Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Maktheo είπε

Ποσο καιρο την εχεις την ψησταρια; ειχε πολλα λίπη; δεν την καθαριζες συχνα; 

Την εχω πανω απο 6μηνο,την καθαριζω ολικα καθε 2-3 ψησιματα αναλογα το ψησιμο,βγαλσιμο ταψια-σκαρες-διαχυτες,ζεστο σαπουνονερο μουλιασμα βουρτσα κ καθαρισμα αλλα συνηθως την ψησταρια την καθαριζω με διαλυμα υγρο πιατων-νερο σφουγγαρι και ξεπλυμα μετα. 

  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2515

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
Στις 24/4/2020 στις 6:08 ΜΜ, voliotis_gr είπε

Όσοι πήρατε weber μπείτε στο official site (οχι το Ελληνικο) Καντε εγγραφη και δηλωστε το προιον

Αυτοματα σας βγαζει και τη 10ετη εγγυηση 

Υπάρχει κάποιο λίνκ γιατί δε το βρίσκω;

Δημοσ.

Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία ακριβώς για το ίδιο θέμα,  μου απάντησαν άμεσα με μέιλ ότι για την χώρα μας δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη το online registration.

Μέχρι αυτό να καταστεί εφικτό, η οδηγία που έχουν από τα κεντρικά της εταιρίας είναι η φύλαξη της απόδειξης αγοράς για να πιστοποιείται η ημερομηνία της αγοράς για οτιδήποτε έχει να κάνει με την εγγύηση. 

 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, PJK είπε

Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία ακριβώς για το ίδιο θέμα,  μου απάντησαν άμεσα με μέιλ ότι για την χώρα μας δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη το online registration.

Μέχρι αυτό να καταστεί εφικτό, η οδηγία που έχουν από τα κεντρικά της εταιρίας είναι η φύλαξη της απόδειξης αγοράς για να πιστοποιείται η ημερομηνία της αγοράς για οτιδήποτε έχει να κάνει με την εγγύηση. 

και μενα αυτο μου ειπαν, γιατι κατα λαθος το εκανα register στην Αμερικη και οταν τους πηρα εδω να το κανω μου λενε κρατα την αποδειξη αγορας.

Δημοσ.

Εκανα και εγω το παρθενικο ψησιμο σε τέτοιου είδους ψησταριές, πολυ πρακτικες αν μη τι άλλο, ουτε κάπνα, γρηγορο ψησιμο κτλ, ολα καλα.. 

Μονος "προβληματισμος" που ειχα (σε εισαγωγικα) ηταν οτι πρώτη φορα εψηνα σε ψησταρια με καπακι, και το να μην βλέπεις τι γινεται απο κατω θέλει λιγο συνήθεια.. Βεβαια νομιζω για rookie το ανοιγοκλεισα ελάχιστες φορες.. 

Μια ερώτηση, αφου εψησα, την έβαλα στο φουλ (350) και την εκαψα για 5 λεπτα.. Τωρα που φαινονται τα καρβουνιασμενα κομμάτια πανω στην σχαρα λετε να τα ξυσω με την μεταλλικη βουρτα.. Δεν θα χαλασω την εμαγιε επιστρωση; υπάρχει αλλη λυση; μια αλλου τυπου βουρτα ισως; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Maktheo είπε

Εκανα και εγω το παρθενικο ψησιμο σε τέτοιου είδους ψησταριές, πολυ πρακτικες αν μη τι άλλο, ουτε κάπνα, γρηγορο ψησιμο κτλ, ολα καλα.. 

Μονος "προβληματισμος" που ειχα (σε εισαγωγικα) ηταν οτι πρώτη φορα εψηνα σε ψησταρια με καπακι, και το να μην βλέπεις τι γινεται απο κατω θέλει λιγο συνήθεια.. Βεβαια νομιζω για rookie το ανοιγοκλεισα ελάχιστες φορες.. 

Μια ερώτηση, αφου εψησα, την έβαλα στο φουλ (350) και την εκαψα για 5 λεπτα.. Τωρα που φαινονται τα καρβουνιασμενα κομμάτια πανω στην σχαρα λετε να τα ξυσω με την μεταλλικη βουρτα.. Δεν θα χαλασω την εμαγιε επιστρωση; υπάρχει αλλη λυση; μια αλλου τυπου βουρτα ισως; 

Δεν πειραζει για το καπακι, εγω καποιες φορες ψηνω με ανοιχτο ολη την ωρα.

Για τη σχαρα εξαρταται ποια εχεις. Εγω που εχω weber την κανω με βουρτσα. Καποιος αλλος ειχε πει οτι της campingas νομιζω χαλασε. Αν δες αστο να κρυωσει και δοκιμασε με πρασινο σφουγγαρι κουζινας.

Δημοσ.

Σαν της camping gaz ειναι, εχει επιστρωση εμαγιε, απαλα λιγο που δοκιμασα σε μια ακρη δεν φάνηκε να παθαινει κατι.. 

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα η campingaz έχει εμαγιέ επίστρωση αλλά την ξύνω κανονικά. Δε φαίνεται να παθαίνει κάτι. Οι 2 βούρτσες που έχω όμως μου φαίνονται μαλακές (θα τις ήθελα πιο σκληρές) και δεν τα βγάζουν όλα. Χρησιμοποιώ και λίγο ξύστρα.

Είναι κουραστικό να τις κάνεις κάπως αλλιώς. Σκέφτομαι ότι αν χαλάσουν χάλασαν. Θα πάρω τις Grill Grate μετά που λένε όλοι τα καλύτερα.

Επεξ/σία από sargus
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Το S εχει ανοιξειδωτη σχαρα https://www.weber.com/US/en/grills/gas-grills/genesis-ii-series/61001001.html 

spacer.png

Μπορεις να βαλεις ενα ειδικο λαστιχο γυρω γυρω που δεν καιγεται και ειναι ειδικο για bbq για μόνωση.

https://www.weber.com/GB/en/barbecues/gas-barbecues/genesis-ii-series/61001174.html

 

Εδώ έχει μαντέμι το S, άρα δεν ισχύει αυτό που λες. Το S δηλώνει το υλικό του καπακιου και μόνο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε

https://www.weber.com/GB/en/barbecues/gas-barbecues/genesis-ii-series/61001174.html

Εδώ έχει μαντέμι το S, άρα δεν ισχύει αυτό που λες. Το S δηλώνει το υλικό του καπακιου και μόνο!

Nαι εχεις δικιο. Ειχα δει πολλα reviews που σε ολα ειχε ανοξειδωτη σχαρα. Ισως ηταν παλιοτερη  εκδοση (χωρις το GBS). Γενικα εχουν μικροδιαφορες αναλογα τη χρονολογια. Το δικο μου πχ εχει πισω ενα καυστηρα καθετο στους 3 κεντρικους για να αναβουν αν σβησει η φωτια, και σε ενα βιντεο που εβλεπε δεν το ειχε.

Οπως και να χει προτεινω να πας στο μεγαλο, εχεις μεγαλυτερη ευελιξία στο μαγειρεμα.

edit: 

πχ δες εδω το βιντεο, ειναι ολο stainless steel και δεν εχει και τον καυστηρα που αναφερω εγω

 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ.

Λίγο ο καλός καιρός, λίγο η καραντίνα  που φτάνει προς το τέλος και δεν θα υπάρχει ίδιος χρονος λίγο και το thread το κάψαμε το προπάνιο μας και σήμερα 😛 .

Κοτόπουλο χωριάτικο βιολογικό μαριναρισμένο για μια ώρα με ένα μιξ αλάτι πιπέρι ρίγανη Θυμάρι πάπρικα καπνιστή

μαζί με σούπερ σαλάτα με ψητά πορτομπέλο, σωτέ σιμέτζι, μάνγκο, λάδι τρούφας και κρέμα βαλσαμικου και δυο πιτάκια καλαμποκιού με τις απαραίτητες τηγανητές πατάτες και για το τέλος παγωτό καϊμάκι με handmade γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο 

 

72592C33-CB54-4ED5-87FD-BF4E3AEE1147.jpeg

130B7F62-E09C-4D8E-BDCD-5E51CF5F672F.jpeg

3093C4F8-8C71-499A-B8E7-9896AFD88567.jpeg

  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή το έχετε πάει σε άλλο επίπεδο Ποια προτείνετε μέχρι 300 ευρώ για αρχή να μάθουμε το χόμπυ..ειμαι στο ψάξιμο αλλά δε βγαζω άκρη με τις δυνατότητες..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Είσαι πολύ ωραιος μπράβο φιλαρακι

Να σαι καλά! 

Τωρα με το lockdown είναι καλή αφορμή όσο υπάρχει χρόνος να περνάμε όσο πιο δημιουργικά και όμορφα γίνεται και ας βάλουμε και 2 κιλά παραπάνω 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...