Manos939393 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Είμαι καινούριος και δεν ξέρω τι να επιλέξω σε ψησταριά υγραερίου μέχρι 400 ευρώ. Έχω δει κάποιες unimac με 4 καυστήρες και ένα πλαϊνό μάτι και μαντέμι. Έχει κάποιος κάτι αντίστοιχο ; Είναι ευχαριστημένος ; 1
skskre Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Είναι αντιγραφή του συστήματος της weber για Napoleon ή εμένα μου φαίνεται? https://www.ebay.de/itm/193241208200?var=493433537449&mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&toolid=20006&campid=5337770552&customid=2Eyl4szSrCEED_UZ1-FBSg&shqty=1&isGTR=1#shId
ilpapacha Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, skskre είπε Είναι αντιγραφή του συστήματος της weber για Napoleon ή εμένα μου φαίνεται? https://www.ebay.de/itm/193241208200?var=493433537449&mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&toolid=20006&campid=5337770552&customid=2Eyl4szSrCEED_UZ1-FBSg&shqty=1&isGTR=1#shId Ουσιαστικά ναι. Είναι μια after market εναλλακτική για τις σχάρες.
Trelloneritis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, giannislazy είπε @treloneritis Homing k General Gas στη Βούλα είναι σε απόσταση 10 λεπτών. Από κοντά θα δεις καλύτερα που θα σου κλείσει το μάτι. Σε βλέπω έτοιμο για Ναπολεον όμως, και σε καλοσοριζω ήδη στην οικογένεια. Καρφώνομαι έ; Έχω εντυπωσιαστεί με τις Napoleon παρ' όλο που δεν τις ήξερα. Είχα ακουστά μόνο Broil King και Weber. 1
remalis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, Rabbit30 είπε το kyso 7586 δινει για κωδικο και οχι αυτο που εγραφε στο site της weber https://www.skroutz.gr/s/13831650/Weber-Σχάρα-Inox-Ψησίματος-Gourmet-Spirit-59x44.html?from=account_favorites έχει κανείς πόσο θα κοστίσει να σου φτιάξει ένας Σιδερας μια ανοξείδωτη σχαρα απλή στις διαστάσεις που θέλουμε? Έτσι κ αλλιώς το gbs δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιώ και συχνά. Επίσης, παϊδάκια αρνίσια πως φτιάχνουμε? Έχει κανείς καμιά καλή συνταγη με μαριναρισμα? Επίσης ψήνουμε κανονικά με κλειστό καπάκι η απλά πετάμε όπως και στο κάρβουνο?
al3xis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, Μερικές ερωτήσεις καθώς μέχρι τώρα δούλευα τις μικρές τις μπουκάλες της coral gas. 1) Έχω αυτόν τον ρυθμιστή, που πάνω έχει ένα διακοπτάκι + - / Που πρέπει να το έχω ρυθμισμένο ; https://taxygas.gr/product/ρυθμιστής-εσωτερικής-χαμηλής-πίεσης/ 2) Η μπουκάλα από εκεί που ανοίγει/κλείνει, κάνει θόρυβο και μερικές φορές σαν να βγάζει αέριο. Υπάρχει τέτοια περίπτωση να έχει διαρροή από τον διακόπτη ανοίγματος/κλεισίματος;
toxotis67 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Πρώτη απόπειρα ψησίματος απλής πίτσας στη Weber στον μαντεμένια πλάκα. Τυρί, ντοματίνια, πιπεριά, σάλτσα. Ψήθηκε τέλεια, στη φωτό φαίνεται η μισή που μπήκε σε ταψί για να αφαιρεθεί από το μαντέμι. 1
ilpapacha Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, remalis είπε έχει κανείς πόσο θα κοστίσει να σου φτιάξει ένας Σιδερας μια ανοξείδωτη σχαρα απλή στις διαστάσεις που θέλουμε? Έτσι κ αλλιώς το gbs δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιώ και συχνά. Ίσως ο @dimitris557 μπορεί να σε βοηθήσει με μια εκτίμηση κόστους
Evgenios_V Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 35 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Καρφώνομαι έ; Έχω εντυπωσιαστεί με τις Napoleon παρ' όλο που δεν τις ήξερα. Είχα ακουστά μόνο Broil King και Weber. Εγώ φιλικά λέγοντας το πάντα και χωρίς καμία παρεξήγηση...και έχοντας την 525...οπότε αρκετα αντικείμενικα... 1.500ε για 3ης καυστήρες δεν θα έδινα... Από την έως τώρα εμπειρία μου... ο αριθμός καυστήρων συν την ποιότητα κατασκευής είναι από τα σημαντικότερα κριτήρια...Ειδικά απότην στιγμή που θα έχει και όλα τα άλλα καλουδια... 3 1
Rabbit30 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 36 λεπτά πριν, remalis είπε έχει κανείς πόσο θα κοστίσει να σου φτιάξει ένας Σιδερας μια ανοξείδωτη σχαρα απλή στις διαστάσεις που θέλουμε? Έτσι κ αλλιώς το gbs δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιώ και συχνά. Επίσης, παϊδάκια αρνίσια πως φτιάχνουμε? Έχει κανείς καμιά καλή συνταγη με μαριναρισμα? Επίσης ψήνουμε κανονικά με κλειστό καπάκι η απλά πετάμε όπως και στο κάρβουνο? εγω στα παϊδακια βαζω μόνο αλατι πιπερι και τα βαζω σε μια σχαρα για να τα γυρνάω ολα με την μια, το καπακι το κλείνω αλλα νομίζω και με ανοιχτό δεν υπάρχει θεμα. 1 1
zanskou Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 κι ε΄γω στα παϊδάκια δεν βάζω κάτι άλλο πέρα από αλατοπίπερο. για το ψήσιμο, προθερμαίνω καλά την ψησταριά γυρω στους 280 βαθμούς και όταν πιάσει τη θερμοκρασια γυρναω τους καυστηρες στο minimum ώστε να ελαχιστοποιήσω τις αναφλέξεις και τα βάζω πάνω. οπότε ψήνονται πολύ γρήγορα και χωρίς καψίματα. 1
remalis Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 ευχαριστώ! άρα αλάτι πιπέρι και direct heating σε χαμηλή στάθμη. Καπάκι αδιάφορο. Θα δοκιμάσω και θα σας πω. θα δοκιμάσω και αρνίσιο μπούτι με το κόκκαλο να δω τι θα βγει. Αργό indirect λένε στο ιντερνετ. 1
adnis Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 19 ώρες πριν, ilpapacha είπε Εδώ πάντως αναφέρει άλλο κωδικό, χωρίς gbs βέβαια https://consumer-care.weber.com/hc/en-us/articles/360023604792-What-cooking-grates-fit-my-gas-grill- πάντως με κολλάει το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρη η ιστοσελίδα αν είναι συμβατές και για τις Spirit II. Έστειλα mail μπας και το διευκρινίσου. Εμένα πάντος θα με ενδιέφερε για σχάρα ανοξείδωτη χωρίς gbs...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Aν κοιτουσα για αλλαγη σχαρας θα ηταν να κανω ανοξειδωτες χοντρες (ακριβες ομως) για να μην εχω στο νου μου τη συντηρηση, ειτε τις grillgrates που ειναι αλουμινιου (που εχει υποστει ανοδιωση βεβαια), μιας και με αυτες θα υπαρχουν πολυ πολυ λιγες αναφλεξεις λογω σχεδιασμου. Και σε μαντεμι ισως πηγαινα αν το εβρισκα φθηνο, αλλα χωρις GBS. 2
ilpapacha Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, adnis είπε πάντως με κολλάει το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρη η ιστοσελίδα αν είναι συμβατές και για τις Spirit II. Έστειλα mail μπας και το διευκρινίσου. Εμένα πάντος θα με ενδιέφερε για σχάρα ανοξείδωτη χωρίς gbs... Η spirit II λανσαρίστηκαν το 2018, σύμφωνα με το παρακάτω https://www.weber.com/US/en/blog/behind-the-grill/introducing-the-new-spirit-ii-series/weber-29413.html Δεν αναφέρεται πουθενά ότι έχει αλλάξει κάτι στις διαστάσεις της επιφάνειας ψησίματος, οπότε λογικά θα είναι ΟΚ. Εξάλλου λέει για spirit κατασκευής από το 2013 και μετά. Αν έχεις νεότερα, ενημέρωσέ μας, ώστε να γνωρίζουμε τι ισχύει τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα