nitroc Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Ψήστες του φόρουμ , να ρωτήσω , πόσο συχνά και σε τι βαθμο χρειάζεται να καθαρίζουμε την βάση του φούρνου κάτω απο τους καυστήρες ; Οκ τα απο πάνω μετά απο κάθε ψήσιμο είναι σχεδόν εύκολο.
ηνίοχος Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, nitroc είπε Ψήστες του φόρουμ , να ρωτήσω , πόσο συχνά και σε τι βαθμο χρειάζεται να καθαρίζουμε την βάση του φούρνου κάτω απο τους καυστήρες ; Οκ τα απο πάνω μετά απο κάθε ψήσιμο είναι σχεδόν εύκολο. Όσο ποιο συχνά τη καθαρίζεις τόσο το καλύτερο για σένα , όλα αυτά που μένουν στο κάδο της ψησταριάς δημιουργούν αναφλέξεις που μπορούν σπίτι σου καταστρέψουν τα ψητά έως και πάρει φωτιά η ίδια η ψησταριά και να χρειαστεί πυροσβεστήρας , Βέβαια δεν ισχύουν τα ίδια με όλες τις ψησταριές , ο σχεδιασμός στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας μιας ψησταριάς παίζει καθοριστικό ρόλο 1
KostasTk Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, cambo99 είπε Μην την πλύνεις! Απλά εγώ για να μην την λερώνω βάζω πάνω από την πέτρα και σε κάθε πίτσα διαφορετικό αντικολλητικό χαρτί. Προσοχή να το κόβεις στο σχήμα της πέτρας και να μην εξέχει από την πέτρα, για να μην μαυρίσει - καεί . Όταν είναι έτοιμη η πίτσα την βγάζεις μαζί με το χαρτί. Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές όλα καλά θα πάνε. Περιμένω φώτο με το καλό ... 😋 👍👍 τελικα αλλαξε το προγραμμα και δεν θα εχει pizza night σήμερα αλλα θα γινει συντομα.. η ζυμη ειναι η ιδια που καναμε μεχρι τωρα για την ηλεκτρική κουζίνα ή πρεπει να κανουμε κατι διαφορετικό?? 16 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Όσο ποιο συχνά τη καθαρίζεις τόσο το καλύτερο για σένα , όλα αυτά που μένουν στο κάδο της ψησταριάς δημιουργούν αναφλέξεις που μπορούν σπίτι σου καταστρέψουν τα ψητά έως και πάρει φωτιά η ίδια η ψησταριά και να χρειαστεί πυροσβεστήρας , Βέβαια δεν ισχύουν τα ίδια με όλες τις ψησταριές , ο σχεδιασμός στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας μιας ψησταριάς παίζει καθοριστικό ρόλο Στην broil king μπορουμε να καθαρισουμε τον πατο με την μεταλλική βουρτσα ή θα κανω ζημια?? Τα κεμπαπ εβγαλαν πολυ λιπος τελικα..
ηνίοχος Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, KostasTk είπε 👍👍 τελικα αλλαξε το προγραμμα και δεν θα εχει pizza night σήμερα αλλα θα γινει συντομα.. η ζυμη ειναι η ιδια που καναμε μεχρι τωρα για την ηλεκτρική κουζίνα ή πρεπει να κανουμε κατι διαφορετικό?? Στην broil king μπορουμε να καθαρισουμε τον πατο με την μεταλλική βουρτσα ή θα κανω ζημια?? Τα κεμπαπ εβγαλαν πολυ λιπος τελικα.. Νομίζω καλύτερα θα είναι καλύτερα να το κάνεις αυτό με ξύλινη σπάτουλα η και πλαστική 2
Evgenios_V Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Rabbit30 είπε την παραγγελία την εκανες απο τον ψηστη; Ναι απο τον ψηστη... Εκανα μια δοκιμή με ξυλινη σπάτουλα σημέρα για να δώ σε τι κατάσταση ειναι ο συλλέκτης του κάδου μετά απο 10κατι ψησίματα...κλάμμα δεν πιστεύω οτι αυτό το πράγμα θα καθαρίσει με τιποτά... το Επομενο σκ θα αποπυραθω να κάνω ενα γενικό καθάρισμά και ειμαι περιεργος να δώ πως θα καθαρίσει δαυτο... 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Ναι απο τον ψηστη... Εκανα μια δοκιμή με ξυλινη σπάτουλα σημέρα για να δώ σε τι κατάσταση ειναι ο συλλέκτης του κάδου μετά απο 10κατι ψησίματα...κλάμμα δεν πιστεύω οτι αυτό το πράγμα θα καθαρίσει με τιποτά... το Επομενο σκ θα αποπυραθω να κάνω ενα γενικό καθάρισμά και ειμαι περιεργος να δώ πως θα καθαρίσει δαυτο... Έχει γίνει ήδη μαύρο?
Panagiwtis_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους Νομίζω πως με πείσατε και καταλήγω στην Napoleon Rogue 525 SE. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να πάω στην original σούβλα ή έχετε να προτείνετε κάποια πιο οικονομική που ταιριάζει στο μοντέλο και είναι δοκιμασμένη. 1
ηνίοχος Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Ίσως για αυτό το λόγο η ύπαρξη κάλυμμα αλουμινίου μιας χρήσης που θα υπάρχει σαν αξεσουάρ μετά το Πάσχα , πιθανόν να αναπτύσσεται υψηλή θερμοκρασία σ αυτό το σημείο και είναι δύσκολο το καθάρισμα . Να πω εδώ όμως πως εάν είναι ανοξείδωτο δεν υπάρχει περίπτωση να σαπίσει , αλλά και κάτι ακόμη , εάν πράγματι αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες είναι δυνατόν να προσφέρετε κάλυμμα αξεσουάρ από αλουμίνιο ;
Evgenios_V Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Έχει γίνει ήδη μαύρο? Μαύρο και αραχνο... Χαχαχαχα Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πόσο και αν θα καθαρίσει... Θυμάμαι ήταν σαν καθρέφτης όταν το πρωτοεβαλα...θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν ξανα πλησιάσει σε αυτό το σημείο... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από Evgenios_V
sounis11 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, toxotis67 είπε Ταψάκι από κάτω δεν έβαλες, ή δεν το έπαιρνε? Δεν χρησιμοποιώ ταψακι.Οταν είναι μεγάλα τα κομμάτια κρέατος δεν χωράει κιόλας , άσε που περισσότερα προβλήματα μου δημιούργησαν παρά με βοήθησαν μια φορά που έβαλα το περασμένο Πάσχα που εψησα κοκορέτσια.
toxotis67 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, sounis11 είπε Δεν χρησιμοποιώ ταψακι.Οταν είναι μεγάλα τα κομμάτια κρέατος δεν χωράει κιόλας , άσε που περισσότερα προβλήματα μου δημιούργησαν παρά με βοήθησαν μια φορά που έβαλα το περασμένο Πάσχα που εψησα κοκορέτσια. Τι προβλήματα φίλε με ενδιαφέρει, σε ευχαριστώ.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Μαύρο και αραχνο... Χαχαχαχα Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πόσο και αν θα καθαρίσει... Θυμάμαι ήταν σαν καθρέφτης όταν το πρωτοεβαλα...θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν ξανα πλησιάσει σε αυτό το σημείο... Welcome to the club. Για να μείνει καθαρό θέλει συνέχεια.
sounis11 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 54 λεπτά πριν, toxotis67 είπε Τι προβλήματα φίλε με ενδιαφέρει, σε ευχαριστώ. Θες να μου πεις που σκέφτεσαι να βάλεις ταψακι και τι είδους ταψακι ?
toxotis67 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, sounis11 είπε Θες να μου πεις που σκέφτεσαι να βάλεις ταψακι και τι είδους ταψακι ? Ταψάκια ή ταψάκια αλουμινίου πάνω στους ανακλαστήρες κάτω από τη σούβλα για να πέφτει μέσα το λίπος.
sounis11 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, toxotis67 είπε Ταψάκια ή ταψάκια αλουμινίου πάνω στους ανακλαστήρες κάτω από τη σούβλα για να πέφτει μέσα το λίπος. Άρα αν καταλαβαίνω καλά εννοείς τα ταψακια (20x14 εκ περίπου) τα οποία θέλεις να τοποθετήσεις το ένα πίσω από το άλλο κατά μήκος της σούβλας.Εμενα δεν με βολεψαν γιατί το ύψος τους είναι 6 εκ. και έβρισκαν στο κρέας.Επισης δεν στεκόταν όλα στέρεα. Γιατί θα χρησιμοποιήσεις τρία ταψακια αν είναι γεμάτη η σούβλα και δεν πατάνε όλα σε δύο ανακλαστήρες για να στέκονται.Δηλαδη το ένα θα πατάει σε δύο ανακλαστήρες και θα είναι σταθερό και το επόμενο θα πατάει σε ένα και θα παλατζαρει.Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα