Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορία

Πριν μερικά χρόνια, σε σόμπα υγραερίου εξωτερικού χώρου, χρησιμοποιούσα διάφανη φιάλη που μπορούσες να βλέπεις την στάθμη, ώστε να ξέρεις πότε πλησιάζει στο τέλος

Την χρησιμοποιεί κανείς σε ψησταριά?spacer.png

 

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Land-decked είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς τις πλάκες άλατος σαλτικ?

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη 

https://www.skroutz.gr/c/2227/barbeque_accessories.html?keyphrase=ιμαλαΐων&order_by=pricevat&order_dir=asc

Αν ψάχνεις για συνταγές, δες μια το λινκ που έχω στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβλάκια? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iliast33 είπε

Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβλάκια? 

Αν είναι περασμένα ήδη τα κρέατα, τότε μπορείς να βάλεις ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο στο τέλος. Αν δεν τα έχεις περασμένα, τότε μπορείς να τα βάλεις να μουλιάσουν στο νερό πρώτα για καμία ώρα και έπειτα περνάς τα κρέατα.

Μια άλλη λύση είναι να τα βάλεις να ψηθούν στην βοηθητική σχάρα και να τα κατεβάσεις προς το τέλος, στην κεντρική.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβ

21 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αν είναι περασμένα ήδη τα κρέατα, τότε μπορείς να βάλεις ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο στο τέλος. Αν δεν τα έχεις περασμένα, τότε μπορείς να τα βάλεις να μουλιάσουν στο νερό πρώτα για καμία ώρα και έπειτα περνάς τα κρέατα.

Μια άλλη λύση είναι να τα βάλεις να ψηθούν στην βοηθητική σχάρα και να τα κατεβάσεις προς το τέλος, στην κεντρική.

 @ilpapachaΑυτό με το αλουμίνοχάρτο το κάνει και ένας φίλος απλά δεν ήξερα αν ενδεικνυται να βάζουμε αλουμίνoxάρτο πάνω. Είναι έτοιμα περασμένα. 

Το άλλο που λες με την βοηθητική αν τα βάλω εκεί θα ψηθούν θεωρείς γρήγορα σχετικά? 

Επεξ/σία από iliast33
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

όταν την καθαρίζω απ' έξω

θα σταθώ λίγο εδώ. πώς την καθαρίζεις εξωτερικά ; 

είχα ξεχάσει να βάλω την κουκούλα και το χθεσινό μπουρίνι μου την έκανε ας μην πω πως. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, iliast33 είπε

Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβ

 @ilpapachaΑυτό με το αλουμίνοχάρτο το κάνει και ένας φίλος απλά δεν ήξερα αν ενδεικνυται να βάζουμε αλουμίνoxάρτο πάνω. Είναι έτοιμα περασμένα. 

Το άλλο που λες με την βοηθητική αν τα βάλω εκεί θα ψηθούν θεωρείς γρήγορα σχετικά? 

Εγώ στην q3200 βάζω τα σουβλάκια μπροστά μπροστα κάθετα και αφηνω τα ξυλάκια έξω από την ψησταριά και κλείνει και μια χαρά το καπακι. Και ωραία ψήνονται και δεν καίγονται τα ξυλάκια. 

  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, iliast33 είπε

Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβ

 @ilpapachaΑυτό με το αλουμίνοχάρτο το κάνει και ένας φίλος απλά δεν ήξερα αν ενδεικνυται να βάζουμε αλουμίνoxάρτο πάνω. Είναι έτοιμα περασμένα. 

Το άλλο που λες με την βοηθητική αν τα βάλω εκεί θα ψηθούν θεωρείς γρήγορα σχετικά? 

Το Sanitas έχει αντοχή μέχρι τους 220 βαθμούς.

https://www.z-mall.gr/sanitas-alouminocharto-ypsilis-antochis-30m-5201314521419/pd/?pvid=3178469&iid=1765760&lang=el

Αν θέλεις, μπορείς να γεμίσεις ένα λεκανάκι και να βάλεις τα σουβλάκια ανάποδα, με το μέρος που δεν έχει κρέας, μέσα στο νερό.

Το ψήσιμο στην βοηθητική σχάρα, θα σου πάρει παραπάνω ώρα, αλλά όχι κατά πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Έχω προσθέσει κι άλλα βιβλία συνταγών στο λινκ και έχω δημιουργήσει κι έναν φάκελο με διάφορες συμβουλές/οδηγίες.

Επίσης για στο παρακάτω λινκ, μπορεί κάποιος να βρει το εγχειρίδιο της σειρά Rogue, στα ελληνικά

https://www.napoleon.com/sites/default/files/products/N415-0608CE-GR.pdf

Ωραία δουλίτσα έκανες με τα συνταγοβιβλία. Αυτό το αμερικάνικο μετρικό σύστημα να μην είχαν οι ανώμαλοι θα ήταν σούπερ. (Άκου λίβρες και ουγκιές....) 😂

ΥΓ: Έχω ένα καλό χασάπη σε ένα χωριό έξω από βόλο. Με πολύ καλές κοπές. 65άρης. Σκέψου να πάω να του ζητήσω "1 λίβρα άπαχο μοσχάρι για μπέργκερ". Θα με διώξει...

EDIT:  Ξέχασα να γράψω την ερώτηση που ήθελα εν τω μεταξύ. Για πρώτη χρήση, μπουκάλα με υγραέριο ή προπάνιο??

Επεξ/σία από biovaggoulas
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε

Ωραία δουλίτσα έκανες με τα συνταγοβιβλία. Αυτό το αμερικάνικο μετρικό σύστημα να μην είχαν οι ανώμαλοι θα ήταν σούπερ. (Άκου λίβρες και ουγκιές....) 😂

ΥΓ: Έχω ένα καλό χασάπη σε ένα χωριό έξω από βόλο. Με πολύ καλές κοπές. 65άρης. Σκέψου να πάω να του ζητήσω "1 λίβρα άπαχο μοσχάρι για μπέργκερ". Θα με διώξει...

EDIT:  Ξέχασα να γράψω την ερώτηση που ήθελα εν τω μεταξύ. Για πρώτη χρήση, μπουκάλα με υγραέριο ή προπάνιο??

Ο ρυθμιστής που έχεις είναι για μείγμα λογικά, στα 30mbar. Για να βάλεις προπάνιο θα χρειαστεί να τον αλλάξεις με έναν στα 37mbar.

Αν θέλεις/μπορείς να αλλάξεις ρυθμιστή, προτίμησε προπάνιο.

  • Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, zanskou είπε

θα σταθώ λίγο εδώ. πώς την καθαρίζεις εξωτερικά ; 

είχα ξεχάσει να βάλω την κουκούλα και το χθεσινό μπουρίνι μου την έκανε ας μην πω πως. 

Σε ένα λεκανακι υγρό πιάτων με νερό και με μαλακό σφουγγάρι την περνάω σαπουναδα. Μαζεύω με βετεξ. Ψεκαζω ένα καθαριστικό για ινοξ και το απλώνω με το βρεγμένο βετεξ. Το αφήνω 3-4'. Μαζεύω με πανί microfiber για να μην αφήνει σημάδια.

  • Like 2
Δημοσ.
Στις 25/11/2021 στις 11:07 ΜΜ, oceanakis είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μετά την χθεσινή αγορά σήμερα το μπαλκόνι κάπως ομόρφυνε. Ποια τα επόμενα στάδια ώστε αν καταφέρω την Κυριακή να την λερώσω?
Επίσης τι τηγάνι προτείνεται για το πλαϊνό μάτι? Τώρα θα πρέπει σιγά σιγά να πάρω και τα κατάλληλα αξεσουάρ που έχετε απαριθμήσει μερικές φορές...

20211125_181525-min.jpg

20211125_173937-min.jpg

20211125_181533-min.jpg

Σου πυρώνει τα προστατευτικά των καυστήρων ?

 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Τον «οπλισμό» τον έχω κάμποσο καιρό, αλλά ακόμα δεν έχω «τραβήξει» την σκανδάλη…

3992E745-9FB9-4F5A-A86D-38423B24629C.jpeg.d2ff26c9b7616f15291c07e939729679.jpeg

Ωραίο οπλοστάσιο!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...