Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το παίρνεις προσωπικά, εσύ έτυχε να είσαι η αφορμή σήμερα, έχει γίνει άπειρες φορές αυτή η κουβέντα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα δεν μας είπες την γνώμη σου, απλώς ποιες ταινίες είδες.(τέτοια ποστ συχνά διαγράφονται από αυτό το τόπικ)

Δεν έχεις άδικο όσον αφορά τα ποστ άλλων που γράφουν απλά τον τίτλο της ταινίας που είδαν και στο τσακίρ κέφι βάζουν και imdb link, αλλά σκέψου πως το να αναφέρουμε απλά ποια ταινία είδαμε χωρίς να παραθέτουμε έστω μία άποψη γι'αυτή (δεν χρειάζεται να γράψεις και review) είναι πρακτικά εντελώς άχρηστη πληροφορία.

Γιατί να με νοιάζει ποια ταινία είδες αν δεν έχεις να μου πεις τίποτα γι'αυτή;

Κι εγώ το μεσημέρι έφαγα σουτζουκάκια.

Μα την γνώμη σου μπαίνω να διαβάσω, το πώς θα την αξιολογήσω μετά είναι δική μου υπόθεση.

Αυτό που κάνεις εσύ, καλοπροαίρετα στο λέω, μπορώ να το κάνω πατώντας τυχαία κλικ στο imdb.

*Όταν λέμε γνώμη, δεν εννοούμε "καλή η ταινία" - "κακή η ταινία" - "βαρέθηκα", αλλά μια μίνι περιγραφή και εντύπωση, 3-4 σειρές, δεν κοστίζουν.

Μπαζίγκας, είσαι άκυρος έτσι; Και νομίζω το καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες δεν έχει κανένα νόημα. Άμα ήταν έτσι θα αραδιάζαμε 400 κλασσικές ταινίες από την πρώτη μέρα δημιουργίας αυτού του τόπικ και δεν θα το ξανααγγίζαμε.

Και χάρηκα στην αρχή

Μην το παίρνεις προσωπικά, εσύ έτυχε να είσαι η αφορμή σήμερα, έχει γίνει άπειρες φορές αυτή η κουβέντα.

σπατε μπαλλες. Αν θελετε review, μπειτε στα καταλληλα site και σταματηστε να σπαμμαρετε το τοπικ με το "muh feelings and world views".

Και πριν κλεισουμε, ετσι και ξαναδω ολοκληρη σελιδα με comments για πες μας και αλλα και δεν ξερεις τι ειδες, θα πεσει report σε ολους.

Αυτα. Ταπαμε 

• Like 1
Δημοσ.

Λεπτομέρεια θα μου πείτε αλλά ο Inarritu και ο Del Toro είναι Μεξικάνοι και όχι ευρωπαίοι και ακόμα και να δεχτώ ότι ο  Λαβύρινθος έχει και θέμα την Ισπανία, το Amores Perros δεν έχει καμμία σχέση με ευρωπαικό κινηματογράφο

Και μόνο το ότι κάποιοι θα ψάξουν να βρουν ορισμένες από αυτές τις ταινίεςτο ποστ και η προσπάθεια άξιζαν ασχετα αν κάποιες για μένα είναι υπερτιμημένες πχ Un long dimanche de fiancailles

Δημοσ.

Ατοπη η επιθεση στον bazinga. Εκανε τον κοπο να βαλει λινκ και να χρωματισει το το κειμενο που μπορει να ειναι γραμμενο απο αυτον. Τουλαχιστον εχει μια αποψη για την ταινια που προφανως τον καλυπτει και συμφωνει με αυτη.

Ο κυριος απο πανω που απειλει με report το μονο που κανει σε ποστ του ειναι να γραφει κατω απο τον τιτλο της ταινιας μονολεκτικα την λεξη "Μπαα" ή "Καλη" και στις καλες του μερες να γραφει το πολυ 5 λεξεις. Σε αυτον πρεπει να βγαλετε τα απωθημενα σας

• Like 6
Δημοσ.

Ατοπη η επιθεση στον bazinga. Εκανε τον κοπο να βαλει λινκ και να χρωματισει το το κειμενο που μπορει να ειναι γραμμενο απο αυτον. Τουλαχιστον εχει μια αποψη για την ταινια που προφανως τον καλυπτει και συμφωνει με αυτη.

Kαι εγω συμφωνω πως ηταν υπερβολικη  η κριτικη  ,καλοδεχουμενες τετοιες προσπαθειες εξαλου  διεκρινα και προσωπικο υφος  στα κειμενα.

Δημοσ.

Ο κυριος απο πανω που απειλει με report το μονο που κανει σε ποστ του ειναι να γραφει κατω απο τον τιτλο της ταινιας μονολεκτικα την λεξη "Μπαα" ή "Καλη" και στις καλες του μερες να γραφει το πολυ 5 λεξεις. Σε αυτον πρεπει να βγαλετε τα απωθημενα σας

come at me geeks

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή πάντως που τα πήρε από αλλού καλό θα ήταν να βάλει και πηγή...

• Like 1
Δημοσ.

σπατε μπαλλες. Αν θελετε review, μπειτε στα καταλληλα site και σταματηστε να σπαμμαρετε το τοπικ με το "muh feelings and world views".

Και πριν κλεισουμε, ετσι και ξαναδω ολοκληρη σελιδα με comments για πες μας και αλλα και δεν ξερεις τι ειδες, θα πεσει report σε ολους.

Αυτα. Ταπαμε

Aπ οτι καταλαβα σ αρεσει η νοουτοπια του τυπου να γραφπυμε το ονομα μιας ταινιας και απο κατω σχολια του τυπου "μπεεεε","σιγα τα ουα","μλκ η ταινια","μου ρθε να ξερασω" και ακομα πολλα αλλα τετοια σχολια που ειδα.δεν σ αρεσε ενα ποστ με εικονες και διπλα μια περιγραφη,δηλαδη αν ελεγα οτι η περιγραφη ηταν δικια μου δεν υπηρξε προβλημα ε?μιλαμε για το θεατρο του παραλογου,αλλα δεν πειραζει,εχουμε οτι μας αξιζει

• Like 2
Δημοσ.

Aπ οτι καταλαβα σ αρεσει η νοουτοπια του τυπου να γραφπυμε το ονομα μιας ταινιας και απο κατω σχολια του τυπου "μπεεεε","σιγα τα ουα","μλκ η ταινια","μου ρθε να ξερασω" και ακομα πολλα αλλα τετοια σχολια που ειδα.δεν σ αρεσε ενα ποστ με εικονες και διπλα μια περιγραφη,δηλαδη αν ελεγα οτι η περιγραφη ηταν δικια μου δεν υπηρξε προβλημα ε?μιλαμε για το θεατρο του παραλογου,αλλα δεν πειραζει,εχουμε οτι μας αξιζει

Το οτι κατάλαβες δεν σημαίνει οτι αυτο είπα.

Και ναι, πιάσαμε την Τρίτη σελίδα χωρις να εχει δει κάποιος μια ταινία.

Live your myth in Greece.

Δημοσ.

Θα τοποθετηθώ επί του θέματος εν καιρώ.

Αδερφε που ησουν ? η απουσια σου ειναι αισθητη .

νομιζα πως ψοφησες :(

Δημοσ.

Αδερφε που ησουν ? η απουσια σου ειναι αισθητη .

νομιζα πως ψοφησες :(

Έχει μουντιάλ αυτή τη περίοδο, δε βλέπω ταινίες. Επιβλέπω όμως τα πάντα οπότε κάποιοι καλό είναι να μην επαναπαύονται.

Α ναι είδα το Grand Budapest Hotel. Καλό ήταν αν και το περιμένα λίγο καλύτερο. Το Moonrise Kingdom μου άρεσε περισσότερο.

7,4/10

• Like 3
Δημοσ.

evil-dead-remake-movie-poster-2013.jpg

Τίμιο remake, ξεφεύγει από τη κατάντια του genre

Λίγο τα εφέ με χάλασαν σε κάποια σημεία αλλά γενικά ωραίο ταινιάκι

Δημοσ.

Ασχολειστε με τον Viper2005? Μη χειροτερα. Ο τυπος ειναι πιο βαρετος και απο τον πρωθυπουργο οταν μιλαει. Τα ειπαμε για αυτον και για τον τροπο που γραφει και μας κουραζει αλλα κανεις απο την διαχειρηση δεν συγκινηθηκε να κανει κατι. Ας γραφετε ολοι κριτικες με μια λεξη, να γουσταρουμε. Αυτο μας αξιζει αλλωστε.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...