Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PHadji είπε

Κοιτα να δεις που θα μαζευτούμε πολλοί με αρτοποιήματα. 
 

Ακριβώς με την ίδια τεχνική και το δικό μου ψωμί. Αν η ψησταριά βγάλει τέτοιο ψωμί θα πάω να την αγκαλιάσω την ώρα της πυρόλυσης να γίνουμε ένα...!!! 😍🤪

Αυριο θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές.

163BF339-50C3-4007-AC87-60F9CDE52178.jpeg

Ερώτηση Αρχάριου

Αυριο που θα δοκιμάσω να ψήσω μπιφτέκια μπορεί να μου πει κάποιος βήμα βήμα τι κάνω - θερμοκρασίες ψησταριάς ανά βήμα βασικά - ποσό αφήνω τα μπιφτέκια ανά μεριά να ψηθούν και αλλά σημαντικά τέτοια στοιχεία γιατί σίγουρα θα αγχωθώ.

Ευχαριστω

Βοηθάει πολύ στο να μην κολλήσουν τα μπιφτέκια μια μικρή επάλειψη με λάδι , εγώ τα ψήνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά περιμένω να κάνει κρούστα και τα γυρίζω με σπάτουλα 

Ένας άλλος τρόπος είναι να τα μετακινήσεις  - ανασηκωσεις σχεδόν αμέσως με το που θα τα σχάρα 

Γενικά το ψήσιμο θέλει εμπειρία και λίγο διαίσθηση και για να αποκτήσει ο καθένας μας την εμπειρία που χρειάζεται έχουμε χαλάσει πολλά μπιφτέκια  ξεπετσιασαμε  αρκετά ψάρια , βγάλαμε ωμά τα κρέατα και στέγνωσα με άλλα τόσα 

 

  • Like 3
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Για όσους έχουν τη σχάρα gbs της Weber. εγώ κάνω μαλ***α ή η Weber; 

Γιατί από την πλευρά που έχει τη λεπτή γράμμωση κάνει σκαλοπάτι το στρογγυλό κομμάτι;

IMG_20200425_130612072~2.jpg

  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Astronautis είπε

Για όσους έχουν τη σχάρα gbs της Weber. εγώ κάνω μαλ***α ή η Weber; 

Γιατί από την πλευρά που έχει τη λεπτή γράμμωση κάνει σκαλοπάτι το στρογγυλό κομμάτι;

IMG_20200425_130612072~2.jpg

Μάλλον η Weber έχει κάνει κοτσάνα,κι εγώ μεγάλη βδομάδα βλαστήμαγα 😃

  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Astronautis είπε

Για όσους έχουν τη σχάρα gbs της Weber. εγώ κάνω μαλ***α ή η Weber; 

Γιατί από την πλευρά που έχει τη λεπτή γράμμωση κάνει σκαλοπάτι το στρογγυλό κομμάτι;

Την απλη χωρις το gbs νομιζω ελεγε οτι χρησιμοποιειται και απο τις δυο μεριες, ενω αυτη οχι. Δεν βρισκω λογω να γιατι να μην μπορει καποιος να τη χρησιμοποιησει αναποδα, και γιατι δεν το εφτιαξαν σωστα. Απο τα αλλα τα ποδαρακια στις ακρες εχει και στις δυο πλευρες παντως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Την απλη χωρις το gbs νομιζω ελεγε οτι χρησιμοποιειται και απο τις δυο μεριες, ενω αυτη οχι. Δεν βρισκω λογω να γιατι να μην μπορει καποιος να τη χρησιμοποιησει αναποδα, και γιατι δεν το εφτιαξαν σωστα. Απο τα αλλα τα ποδαρακια στις ακρες εχει και στις δυο πλευρες παντως.

Το πρόβλημα είναι ότι στις δύο πλαϊνές σχάρες έχει κατασκευαστικές εγκοπές για να "κάτσουν" τα αυτάκια της στρογγυλής σχάρας μόνο από την μια πλευρά . Κάνοντας τούμπα τις σχάρες η στρογγυλή κάθεται υπερυψωμένη όπως φαίνεται στη φωτό που ανέβασε ο @Astronautis . Για κατασκευαστικό λάθος μου φαίνεται αλλά δεν έπεσε και ζάχαρη στο νερό.

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Εβαλε επιτελους ο Κωτσος ατοκο πλανο δωσεων εως 36 δωσεις(με μετρητα κ οχι πιστωτικη ) κ ηρθε η ωρα για ψωνια.

Εβαλε αυτο το θηριο https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-karvounou/154467-weber-master-touch-57cm-g στα 299ε με παζαρι που ειναι φοβερη τιμη.Καρβουνο κ οχι υγραεριο αυτη την φορα.Ερωτηση,οι απανταχου ψηστες πινουν νερο νερο στο ονομα αυτης της ψησταριες.Κανενας απο δω που να την εχει δουλεψει να πει μια γνωμη???

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά για να την καθαρίσω μέσα πήρα μια Ξύστρα σιδερένια λέτε να αφήσει κανένα σιμαδι? Είδα έχουν και σαν πλαστικη. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alimentas είπε

Kαλησπερα παιδια.Εβαλε επιτελους ο Κωτσος ατοκο πλανο δωσεων εως 36 δωσεις(με μετρητα κ οχι πιστωτικη ) κ ηρθε η ωρα για ψωνια.

Εβαλε αυτο το θηριο https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-karvounou/154467-weber-master-touch-57cm-g στα 299ε με παζαρι που ειναι φοβερη τιμη.Καρβουνο κ οχι υγραεριο αυτη την φορα.Ερωτηση,οι απανταχου ψηστες πινουν νερο νερο στο ονομα αυτης της ψησταριες.Κανενας απο δω που να την εχει δουλεψει να πει μια γνωμη???

Τούμπανο φαίνεται αλλά να πω την αλήθεια δεν βρίσκω τον λόγο για τόσα λεφτά σε μια ψησταριά κάρβουνου. Μια υγραερίου έχει μια τεχνολογια από πίσω της που κάπως δικαιολογεί την τιμή. Απ την άλλη πλευρά μια κάρβουνου στο μυαλό μου είναι απλά ενας κουβας που παίρνει κάρβουνο και έχει ένα ventilation για να ελεγχο της καυσης που στις κλασσικες το κανεις ανακατευοντας τα κάρβουνα. 

Ίσως φταίει που δεν έχω ψήσει ποτε με κλειστό καπάκι σε κάρβουνο για να συγκρίνω τα οφέλη, σίγουρα θα κρατήσει χρόνια χωρίς να τρυπήσει σε σχέση με μια γαλβανιζε. 

  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skoudinio είπε

Καλημέρα παιδιά για να την καθαρίσω μέσα πήρα μια Ξύστρα σιδερένια λέτε να αφήσει κανένα σιμαδι? Είδα έχουν και σαν πλαστικη. 

Νομίζω ότι με την σιδερένια μπορεί κάπου να την χαράξει οπότε μετά θα σε παιδεύει περισσότερο στο καθάρισμα. Άποψη μου καλύτερα πλαστική .

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, συγγνώμη εαν έχει ξαναγίνει αυτη η ερώτηση, αλλά ενδιαφέρομαι να πάρω ψησταριά υγραερίου. Έχω ψάξει σχετικά κ με ενδιαφέρουν πολύ τα αξεσουάρ που υπάρχουν αλλά ο κυριότερος λόγος είναι οτι ζω σε διαμέρισμα κ δεν θελω να ενοχλώ τους υπόλοιπους με τον καπνό απο την ψησταριά. Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί να μου πει εάν όντως δεν βγάζει καπνό, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό που να μην ενοχλεί τους απο πάνω και απο δίπλα??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasm45 είπε

Το πρόβλημα είναι ότι στις δύο πλαϊνές σχάρες έχει κατασκευαστικές εγκοπές για να "κάτσουν" τα αυτάκια της στρογγυλής σχάρας μόνο από την μια πλευρά . Κάνοντας τούμπα τις σχάρες η στρογγυλή κάθεται υπερυψωμένη όπως φαίνεται στη φωτό που ανέβασε ο @Astronautis . Για κατασκευαστικό λάθος μου φαίνεται αλλά δεν έπεσε και ζάχαρη στο νερό.

Nαι το ξερω, αυτο λεω και γω, οτι μαλλον για λαθος φαινεται ή παραλειψη. Γιατι στην απλη σχαρα χωρις το gbs λεει οτι χρησιμοποιειται και απο τις δυο πλευρες αν θυμαμαι καλα.

 

1 ώρα πριν, alimentas είπε

Kαλησπερα παιδια.Εβαλε επιτελους ο Κωτσος ατοκο πλανο δωσεων εως 36 δωσεις(με μετρητα κ οχι πιστωτικη ) κ ηρθε η ωρα για ψωνια.

Εβαλε αυτο το θηριο https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-karvounou/154467-weber-master-touch-57cm-g στα 299ε με παζαρι που ειναι φοβερη τιμη.Καρβουνο κ οχι υγραεριο αυτη την φορα.Ερωτηση,οι απανταχου ψηστες πινουν νερο νερο στο ονομα αυτης της ψησταριες.Κανενας απο δω που να την εχει δουλεψει να πει μια γνωμη???

Το αγοραζεις κι αυτο και το κρατας μια ζωη. Ασε που ειναι και μια κουκλα!! Ειναι αυτο που εγραφα μια-δυο σελιδες πισω οτι εχω στα υποψιν μου. Aν δεν βιαζεσαι πεφτει η τιμη του συχνα στο UK και κατω απο 200 λιρες

https://pricespy.co.uk/home-garden/barbecues-bbqs/weber-master-touch-gbs-57cm--p2742665/statistics

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, KostasTk είπε

Καλησπέρα, συγγνώμη εαν έχει ξαναγίνει αυτη η ερώτηση, αλλά ενδιαφέρομαι να πάρω ψησταριά υγραερίου. Έχω ψάξει σχετικά κ με ενδιαφέρουν πολύ τα αξεσουάρ που υπάρχουν αλλά ο κυριότερος λόγος είναι οτι ζω σε διαμέρισμα κ δεν θελω να ενοχλώ τους υπόλοιπους με τον καπνό απο την ψησταριά. Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί να μου πει εάν όντως δεν βγάζει καπνό, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό που να μην ενοχλεί τους απο πάνω και απο δίπλα??

Σε σχεση με τα καρβουνα μερα με τη νυχτα. Δεν θα σου διαμαρτυρηθει κανεις!!!

Ενδεχομενως στα παιδακια αρνι η σε προβατινα να εχει λιγο καπνα , αλλα και παλι καμια σχεση με τα καρβουνα.

Προχωρησε αφοβα στην αγορα!!

  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ!! Κυρίως για μπριζόλες- πανσετες, λουκάνικα και μπιφτέκια σκέφτομαι, ξερω οτι ειναι μεγαλη ευκολια σε σχεση με το κάρβουνο αλλα μόνο στο θέμα του καπνού δεν γνώριζα.. κάποιο σχετικά οικονομικό αλλα καλό μοντέλο υπάρχει??

Είδα αυτό αλλα δεν ξέρω αν ειναι τόσο καλό..

https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Basic-661313.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Επεξ/σία από KostasTk
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KostasTk είπε

Σε ευχαριστώ!! Κυρίως για μπριζόλες- πανσετες, λουκάνικα και μπιφτέκια σκέφτομαι, ξερω οτι ειναι μεγαλη ευκολια σε σχεση με το κάρβουνο αλλα μόνο στο θέμα του καπνού δεν γνώριζα.. κάποιο σχετικά οικονομικό αλλα καλό μοντέλο υπάρχει??

Είδα αυτό αλλα δεν ξέρω αν ειναι τόσο καλό..

https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Basic-661313.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Ολα ειναι θεμα του ποσα θελεις να ξοδεψεις. Αν δεν πιεζεσαι οικονομικα πηγαινε σε επωνυμες λυσεις τυπου Broil King η Weber. 

Διαφορετικα πολλα παιδια εδω μεσα εχουν πιο low cost μηχανηματα και θα σου πουν τις γνωμες τους για αυτα , μιας και  τις δουλευουν ηδη!!

Οτι και να παρεις θα το ευχαριστηθεις στα σιγουρα!!!

  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...