτο που συζητησα με την εταιρια...

Νομιζω το ζουμερο φιλέτο παιζει και οτι εχει ενα ταψι που βάζει με νερο (λεει οτι το εχει γεματο για να κραταει την υγρασια στο κρεας)...

δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο με την τιμή   μήπως δεν κατι δεν καταλαβες καλά  ;  όταν είχα πάρει τηλ   μου είπαν 510 + φπα και σε ερώτηση εαν για καλύτερη τιμή  μου εδωσαν  ρυθμιστή πίεσης  και λάστιχο σύνδεσης , τέλος πάντων
ναι αυτό με το νερό το ξέρω  πιθανόν αυτό να κάνει τι διαφορά , κάτι τετοιο έχουν όλες οι επαγγελματικές ψησταριές

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο με την τιμή   μήπως δεν κατι δεν καταλαβες καλά  ;  όταν είχα πάρει τηλ   μου είπαν 510 + φπα και σε ερώτηση εαν για καλύτερη τιμή  μου εδωσαν  ρυθμιστή πίεσης  και λάστιχο σύνδεσης...

Δεν λέμε λοιπόν κάτι διαφορετικό χωρίς ΦΠΑ 510

  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Θα επέλεγα τη Napoleon
α) παραπάνω καυστήρες - Άμεσο/έμμεσο ψήσιμο, λειτουργία φούρνου (άνοιγμα μόνο των ακριανών καυστήρων)

β) καπάκι - δεν θα έχεις πρόβλημα με αέρα/κρύο κτλ, οπότε θα ψήνεις πολύ καλύτερα

γ) πλαϊνό μάτι; (δεν αναφέρεις ποιό μοντέλο κοιτάς)

δ) ντουλάπι για την μπουκάλα και φύλαξη αξεσουάρ/σκευών για την ψησταριά

ε) δυνατότητα σούβλας - πλήθος αξεσουάρ

στ) εγγύησηimage.png.4a99688a6f94bfb7497e2729ffb6a8cf.png (δεν είδα κάποια αναφορά περί εγγυήσεως στη ν25)

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.  Όσον αφορά το 

Α)  Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο .

Β)ο χώρος είναι ήδη διαμορφωμένος (γωνια) με ανοιχτές μόνο τις δύο πλευρές και φουγάρο από την ψησταριά κάρβουνου.

Γ)Πλαϊνό μάτι έχω επίσης κάτι τέτοιο οπότε δεν είναι απαραίτητο https://gasexpress.gr/kouzina-igraeriou-moni-sfirilati?gclid=Cj0KCQiA-aGCBhCwARIsAHDl5x9ojLmF85Cqvu8uz-FRd0J7wAuUi0veD8NWiiUd48LLgRS6YaSsbUoaAoKtEALw_wcB .

Δ) Όπως είπα και στο Β είναι διαμορφωμένος ήδη βρίσκομαι σε ταράτσα-ρετιρε με αρκετά μεγάλο μπαλκόνι.

Ε) Αυτό όντως είναι ένα θέμα ως προς την ευκολία προσαρμογής ή κατασκευής της υποδομής για σούβλα η οποία πάντως νομίζω ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κατασκευαστεί .

ΣΤ)Από όσο έχω ρωτήσει επειδή είναι επαγγελματικές ελληνικής κατασκευής (αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό ) με διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν τα πάντα από ανταλλακτικά - service .

Η βασική μου απορία είναι πια από τις δύο θα ψήνει καλύτερα - το άμεσο /έμμεσο ψήσιμο που αναφέρεις και την λειτουργία φούρνου δεν το είχα σκεφτεί καν και είναι κάτι που γέρνει την πλάστιγγα προς την Napoleon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε

τι να σου πω ,  εγώ στο βίντεο βλέπω  ένα ομοιόμορφο και ζουμερό ψήσιμο ,

Τώρα είδα το βίντεο που λες. Ναι όντως ομοιόμορφο φαίνεται, αλλά σίγουρα ο ψήστης ξέρει καλύτερα. Το κοτόπουλο πάντως εύκολα το πετυχαίνεις έτσι. Αν είναι λεπτό το κομμάτι θέλει λίγο από κάθε πλευρά και μένει φουλ ζουμερό.

2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Θα μπορουσαμε ομως να κανουμε το τεστ με τα ψωμιά τοστ με κλειστό καπάκι για 1 λεπτό με ολους τους καυστηρες στην μέσαια ένταση για να δούμε τυχόν ανομοιομορφίες στο ψησιμο?

Βγάλε τις ρυθμίσεις για το τεστ να το κάνουμε. Πχ όπως είπες στη μέση οι καυστήρες μέχρι να ζεσταθεί και μετά τα ψωμιά για  ένα λεπτό.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

 

36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

 

Βγάλε τις ρυθμίσεις για το τεστ να το κάνουμε...

Το τεστ προτείνω να γίνει...

- Αναμα όλοι οι καυστήρεςΕ

- Εντασηκαυστήρων στην μέση

- Προθέρμανση με κλειστό καπάκι για 10 λεπτα

- Κάλυψη όλης της επιφάνειας με ψωμί τοστ

- Κλείσιμο καπάκι και άφηνα για 60δευτερολεπτα...

- Σβήσιμο καυστήρων άνοιγμα καπάκι - και γύρισμα όλων των κομματιών ώστε η κάτω όψη να γυρίσει πάνω

Επιθυμητο να υπάρχει φωτογραφία πριν και μετά

Όπως είπα σκοπός:

1. δεν είναι να υποτιμηθεί καμία ψησταριά

2. Όλοι εμείς να δούμε διάφορες της δικής μας ψησταριάς με άλλων μελών

3. Ο ιδιοκτήτης να δει τα ζεστά και μη σημεία για να μάθει την ψησταριά του καλύτερα

4.  ένα νέο μέλος υποψήφιος αγοραστής να μπορεί να δει τις οποίες διαφορές και να μπορεί ποιο τεκμηριωμένα να δει τι εννοούμε όταν λέμε για πιθανή ανομοιομορφία ψησίματος...

Οι ποιο έμπειροι χρήστες/ψηστες να προσθέσουν κανόνες ή βελτιώσουν αν κάτι το έχω βάλει σαν λάθος...

 

 

 

 

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nick.dilliger είπε

Ψησταριά Kenton Naterial 4 καυστήρων 

Αγοράστηκε από τα Leroy στα 229 ευρώ. Στήθηκε σε περίπου μία ώρα. Ποιοτική (πάντα με βάση τα 229 που δώσαμε...) Κατασκευή. Συνδέθηκε η Coral Prime η οποία σε 5 ακριβώς λεπτά με τους καυστήρες στο τέρμα έφτασε για πλάκα τους 350+ βαθμούς.

Αφού έγιναν τα γνωστά καψίματα, λαδώματα των σχαρών, ψησαμε 1800 γρ χοιρινά σουβλάκια, 1200 γρ πανσετες και 1,200 κιλ μπριζόλες. Όλα αυτά σε περίπου 35'.

Απόλυτα ικανοποιημένος. Το καθάρισμα θέλει δουλίτσα αν είσαι κανένας ψυχακιας σαν εμένα. Υπάρχουν όμως λύσεις που αν κάποιος την χρησιμοποιεί θα καταλάβει που πρέπει να εστιάσει.

Επόμενο add on η σούβλα από το Leroy και μια πλάκα πέτρας για Pizza.

IMG_20210310_164446_20210310164540164.jpg

Ωραιός προχθες πηρα και εγω την ιδια και ειμαι πολύ οικανοποιημενος μπορω να πω σαν πρωτη ψησταρια υγραεριου(στακαρβουνα εχω μαστερ) εκανα κ την πρωτη μου πατέντα εβαλα ματι ψησιματος στα δεξιά

 

 

 

3B37C4D8-9CD6-40C4-84BE-D437507A019D.jpeg

  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...