Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, angel79 είπε

Με έναν καυστήρα τέρμα χαμηλά ποσο πιάνει η napoleon 425? Το έχεις δει?

Θα το δω την Πέμπτη αν είναι και θα σου πω λείπω εκτός Αθήνας αυτές τις μέρες νομίζω εκεί γύρω στους 100 πρέπει να είναι βέβαια παίζει ρόλο και το κρύο έξω

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Τελικά έκανα το κοτοπουλάκι χθές, όλα πήγαν καλά ήταν πολύ ωραίο, με εξαίρεση την πέτσα που δεν ήταν τόσο τραγανή αλλα δεν πειράζει. Μεγάλη βοήθεια και ευκολία το meater, αλλά με μπέρδεψε λίγο γιατί έλεγε να βγεί το πουλί στους 72ο C υπολογίζοντας και 15 λεπτά ξεκούραση για να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Τελικά το άφησα μέχρι τους 75 ανάβοντας στα τελευταία λεπτά τους καυστήρες τέρμα  και η ξεκούραση έγινε μέσα στη ψησταριά με κλειστούς τους καυστήρες. Ήταν πολύ ζουμερό, δεν ξεράθηκε καθόλου - όπως φοβόμουν- και η οκογένεια το ευχαριστήθηκε πολύ. 443794875_20211114_1611141.jpg.c2940ca0db593a7ec4ecf1ed9cbb7ed7.jpgScreenshot_20211114-180835.jpg.affa5217b36dfa6f0da95e3540f177b8.jpg

  • Like 8
Δημοσ.

το meater για τέτοιες δουλείες είναι top. και στο φούρνο ακόμα βοηθάει παρα πολύ. δυστυχώς εμένα χάλασε κ το περιμένω σε καμιά προσφορά παλι . γιατι ομως να μη γινει τραγανή η πετσα? μήπως είχε υπερβολική υγρασία απο καμία μαριναδα πάνω? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

το meater για τέτοιες δουλείες είναι top. και στο φούρνο ακόμα βοηθάει παρα πολύ. δυστυχώς εμένα χάλασε κ το περιμένω σε καμιά προσφορά παλι . γιατι ομως να μη γινει τραγανή η πετσα? μήπως είχε υπερβολική υγρασία απο καμία μαριναδα πάνω? 

Πως σου χαλασε ρε; δεν το καλυπτει η εγγυηση;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πως σου χαλασε ρε; δεν το καλυπτει η εγγυηση;

δε ξερω για εγγύηση κ βαριέμαι να ασχοληθώ μεταξύ μας .. αν κ νομίζω είναι 1 ετος από το Amazon 

εκεί που τελειώνει το μαύρο κ ξεκιναει το ασημένιο αν το τραβήξω ξηλώνετε κ βγαινει απο μεσα το ελασμα

σαν να ελιωσε η κολλήση? απο τις υψηλες θερμοκρασίες? δεν ξερω

οτι δουλευει δουλεύει αλλά οπως καταλαβαινεις αφου μπει στο κρέας για να το τραβήξω μονο απο το μαύρο γινεται να το τραβηξεις,  ε κ μου μένει στο χερι :D . εντωμεταξύ σκεψου να καιει τώρα το κρεας κ η ψησταριά φουλ κ να κανω ταρζανιές κ να καίγομαι κ γω 

  • Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sndev είπε

δε ξερω για εγγύηση κ βαριέμαι να ασχοληθώ μεταξύ μας .. αν κ νομίζω είναι 1 ετος από το Amazon 

εκεί που τελειώνει το μαύρο κ ξεκιναει το ασημένιο αν το τραβήξω ξηλώνετε κ βγαινει απο μεσα το ελασμα

σαν να ελιωσε η κολλήση? απο τις υψηλες θερμοκρασίες? δεν ξερω

οτι δουλευει δουλεύει αλλά οπως καταλαβαινεις αφου μπει στο κρέας για να το τραβήξω μονο απο το μαύρο γινεται να το τραβηξεις,  ε κ μου μένει στο χερι :D . εντωμεταξύ σκεψου να καιει τώρα το κρεας κ η ψησταριά φουλ κ να κανω ταρζανιές κ να καίγομαι κ γω 

Ίσως να μπορέσεις να το «σώσεις» με κάποια κόλλα/σιλικόνη όπως η παρακάτω 

https://www.bison.gr/el/symvoules/kolles-kai-sfragistika-thermokrasias

https://www.skroutz.gr/s/24056926/Bison-Silicone-Υψηλής-Θερμοκρασίας-Κόκκινη-66918-280ml.html

Μπορείς να κάνεις και μια ερώτηση στην εταιρεία, κατά πόσο συνίσταται ή όχι για την περίπτωσή σου.

  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ίσως να μπορέσεις να το «σώσεις» με κάποια κόλλα/σιλικόνη όπως η παρακάτω 

https://www.bison.gr/el/symvoules/kolles-kai-sfragistika-thermokrasias

https://www.skroutz.gr/s/24056926/Bison-Silicone-Υψηλής-Θερμοκρασίας-Κόκκινη-66918-280ml.html

Μπορείς να κάνεις και μια ερώτηση στην εταιρεία, κατά πόσο συνίσταται ή όχι για την περίπτωσή σου.

σωστος! δεν πήγε καν το μυαλο μου σε σιλικόνη κολλα θα το επιχειρήσω το βράδι

  • Like 2
Δημοσ.

Αυτές οι σιλικόνες είναι πολύ μέτριες.

Θα σου πρότεινα φλατζόκολλα, που είναι μια σιλινόνη για πραγματικά υψηλές θερμοκρασίες και έχει τεράστιες αντοχές. Οπως η κοκκινη ας πούμε που είναι και οικονομική

https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1476

 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για δείτε  πως είναι οταν διαλυθεί 

SmartSelect_20211115-185208_Gallery.jpg.a214cb4c5f36126988b18109bb3d0275.jpg

 

Θα πάω να ψαξω φλατζόκολλα που πρότεινε  ο @costas_μου φαίνεται πιο σωστο γτ διαβαζω αντέχει 300 βαθμους + ενω σιλικόνες κολες δεν ξερω.. 

  • Like 1
Δημοσ.

Λογικά με την φλατζοκολα θα εισαι οκ...

Απο περιεργεια, εκανες καποιο λαθος πχ μεγαλες θερμοκρασιες, βιαιο τραβηγμα κτλ και χάλασε? Γιατί έχει σπασει δεν βγαίνει απλά (ξεκολησε/ξεσφηνωσε δλδ)...

Αν δεν ειναι δικό σου λάθος προσωπικά θα σου ελεγα να επικοινωνήσεις με την μαμα εταιρία...πρέπει να ξέρουν για να δουν τον λόγο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sndev προσοχή μόνο, πριν προβείς σε κάποια αγορά να ρωτήσεις πόσο τοξικές είναι και κατά πόσο ενδείκνυται η χρήση τους σου αντικείμενα που έρχονται επαφή με τρόφιμα. Γι αυτό ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ, να μιλήσεις με την εταιρεία πρώτα.

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

@Sdnaπροσοχή μόνο, πριν προβείς σε κάποια αγορά να ρωτήσεις πόσο τοξικές είναι και κατά πόσο ενδείκνυται η χρήση τους σου αντικείμενα που έρχονται επαφή με τρόφιμα. Γι αυτό ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ, να μιλήσεις με την εταιρεία πρώτα.

Ναι κατάλαβα τι λες κ έχεις δίκιο, το ιδιο σκέφτηκα κ εγώ, αλλα θα νε απο τη μεσα μεριά κ εκείνο το σημείο δε μπαίνει στο κρέας. Βέβαια θα μου πεις στους 300 βαθμούς μπορεί να εξατμίζετε τπτ κ να ποτιζει το φαΐ..

34 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Λογικά με την φλατζοκολα θα εισαι οκ...

Απο περιεργεια, εκανες καποιο λαθος πχ μεγαλες θερμοκρασιες, βιαιο τραβηγμα κτλ και χάλασε? Γιατί έχει σπασει δεν βγαίνει απλά (ξεκολησε/ξεσφηνωσε δλδ)...

Αν δεν ειναι δικό σου λάθος προσωπικά θα σου ελεγα να επικοινωνήσεις με την μαμα εταιρία...πρέπει να ξέρουν για να δουν τον λόγο...

Μια μέρα απλα πηγα να το βγάλω απο το στήθος κοτόπουλο κ έμεινε μέσα το ασημένιο. Ετσι απλά ! Αντε πες 2 3ς φορές μεσα σε 1 ετος κ καμια 80αρια ψησίματα να ξεχάστηκα σε πανω απο 285 βαθμούς για κανα 2 λεπτό max στη ψησταριά ,ξερεις απο την ωρα που αρχίζει να βαράει μεχρι να παω να το τραβήξω, αυτή να ταν η ολη κακη συμπεριφορά.

Κ ναι έχει σπάσει εσωτερικά αν δεις, το κομμάτι εκει βέβαια κ να θες εσυ να βάλεις χερι να το σπάσεις δεν μπορείς. Θεωρω έτυχε.. γτ οσο το ψαξα δε βρήκα στο νετ παρόμοιο συμβάν.  Απλα άτυχος 

Περιμένω κανα offer  τωρα να παρω καινούριο. Κουτσα στραβα Λειτουργεί κ αυτό αλλα ειναι σπαστικό 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Ναι κατάλαβα τι λες κ έχεις δίκιο, το ιδιο σκέφτηκα κ εγώ, αλλα θα νε απο τη μεσα μεριά κ εκείνο το σημείο δε μπαίνει στο κρέας. Βέβαια θα μου πεις στους 300 βαθμούς μπορεί να εξατμίζετε τπτ κ να ποτιζει το φαΐ..

Μια μέρα απλα πηγα να το βγάλω απο το στήθος κοτόπουλο κ έμεινε μέσα το ασημένιο. Ετσι απλά ! Αντε πες 2 3ς φορές μεσα σε 1 ετος κ καμια 80αρια ψησίματα να ξεχάστηκα σε πανω απο 285 βαθμούς για κανα 2 λεπτό max στη ψησταριά ,ξερεις απο την ωρα που αρχίζει να βαράει μεχρι να παω να το τραβήξω, αυτή να ταν η ολη κακη συμπεριφορά.

Κ ναι έχει σπάσει εσωτερικά αν δεις, το κομμάτι εκει βέβαια κ να θες εσυ να βάλεις χερι να το σπάσεις δεν μπορείς. Θεωρω έτυχε.. γτ οσο το ψαξα δε βρήκα στο νετ παρόμοιο συμβάν.  Απλα άτυχος 

Περιμένω κανα offer  τωρα να παρω καινούριο. Κουτσα στραβα Λειτουργεί κ αυτό αλλα ειναι σπαστικό 

Αφου δεν θεωρεις οτι δεν ειναι δικο σου λαθος...δεν θεωρεις οτι αξιζει να κανεις μια επικοινωνία με την εταιρία...?

Καλό θα κάνεις μπορει να εχει εμφανιστει και σε αλλους καταναλωτες ΑΝ ειναι λαθος της εταιρίας...

Εγω παντως εναν τοσο premium θερμομετρο δεν θα το αφηνα ετσι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...