Fir3fly Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ο γιατρος ή ο οπτικος τι λενε ? Δεν τους το έχω πει
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Fir3fly είπε Δεν τους το έχω πει Αυτοι όμως θα σου δωσουν υπευθνη απαντηση.
Ather Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Fir3fly είπε Απορία μήπως ξερει κανείς.. Έχω μυωπία και αστιγματισμό. Όταν φοράω φακούς επαφής δεν βλέπω τόσο καλα κοντά. Όταν δεν τους φοραω , βλέπω καλά κοντά αλλά όχι μακριά. Ο αστιγματισμος φταίει; Έχω αστιγματισμό περίπου 1 βαθμό και μυωπία 4 βαθμοί. 1. Από τη Σάμο είσαι; 2. Αν εισαι 35 και άνω ίσως ξεκινάει η πρεσβυωπία.
john_petrucci7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Για unilens τζαμια τι γμωμες εχουμε??
splanis Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 τελικά δεν την παλεύω με τους φακούς και το γύρισα πάλι στα γυαλιά μέχρι να κάνω λείζερ. Το θέμα είναι ότι πηγαίνω μια φορά την βδομάδα για 5χ5. Καμιά πρόταση όσο το δυνατόν οικονομικότερη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, splanis είπε τελικά δεν την παλεύω με τους φακούς και το γύρισα πάλι στα γυαλιά μέχρι να κάνω λείζερ. Το θέμα είναι ότι πηγαίνω μια φορά την βδομάδα για 5χ5. Καμιά πρόταση όσο το δυνατόν οικονομικότερη; Να υπολογιζεις 1500-2000 ευρω
splanis Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Να υπολογιζεις 1500-2000 ευρω yeap i know, θα γινει του χρονου 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, splanis είπε yeap i know, θα γινει του χρονου Καλο γιατρο και σωστο προεγχειρητικο ελεγχο !
Edel Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 18/5/2019 στις 6:14 ΜΜ, splanis είπε τελικά δεν την παλεύω με τους φακούς και το γύρισα πάλι στα γυαλιά μέχρι να κάνω λείζερ. Το θέμα είναι ότι πηγαίνω μια φορά την βδομάδα για 5χ5. Καμιά πρόταση όσο το δυνατόν οικονομικότερη; γυαλιά σαν αυτά που φόραγε ο Νταβιτς στους αγώνες 1
Dimitris1960 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ξεθάβω 😛 Μπορώ να πω ότι έχω ένα προσωπικό ρεκόρ στο πόσα χρόνια φοράω γυαλιά-φακούς και ότι κατέχω και τις 4 διαθλαστικές ανωμαλίες (Μυωπία,Υπερμετρωπία,Αστιγματισμό και Πρεσβυώπια).Οι φακοί μου χρειάζονται ειδική παραγγελία και από ένα οπτικάδικο θα ήταν πανάκριβοι,οπότε τους παίρνω από το ίντερνετ!Μου έρχονται 180€ τα 4 πακέτα που μέσα έχουν 3 ζευγάρια (πολυεστιακών)φακών! 1
mindreader Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, Dimitris1960 είπε Ξεθάβω 😛 Μπορώ να πω ότι έχω ένα προσωπικό ρεκόρ στο πόσα χρόνια φοράω γυαλιά-φακούς και ότι κατέχω και τις 4 διαθλαστικές ανωμαλίες (Μυωπία,Υπερμετρωπία,Αστιγματισμό και Πρεσβυώπια).Οι φακοί μου χρειάζονται ειδική παραγγελία και από ένα οπτικάδικο θα ήταν πανάκριβοι,οπότε τους παίρνω από το ίντερνετ!Μου έρχονται 180€ τα 4 πακέτα που μέσα έχουν 3 ζευγάρια (πολυεστιακών)φακών! Πως τους παραγγελνεις ομως; Εννοω, πως τους λες ακριβως τι εχεις; Τους σκαναρεις ή τους στελνεις με μηνυμα, το τι σου εχει δωσει η οφθαλμιατρος και τι χρειαζεσαι; Απο που αγοραζεις στο internet? Φακους επαφης αγοραζεις;
Dimitris1960 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Στις 27/5/2019 στις 10:33 ΠΜ, mindreader είπε Πως τους παραγγελνεις ομως; Εννοω, πως τους λες ακριβως τι εχεις; Τους σκαναρεις ή τους στελνεις με μηνυμα, το τι σου εχει δωσει η οφθαλμιατρος και τι χρειαζεσαι; Απο που αγοραζεις στο internet? Φακους επαφης αγοραζεις; Είναι πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία! Τους παίρνω από εδώ:https://www.alensa.gr/ Παίρνω φακούς για 1 χρόνο (4 κουτάκια με 3 ζευγάρια μηνιαίων φακών το καθένα).Εκεί υπάρχει ποικιλία σε είδη,μάρκες φακών επαφής και όχι μόνο!Όταν επιλέξεις ποιούς φακούς θες να αγοράσεις επιλέγεις τους βαθμούς σου και κάποια επιμέρους π.χ. κύλινδρος και μοίρες αν έχεις Αστιγματισμό.Η συνταγή των φακών διαφέρει από αυτή των γυαλιών!Εκεί βάζεις τα νούμερα για τους φακών επαφής! Γνκ μπορώ να χαρακτηριστώ ειδήμων,φοράω πάνω από 25 χρόνια φακούς και πάνω 40 χρόνια γυαλιά!Έχω και τις 4 διαθλαστικές ανωμαλίες στο ιστορικό μου 😂😁 1
mindreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Dimitris1960 thanks για τις πληροφοριες. Φορουσα φακους(+γυαλια) για πολλα χρονια, ειχα αστιγματισμο+μυωπια, αλλα εκανα επεμβαση lasic στα ματια, και γλυτωσα μεν...αλλα οχι για πολυ δυστυχως, το χαρηκα μονο για καποια χρονια. Τωρα αρχιζει εμφανιση πρεσβυωπιας. Βεβαια ακομη ειμαι οκ χωρις τιποτε εξτρα, αλλα φανταζομαι θα ερθει η στιγμη που θα χρειαστω βοηθεια. 180€ τα 4 πακέτα που μέσα έχουν 3 ζευγάρια (πολυεστιακών)φακών, για 1 ετος, ακουγεται πολυ καλο! Βεβαια καθε ματι ειναι διαφορετικο, αλλα μπορεις να μου πεις ποσο καλα σου δουλευουν οι πολυεστιακοι φακοι για πρεσβυωπια; Ειναι πρακτικοι, μπορουν τα ματια να βλεπουν καλα και κοντα και μακρια; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από mindreader
Dimitris1960 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Είναι ανάλογα τον άνθρωπο,τα πολυεστικά (γυαλιά και φακοί),δεν τα βολεύονται ορισμένοι άνθρωποι. Εγώ,προσωπικά έχω βολευτεί πολύ!Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ γυαλιά Πρεσβυωπίας 😁 Βέβαια εγώ εκτός από Πρεσβυωπία (3 βαθμοί και στα 2 μάτια),έχω 3 μυωπία,1.75 Αστιγματισμό και 1.50 Υπερμετρωπία 🤔 (Παλιότερα είχα πιο πολύ 😂) Υ.Γ.:Όχι βρε βλέπω ακόμα 😅 1
DrNick Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Dimitris1960 είπε Βέβαια εγώ εκτός από Πρεσβυωπία (3 βαθμοί και στα 2 μάτια),έχω 3 μυωπία,1.75 Αστιγματισμό και 1.50 Υπερμετρωπία 🤔 Καλησπέρα. Να φανταστώ ότι μυωπία έχει το ένα μάτι και υπερμετρωπία το άλλο. Και τα 2 μαζί δεν γίνεται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα