Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maze Runner: The Scorch Trials

3_CNIO.jpg

http://www.imdb.com/title/tt4046784/?ref_=fn_al_tt_2

Τεραστια παπαριτσα με αθλιους ηθοποιους χαλια σκηνοθεσια με απειρα κλισε και εξαιρετικα εφε.Την ειδα μονο και μονο γιατι το ενα ειχε καποιο μυστηριο και βλεποταν ευχαριστα.Αυτη ειναι απο τις πιο βαρετες ταινιες του 2015. 4/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ, αυτό το μυρμήγκι στην υπογραφή σου είναι τέλειο!

Είδα κι εγώ το Creed, συμφωνώ με Φώτη13 αρκετά καλό και όλα τα σχετικά που έγραψε.

7,3 από εμένα!

Επίσης είδα το Exodus: Gods and Kings. Οπτικά σούπερ αλλά είναι από τις ταινίες που νιώθεις ότι δεν υπήρχε χημεία. Ποτέ δεν έπειθε το σενάριο, και ο Bale φαινόταν κουρασμένος. Από τις χειρότερες ερμηνείες του κατά τη γνώμη μου.

5,4/10

DOP  νομιζα πως ειχες πεσει θυμα απαγωγης ...

Link.png Site: Bahubali:The beginning

Nα ξεκαθαρισουμε πως  η Ινδια ειναι  χωρα που δεν συμπαθω  δεν ταιριαζει καθολου με τα γουστα μου ουτε  στο φαγητο (σιχαινομαι  το καρυ ),ουτε οι ανθρωποι ουτε η φιλοσοφια που δεν εχουν για την ζωη .

Για τον Ινδικο κινηματογραφο ουτε συζητηση ,ολη αυτη  η κλαψα  και η μονοτονη θεματολογια  μου προκαλει εμετο μονο στην γιαγια μου αρεσε .

Η συγκεκριμενη ταινια που θα γινει τριλογια    ομως ειναι κατι διαφορετικο .

Θα μπορουσε ευκολα με καποιες παραλειψεις να ηταν Χολυγουντιανη υπερπαραγωγη .Προκειται  για μια τεραστιου προυπολογισμου ταινια που μεταφραζεται σε  πολλους κομπαρσους , πανδαισια χρωματων, σκηνικων και κοστουμιων δηλαδη με λιγα λογια για ενα ΕΠΟΣ .Η  30 λεπτης διαρκειας σκηνη της μαχης στο τελος της ταινιας ειναι επιπεδου Lord of the rings .

Φυσικα δεν λειπουν και τα  κλασικα στοιχεια Bollywood  -δεν θα μπορουσε αλλωστε - οπως εμβολιμα τραγουδια ,δακρυβρεχτο  love story   κυριως στο πρωτο μισο της ταινιας  αλλα και αυτα ειναι  σε λογικα πλαισια για τα δεδομενα τους .

Δεν θα περιμενα ποτε στην ζωη μου πως θα ανυπομονουσα να δω  το δευτερο μερος μιας Ινδικης ταινιας ,εγινε και αυτο ...

Δειτε την  αυστηρα  σε αριστη ποιοτητα  αλλιως δεν εχει νοημα ,η ταινια ειναι κυριως  εκρηξη απο εικονες και χρωματα,  θα εκπλαγειτε ευχαριστα .

7.5/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5
Δημοσ.

Ρε συ Φώτη θα μας κάνεις να δούμε ινδική ταινία??

Το ξαναλέω.. ΙΝΔΙΚΗ ????

Τα ίδια γούστα έχουμε δεν θυμάμαι να έχω αντέξει περισσότερο από 5λεπτά τους Ινδούς Ξανθοπουλους και Μάρθα βούρτση, αλλά με αυτά που έγραφες ότι ανυπομονείς κτλ θα κάνω μια απόπειρα..

• Like 1
Δημοσ.

Το ξαναλέω.. ΙΝΔΙΚΗ ????

Τα ίδια γούστα έχουμε δεν θυμάμαι να έχω αντέξει περισσότερο από 5λεπτά τους Ινδούς Ξανθοπουλους και Μάρθα βούρτση, αλλά με αυτά που έγραφες ότι ανυπομονείς κτλ θα κάνω μια απόπειρα..

Τα ιδια ακριβως θα ελεγα και εγω  ΑΛΛΑ  δοκιμασε το και θα μου πεις και μονο για την τελικη μαχη που ειναι ολα τα λεφτα αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινία αξίζει να την δείτε. Δείτε την με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας. Θα πλημμηρίσετε από εικόνες. Υπέροχη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξαναλέω.. ΙΝΔΙΚΗ ????

σκεψου το γτ και εγω εκανα το λαθος και την ειδα πριν λιγο καιρο...Αν εισαι φαν του σουπερ μαν στα αλματα να το δεις!Πραγματικα με το ζορι την ειδα 1 ωρα το εβγαλα και αμεσως στο καλαθι...Γουστα ειναι αυτα βεβαια...

Δημοσ.

Είδα προχθές το Repulsion. 7/10 από εμένα. Αν είναι βράδυ και είστε και σε περίεργο mood, σας το προτείνω.

Αποφύγετε το Secret in Their Eyes που είδα χθες, δεν αξίζει τον χρόνο σας. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το κρατήσει ο Chiwetel Ejiofor σε ένα επίπεδο, αλλά μπα, δύσκολο. Με μια Julia Roberts που δεν θα έπειθε ούτε κομοδίνο πως είναι πράκτορας, δύσκολο.

Δημοσ.

υπαρχει και ενα The secret in their eyes του 2009   (η διαφορα ειναι στο -the-  theν το εχω δει )

με Julia Roberts τι να περιμενει κανεις να δει ; 

εχουν περασει και 25 χρονια απο τοτε που ηταν νεα και ωραια και γεμιζε την οθονη με αυτα (με  ηθοποιια δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποια σχεση ,κατι σαν την bullock  ) .

Δημοσ.

Τις τελευταιες εβδομαδες με αφορμη την νεα ταινια των αδελφων Κοεν,αποφασισα να δω οσες ταινιες εχουν στο ιστορικο τους οι διασημοι σκηνοθετες και συγγραφεις.Ως τωρα βεβαια εχω δει μονο τις διασημοτερες,αλλα θα εμπλουτισω την λιστα σε βαθος χρονου.

Εκανα μια καταταξη απο την χειροτερη στην καλυτερη ταινια τους που εχω δει ως τωρα.(κατα τη γνωμη μου φυσικα).

True Grit(6)

Inside Llewyn Davis(6)

Oh Brother Where Art Thou?(6.5)

Burn After Reading(6.8)

Fargo(7)

Arizona Junior(7.5)

A Serious Man(8)

No Country for Old Men(9)

The Big Lebowski(9.5)

Σιγουρα πρεπει να ξαναδω τις περισσοτερες απο αυτες τις ταινιες.

Παιδια εσεις πως θα διαμορφωνατε την καταταξη??

• Like 1
Δημοσ.

Grave Of The Fireflies[Hotaru no haka]

oP0OG.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0095327/?ref_=nv_sr_1

Με μια λεξη Αριστουργημα.Ευκολα το καλυτερο animation που εχει βγει.Τοσο αληθινο και σκληρο με το πως ειναι η πραγματικοτητα.Η ταινια πιστευω θα κανει ακομα και τον πιο αναισθητο να ριξει ενα δακρυ προς το τελος της.Να την δειτε ολοι. 10/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...