najinblue3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Είδα nice guys cinema, πολύ καλό και πολύ γέλιο 8/10
Scullbag Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Lore (Τα Παιδιά του Πολέμου): 7/10, και το 7 με ανοχή, γιατί ήταν ένα θέμα που το έχουμε δει από παντού, δοσμένο από μια άλλη οπτική και χωρίς να είναι μελόδραμα. Αν και, Ευρωπαϊκή ταινία είναι, οπότε το μελόδραμα δεν είναι του στιλ μας έτσι κι αλλιώς. Την γενικότερη άρνηση του πληθυσμού σχετικά με το τι συνέβη τη δέχομαι. Άντε και να δεχτώ ότι δεν υπήρχε ένας Γερμανός στους τόσους που είδαμε να πει αυτό που τόσοι άλλοι Γερμανοί έχουν πει σε συνεντεύξεις, ότι ξέραμε αλλά κάναμε τα στραβά μάτια από φόβο κ.τ.λ.Έστω ότι ήταν όλοι πωρωμένα mindless drones που ξαφνικά ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι τελικά ήταν εφιάλτης το όνειρο και δεν μπορούν να το δεχτούν.Το γεγονός ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες, που μόλις είχαν δει την κόλαση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεν συνειδητοποίησαν ότι τα ξανθά με τα ροδαλά μάγουλα και το αθώο βλέμμα παιδάκια δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να έχουν περάσει αυτή την κόλαση, δεν το δέχομαι με τίποτα. Ήταν και η σκηνή αρκετά νωρίς στην ταινία και με έριξε εντελώς εκτός. Και ξενέρωσα και λίγο με το τέλος, γιατί μου φάνηκε μικρή η κάθαρση για όλο αυτό το χάος. Βέβαια η ηρωίδα δεν ήταν και πολύ συναισθηματική, και δεν πέρασε και πολλά εδώ που τα λέμε (για WWII), οπότε το "went with a whimper and not with a bang" ίσως και να ταίριαζε. Μπορεί στην τελική να ήταν και ένα σχόλιο για το πόσο λίγο πλήρωσε η Γερμανία τα εγκλήματά της τότε.
Voodooman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) The color of money Αποσυρμένος μπιλιαρδόρος γοητεύεται από το εξαιρετικό ταλέντο ενός νεαρού μπιλιαρδόρου και αναλαμβάνει να του μάθει τα κολπα ώστε να βγάζει χρήματα από στοιχήματα. Ως πιτσιρικάς είχα λειώσει την βιντεοκασέτα από τις προβολές, αλλά πλέον είχα να την δω 25 χρόνια. Παραμένει από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες και, για εμένα, από τις καλύτερες του Scorsese. Σχετικά απλή, εξαιρετικά στυλάτη, με υπέροχα σκηνικά και πολύ καλές ερμηνείες. Κυρίως για αγοράκια κάθε ηλικίας. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2016 από Voodooman 5
ASFE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ενω ειχα επιλογες για καινουριες ταινιες να δω το Π/Σ/Κ ,τελικα ξανα ειδα το The Raid Redemption http://www.imdb.com/title/tt1899353/?ref_=nv_sr_3 The Raid 2: Berandal http://www.imdb.com/title/tt2265171/?ref_=tt_rec_tt Δεν τις χορταινω!!! 1
kourt71724 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το locke πάρα πολύ καλό τελικά. Γενικά αρχίζω και εκτιμώ πολύ Tom Hardy. 2
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δείτε οπωσδήποτε Lawless όσοι δεν έχετε δει !!! ΕΡΓΑΡΑ και ο Hardy Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ 2
kourt71724 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δείτε οπωσδήποτε Lawless όσοι δεν έχετε δει !!! ΕΡΓΑΡΑ και ο Hardy Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ Thaaaaaaaanks 1
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Βαθμολογία? 9/10 άνετα!!! Παίζει να το ξαναδώ (5η φορά)
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Wild Tales (a.k.a Ιστορίες για Αγρίους): 8/10 Μαύρο χιούμορ που αξίζει. Κάποιες ιστορίες χιουμοριστικά -και μακάβρια- προβλέψιμες, κάποιες άλλες εντελώς απρόβλεπτες. Πολύ καλή και κυλάει εύκολα. Το είδα,χαχα φοβερό ήταν! στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ισπανικό αλλά τελικά ήταν αργεντίνικο thanks 2
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 8/10 και από μένα για το Wild Tales,άνετα θα μπορούσα να βλέπω και άλλη μια ώρα με τέτοια σκηνικά! Μια ταινία που δεν ξέρω αν έχει σχολιαστεί αρκετά,που για μένα και τον φίλο που την είδαμε, θεωρούμε μακράν απο τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ των τελευταίων ετων ειναι το The Witch http://www.imdb.com/title/tt4263482/?ref_=nv_sr_1 Κατά την προσωπική μου άποψη, μας έδειξε Τέλεια αυτά που πιστεύανε εκείνη την εποχή,οι ερμηνείες μου φανήκανε κάτι παραπάνω από εξαιρετικές από όλους, η ατμοσφαίρα της ταινίας είναι απλά κορυφαία, σου δημιουργεί ένα Φόβο μέσα σου χωρίς να έχει φθηνά jumpscares και σε ορισμένες καταστάσεις (με τις φωνές και κάποια σκηνικά) γίνεται και πολύ creepy. Η βαθμολογία του Imdb θα έλεγα οτι δεν την αντικατοπτρίζει και εύκολα θα έβαζα 7.5/10 ίσως και παραπάνω για αυτό το ατμοσφαιρικό θριλερακι. 2
Dynamics Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δείτε οπωσδήποτε Lawless όσοι δεν έχετε δει !!! ΕΡΓΑΡΑ και ο Hardy Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ε ναι αυτη ειναι ταινιαρα με τα ολα της!Την ειχα δει και εγω φοβερος ο τομ!Επισης πολυ καλη ερμηνεια εχει και στην ταινια που κανει τον τσαρλς μπρονσον 1
jokerakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 καλή ταινία το lawless αλλά το warrior είναι πολύ καλύτερη....
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Site: Hittingthe apex Η ταινια/ντοκυμαντερ περιγραφει τον κοσμο του διτροχου μηχανοκινητου αθλητισμου ,τους πρωταγωνιστες και θρυλους του αθληματος οπως τον Rossi και γιατι συγκαταλεγεται στα πιο επικινδυνα αθληματα παγκοσμιως . Αν και δεν ειμαι φαν του moto GP μου αρεσε ,κρατησε το ενδιαφερον μου αμειωτο οι λατρεις του σπορ θα ενθουσιαστουν . 7.5/10 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από Fotis13 1
TAKE5 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μια και με το wild tales πιασατε τις προπέρσινες νοτιοαμερικάνικες 2 καλές(εως εξαιρετικές) περσινές που είδα πρόσφατα El abrazo de la serpiente Ασπρόμαυρη από την Κολομβία, βασισμένη στα ημερολόγια 2 επιστημόνων που πέρασαν δεκαετίες στον Αμαζόνιο ψάχνωντας ενα θαυματουργό φυτό. Ερασιτέχνες ηθοποιοί, καταπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία σε μέρη κυριολεκτικά απάτητα. Εχει και αξιόλογο σενάριο αλλά περνάει σε 2 μοίρα μπροστά στην εικόνα. 8/10 El Clan Επίσης βασισμένη σε αληθινή ιστορία από την αργεντινή παρουσιάζει την οικογένεια Πούτσιο που "άνθισε" στη χώρα σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο της ιστορίας της. Η ιστορία και ο τρόπος που παρουσιάζεται από τον σκηνοθέτη η φαμίλια και οι δεσμοί της είναι συγκλονιστική και οι ερμηνείες πολύ καλές. 7.5/10 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις