SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Chuck roll black Angus έτοιμο να μπει για κάπνισμα αύριο πρωί στις 07:00 και να είναι έτοιμο κατά τις 14-15:00. Τελευταίο κάπνισμα στη genesis. Τα άλλα θα τα αναλάβει η master touch. Είμαστε ήδη στις 4:15 ώρες ψήσιμο.... Προβλέπεται μεγάλη πείνα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Για μαντεμένιες πλάκες, βρήκα και το παρακάτω site, όπου αναφέρουν ότι είναι χυτήριο. http://vastardis.gr/πλακεσ-ψησιματοσ/ Για κρέατα/κοπές ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω που φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα https://www.carnicero.gr https://kerkinifarm.gr 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drg1974 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ψεκαζω ένα καθαριστικό για ινοξ Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, andreaspA είπε Ειπα και εγω... Υπερβολές! Δεν μενει νερο οταν βαζεις τις σχαρες εκει που στραγγιζεις τα πιατα. Στραγγιζουν και στεγνώνουν. Τοσα χρονια ετσι το κανω, δεν σκούριασε ποτε καμια σχάρα. Βεβαια δεν θα ξαναψησω μετα απο 3 μηνες. Μεσα στην εβδομάδα οπωσδήποτε θα ξαναψήσω. Τοτε δεν είναι μαντέμι αυτο που πλένεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, drg1974 είπε Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, skskre είπε Στις παρακάτω Master touch που είδα σήμερα, γνωρίζεις τι διαφορές έχουν? Εκτός απο το χρώμα😁😁 Αν ενδιαφέρεσαι πάντως, υπάρχει και μεταχειρισμένη στο car.gr https://www.car.gr/xyma/view/317617280-weber-master-touch-gbs-57cm-black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Για μαντεμένιες πλάκες, βρήκα και το παρακάτω site, όπου αναφέρουν ότι είναι χυτήριο. http://vastardis.gr/πλακεσ-ψησιματοσ/ Για κρέατα/κοπές ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω που φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα https://www.carnicero.gr https://kerkinifarm.gr Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliast33 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Πρώτη απόπειρα επιτυχημένη! Έψησα πανσετες χοίρινες λουκάνικα και σουβλάκια! Από το λουκάνικο και την πανσετα λόγω λιπους είχε κάποιες αναφλεξεις μπορώ να πω και λίγο το φοβόμουν το κλειστο καπάκι στην αρχή μετά πήρα τον αέρα και με χαμηλή φωτιά έβγαλα πολύ ζουμερό κρεας 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prapasgiorgos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, tacolla είπε Καλημέρα σας, έγιναν χθες τα εγκαίνια της Ναπολέων. Όλα πήγαν εξαιρετικα. Πρώτο ψήσιμο ένα φαγκρι 1,2 κιλά. Έγινε λουκούμι σε 25 λεπτά. Το μόνο μου θέμα είναι ότι μυρίζει η ψησταριά ψαρίλα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει η μυρωδιά γιατί σήμερα θα έχουμε κρέας; Ευχαριστώ πολύ. Πως το γύρισες χωρίς να διαλυθεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacolla Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, prapasgiorgos είπε Πως το γύρισες χωρίς να διαλυθεί; Γιατί να διαλυθεί; Με το ένα χέρι σπάτουλα με το άλλο μεγάλη τσιμπίδα. Το μυστικό είναι να μην έχει υγρασία ώστε να μην κολλήσει η πέτσα. Μόνο λάδι, αλάτι και πιπέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oceanakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, skskre είπε Στις παρακάτω Master touch που είδα σήμερα, γνωρίζεις τι διαφορές έχουν? Εκτός απο το χρώμα😁😁 Χωρίς να είμαι ειδικός το μόνο που βλέπω σαν διαφορά από τις ταμπέλες με τις τιμές, έχουν και διαφορά στις διαστάσεις τους. Εσύ βέβαια τις είδες και από κοντά επομένως δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Πάντως και οι δύο έχουν την ίδια επιφάνεια ψησίματος Φ57! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μια ωραία συνταγή για τις γιορτές Την είχα κάνει πέρυσι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 off topic επειδη ειπα το sealear το χαιρομαι πιο πολυ κ απο το sous vide Spoiler απο τροφιμα που δε πετας η απο προσφορες που περνεις ποσοτητα καφες των 29 το κιλο το χε προσφορα 22 οποτε.. μη φοβαστε τις γυναικες σας οταν επενδυεται δειξτε τους ποσο στενομυαλες ειναι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, oceanakis είπε Καλημέρα. Η φωτογραφία αυτή είναι με το πρώτο κάψιμο μετά το στήσιμο. Λογικά θα πυρώνονται αφού είναι πάνω από τους καυστήρες. Το πλάνο ήταν να την δουλέψω σήμερα (που έχει και φανταστική μέρα) αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω. Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να την δουλέψω αλλιώς θα την βάλω και εγώ μέσα στο σπίτι τουλάχιστον να την θαυμάζω με το καφεδάκι μου.... Όταν πάντως την δουλέψω θα προσπαθήσω να βγάλω εκ νέου φωτογραφίες να δούμε πως θα φαίνεται! @ilpapacha ευχαριστούμε για όλα τα βιβλία. Να δω πότε θα βρούμε χρόνο ώστε να τα ξεφυλίσουμε τουλάχιστον! Στο θέμα του ψησίματος τι θεωρείται σαν απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχουμε? Προσωπικά εμείς θα ψήνουμε κρεατικά (λογικό) ψάρια και φυσικά λαχανικά! δεν εχω πετυχει ποτε bbq Που να εχουν τοσο τσαμπουκα οι καυστηρες του που να πυρωνει τα προστατευτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε Πως το γύρισες χωρίς να διαλυθεί; Ένα "κόλπο" (μου το είχε πει ψήστης) το οποίο βέβαια το είχα δοκιμάσει σε ψησταριά κάρβουνου, με σίγουρη επιτυχία είναι το εξής: Χρησιμοποιείς ξεχωριστή σχάρα για τα ψάρια για να τα ψήσεις. Αφού τελειώσεις το ψήσιμο τα βγάζεις από τη φωτιά και τα αφήνεις για κάνα 5λεπτο να κρυώσουν. Χτυπάς τη σχάρα μερικές φορές και τα ψάρια ξεκολλάν και ούτε διαλύονται ούτε πέτσα μένει επάνω στη σχάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα