SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Astronautis είπε Αν η σχάρα λαδωθει παραπάνω από το απαιτούμενο, θα έχει κάποιο αρνητικό; Θα κολλαει στην υφη, αν την ακουμπησεις με το χερι σου δλδ. Γι αυτο καλο ειναι να εχεις ενα πανι να σκουπιζεις το περιττο λαδι.
skoudinio Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Θα κολλαει στην υφη, αν την ακουμπησεις με το χερι σου δλδ. Γι αυτο καλο ειναι να εχεις ενα πανι να σκουπιζεις το περιττο λαδι. Λογικά αμα την κάψεις δεν θα εξατμιστεί?
alimentas Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Και οι δύο είναι το stainless steel μοντέλο. Ξεκάθαρα τη μεγάλη. Και μαντεμι να ήταν, αν αυτό είναι πρόβλημα για σένα, πάλι τη μεγάλη θα σου έλεγα, αφού σχάρα αλλάζεις όποτε θες. Το stainless steel μοντέλο έχει ένα S μπροστά από το νούμερο s-210, s-310, s-410. Το μαντεμι έχει E. e-210 κλπ Να σε ρωτησω,η σχαρα απο ατσαλι υπαρχει κ σαν ξεχωριστο αξεσουαρ???Δηλαδη στην spirit 310 μπορεις να παρεις αυτη την σχαρα κ απλα να την κουμπωσεις???
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alimentas είπε Να σε ρωτησω,η σχαρα απο ατσαλι υπαρχει κ σαν ξεχωριστο αξεσουαρ???Δηλαδη στην spirit 310 μπορεις να παρεις αυτη την σχαρα κ απλα να την κουμπωσεις??? Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι για το καινουριο μοντελο: https://www.weber.com/US/en/accessories/care/gas-grill-replacement-parts/7586.html?cgid=2035 Για μενα δεν εχει νοημα να δωσεις λεφτα τωρα για αλλη σχαρα. Αμα σου χαλασει σε 5-6 χρονια την αλλαζεις. Αν δεν αφησεις το καπακι ανοιχτο να βαραει η βροχη τη σχαρα δε νομιζω να σου χαλασει συντομα. skoudinio λογικα μετα απο μερικα ψησιματα θα ειναι οκ. Τωρα εβαλα σε μια πλακα και δεν το σκούπισα και μετα το καψιμο που της εκανα κολλαγε. Αμα την ξαναχρησιμοποιησω θα δω αν φυγει. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos
rubadub Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, skoudinio είπε Λογικά αμα την κάψεις δεν θα εξατμιστεί? θα φύγει με το κάψιμο, αλλά θα βγάλει ντουμάνι και μυρωδια. 1
alimentas Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/197108-broil-king-signet-320-946-453 https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/197418-broil-king-signet-340-946-863 Η διαφορα αναμεσα στην 340 απ την 320 ειναι μονο το πλευρικο ματι ετσι??? Αν ξερει καποιος.Το εψαξα κ δεν βρηκα καποια αλλη διαφορα.Μου φαινεται οτι κλεινω αναμεσα στις 2. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από alimentas 1
sounis11 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Χθεσινοβρσδινο ψησιματακι έτσι για να ξεκινήσει η απόσβεση.. 10
Kostasm45 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα ο ψήστης έφτιαξε λαυράκι,σε 10-15 λεπτάκια ήταν έτοιμα. Τραγανή πέτσα απ'έξω , όμως πολύ ζουμερά μέσα . Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από Kostasm45 13
voliotis_gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Αυτοσχεδια προστασια της φιαλης.... Απο μια παλια κουκουλα απο μηχανακι.. Για τη στερεωση χρησιμοποιησα τις υπαρχουσες βιδες της ψησταριας 8
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλά τα είπαν ότι θε τελειώσει η καραντίνα και θα βγούμε όλοι χοντροί και ακούρευτοι... στο τελειωμα της σούβλας έπεσαν κ μερικά λαχανικά για παρέα... 7
Astronautis Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, SV2QQR είπε καλησπερα στους καλοφαγαδες ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στην σελιδα αυτην. Κανοντας αναζητηση για BBQ μου εβγαλε πολλα αποτελεσματα συν αυτο εδω διαβασα ολη την συζητηση απο την αρχη. η επαφη που εχω με το ψησιμο ειναι μονο με καρβουνο . Παλιοτερα την χρησιμοποιουσα πολυ συχνα . Τωρα ειδα οτι εξελιχθηκαν πολυ η υγραεριου και σκεφτομαι να παρω, το θεμα ειναι οτι ειδα κατι τιμες που με εκανε να το σκεφτω καλυτερα..... τα ποσα ειναι απιστευτα !!!!!!!! ψαχνοντας λοιπον βρηκα διαφορες τιμες και ποιοτητες και .σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις. Για καποιον που ψηνει καθε βδομαδα 2-3 φορες το καταλαβαινω οτι θελει κατι καλο και ποιοτικο.Τελικα αυτο που θελω να ειναι να ρωτησω εσας που εχετε παραπανω εμπειρια σε ψησταριες υγραεριου, για μια που βρηκα σε καλη και προσιτη τιμη . η συχνοτητα που θα ψηνω ειναι 1-2 φορες το μηνα την γνωμη σας παρακαλω ??? Χρηστος Για την ψησταριά που αναφέρεις δεν έχω άποψη. έχω διαμορφώσει άποψη όμως για το αέριο vs κάρβουνο. Είναι τόσο εύκολο και γρήγορο να ψήσεις στην αερίου που εκεί που εψηνες 2 φορές το μήνα μπορεί να δεις να ψήνεις 2 φορές την εβδομάδα. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμένα: έχοντας κάψει τόνους ελιά στην ψησταριά άρχισα να προτιμώ την κατσαρόλα ή το ταψί της κουζίνας γιατί βαριόμουν τη διαδικασία του κάρβουνου. Το σκ που μας πέρασε έψησα σουβλάκια την Παρασκευή, ψάρια το Σάββατο το μεσημέρι, λαχανικά το βράδυ και αρνίσια παιδακια την Κυριακή. Τα χρήματα όπως είπες είναι πολλά αλλά αν σου αρέσει το άθλημα τότε θα την χρησιμοποιήσεις πολύ πιο συχνά από την κάρβουνου. Αυτό ίσως να αποτελεί παράγοντα σε σχέση με το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις. 2
ritualistic Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλησπερα στο team Τελικα υστερα απο παρα πολυ ψαξιμο και ζυγισμα ολων των δεδομενων θα παω σε Weber και οχι σε Broil King https://bbq.gr/spirit-ii-e310-gbs-weber Eπειδη θα ηθελα να ειμαι ετοιμος σε γενικες γραμμες και δεν θελω να δωσω μια περιουσια στο brand για να παρω τα δικα τους πραγματα εχει καποιος να προτεινει value for money λυσεις για καλυμμα για αυτο το μοντελο - θερμομετρο - λιποσυλλεκτες ? Επισης ποια φιαλη θα προτεινατε ? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας για ακομα μια φορα.
jmallen3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα τελικά την Weber Gasgrill Spirit E-220 Classic και τη δοκίμασα χθες πρώτη φορά, χωρίς να έχω προηγουμένως εμπειρία με αέριο και ψήσιμο. Λόγω χώρου την δεξιά επιφάνεια δεν την έβαλα. Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποια θερμοκρασία πρέπει να αρχίσω να βάζω τα κρέατα πάνω στη σχάρα και πόση θερμοκρασία είναι λογικό να πιάνει σε 10-15 λεπτά στο full?
skoudinio Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Καλησπερα στο team Τελικα υστερα απο παρα πολυ ψαξιμο και ζυγισμα ολων των δεδομενων θα παω σε Weber και οχι σε Broil King https://bbq.gr/spirit-ii-e310-gbs-weber Eπειδη θα ηθελα να ειμαι ετοιμος σε γενικες γραμμες και δεν θελω να δωσω μια περιουσια στο brand για να παρω τα δικα τους πραγματα εχει καποιος να προτεινει value for money λυσεις για καλυμμα για αυτο το μοντελο - θερμομετρο - λιποσυλλεκτες ? Επισης ποια φιαλη θα προτεινατε ? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας για ακομα μια φορα. Με το καλό να την πάρεις. -κούκουλα πηρα της campingaz https://www.skroutz.gr/s/15027622/Campingaz-Κάλυμμα-Ψησταριάς-Classic-L.html ταίριαξε μια χαρα, ειδικά μόλις ρίχνεις το ένα πλαϊνό -Φιάλη πήρα μια 20 κιλη την κλασική την μπλε, τοποθετείτε στο πλαι έχει και ιμαντα να την σταθεροποιησεις. -λιποσυλλεκτες, πριν την χρησιμοποιησεις πήγαινε σε ένα μαγαζί με Σανιτας βρες ένα ίδιο σε βάθος το ύψος μην το φοβάσαι θα το πατηκωσει -σίγουρα θα χρειαστείς μια Βούρτσα και ενα πινέλο να αλοιφεις λαδι την ψησταρια -θερμομετρο και λοιπά θα τα δεις στην πορεία. Με το καλό να την πάρεις και καλα ψησίματα. (sorry για τα ορθογραφικά είμαι στον δρόμο και δεν μπορώ να τα διορθώσω) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα