Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είδα τυχαία την ταινία Link.png Site: Οδικαστής

Εψαχνα για ταινια για να περασει η ωρα και επεσα πανω σε αυτη..με επεισε το 7,4 στο imdb(την εχω πατησει ουκ ολιγες φορες) Η ταινια απλα δεν υπαρχει..Πολυ καλη σκηνοθεσια - σεναριο..οταν ειδα οτι επαιζε ο ρομπερτ λεω ωχ καμια παπαρια θα ειναι με κλασικη Αμερικανια...Αντιθετα εμεινα εκλπηκτος απο την ερμηνεια του και ρολος του παει γαντι..Πραγματικα με συγκινησε η ταινια και ισως οτι καλυτερο εχω δει ποιοτικα τον τελευταιο καιρο..το πρωτο 30 λεπτο ειναι λιγο βαρετο και νομιζεις οτι θα δεις ενα χαλι...αργοτερα ανεβαινει και μπαινει στο νοημα!Χωρις ειναι ειμαι υπερβολικος απο εμενα 9/10 για τους λογους που ειπα..

ευχαριστω 

τυχη και αυτη ...  :P

την ειδα μιας και την συναντησα σαν προταση εδω ,αλλα δεν μου αρεσε καθολου . μα καθολου ! 

δεν λεω , γουστα ειναι αυτα ,  δεν κρινω το γουστο σου αλλα μεταφερω τι μου αφησε εμενα . 

παμπολες περιττες σκηνες ,κακοσυνταγμενα κλισε , αδιαφορη πλοκη , κακη ηθοποιια , κακο σεναριο , υπερβολικη διαρκεια , αδιαφοροι χαρακτηρες . μουσικη επενδυση σαν απο σηριαλ . 

με το που τελειωσε την εσβησα (εκανα και καποιες σκηνες skip ,γιατι δεν αντεχα , απο την αρχη μου ειχε προκαλεσει τετοια διαθεση , αλλα κρατηθηκα οσο μπορουσα ) 

μπορω να πω οτι μεχρι περιπου την μεση την βρηκα ενοχλητικη , μετα την μεση απλως ηταν σχεδον αδιαφορη .

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπα και εγω τι εγινε η Μαργαριτα εκοψε τα θριλερακια της πλακας και αποφασισα να δει ταινιες ?Ποσο εξω επεσα ...

αχ00α0χα

Χαχαχα τα θριλερακια δε θα σταματήσουν ποτε!!! Καλα ασε το σοκ το παθα τη τριτη... Μετα το κοριτσι απ τη Δανία, ειδα τις 50 αποχρώσεις του μαύρου. Τρατζιιιικ

Και μαλιστα στο σινεμα :P

Καποια στιγμη ειχα ενα wtf υφος αλλα οχι λογω της ταινίας... Αλλα μιας γιαγιας που ηταν στην αιθουσα κ το απολάμβανε! Γιολο η γιαγια

• Like 1
Δημοσ.

Krampus - Φανταζομαι η προσπαθεια τους να βγαλουν κατι σαν Gremlins τη σημερινη εποχη; Ετσι κι' ετσι παντως σαν ταινια. Πολυπαιγμενο σκηνικο με οικογενειες τα Χριστουγεννα αλλα τα τερατακια και το 'horror' στοιχειο, ε, watchable στην καλυτερη. Μ'αρεσε το τελος τελος του ομως.

Δημοσ.

Είδαμε χθες το Hail, Caeser! των Coen.
Παρότι πολύ επιτυχημένα δίνουν την ατμόσφαιρα των '50s και behind the scenes σε studio κλπ, τελειώνοντας ακόμα ψάχνω να βρω για ποιο λόγο γυρίστηκε αυτή η ταινία, σεναριακά.
Απλά μια καλογυρισμένη ταινία χωρίς λόγο ύπαρξης.

Νομίζω πως έχω δει όλη την φιλμογραφία τους και κάποιες ταινίες μάλιστα πάνω από μια φορά καθότι ήταν εξαιρετικές!
Αυτό ήταν ίσως το χειρότερο φιλμ των Coen και με διαφορά.

clooney.jpg

Δημοσ.

The Peanuts Movie.

Mου αρεσε πολυ.Μου θυμησε την παιδικη ηλικια που διαβαζα "snoopy" :).Πολυ καλο το animation κιολας θυμιζε τα comic.Μου φαινεται πρεπει να αγοραζω κανενα που ειδα στα public.

Δημοσ.

Room (2015)

Ταράχτηκα και συγκλονίστηκα. Η σκηνή με το αυτοκίνητο συγκλονιστική. Πιστεύω αν έχεις παιδιά σε αγγίζει απίστευτα η ταινία. Η ταινία πάντως κάνει κορυφή στην μέση. Η αρχή και το τέλος είναι πιο χαλαρά. 

Ουφ, ταράχτηκα. 

Δείτε την!

• Like 1
Δημοσ.

The Room (2003)

Ταράχτηκα.

Δείτε την!

ΥΓ. Anyway, how is your sex life?

Δημοσ.

Το τέλειο χτύπημα http://www.imdb.com/title/tt1924396/

Καιρό ειχα να δω τοσο καλο έργο , σενάριο , σκηνοθεσία , φωτογραφία , ερμηνείες, όλα τέλεια !

ειδικά οσοι αγαπάτε την ψυχιατρική επιστήμη και έχετε μια μικρή έστω άποψη όσο αναφορά τις νευρώσεις θα την απολαύσετε την ταινία, είναι καταπληκτική ! επισης καταπληκτικός Geoffrey Rush

9ρακι

• Like 8
Δημοσ.

Είδα προχτές μονοκοπανιά Interstellar & Martian. Το πρώτο κλάσεις ανώτερο δεν το συζητάω. Για μένα το Martian είναι ωραία ταινιά διαστημικής περιπέτειας, τίποτα παραπάνω. Απορώ με τις τόσες υποψηφιότητες που είχε. 7/10

Για το Interstellar ότι και να πώ είναι λίγο. 9/10

• Like 6
Δημοσ.

Link.png Site: Inthe heart of the sea

Η ιστορια που ενεπνευσε  αργοτερα    την αριστουργηματικη νουβελα  Moby Dick  tou Melville .Φυσικα δεν αγγιζει ουτε κατα διανοια το επος  παρολο που βλεπετε ευχαριστα .

Τα εφε του για καποιον λογο δεν με επεισαν ,η ιστορια ειναι δυνατη  αλλα δεν απογειωνειται  οπως θα οφειλε .

6,5/10

• Like 3
Δημοσ.

Ειδα πριν λιγο την ελληνικη ταινια "ορατοτης μηδεν (οχι αλλο καρβουνο)" ..

Γαματη ταινια... Εχανα που δεν την ειχα δει τοσο καιρο. Δεν ηξερα καν πως ειχε βγει η παραπανω ατακα. Καταλαβα και τις ομοιοτητες με την ταινια "το κλαμα βγηκε απο τον παραδεισο" .

Φακ... Υπαρχουν ενα σωρο ελληνικες τουλαχιστον ταινιες που οι μεγαλυτεροι σιγουρα ξερουν και θελω πολυ να τις δω. Οχι αλλο "αλικη στο ναυτικο" ....!

Και εγώ που μεγάλωσα με αυτήν την ταινία, πρώτη φορά την είδα στα σοβαρά τις προάλλες!..

Θα την κρίνω μέσα από το πρίσμα της εποχής της και της χώρας προέλευσής της. Σαν ελληνική ταινία λοιπόν του '60, είναι καλή. Δεν μπαίνει, ίσως, δίπλα στις πραγματικά καλές ελληνικές ταινίες της εποχής, αλλά δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε κακογυρισμένη. Έχει και τις ανατροπούλες της, έχει και το ενδιαφέρον της,

Αλλά. Είναι ελληνική ταινία, της δεκαετίας του '60 και, κυρίως, του Φώσκολου. Με τα σημερινά δεδομένα έχει κάποιες (πολύ) υπερβολικές σκηνές, οι μονόλογοι είναι ώρες-ώρες (πολύ) υπερβολικοί, η πλοκή κάνει κάτι απαραίτητα ίσως, άκομψα δε άλματα. Γενικά πάντως, βλέπεται ανετότατα.

Δημοσ.

Και γω ειδα το Room, καλο και σε κανει να σκεφτεις ορισμενες καταστασεις.Πολυ καλες ερμηνειες απο πρωταγωνιστες.7.5/10

Δημοσ.

Link.png Site: Inthe heart of the sea

Η ιστορια που ενεπνευσε  αργοτερα    την αριστουργηματικη νουβελα  Moby Dick  tou Melville .Φυσικα δεν αγγιζει ουτε κατα διανοια το επος  παρολο που βλεπετε ευχαριστα .

Τα εφε του για καποιον λογο δεν με επεισαν ,η ιστορια ειναι δυνατη  αλλα δεν απογειωνειται  οπως θα οφειλε .

6,5/10

την ειδα και εγω αποψε μιας και εχουμε πανω κατω τα ιδια γουστα..η ταινια δεν ειναι χαλια αλλα ουτε κατι το σπουδαιο πιστευω πως λειπουν αρκετα απο αποψη σεναριο 6/10 απο εμενα..τα εφε οντως ειναι μετρια!Το μονο συμαντικο που μπορει να κρατησει απο αυτη την ταινια καποιος ειναι να μαθει την ιστορια  απο που βγηκε το τραγουδι που μας ελεγαν οταν ημασταν μικρα παιδια..."Ηταν ενα μικρο καραβι....κτλ"

• Like 1
Δημοσ.

Είδα το oldboy το κορεάτικο. Κάτι μεταξύ Φώσκολου και Θ. Αγγελόπουλου με λίγο ξύλο και αρκετό αίμα. Είχε κάποιες cult σκηνές αλλά δεν μπορώ να πω πως συμμερίζομαι την τόσο υψηλή βαθμολογία της ταινίας. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...