Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σορρυ παιδιά μου ξέφυγε. Και δεν ξανακοίταξα το post μου πριν κλείσω το browser δυστυχώς. Αλλά από το να σβηστεί το post θα μπορούσε ένας moderator να το διορθώσει.

Δημοσ.

Τελος και απο μενα, 16 ωρες και 50 λεπτα. Ειναι αριστουργημα, ειναι πραγματικα τρομερο επιτευγμα οπτικα και απιστευτο δεσιμο με τους χαρακτηρες. Μονο να πω για οσους μπορει να τους χαλασει λιγο στην αρχη το κλειστοφοβικο υφος-οπως εμενα-, οτι το παιχνιδι φτιαχνει παρα πολυ μετα το 20%, με ανοιχτους χωρους και εναλλαγες στους εχθρους. 9,5/10 απο μενα, μονο λογω του τελους, που εχω τις ενστασεις μου.

ΥΓ: Ολα τα λεφτα η ελληνικη μεταφραση, που σε ενα σημειωμα ελεγε "mortar launchers" και το μετεφρασε "θανασιμοι εκτοξευτηρες". Το google πιο καλη μεταφραση θα του κανε ;)

Δημοσ.

ΥΓ: Ολα τα λεφτα η ελληνικη μεταφραση, που σε ενα σημειωμα ελεγε "mortar launchers" και το μετεφρασε "θανασιμοι εκτοξευτηρες". Το google πιο καλη μεταφραση θα του κανε ;)

E, το πήγε ένα βήμα πιο πέρα το άτομο που μετέφραζε, αμέσως εσύ :D

Δημοσ.

το μόνο που με ξενερώνει, είναι ότι δίνει πυρομαχικά με το σταγονόμετρο. δε γίνεται να σκοτώνεις τόσους τύπους με μπιστόλια και να μην βρίσκεις ούτε μία σφαίρα πάνω  τους.

και το αλλο είναι ότι το παιχνίδι δε δίνει achievments, είμαι γύρω στο 45% και έχω πάρει μόνο ένα στο νορμάλ δυσκολία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...