Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Chuck roll black Angus έτοιμο να μπει για κάπνισμα αύριο πρωί στις 07:00 και να είναι έτοιμο κατά τις 14-15:00. 

Τελευταίο κάπνισμα στη genesis. Τα άλλα θα τα αναλάβει η master touch.

IMG-42dd5e429638838482886ee3f4aca5b9-V.jpg

Είμαστε ήδη στις 4:15 ώρες ψήσιμο.... Προβλέπεται μεγάλη πείνα!

 

Screenshot_20211128_111541_com.apptionlabs.meater_app.jpg

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2125

  • ilpapacha

    1958

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

Για μαντεμένιες πλάκες, βρήκα και το παρακάτω site, όπου αναφέρουν ότι είναι χυτήριο.

http://vastardis.gr/πλακεσ-ψησιματοσ/

Για κρέατα/κοπές ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω που φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα

https://www.carnicero.gr

https://kerkinifarm.gr

  • Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, andreaspA είπε

Ειπα και εγω...
Υπερβολές!
Δεν μενει νερο οταν βαζεις τις σχαρες εκει που στραγγιζεις τα πιατα. Στραγγιζουν και στεγνώνουν.
Τοσα χρονια ετσι το κανω, δεν σκούριασε ποτε καμια σχάρα. Βεβαια δεν θα ξαναψησω μετα απο 3 μηνες. Μεσα στην εβδομάδα οπωσδήποτε θα ξαναψήσω.

 

Τοτε δεν είναι μαντέμι αυτο που πλένεις.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, skskre είπε

Στις παρακάτω Master touch που είδα σήμερα, γνωρίζεις τι διαφορές έχουν? Εκτός απο το χρώμα😁😁

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αν ενδιαφέρεσαι πάντως, υπάρχει και μεταχειρισμένη στο car.gr 

https://www.car.gr/xyma/view/317617280-weber-master-touch-gbs-57cm-black

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Για μαντεμένιες πλάκες, βρήκα και το παρακάτω site, όπου αναφέρουν ότι είναι χυτήριο.

http://vastardis.gr/πλακεσ-ψησιματοσ/

Για κρέατα/κοπές ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω που φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα

https://www.carnicero.gr

https://kerkinifarm.gr

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτη απόπειρα επιτυχημένη! Έψησα πανσετες χοίρινες λουκάνικα και σουβλάκια! 

Από το λουκάνικο και την πανσετα λόγω λιπους είχε κάποιες αναφλεξεις μπορώ να πω και λίγο το φοβόμουν το κλειστο καπάκι στην αρχή μετά πήρα τον αέρα και με χαμηλή φωτιά έβγαλα πολύ ζουμερό κρεας

IMG_20211128_123834_copy_1350x1800.jpg

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, tacolla είπε

Καλημέρα σας, έγιναν χθες τα εγκαίνια της Ναπολέων. Όλα πήγαν εξαιρετικα. 

Πρώτο ψήσιμο ένα φαγκρι 1,2 κιλά. 

Έγινε λουκούμι σε 25 λεπτά. 

Το μόνο μου θέμα είναι ότι μυρίζει η ψησταριά ψαρίλα. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει η μυρωδιά γιατί σήμερα θα έχουμε κρέας;

Ευχαριστώ πολύ.

received_240182091402376.jpeg

Πως το γύρισες χωρίς να διαλυθεί; 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

51 λεπτά πριν, prapasgiorgos είπε

Πως το γύρισες χωρίς να διαλυθεί; 

Γιατί να διαλυθεί;

Με το ένα χέρι σπάτουλα με το άλλο μεγάλη τσιμπίδα.

Το μυστικό είναι να μην έχει υγρασία ώστε να μην κολλήσει η πέτσα. Μόνο λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, skskre είπε

Στις παρακάτω Master touch που είδα σήμερα, γνωρίζεις τι διαφορές έχουν? Εκτός απο το χρώμα😁😁

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Χωρίς να είμαι ειδικός το μόνο που βλέπω σαν διαφορά από τις ταμπέλες με τις τιμές, έχουν και διαφορά στις διαστάσεις τους. Εσύ βέβαια τις είδες και από κοντά επομένως δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Πάντως και οι δύο έχουν την ίδια επιφάνεια ψησίματος Φ57!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

off topic επειδη ειπα το sealear το χαιρομαι πιο πολυ κ απο το sous vide

Spoiler

 

απο τροφιμα που δε πετας η απο προσφορες που περνεις ποσοτητα 

καφες των 29 το κιλο το χε προσφορα 22 οποτε..

image.png.dc881f9a1bab8ed4532a761d2fe719de.png

μη φοβαστε τις γυναικες σας οταν επενδυεται δειξτε τους ποσο στενομυαλες ειναι :P

 

 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, oceanakis είπε

Καλημέρα. Η φωτογραφία αυτή είναι με το πρώτο κάψιμο μετά το στήσιμο. Λογικά θα πυρώνονται αφού είναι πάνω από τους καυστήρες. Το πλάνο ήταν να την δουλέψω σήμερα (που έχει και φανταστική μέρα) αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω. Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να την δουλέψω αλλιώς θα την βάλω και εγώ μέσα στο σπίτι τουλάχιστον να την θαυμάζω με το καφεδάκι μου....
Όταν πάντως την δουλέψω θα προσπαθήσω να βγάλω εκ νέου φωτογραφίες να δούμε πως θα φαίνεται!
@ilpapacha ευχαριστούμε για όλα τα βιβλία. Να δω πότε θα βρούμε χρόνο ώστε να τα ξεφυλίσουμε τουλάχιστον!
Στο θέμα του ψησίματος τι θεωρείται σαν απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχουμε?
Προσωπικά εμείς θα ψήνουμε κρεατικά (λογικό) ψάρια και φυσικά λαχανικά!

δεν εχω πετυχει ποτε bbq Που να εχουν τοσο τσαμπουκα οι καυστηρες του που να πυρωνει τα προστατευτικά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε

Πως το γύρισες χωρίς να διαλυθεί; 

Ένα "κόλπο" (μου το είχε πει ψήστης) το οποίο βέβαια το είχα δοκιμάσει σε ψησταριά κάρβουνου, με σίγουρη επιτυχία είναι το εξής:

Χρησιμοποιείς ξεχωριστή σχάρα για τα ψάρια για να τα ψήσεις. Αφού τελειώσεις το ψήσιμο τα βγάζεις από τη φωτιά και τα αφήνεις για κάνα 5λεπτο να κρυώσουν. Χτυπάς τη σχάρα μερικές φορές και τα ψάρια ξεκολλάν και ούτε διαλύονται ούτε πέτσα μένει επάνω στη σχάρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...