discoboyminimal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μολις πηρα λαπιτοπι και σκευτομαι απο την αρχη να του βαλω μάκος.εχω το asus x54c (i3 2310m 2,1ghz ,4gb 1333mhz ram,320gb hdd seagate,intel hd 3000,alc269) εχω ενα σιντακι με μάκοσ 10.6.1-2 του κ.hazard. αλλα μονο πανικ διαβαζω στην οθονη μου..τι σαιφ μοουντ εβαλα τι τι τι..τιποτα ολο κερνελ πανικ μου δινει..καμια ιδεα?τι μπορω να κανω για να βαλω σνοου λεοπαρντ?
proalless Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 εχω ενα σιντακι με μάκοσ 10.6.1-2 του κ.hazard. αλλα μονο πανικ διαβαζω στην οθονη μου..τι σαιφ μοουντ εβαλα τι τι τι..τιποτα ολο κερνελ πανικ μου δινει..καμια ιδεα?τι μπορω να κανω για να βαλω σνοου λεοπαρντ? πρωτα απο ολα το προσπαθεις να βαλεις σε intel base laptop cd εγκαταστασης για amd πολυ λογικο να βγαζει panic kernel δοκιμασε για αρχη με iatkos s3 η l2 για snow και lion αντιστοιχα αν και καλυτερα θα ηταν να πηγαινες σε vanilla εγκατασταση η με iboot η με nawcom boot cd και retail dvd snow leopard
sakafloympas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το ξερω οτι επαναλαμβανω αυτο το θεμα αλλα παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας! Θελω να κανω install το snow leopard στο pc μου! Εχω διαβασει πολλα αλλα δεν καταφερα να κανω κατι! Εχω μπερδευτει πληρως! Ισως μπορει καποιος να μου εξηγησει το πως γινεται να τα κανεις εγκατασταση? Ειναι τοσο αοριστα αυτα που βλεπω στα διαφορα tutorials που δεν ξερω τι να πρωτοκανω! Λιγη βοηθεια οποιος μπορει! Το συστημα μου ειναι σημβατο με τα MacOs! Χρονια Πολλα και καλη Χρονια!
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το ξερω οτι επαναλαμβανω αυτο το θεμα αλλα παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας! Θελω να κανω install το snow leopard στο pc μου! Εχω διαβασει πολλα αλλα δεν καταφερα να κανω κατι! Εχω μπερδευτει πληρως! Ισως μπορει καποιος να μου εξηγησει το πως γινεται να τα κανεις εγκατασταση? Ειναι τοσο αοριστα αυτα που βλεπω στα διαφορα tutorials που δεν ξερω τι να πρωτοκανω! Λιγη βοηθεια οποιος μπορει! Το συστημα μου ειναι σημβατο με τα MacOs! Χρονια Πολλα και καλη Χρονια! βασικα πρωτα πρεπει να δεις αν ο υπολογιστης σου εχει πληρης συμβατοτητα με τα Mac OS X και μιλαω με την κανονικη εκδοση και οχι τις πειραγενες ! Θα ψαξω να βρω το αρχειο για τις συμγατοτιτες γιατι το θελω και εγω να δω για το νεο μου pc μετα περιμενε να σου πω ..........
pcpanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Κατεβαζω κι εγω απο torrent το Mac OS X 10.6 Snow Leopard (Final Retail) και το Mac os X lion Θελω να το εγκαταστησω στο pc μου... ενα απο τα 2 (ποιο ειναι το "καλυτερο"?) Μοbo: Asrock M3A770DE Ram: 4gb ddr3 1600 Cpu: Amd athlon II x3 450 3.2ghz Gpu: Gigabyte radeon hd 6850 Θα τρεξει η θα υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας? Το καιω κανονικα σε dvd,κανω επανακινηση και κανω boot απο cd οπως κανεις στα windows η θελει αλλη διαδικασια? (συγνωμη που ξαναρωταω αλλα το θεμα εχει φτασει 326 σελιδες,αμα κατσω να τις ψαξω ολες καήκαμε! ) Και κατι τελευταιο...drivers μετα πως κανω εγκατασταση?
geowizard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και κατι τελευταιο...drivers μετα πως κανω εγκατασταση? λοιπον, οι drivers για τα mac λεγονται kexts (αρα driver = kext). τα Kexts υπαρχουν σε ενα φακελο στο library αλλα για να εγκαταστησεις ενα αλλο kext χρειαζεσαι το kext utility διοτι δεν μπορεις απλα να το κανεις copy-paste. οποτε κατεβαζεις το kext utility και κανεις drag-n-drop πανω του με το kext που κατεβασες και σε μισο λεπτο εχει γινει η εγκατασταση!
fonsde Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εγω θελω να ρωτησω κατι γιατο iboot εχω το retail dvd mac os x 10.6.6 θα παιξει? γιατι πιο παλια με hackboot δεν επαιζε
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Στο παρακάτω βίντεο ο τύπος επιλέγει λειτουργικό... http://www.youtube.com/watch?v=A8O4jGb3WxQ ... http://www.youtube.com/watch?v=ZpI7edL2iUg κάτι σε acronis μου κάνει... Ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα?
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το γράφει iPc 10.5.x ένας πρόγονος του iAtkos φαντάσου με osX leopard 10.5.x
sotris99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 από το πάνω το βίντεο απομόνωσα την οθόνη που με ενδιαφέρει και την παρουσιάζω στο κάτω βίντεο... είναι προφανώς κάποιο πρόγραμμα των γουίντοουζ που τρέχει πριν τα δύο λειτουργικά...
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με περισσότερο από 2 μήνες χρήσης Mac OS-X (έκδοση iatkos) σκέφτομαι να μπώ σε πιό βαθιά νερά. 1) Την κανονική έκδοση του Lion που την βρίσκω ? έχω βρεί μόνο update από SL.Σκέφτομαι να περάσω την original έκδοση. 2) Αξίζει να ασχοληθώ με SL πλέον ή καλύτερα να παραμείνω σε Lion ?
x_vagos_x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με περισσότερο από 2 μήνες χρήσης Mac OS-X (έκδοση iatkos) σκέφτομαι να μπώ σε πιό βαθιά νερά. 1) Την κανονική έκδοση του Lion που την βρίσκω ? έχω βρεί μόνο update από SL.Σκέφτομαι να περάσω την original έκδοση. 2) Αξίζει να ασχοληθώ με SL πλέον ή καλύτερα να παραμείνω σε Lion ? 1) Πειρατοπαραλία.οργ 2) Ε, Snow μόνο για αυστηρούς λόγους συμβατότητας. Δεδομένου ειδικά πως η κοινότητα επικεντρώνεται σε νέα λειτουργικά, και στα fora απαντάνε σε πιο current λειτουργικά συστήματα. Για μένα, stick to Lion.
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 πρέπει να το έχω κάνει purchase το Install Lion.app? δεν γίνεται με κανένα κατεβασμένο απο το torrent; Δοκίμασες με κατεβασμένο και είχες πρόβλημα?
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζει η HD2000, θέλεις κάρτα γραφικών
iahabibi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελικά έβγαλα άκρη και πήραμε τον K. ευχομαι όλα να πάνε καλά. αν και στις τελευταιες προσπαθειες με τον απλό 2500 δεν μπορούσα να λειτουργήσω ουτε το ethernet που να πάρει ο διαολος. πάντα με multibeast.
Προτεινόμενες αναρτήσεις