MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το γράφει iPc 10.5.x ένας πρόγονος του iAtkos φαντάσου με osX leopard 10.5.x
sotris99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 από το πάνω το βίντεο απομόνωσα την οθόνη που με ενδιαφέρει και την παρουσιάζω στο κάτω βίντεο... είναι προφανώς κάποιο πρόγραμμα των γουίντοουζ που τρέχει πριν τα δύο λειτουργικά...
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με περισσότερο από 2 μήνες χρήσης Mac OS-X (έκδοση iatkos) σκέφτομαι να μπώ σε πιό βαθιά νερά. 1) Την κανονική έκδοση του Lion που την βρίσκω ? έχω βρεί μόνο update από SL.Σκέφτομαι να περάσω την original έκδοση. 2) Αξίζει να ασχοληθώ με SL πλέον ή καλύτερα να παραμείνω σε Lion ?
x_vagos_x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με περισσότερο από 2 μήνες χρήσης Mac OS-X (έκδοση iatkos) σκέφτομαι να μπώ σε πιό βαθιά νερά. 1) Την κανονική έκδοση του Lion που την βρίσκω ? έχω βρεί μόνο update από SL.Σκέφτομαι να περάσω την original έκδοση. 2) Αξίζει να ασχοληθώ με SL πλέον ή καλύτερα να παραμείνω σε Lion ? 1) Πειρατοπαραλία.οργ 2) Ε, Snow μόνο για αυστηρούς λόγους συμβατότητας. Δεδομένου ειδικά πως η κοινότητα επικεντρώνεται σε νέα λειτουργικά, και στα fora απαντάνε σε πιο current λειτουργικά συστήματα. Για μένα, stick to Lion.
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 πρέπει να το έχω κάνει purchase το Install Lion.app? δεν γίνεται με κανένα κατεβασμένο απο το torrent; Δοκίμασες με κατεβασμένο και είχες πρόβλημα?
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζει η HD2000, θέλεις κάρτα γραφικών
iahabibi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελικά έβγαλα άκρη και πήραμε τον K. ευχομαι όλα να πάνε καλά. αν και στις τελευταιες προσπαθειες με τον απλό 2500 δεν μπορούσα να λειτουργήσω ουτε το ethernet που να πάρει ο διαολος. πάντα με multibeast.
basileios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά καλησπέρα έχω ένα καλό φτιαγμένο μηχανάκι. Με την ati5770 αλλά στο θέμα παιχνίδι ειναι αδύναμη . Εσείς έχετε να προτείνετε κάτι για να μπορέσω να έχω κάτι καλύτερο τι εντυπώσεις από δικό σας σύστημα . Το δικό μου όπως έχω πει στο παρελθόν ειναι gigabyte p35-ds4 ati 5770 Q6600 CPU 8gb ram 1066 Ssd 3 agility 60 και ένα ακόμα σκληρό 1tb οθόνη dell 23 full hd προτείνετε κάτι
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αδύναμη εννοείς στα Windows k σε Full HD και με τα πάντα όλα στο Full ? Ποια 5770 έχεις ?
basileios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Sapphire έχω και μιλάω για lion 10.7.2 από tonymAc το μηχάνημα παει σφαίρα αλλά σε game όχι το ίδιο game πχ trine 2 σε win7 σε full αναλύσεις το παίζει έχω 2σκληρους τον Ssd τον έχω στα Mac και λέω μήπως αν υπάρχει διάφορα με μια καλη κάρτα γραφικών για αυτό ρωτάω
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρεις το bios για τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις. Φυσικά καλύτερη κάρτα σημαίνει καλύτερες επιδόσεις .. Εγώ είχα 2 5770 η MSI ήταν 1/2 κάρτα ακόμα από την Saphire που να σου πω την αλήθεια αυτές τις κάρτες ποτέ δεν τις συμπάθησα γι'αυτο αφού έκανα τις δοκιμές που ήθελα με το CF την πούλησα πράγμα που δεν σου συνιστώ να κάνεις (CF εννοώ) καλύτερα να κάνεις κάποια στιγμή UpGrade την κάρτα σου και να περάσεις σε καλύτερη..
basileios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Νε αυτό λέω αλλά να πάω που ? βασικά λέω να φύγω από ati και να πάω nvidia για 560 έλεγα τη λέτε θα έχω μια καλη διάφορα στα game
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Νε αυτό λέω αλλά να πάω που ? βασικά λέω να φύγω από ati και να πάω nvidia για 560 έλεγα τη λέτε θα έχω μια καλη διάφορα στα game Τσέκαρε την συμβατότητα καλά και αν πας 560 εεε προτίμησε την Ti να σου πω και εγώ μια παρόμοια σκέψη κάνω.. απλά δεν είναι ακόμα η ώρα..
basileios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έχει κανείς παιδιά επάνω στο σύστημα του την 560 ? να μας πει εντυπώσεις σε γραφικά παιχνιδιών
LEFteriz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ας μοιραστώ κι εγώ τις εμπειρίες μου σχετικά με την πρόσφατη ενασχόληση με το OS X. Έγινε αγορά του retail DVD snow leopard 10.6.3 από ebay. το hardware μου είναι ASUS P6T deluxe V2 X58, core i7 920 3,8GHz, 6GB DDR3, Intel X-25M 120gb (Windows 7 ), OCZ Agility 3 120gb (OSX), ATI Radeon 5870 , Creative X-fi, DELL U2711 σύνδεση με displayport. Τα βήματα που ακολούθησα είναι τα εξής: boot με iBoot cd, εγκατάσταση 10.6.3 , kext για την κάρτα δικτύου (marvell yukon). Αναβάθμιση σε 10.6.8 τρεχοντας το 10.6.8 combo update. Εγκατάσταση multibeast και επανεκίνηση. purchase LION 10.7.2 απ το mac store. Πέρασμα του APP σε usb stick χρησιμοποιώντας το unibeast. Εκκίνηση lion , εγκατάσταση multibeast lion edition και πλέον bootάρω κανονικά. Προβλήματα: Όταν μπαίνει στο OSX η οθόνη παραμένει μαύρη. Πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω για να πάρει μπρος το displayport. Εχω δοκιμάσει κάποια kext για την ATI αλλά κανένα δεν έφερε αποτέλεσμα. Creative X-fi απλά την ξεχνάμε.. Βολεύτηκα με το ενσωματωμένο High Definition της μητρικής εγκαθιστόντας το VoodooHDA 0.72.3 Microsoft webcam vx-3000. Δυστυχώς ούτε αυτή ειναι συμβατή (δοκιμασα το macam αλλά δεν .. ) . Κι ήθελα πολύ να δοκιμάσω το facetime Στα θετικά είναι η υποστήριξη TRIM, αναγνώριση του USB 3.0 controller, του δικτυακού εκτυπωτή, και γενικά κανένα πρόβλημα. Έστησα και σε ενα partition του WD 750GB RE3 το Time machine και είμαι καλλυμένος ωστε να δοκιμάζω διάφορα. Καμιά λύση για την 5870 ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις