Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα deadpool και εγω σήμερα (μισο εισιτήριο χεχε)

μου αρεσε. και πολυ πιθανό να το ξαναδώ οταν βγει σε "dvd"

κωμωδία, αλλα με τον δικο της τροπο. 

πολυ αιμα βια sex βυζια μπινελίκια οποτε εννοείται ανω των 16 τουλαχιστον/.

πολλα παιξιματα με το κοινο που εβλεπε την ταινια + εαν πατε να την δειτε εχει ενα μικρο bonus μετα τους τιτλους τελους. οχι κατι τρελο αλλα αστειο.

9,3/10 - ign

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2η φορά Deadpool απόψε. Πάλι απολαυστικό ;) ένα κι ένα τα references. Και η σκηνή μετά το τέλος πλάκα είχε [δεν την είχα δει την 1η φορά].

Το κοινό αυτή τη φορά με απογοήτευσε...δεν φάνηκε να τα 'πιάνει' κάποια αστεία και κάποια references. Στα ζευγαρακια ειδικά οι κοπέλες ιδιαίτερα συγκρατημένες ενώ τ'αγόρια απολάμβαναν και φαινόταν.

• Like 1
Δημοσ.

In the heart of the sea

Δεν έχω ιδέα για την πραγματική ιστορία ή το βιβλίο. Ωραία ταινία εποχής. Είχε την αγωνία του. Ωραία ηχητικά, μουσική, εικόνες. Λιγο σκοτεινή τεχνικά. Ωραίο ήταν.

Δημοσ.

2η φορά Deadpool απόψε. Πάλι απολαυστικό ;) ένα κι ένα τα references. Και η σκηνή μετά το τέλος πλάκα είχε [δεν την είχα δει την 1η φορά].

Το κοινό αυτή τη φορά με απογοήτευσε...δεν φάνηκε να τα 'πιάνει' κάποια αστεία και κάποια references. Στα ζευγαρακια ειδικά οι κοπέλες ιδιαίτερα συγκρατημένες ενώ τ'αγόρια απολάμβαναν και φαινόταν.

Λογικο 2η φορα που πηγες να κοιτας τα ζευγαρακια και τις αντιδρασεις τους.. :P

Δημοσ.

Λογικο 2η φορα που πηγες να κοιτας τα ζευγαρακια και τις αντιδρασεις τους.. :P

Έχει φάση να παρατηρείς και τις αντιδράσεις του κοινού ;)

Σε όλες τις ταινίες.

• Moderators
Δημοσ.

Deadpool πριν λιγο. Η ταινια ηταν απλα φοβερη για το ειδος της, ο χαρακτηρας του Deadpool ειχε αποδωθει γαματα (ψυχασθενικο καθαρμα) απο τα λιγα crossovers που τον ειχα πετυχει. Mια μικρη ενσταση για τη Negasonic, αλλα fuck that, η ταινια ηταν τελεια ακομα και με αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

American Sniper by Clint Eastwood

Ναι ναι ξέρω, πολλοί θα πείτε 'κλασσική αμερικανιά'. So what?

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία και με καλή σκηνοθεσία και ταλαντούχο πρωταγωνιστή. Επειδή γουστάρω snipers την απόλαυσα αρκετά. Θα ήθελα να δω σε ταινία και την ιστορία του White Death (δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη κάποια σχετική ταινία).

7/10

Με χάλασαν μόνο κάποιες σκηνές που νομίζω ήταν επαναλαμβανόμενες -με την γυναίκα του και τις αντιδράσεις της- και το τέλος που μου φάνηκε απότομο.

• Like 2
Δημοσ.

είδα τυχαία την ταινία Link.png Site: Οδικαστής

Εψαχνα για ταινια για να περασει η ωρα και επεσα πανω σε αυτη..με επεισε το 7,4 στο imdb(την εχω πατησει ουκ ολιγες φορες) Η ταινια απλα δεν υπαρχει..Πολυ καλη σκηνοθεσια - σεναριο..οταν ειδα οτι επαιζε ο ρομπερτ λεω ωχ καμια παπαρια θα ειναι με κλασικη Αμερικανια...Αντιθετα εμεινα εκλπηκτος απο την ερμηνεια του και ρολος του παει γαντι..Πραγματικα με συγκινησε η ταινια και ισως οτι καλυτερο εχω δει ποιοτικα τον τελευταιο καιρο..το πρωτο 30 λεπτο ειναι λιγο βαρετο και νομιζεις οτι θα δεις ενα χαλι...αργοτερα ανεβαινει και μπαινει στο νοημα!Χωρις ειναι ειμαι υπερβολικος απο εμενα 9/10 για τους λογους που ειπα..

ευχαριστω 

• Like 5
Δημοσ.

είδα τυχαία την ταινία Link.png Site: Οδικαστής

Εψαχνα για ταινια για να περασει η ωρα και επεσα πανω σε αυτη..με επεισε το 7,4 στο imdb(την εχω πατησει ουκ ολιγες φορες) Η ταινια απλα δεν υπαρχει..Πολυ καλη σκηνοθεσια - σεναριο..οταν ειδα οτι επαιζε ο ρομπερτ λεω ωχ καμια παπαρια θα ειναι με κλασικη Αμερικανια...Αντιθετα εμεινα εκλπηκτος απο την ερμηνεια του και ρολος του παει γαντι..Πραγματικα με συγκινησε η ταινια και ισως οτι καλυτερο εχω δει ποιοτικα τον τελευταιο καιρο..το πρωτο 30 λεπτο ειναι λιγο βαρετο και νομιζεις οτι θα δεις ενα χαλι...αργοτερα ανεβαινει και μπαινει στο νοημα!Χωρις ειναι ειμαι υπερβολικος απο εμενα 9/10 για τους λογους που ειπα..

ευχαριστω 

Ειναι οντως πολυ δυνατη ταινια ,ειδικα οσοι εχουν ιδιαιτερη σχεση/αδυναμια στον πατερα τους θα  τους κλονησει .

• Like 2
Δημοσ.

Ειδα το the forest

Ενω το πηγαινε καλα, τελειωσε πολυ αποτομα λες και...βιάζονταν να το τελειωσουν. Ηταν καλη ιδεα μπορουσε να αξιοποιηθεί περισσοτερο και να χει μια λιγο καλυτερη πρωταγωνίστρια...

• Like 4
Δημοσ.

Ειδα το the forest

Ενω το πηγαινε καλα, τελειωσε πολυ αποτομα λες και...βιάζονταν να το τελειωσουν. Ηταν καλη ιδεα μπορουσε να αξιοποιηθεί περισσοτερο και να χει μια λιγο καλυτερη πρωταγωνίστρια...

Ειπα και εγω τι εγινε η Μαργαριτα εκοψε τα θριλερακια της πλακας και αποφασισα να δει ταινιες ?Ποσο εξω επεσα ...

αχ00α0χα

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...