Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σημαντικά που δεν φαίνονται αν δεν τα ξέρεις είναι η DSDT Free υλοποίηση που σημαίνει πολύ καλό "κούμπωμα" Hardware - Λειτουργικού,ανεξαρτητοποίηση με ότι καινούριο κυκλοφορήσει και συμβατότητα με εξωτερικές συσκευές π.χ επαγγελματικές κάρτες ήχου.Επίσης έχει την δυνατότητα εξωτερικού η εσωτερικού RAID με ανεξάρτητο SATA III Controler που ρυθμίζεται από Bios και στα 2 Modes (IDE AHCI) χωρίς να επηρεάζονται οι δίσκοι του λειτουργικού και στην ουσία καταργεί το firewire όσο αφορά τους δίσκους αφού μπορείς να φορτώνεις,επεξεργάζεσαι μεγάλα αρχεία (π.χ. εικόνας) σε απίστευτες ταχύτητες.

Εδώ θέλω να πω κάτι.

Εμπιστευτείτε ανθρώπους ψαγμενους με μεράκι και όχι τα super market υπολογιστών και τα 100 ευρώ που θα πληρώσετε παραπάνω θα τα βγάλετε τρίδιπλα γιατί αν ο υπολογιστής στηθεί σωστά τότε με ένα φύσηματακι τον χρόνο είσαστε απροβληματιστοι για όσα χρόνια θέλετε εσείς και κανένας άλλος.

Δημοσ.

Και επίσημα Ελληνικά πλέον..

post-227308-0-89166300-1328151885_thumb.png

Αυτό που έλεγα πιο πάνω περί DSDT επί του πρακτέου τώρα :: ένα αρκετά μεγάλο UpDate χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η διόρθωση στην Hackint0sh υλοποίηση.. Τώρα αν σας αρέσει το desktop να το λένε "γραφειο εργασιας" τι να πω ? περί ορέξεως... :P

post-227308-0-44551900-1328154686_thumb.jpg

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι διαφωτιστικό για το τι πρέπει να περιμένετε από μια καλή κάρτα γραφικών και γιατί φωνάζω τόσο καιρό ότι η HD 3000 δεν είναι ολοκληρωμένη κάρτα γραφικών όσο κ να πλασάρεται έτσι..

post-227308-0-19813400-1328270714_thumb.jpg post-227308-0-06691800-1328271070_thumb.png

Δημοσ.

καλημέρα θέλω λίγο τα φώτα σας. έχω στο μηχάνημα 2 ssd 60 gb ο καθένας. μέχρι προχθές ολα πηγαίναν καλα στην εκκίνησή πάταγα f12 και διαλεγα απο ποιον σκληρο θα ξεκινουσα. για παιχνιδια πηγαινα στα 7 και για ολα τα αλλα σε lion. σημερα ενω ανοιγει το pc κανονικα το finder με κολλαει και απο οτι ειδα κολλαει στον σκληρο win7 οταν τον αφαιρω ολα καλα . μετα τρεχω τα 7 με f12 και μπαινει κανονικα. εκανα παλι μια εγκατασταση τα lion αλλα τιποτα. εψαξα καποιους οδηγους για dual boot αλλα δεν βρήκα για 2 σκληρους αλλα για ενα που τον μοιράζουν. μηπως κανενας απο εσας εχει κατι απο οδηγο για 2 ssd. πιστεύω οτι το προβλημα ειναι καπου εκει στο f12. και οτι αν κανω dual boot θα ειμαι ok.

Δημοσ.

Γιατί αλλάζεις από boot order και δεν επιλέγεις από τον chameleon ?

Έχεις ntfs for mac ? και αν ναι πιο ? κανε check disk στον 7 κ πες μας τα νέα σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα laptop, το οποίο αφού το έκανα format, λέω να του βάλω hackintosh. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Παρακάτω παραθέτω τα χαρακτηριστικά του. Αξίζει να ασχοληθώ;;

Μητρική : FUJITSU SIEMENS F41

Chipset : Intel GM965

Επεξεργαστής : Intel Core 2 Duo Mobile T7100 @ 1800MHz

Φυσική Μνήμη : 1024MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM )

Κάρτα Γραφικών : NVIDIA GeForce 8600M GS

Σκληρός Δίσκος : JRAID SCSI Disk Device (240GB)

Συσκευή DVD-Rom : HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N

Κάρτα Δικτύου : Intel Wireless WiFi Link 4965AGN

Κάρτα Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

Ήχος : Fujitsu Siemens Computers 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δημοσ.

θέλω να περάσω ότι πιο καινούριο υπάρχει αλλά να το σηκώνει το σύστημά μου. To Lion δεν το σηκώνει, ε? Να φανταστώ iAtkos S3 v2, ε??

Δημοσ.

1) Ναι, το netbook το έχω τελειώσει εδώ και καιρό. Το έκανα και triple boot (Linux-Windows-Mac).. ;) (Αν του αλλάξω ram, δεν θα έχει πρόβλημα, ε?) (Από 1GB σε 2GB)

2) Επειδή μπερδεύτηκα λίγο με την κάρτα γραφικών. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;; Στο λινκ που μου έδωσες έχει πολλά λινκ που δεν δουλεύουν... :(

3) Αν βάλω lion, τι κάνω με την κάρτα γραφικών?? το ίδιο? Θα δουλεύει;;

4) Το συγκεκριμένο λάπτοπ, είχε ένα πρόβλημα με την οθόνη του, αλλά όταν το συνδέω με εξωτερική δουλεύει κανονικά. Θα μπορώ να το κάνω αυτό;; Κυρίως αυτό θέλω.

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Να κ το δικο μου μηχανακι που δουλευει απροβληματιστα εδω κ πολυ καιρο...κ με lion κ με τα ολα του...

post-137833-0-29171400-1328567138_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...