Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris1964 είπε

imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583

Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια.

Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο.

IMG_20200425_152020.jpg

IMG_20200425_141415.jpg

IMG_20200425_154414.jpg

Φίλε την ίδια ψησταριά έχουμε και κοιτάζω για σπυβλα αλλά της weber είναι πανάκριβη για δώσε πληροφορίες για την αυτοσχέδια :)

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filippos_kar είπε

 

Θέλει λίγο χρώμα μου φαίνεται.. στο τέλος καλό είναι να τραβάς το ταψί και να συναμώνεις. Το έκανε ένας φίλος από εδώ μέσα με καλά αποτελέσματα

Βγήκε από την σούβλα αφού είχε μετρηθεί στους 75 βαθμούς,πρώτη φορά τα υλικά μέσα βγήκαν αναλλοίωτα, ζουμερά και μαλακά,και εγώ ήμουν της λογικής να τα ξεροψήνω,αλλά αρχίζω να αναθεωρώ(αυτό με το τράβηγμα του ταψιού στο τέλος πάντως θα το δοκιμάσω).

 

1 ώρα πριν, skoudinio είπε

Πολύ νόστιμο φαίνεται. Σήμερα είχα ρολο αλλα δεν το έβαλα στην ψησταρια. Χωρίς σούβλα γίνεται αμα το γυρνάς ανα 10 λεπτά. Έχει δοκιμάσει κανένας? 

εάν το βάλεις πάνω στη σχάρα την βοηθητική με ταψάκι αλουμίνιο από κάτω για να μην γίνει χάλια η ψησταριά.δεν θέλει ούτε γύρισμα,το Πάσχα έψησα εκεί κοκορέτσι.

 

1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε

....πως σου βγήκε το συκώτι ; 

Βγήκε τέλειο ,έβαλα ελάχιστο λαδάκι στο ταψάκι και σιγοψήθηκε πάνω στην βοηθητική σχάρα.

  • Like 4
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, iznodur είπε

Φίλε την ίδια ψησταριά έχουμε και κοιτάζω για σπυβλα αλλά της weber είναι πανάκριβη για δώσε πληροφορίες για την αυτοσχέδια :)

Σούβλα για κοκορέτσι 6€

Μοτέρ 17-25€

Μια λιμα να κάνεις στρογγυλή τη σούβλα εκεί που πατάει στην ψησταριά. Δες σελίδες 60-65 σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επιβεβαιώνω για το εμαγιέ. Τα είχα γράψει εγώ παλιότερα. Είναι αντικολλητική επίστρωση κ εγώ την κατέστρεψα με σκληρό τρίψιμο. Θέλει μαλακά σε ζεστό νερό με λίγο Άβα κ μαλακό σφουγγάρι.

Άμα σας έχει φύγει, δεν είναι τύπου καρκινογόνο, απλά χάνει την ιδιότητα αυτή κ θέλει λαδακι να μην κολλάει κ γενικά μετά από αυτό όχι πολλά νερά μην σκουριάσει.

Ότι σας λέω μου το είπαν από την Campingaz όταν τους πήρα μετά το λάθος μου.

Εμαγιέ όχι τρίψιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σχαρα της weber ειναι καθαρο μαντεμι δεν εχει πανω καμια επιστρωση εμαγιε απλα οταν ειναι καινουρια εχει μια βαφη για συντηρηση αποθηκευσης η οποια καιγεται στο πρωτο αναμα

Ο φιλος που την εξυσε και γυαλισε ειναι φυσιολογικο απλα λαδωμα με ελαιολαδο που ειναι πιο "παχυ" και ειναι οκ

Στις φωτο που ανεβασε ο φιλος SagoniasSlutRos φαινεται καθαρα το μαντεμι χωρις καμια επιστρωση αυτο κανει άλλωστε και τη διαφορα στο ψησιμο. Καλο και καθαρο και το inox αλλα δεν ανεβαζει τη θερμοκρασια και δεν τη διατηρει οπως το μαντεμι

Στο μαντεμι καλο καψιμο και μετα βαζουμε οτι θελουμε να ψησουμε....

 

Επεξ/σία από voliotis_gr
  • Like 1
Δημοσ.

https://geizhals.eu/?cat=hsggrill&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&sort=r&xf=4825_Weber&pg=2#productlist
 

Από εδώ όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει weber....τωρα κοιτώ και τα genesis μοντέλα.
Κάποιος είχε αναφέρει και αποστολή στην Ελλάδα με κάποιον τρόπο με κόστο 100 ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, voliotis_gr είπε

Η σχαρα της weber ειναι καθαρο μαντεμι δεν εχει πανω καμια επιστρωση εμαγιε απλα οταν ειναι καινουρια εχει μια βαφη για συντηρηση αποθηκευσης η οποια καιγεται στο πρωτο αναμα

Ο φιλος που την εξυσε και γυαλισε ειναι φυσιολογικο απλα λαδωμα με ελαιολαδο που ειναι πιο "παχυ" και ειναι οκ

Στις φωτο που ανεβασε ο φιλος SagoniasSlutRos φαινεται καθαρα το μαντεμι χωρις καμια επιστρωση αυτο κανει άλλωστε και τη διαφορα στο ψησιμο. Καλο και καθαρο και το inox αλλα δεν ανεβαζει τη θερμοκρασια και δεν τη διατηρει οπως το μαντεμι

Στο μαντεμι καλο καψιμο και μετα βαζουμε οτι θελουμε να ψησουμε....

Εδώ να προσθέσω πως η weber στη  summit  η broil king στην regal  η Napoleon στη prestige  αλλά και όλες οι ψησταριές της " ανώτερης κατηγορίας " έχουν ανοξείδωτη σχάρα 

Επεξ/σία από ηνίοχος
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν πήραμε το βάπτισμα του πυρός σήμερα, στην κυριολεξία γιατί τα μπιφτέκια τα γκαργκανιασα... Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα.

Ξεκίνησα να κάνω ένα ψωμί πριν από όλα το οποίο έγινε σαν φρυγανιά - ντρέπομαι να βάλω και φώτο. Δεν πήρε χρώμα σχεδόν καθόλου ενώ το είχα μέσα μια ώρα σε θερμοκρασία 250. Στον φούρνο της κουζίνας σε ίδια θερμοκρασία παίρνω σε 35 λεπτά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Το είχα πάνω σε ταψακι και στα πρώτα 20 λεπτά είχε αρπάξει από κάτω, οπότε το σήκωσα σε μια μικρή σχάρα με ένα επιπλέον ταψί για να κόψω θερμότητα, παρόλο που την κεντρική εστία την είχα κλειστή και έπαιζα με τις δύο πλαϊνές. Τα υπόλοιπα 40 λεπτά περίμενα να δω χρώμα αλλά του κακου. 

Μετά πήγα στα μπιφτέκια. Εβγαλα κιμά από ψυγείο, τα ζύμωσα, τους έβαλα λαδακι εξωτερικά και από τις δύο μεριές,  τα πήγα στην σχάρα με θερμοκρασία 225 και έβαλα χρονόμετρο στα 6 λεπτά για να τα γυρίσω, αντιστεκομενος σθεναρά στο να ανοίξω το καπάκι. Στα 6 λεπτά πήγα να τα γυρίσω, αλλά η σπάτουλα δεν έμπαινε χωρίς να τα διαλυσω, πράγμα που και έγινε σε μερικά. Τα άφησα κι άλλο και μόνο όταν έφτασα στα 12 λεπτά στην μεριά άρχισαν να ξεκολλάνε. Όπως και να έχει μου πήρε μισή ώρα, ένω από όσα διαβάζω θα έπρεπε να είναι έτοιμα γύρω στα 12 λεπτά συνολικά. 

Όπως και να έχει τα φάγαμε και μάλιστα μου έκανε εντύπωση παρόλο που έχουν μια καμενη εικόνα μέσα ήταν ζουμερα. 

Η σχάρα είχε περαστεί με ελαιόλαδο από εχτές και σήμερα την έκαψα 1 ωρα για το ψωμί και μετά έβαλα καπάκι τα μπιφτέκια

Που έκανα τα λάθη στο ψωμί και στα μπιφτέκια Ωωεεεοοοο ;;;

Αύριο θα ξαναβάλω μπιφτέκια σε πείσμα

Ευχαριστώ πολύ

20200425_224635.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

Εδώ να προσθέσω πως η weber στη  summit  η broil king στην regal  η Napoleon στη prestige  αλλά και όλες οι ψησταριές της " ανώτερης κατηγορίας " έχουν ανοξείδωτη σχάρα 

Ακριβώς έτσι... Ανώτερες τιμές, ανώτερες ποιότητες. Το ανοξείδωτο ατσάλι (και όχι το επιχρωμιωμένο) είναι καθαρότερο ακριβότερο και πιο υγιεινό και στα μοντέλα που αναφέρεις που έχουν υψηλη τιμη είναι η λογική επιλογή...Παρ'ολα αυτα ομως το μαντεμι εχει πιο γευστικο ψησιμο λογω της πορώδες επιφανειας που εχει και συγκρατει τους χυμους,σε σχεση με τo ανοξείδωτο που δεν κολλάει πανω του τιποτα οπως και στα εμαγιε, τα οποια και συνανταμε σε οικονομικοτερες συσκευες λογω χαμηλότερης τιμης και μικρης διαρκειας 'ζωης'

Επεξ/σία από voliotis_gr
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, PHadji είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν πήραμε το βάπτισμα του πυρός σήμερα, στην κυριολεξία γιατί τα μπιφτέκια τα γκαργκανιασα... Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα.

Ξεκίνησα να κάνω ένα ψωμί πριν από όλα το οποίο έγινε σαν φρυγανιά - ντρέπομαι να βάλω και φώτο. Δεν πήρε χρώμα σχεδόν καθόλου ενώ το είχα μέσα μια ώρα σε θερμοκρασία 250. Στον φούρνο της κουζίνας σε ίδια θερμοκρασία παίρνω σε 35 λεπτά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Το είχα πάνω σε ταψακι και στα πρώτα 20 λεπτά είχε αρπάξει από κάτω, οπότε το σήκωσα σε μια μικρή σχάρα με ένα επιπλέον ταψί για να κόψω θερμότητα, παρόλο που την κεντρική εστία την είχα κλειστή και έπαιζα με τις δύο πλαϊνές. Τα υπόλοιπα 40 λεπτά περίμενα να δω χρώμα αλλά του κακου. 

Μετά πήγα στα μπιφτέκια. Εβγαλα κιμά από ψυγείο, τα ζύμωσα, τους έβαλα λαδακι εξωτερικά και από τις δύο μεριές,  τα πήγα στην σχάρα με θερμοκρασία 225 και έβαλα χρονόμετρο στα 6 λεπτά για να τα γυρίσω, αντιστεκομενος σθεναρά στο να ανοίξω το καπάκι. Στα 6 λεπτά πήγα να τα γυρίσω, αλλά η σπάτουλα δεν έμπαινε χωρίς να τα διαλυσω, πράγμα που και έγινε σε μερικά. Τα άφησα κι άλλο και μόνο όταν έφτασα στα 12 λεπτά στην μεριά άρχισαν να ξεκολλάνε. Όπως και να έχει μου πήρε μισή ώρα, ένω από όσα διαβάζω θα έπρεπε να είναι έτοιμα γύρω στα 12 λεπτά συνολικά. 

Όπως και να έχει τα φάγαμε και μάλιστα μου έκανε εντύπωση παρόλο που έχουν μια καμενη εικόνα μέσα ήταν ζουμερα. 

Η σχάρα είχε περαστεί με ελαιόλαδο από εχτές και σήμερα την έκαψα 1 ωρα για το ψωμί και μετά έβαλα καπάκι τα μπιφτέκια

Που έκανα τα λάθη στο ψωμί και στα μπιφτέκια Ωωεεεοοοο ;;;

Αύριο θα ξαναβάλω μπιφτέκια σε πείσμα

Ευχαριστώ πολύ

20200425_224635.jpg

Αύριο θα κάνω μπιφτεκια, δεύτερη φορά που ψήνω. Θα σου στείλω να σου πω τι πουλιά έπιασα. Εγω σκέφτηκα να τα βάλω πάνω, αφού λαδωσω και τα μπιφτεκια και να τα γυρίσω στα 2 λεπτά και μετά να τα αφήσω

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, voliotis_gr είπε

Ακριβώς έτσι... Ανώτερες τιμές, ανώτερες ποιότητες το ανοξείδωτο ατσάλι (και όχι το επιχρωμιωμένο) είναι όπως είπα καθαρότερο ακριβότερο και πιο υγιεινό και στα μοντέλα που αναφέρεις που έχουν υψηλη τιμη είναι η λογική επιλογή...

Παρ'ολα αυτα ομως το μαντεμι εχει πιο γευστικο ψησιμο λογω της πορώδες επιφανειας που εχει και συγκρατει τους χυμους,

σε σχεση με τo ανοξείδωτο που δεν κολλάει πανω του τιποτα οπως και στα εμαγιε, τα οποια και συνανταμε σε οικονομικοτερες συσκευες

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις 

Α)Το μαντέμι ( η αλλιώς χυτοσίδηρος ) είναι ένα πολύ καλό υλικό για σχάρα ,  στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται η  μεγάλη θερμοχωρητικότητα  η  έχει καλή συμπεριφορά στη διάβρωση οξειδώνονται όμως επιφανειακά πολύ εύκολα , και πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής , είναι όμως εύθραυστο 

Το ανοξείδωτο ατσάλι με τη σειρά του χαρακτηρίζεται σαν το αθάνατο υλικό δεν οξειδώνεται αντέχει  σε οξέα σε κρούσεις ,  είναι δύσκολη όμως και δαπανηρή κατεργασία και έχει μεγάλο κόστος σάν πρώτη ύλη 

Στο θέμα θερμοχωρητικότητα δεν πρέπει να ξεχνάμε το παράγοντα μάζα και το ρόλο που παίζει σε μια σχάρα

Έτσι σε μια σχάρα από  μαντέμι και βάρος 3 κιλά και σε μια ανοξείδωτη με 3,5 κιλά βάρος  είναι πολύ πιθανό η ανοξείδωτη να συσσωρεύει περισσότερη 

( Δεν ξέρω τα απόλυτα νούμερα θερμοχωρητικοτητας ανάμεσα στα δύο υλικά  το έχω δει ομως εμπειρικά )

 

1 ώρα πριν, PHadji είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν πήραμε το βάπτισμα του πυρός σήμερα, στην κυριολεξία γιατί τα μπιφτέκια τα γκαργκανιασα... Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα.

Ξεκίνησα να κάνω ένα ψωμί πριν από όλα το οποίο έγινε σαν φρυγανιά - ντρέπομαι να βάλω και φώτο. Δεν πήρε χρώμα σχεδόν καθόλου ενώ το είχα μέσα μια ώρα σε θερμοκρασία 250. Στον φούρνο της κουζίνας σε ίδια θερμοκρασία παίρνω σε 35 λεπτά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Το είχα πάνω σε ταψακι και στα πρώτα 20 λεπτά είχε αρπάξει από κάτω, οπότε το σήκωσα σε μια μικρή σχάρα με ένα επιπλέον ταψί για να κόψω θερμότητα, παρόλο που την κεντρική εστία την είχα κλειστή και έπαιζα με τις δύο πλαϊνές. Τα υπόλοιπα 40 λεπτά περίμενα να δω χρώμα αλλά του κακου. 

Μετά πήγα στα μπιφτέκια. Εβγαλα κιμά από ψυγείο, τα ζύμωσα, τους έβαλα λαδακι εξωτερικά και από τις δύο μεριές,  τα πήγα στην σχάρα με θερμοκρασία 225 και έβαλα χρονόμετρο στα 6 λεπτά για να τα γυρίσω, αντιστεκομενος σθεναρά στο να ανοίξω το καπάκι. Στα 6 λεπτά πήγα να τα γυρίσω, αλλά η σπάτουλα δεν έμπαινε χωρίς να τα διαλυσω, πράγμα που και έγινε σε μερικά. Τα άφησα κι άλλο και μόνο όταν έφτασα στα 12 λεπτά στην μεριά άρχισαν να ξεκολλάνε. Όπως και να έχει μου πήρε μισή ώρα, ένω από όσα διαβάζω θα έπρεπε να είναι έτοιμα γύρω στα 12 λεπτά συνολικά. 

Όπως και να έχει τα φάγαμε και μάλιστα μου έκανε εντύπωση παρόλο που έχουν μια καμενη εικόνα μέσα ήταν ζουμερα. 

Η σχάρα είχε περαστεί με ελαιόλαδο από εχτές και σήμερα την έκαψα 1 ωρα για το ψωμί και μετά έβαλα καπάκι τα μπιφτέκια

Που έκανα τα λάθη στο ψωμί και στα μπιφτέκια Ωωεεεοοοο ;;;

Αύριο θα ξαναβάλω μπιφτέκια σε πείσμα

Ευχαριστώ πολύ

20200425_224635.jpg

Την δεύτερη φορά θα είναι καλύτερα ;)

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Eγω ειμαι στην αναζητηση μιας ψησταριας κατω απο 300ε.

Μια απο τις επιλογες που εξεταζω ειναι και αυτη Vanward Majesty-S.Πως την βλεπετε ;

Ενας φιλος της στηλης μου ειχε προτεινει αυτην  Kenton NATERIAL

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

https://geizhals.eu/?cat=hsggrill&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&sort=r&xf=4825_Weber&pg=2#productlist
 

Από εδώ όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει weber....τωρα κοιτώ και τα genesis μοντέλα.
Κάποιος είχε αναφέρει και αποστολή στην Ελλάδα με κάποιον τρόπο με κόστο 100 ευρώ

Eshopwedrop.gr θα βγει 50-100€ μεταφορικά ως την αποθήκη στο Κορωπί.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, PHadji είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν πήραμε το βάπτισμα του πυρός σήμερα, στην κυριολεξία γιατί τα μπιφτέκια τα γκαργκανιασα... Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα.

Ξεκίνησα να κάνω ένα ψωμί πριν από όλα το οποίο έγινε σαν φρυγανιά - ντρέπομαι να βάλω και φώτο. Δεν πήρε χρώμα σχεδόν καθόλου ενώ το είχα μέσα μια ώρα σε θερμοκρασία 250. Στον φούρνο της κουζίνας σε ίδια θερμοκρασία παίρνω σε 35 λεπτά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Το είχα πάνω σε ταψακι και στα πρώτα 20 λεπτά είχε αρπάξει από κάτω, οπότε το σήκωσα σε μια μικρή σχάρα με ένα επιπλέον ταψί για να κόψω θερμότητα, παρόλο που την κεντρική εστία την είχα κλειστή και έπαιζα με τις δύο πλαϊνές. Τα υπόλοιπα 40 λεπτά περίμενα να δω χρώμα αλλά του κακου. 

Μετά πήγα στα μπιφτέκια. Εβγαλα κιμά από ψυγείο, τα ζύμωσα, τους έβαλα λαδακι εξωτερικά και από τις δύο μεριές,  τα πήγα στην σχάρα με θερμοκρασία 225 και έβαλα χρονόμετρο στα 6 λεπτά για να τα γυρίσω, αντιστεκομενος σθεναρά στο να ανοίξω το καπάκι. Στα 6 λεπτά πήγα να τα γυρίσω, αλλά η σπάτουλα δεν έμπαινε χωρίς να τα διαλυσω, πράγμα που και έγινε σε μερικά. Τα άφησα κι άλλο και μόνο όταν έφτασα στα 12 λεπτά στην μεριά άρχισαν να ξεκολλάνε. Όπως και να έχει μου πήρε μισή ώρα, ένω από όσα διαβάζω θα έπρεπε να είναι έτοιμα γύρω στα 12 λεπτά συνολικά. 

Όπως και να έχει τα φάγαμε και μάλιστα μου έκανε εντύπωση παρόλο που έχουν μια καμενη εικόνα μέσα ήταν ζουμερα. 

Η σχάρα είχε περαστεί με ελαιόλαδο από εχτές και σήμερα την έκαψα 1 ωρα για το ψωμί και μετά έβαλα καπάκι τα μπιφτέκια

Που έκανα τα λάθη στο ψωμί και στα μπιφτέκια Ωωεεεοοοο ;;;

Αύριο θα ξαναβάλω μπιφτέκια σε πείσμα

Ευχαριστώ πολύ

20200425_224635.jpg

Με αφορμη το post σου θα ηθελα να προτεινω οτι ειναι καλο να βαλουμε στην υπογραφη μας τι bbq εχουμε για να μπορουμε να αποφευγουμε περιττες ερωταπαντησεις τυπου "ποιο μοντελο εχεις" κλπ

Στο θεμα μας τωρα , ποιο bbq εχεις;

Τη ζυμη πανω σε τι την εβαλες ; Οταν λες ταψακι τι εννοεις;;; Αλουμινιου ;;;

Το ψωμι θελει πετρα για να παρεις αποτελεσμα .....

Αν βαλω το ψωμι στους 250 βαθμους για 35 ' θα παρω σχεδον καρβουνο...

Αλλες οι θερμοκρασιες ενος φουρνου κουζινας κι αλλες ενος bbq...

Πρεπει να τα γνωριζουμε αυτα για να μπορεσουμε να βοηθησουμε...

Εκ πρωτης οψεως εχεις βαλει το ψωμι σε ψηλη θερμοκρασια... οχι πανω απο 200-220 βαθμους και  ελεγχο ανα 10'.

Θεωρω δεδομενο οτι με τη παρασκευη της ζυμης τα εχεις παει καλα...

Για τα μπιφτεκια οντως σου αργησανε πολυ , τα εκανες λεπτα ; πιο χοντρα ; 

Σε καθε περιπτωση μην απογοητευεσαι , θα διορθωσεις καποια πραγματα και  το αποτελεσμα θα ειναι  τελειο..

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Με αφορμη το post σου θα ηθελα να προτεινω οτι ειναι καλο να βαλουμε στην υπογραφη μας τι bbq εχουμε για να μπορουμε να αποφευγουμε περιττες ερωταπαντησεις τυπου "ποιο μοντελο εχεις" κλπ

Στο θεμα μας τωρα , ποιο bbq εχεις;

Τη ζυμη πανω σε τι την εβαλες ; Οταν λες ταψακι τι εννοεις;;; Αλουμινιου ;;;

Το ψωμι θελει πετρα για να παρεις αποτελεσμα .....

Αν βαλω το ψωμι στους 250 βαθμους για 35 ' θα παρω σχεδον καρβουνο...

Αλλες οι θερμοκρασιες ενος φουρνου κουζινας κι αλλες ενος bbq...

Πρεπει να τα γνωριζουμε αυτα για να μπορεσουμε να βοηθησουμε...

Εκ πρωτης οψεως εχεις βαλει το ψωμι σε ψηλη θερμοκρασια... οχι πανω απο 200-220 βαθμους και  ελεγχο ανα 10'.

Θεωρω δεδομενο οτι με τη παρασκευη της ζυμης τα εχεις παει καλα...

Για τα μπιφτεκια οντως σου αργησανε πολυ , τα εκανες λεπτα ; πιο χοντρα ; 

Σε καθε περιπτωση μην απογοητευεσαι , θα διορθωσεις καποια πραγματα και  το αποτελεσμα θα ειναι  τελειο..

Broil king gem 320 είναι η ψησταριά, ανανέωσα και την υπογραφή όπως πρότεινες.

Η ζύμη σαν ζύμη είναι μια χαρά δεν είναι από εκεί το πρόβλημα. Την έβαλα σε ένα ταψακι αλουμινίου, ακριβώς το ίδιο με αυτό που κάνω τις πίτσες μου στον φούρνο η και το ψωμι κάποιες φορές και το ακούμπησα απευθείας στην σχάρα. Ίσως θα έπρεπε να το βάλω πάνω στην μικρή σχάρα για να μην πατάει πάνω στις μαντεμενιες σχάρες. Πάντως χρώμα καθόλου. 

Τα μπιφτέκια ήταν περίπου 2 πόντους παχος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...