Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dakangr είπε

Απο αυτα που εχω καταλαβει, η Broil ειναι χαμηλότερης ποιότητας στο entry level. Δηλαδή η Gem 340 με 3 καυστηρες και πλαινο που βγαινει στα λεφτα που θες, ειναι χαμηλότερης ποιοτητας απο τη Weber spirit, που βεβαια για 3 καυστηρες και πλαινο πας στην Spirit 320 που κανει σχεδον 900. Στα medium range μοντελα εκτιμω οτι ειναι ισάξιες ποιοτικα. 

Broil King Monarch εχω παρει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 

Σωστα, στην κατηγορια 500-600ευρω μονο spirit.

  • Like 2
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2199

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Κι εγώ την Spirit θα πρότεινα με κλειστά μάτια, στην τιμή προσφοράς δεν υπάρχει αντίπαλος. Ο @frapogaloss όμως θέλει και πλαϊνό μάτι, οπότε αναγκαστικά ξεχνάει Weber και Napoleon σε αυτό το budget.

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vasdiam είπε

Καλησπέρα έχω αγοράσει και εγώ την ίδια στην τιμή της προσφοράς αλλα ακόμα δεν έχω τεστάρει. Εν αναμονή του 3ημέρου εξάλλου δεν θα πάμε πουθενά :) . 

Θα ήθελα να ρωτήσω το κουπόνι για δωρεάν γέμισμα στο έδωσαν; και τι ακριβώς περιλαμβάνει, επειδή το δικό μου απο λάθος δεν μου έστειλαν και το αναμένω.

Ευχαριστώ.

Εμενα ηταν κολλημενο εξω απο το χαρτοκιβωτιο, με το κουπονι δωρεαν αντικατασταση φιαλης και δώρο τον ρυθμιστή πιεσης απο οποιοδηποτε shell καταστημα

20 ώρες πριν, nick.dilliger είπε

Καλή επιλογή φίλε 😋

 

Πολύ ωραία η πατεντα σου...Δώσε μας πληροφορίες σε παρακαλώ.

Αν και σκέφτομαι επειδη εδώ χώρο στο μπαλκονι και έξτρα τραπέζια να κάνω μια ξεχωριστή εστία υψηλής πίεσης με δική της φυαλη.

Τα μάτια χαμηλής πίεσης δεν μπορούν να τηγανίζουν το ίδιο ικανοποίητικα όπως τα υψηλής. Αυτή την εντύπωση έχω. 

Ναι εχεις δικιο το αναψα το μάτι και διαπιστωσα οτι δεν καιει με πιέση οποτε πιστευω η μεγαλη φιαλη 10κιλη με ρυθμιστη υψηλης αν δεν ακανω λαθος ειναι μονοδρομος;  
οσο αφορα την πατέντα :

αγορασα μια  μονη εστια boorman και απλα την μετέφερα στο πλαινό ράφι

και κανωντας απλα διακλάδωση κάτω στην φιάλη.

 

74BA749C-19A7-4E25-A532-61A44AA415BC.jpeg

243C9D41-45D4-42CE-B074-0C12898E7549.jpeg

Επεξ/σία από harrys23
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nick.dilliger είπε

Καλησπέρα,

 

Σου δίνουν έναν ρυθμιστή για την 5κιλη coral gas go.

Πληρώνεις 29€ για εγγύηση φυσικής και την παίρνει γεμάτη (δωρεάν το γέμισμα)

Όταν τελειώσει δίνεις 16€ για το γέμισμα ή επιστρέφεις την φυαλη και παίρνει πίσω τα 29€.

Εγώ προσωπικά δεν έκανα χρήση της προσφοράς μια και θεωρώ πολλά τα 16€ για 5 κιλό γέμισμα.

Πήρα κατευθείαν την 20κιλη coral prime με δικό της ρυθμιστή που σου δείχνει και το υπόλοιπο του περιεχομένου. Το κόστος γεμίσματος για την prime είναι 21€.

Μάλλον 10κιλη εννοείς και όχι 20κιλη με 21 ευρώ γέμισμα....

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sndev είπε

εμενα στη prime 2 αλλαγες 16 ε μου πηραν 

Τι να πω φίλε ..μακάρι από την Avin την πήρα.

16€ η 5κιλη go gas και το ίδιο ποσό για 10ρα  Prime?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή!! 

Ναι νομίζω πως με αυτά που θέλω είμαι εδώ είμαι στην GEM 340

https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html

Και αν ρίξω τα στάνταρ μου και πάω με 3 εστίες χωρις όμως πλαϊνό μου προτείνετε weber. Το καλό με την weber είναι ότι έχω αντιπρόσωπο στα 100μ από το σπίτι μου. Άρα λογικά γλιτώνω μεταφορικά. 

Όσον αφορά με το καθάρισμα πρέπει να προσέξω κάτι; αλλάζει κάτι από μοντέλο σε μοντέλο; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, frapogaloss είπε

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή!! 

Ναι νομίζω πως με αυτά που θέλω είμαι εδώ είμαι στην GEM 340

https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html

Και αν ρίξω τα στάνταρ μου και πάω με 3 εστίες χωρις όμως πλαϊνό μου προτείνετε weber. Το καλό με την weber είναι ότι έχω αντιπρόσωπο στα 100μ από το σπίτι μου. Άρα λογικά γλιτώνω μεταφορικά. 

Όσον αφορά με το καθάρισμα πρέπει να προσέξω κάτι; αλλάζει κάτι από μοντέλο σε μοντέλο; 

Την GEM είχα κατά νου κι εγώ στο budget σου. Πρόσεξε όμως τις διαστάσεις, είναι αρκετά μικρότερη από την Weber. Αναφορικά με το πλαϊνό μάτι, εγώ είχα μια ψησταριά με πλαϊνό μάτι 10 χρόνια, δεν το άναψα ούτε μια φορά, πέραν της αρχικής δοκιμής για να δω αν δουλεύει. Γι αυτό πήρα την Napoleon χωρίς πλαϊνό μάτι. Κάποιοι εδώ το χρησιμοποιούν συχνά για τηγάνισμα π.χ. Αν δεν σε ενδιαφέρει, πήγαινε στην Weber που θα σε καλύψει περισσότερο στο ψήσιμο. Αλλιώς και η GEM μια χαρά είναι.

Αναφορικά με την αντιπροσωπεία, δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο στα μεταφορικά γιατί θα σου την στείλει το κατάστημα από το οποίο θα την πάρεις, και συνήθως τις προσφορές τις βγάζει ο Κωτσόβολος.

Για το καθάρισμα δεν ξέρω να σου πω πώς είναι η GEM, συνήθως οι Broil King θέλουν λίγο περισσότερο κόπο επειδή έχουν πιο περίπλοκο πάτο. Όμως δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η διαφορά για την αγορά.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, harrys23 είπε

Εμενα ηταν κολλημενο εξω απο το χαρτοκιβωτιο, με το κουπονι δωρεαν αντικατασταση φιαλης και δώρο τον ρυθμιστή πιεσης απο οποιοδηποτε shell καταστημα

Ναι εχεις δικιο το αναψα το μάτι και διαπιστωσα οτι δεν καιει με πιέση οποτε πιστευω η μεγαλη φιαλη 10κιλη με ρυθμιστη υψηλης αν δεν ακανω λαθος ειναι μονοδρομος;  
οσο αφορα την πατέντα :

αγορασα μια  μονη εστια boorman και απλα την μετέφερα στο πλαινό ράφι

και κανωντας απλα διακλάδωση κάτω στην φιάλη.

 

74BA749C-19A7-4E25-A532-61A44AA415BC.jpeg

243C9D41-45D4-42CE-B074-0C12898E7549.jpeg

Φίλε το μάτι που πήρες είναι χαμηλής πίεσης και προφανώς αδύναμο άρα δεν μπορείς να συνδέσει με το Ταφ ρυθμιστή υψηλής στο συγκεκριμένο μάτι.

Εγώ προσωπικά θα βάλω δεύτερη φυαλη με μάτι υψηλής και στραγγαλιστή.

 

Αν κάποιος φίλος το έχει κάνει ή έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη ας μας ενημερώσει.

 

  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nick.dilliger είπε

Φίλε το μάτι που πήρες είναι χαμηλής πίεσης και προφανώς αδύναμο άρα δεν μπορείς να συνδέσει με το Ταφ ρυθμιστή υψηλής στο συγκεκριμένο μάτι.

Εγώ προσωπικά θα βάλω δεύτερη φυαλη με μάτι υψηλής και στραγγαλιστή.

 

Αν κάποιος φίλος το έχει κάνει ή έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη ας μας ενημερώσει.

 

Η ενδεδειγμένη λύση που ρώτησα είναι με ταφ πάνω στην φιάλη και κάθε συσκευή δικό της ρυθμιστή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, plasTOST είπε

Η ενδεδειγμένη λύση που ρώτησα είναι με ταφ πάνω στην φιάλη και κάθε συσκευή δικό της ρυθμιστή.

Στην χαμηλή πίεση δεν έχεις πρόβλημα με το Διακλαδωτή στην ουσία δε χρειάζεται ούτε σφιγκτήρες μπορείς αν ανοίξεις την φιάλη να σταματήσεις με το δάχτυλό σου ακόμα και την ροή  της φιαλης .

ενω στην υψηλή θελει και λαστιχα υψυλής και σφυκτηρες και σαφω σ δεν μπορεις να σταματησεις την ροη με το δακτυλο

Δημοσ.

Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... 

IMG_20210311_171419~2.jpg

IMG_20210311_171428~2.jpg

IMG_20210311_171803~2.jpg

IMG_20210311_171754~2.jpg

  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ioannisdask είπε

Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... 

IMG_20210311_171419~2.jpg

IMG_20210311_171428~2.jpg

IMG_20210311_171803~2.jpg

IMG_20210311_171754~2.jpg

Καλορίζικη και περιμένουμε εντυπώσεις

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...