vag.patrick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Η DICE που βγάζει παιχνίδια για 3 πλατφόρμες τουλάχιστον, πως τα καταφέρνει με το optimization; Έχει να κάνει με το παρελθόν του κάθε studio... ψάχτε το και θα καταλάβετε τι εννοώ. Εκει στην DICE ειναι επιστημονες οι ανθρωποι... εχουν δικη τους μηχανη γραφικων , αφου τα ξες καλυτερα απο εμενα μωρε... Αν δε κανω λαθος εχουν ηδη βοηθησει και σε κατασκευη αλλων μηχ. γραφικων , ειμαι στην δουλεια τωρα και δεν εχω την ευκολια να ψαξω λινκς κλπ. Για αυτο τα γραφω και οσο πιο απλα μπορω και με λιγα λογια.
alxlightning Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Για να επιστρεψουμε στα περι παιχνιδιων,εκτως των αναμενομενων Battlefield και Titanfall που εχουν τραβηξει αυτο το μηνα το ενδιαφερον,εχουμε και αλλη μια κυκλοφορια Playstation exclusive σημερα(το ειχα αναφερει και στο δικο του θεμα αλλα κλασσικα δεν ειδα και πολυ ενδιαφερον αρα το αναφερω εδω καλου κακου) το World Of Final Fantasy(ειναι διαθεσιμο και για ps vita) http://www.metacritic.com/game/playstation-4/world-of-final-fantasy Εχει και ψιλο καλη τιμη το You στο εν λογω παιχνιδι για day one(για 60ευρω το παιχνιδι δεν ειναι με βαση αυτα που διαβαζω κακα τα ψεματα)https://www.skroutz.gr/s/8091574/World-of-Final-Fantasy-PS4.html ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το θελω τοσο πολυ!! Και συντομα θα βγει και το xv αααααααααα πολλα λεφτα Σας φαινεται πιθανο να πεσει η τιμη η να βγαλει καποια προσφορα συντομα για το world of final fantasy?
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Σας φαινεται πιθανο να πεσει η τιμη η να βγαλει καποια προσφορα συντομα για το world of final fantasy? Στην ουσια μου λες να μυρισω τα νυχια μου για το αν καποιο καταστημα θα το βγαλει το παιχνιδι σε προσφορα.Η απαντηση ειναι προφανως οτι κανεις δεν γνωριζει. προφανως σε βαθος χρονου η τιμη του θα πεσει οπως και σε αλλα exclusives αλλα στην παρουσα φαση ειναι η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα αυτη του skroutz. Το Public,media markt και seven το εχουν στα 60ευρω αρα ηδη μιλαμε εν μερη για προσφορα.
alxlightning Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Στην ουσια μου λες να μυρισω τα νυχια μου για το αν καποιο καταστημα θα το βγαλει το παιχνιδι σε προσφορα.Η απαντηση ειναι προφανως οτι κανεις δεν γνωριζει. προφανως σε βαθος χρονου η τιμη του θα πεσει οπως και σε αλλα exclusives αλλα στην παρουσα φαση ειναι η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα αυτη του skroutz. Το Public,media markt και seven το εχουν στα 60ευρω αρα ηδη μιλαμε εν μερη για προσφορα. Και αλλα παιχνιδια τα ειχαν 60ευρω και δυο μηνες αργοτερα τα βγαζαν -50%+ στο store οποτε, ναι, σου λεω να υποθεσεις αν θα πεσει η τιμη συντομα η οχι. Συνηθως παντως δεν ψωνιζω παιχνιδια απο καταστηματα, τα παιρνω σε digital γιατι βαριεμαι να βγω απ το σπιτι. Συνηθως επισης αυτο δε συμφερει και τσαντιζομαι μονος μου.
bedazzled Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Και αλλα παιχνιδια τα ειχαν 60ευρω και δυο μηνες αργοτερα τα βγαζαν -50%+ στο store οποτε, ναι, σου λεω να υποθεσεις αν θα πεσει η τιμη συντομα η οχι. Συνηθως παντως δεν ψωνιζω παιχνιδια απο καταστηματα, τα παιρνω σε digital γιατι βαριεμαι να βγω απ το σπιτι. Συνηθως επισης αυτο δε συμφερει και τσαντιζομαι μονος μου. Μου θυμίζεις κάτι Αμερικάνους couch potatos. Υπάρχει και το internet για e-shopping και στα στέλνουν σπίτι... 1
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Και αλλα παιχνιδια τα ειχαν 60ευρω και δυο μηνες αργοτερα τα βγαζαν -50%+ στο store οποτε, ναι, σου λεω να υποθεσεις αν θα πεσει η τιμη συντομα η οχι. Συνηθως παντως δεν ψωνιζω παιχνιδια απο καταστηματα, τα παιρνω σε digital γιατι βαριεμαι να βγω απ το σπιτι. Συνηθως επισης αυτο δε συμφερει και τσαντιζομαι μονος μου. Απο Amazon Αγγλιας https://www.amazon.co.uk/World-Final-Fantasy-Day-One/dp/B0117B0F0K 38ευρω χωρις μεταφορικα(δεν ξερω αν στελνει Ελλαδα Amazon Γαλλιας https://www.amazon.fr/World-Final-Fantasy-%C3%A9dition-day/dp/B019RWAWLS?th=1 48ευρω χωρις μεταφορικα Στο Ισπανικο amazon στα 53ευρω. Αρα οπως βλεπεις σταθερες τιμες δεν υπαρχουν. Οσο για τα περι store που λες μακαρι να ηξερα αλλα δεν δουλευω ή εχω γνωστο στην Sony να ξερω ποια παιχνιδια βγαινουν σε εκπτωση και ποτε. 1
alxlightning Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μου θυμίζεις κάτι Αμερικάνους couch potatos. Υπάρχει και το internet για e-shopping και στα στέλνουν σπίτι... μετα απο 3+ μερες χαχαχαχαχ νομιζω οτι ειμαι καπως πιο "απαιτητικος" με τη διανομη αγαθων, φαση 2016 και για καθαρα ψηφιακα δεδομενα θα ηθελα να ειναι αμεσα διαθεσιμο προς download και θα το θεωρουσα πιο λογικο να ειναι κατα πολυ φθηνοτερο απο φυσικα αντιτυπα για ολους τους λογους. τελος παντων, για το ffxv δε με ενοχλησε η τιμη, το περιμενω χρονια βασικα, χαλαλι και το κατοσταρι. αλλα τωρα για ενα psn παιχνιδι τοσα λεφτα δεγκζερω. κατι μου λεει οτι θα το βγαλουν σε deal πολυ συντομα, λεω να περιμενω χιχιχιχοχο
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ένα όντως πολύ ενδιαφέρον άρθρο με εξηγήσεις από τον Cerny (νομίζω κάποιος το postαρε ξανα στις προηγουμενες σελιδες)..Ειδικά προς το τέλος αναφέρει το αν αξίζει ή όχι να επενδύσει κάποιος που δεν έχει 4k TV αλλά FHD στο Pro.. https://www.engadget.com/2016/10/20/ps4-pro-mark-cerny-interview-hardware/ 1
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 To world final fantazy το εχει το you 38 ευρο 1
ronaldofenomeno Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 πηγα σημερα κωτσοβολο και εχω αρρωστησει να πουμε, ειδα μια samsung 4K curved 65" 3χιλιαρικακια...μαγκες πραγματικα η tv αυτη τα αξιζει και με το παραπανω τοσα φραγκα...οχι ομως ντουγκου, με δοσεις ειναι ο,τι πρεπει...εκει να παρεις το ps4 pro να το λιωσεις.... τελικα για εμας τους FHD TV το ps4 pro θα δειχνει καλυτερα απο οτι το απλο ps4? εστω μια μικρη διαφορα?αξιζει τελικα η αγορα?
bedazzled Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 πηγα σημερα κωτσοβολο και εχω αρρωστησει να πουμε, ειδα μια samsung 4K curved 65" 3χιλιαρικακια...μαγκες πραγματικα η tv αυτη τα αξιζει και με το παραπανω τοσα φραγκα...οχι ομως ντουγκου, με δοσεις ειναι ο,τι πρεπει...εκει να παρεις το ps4 pro να το λιωσεις.... τελικα για εμας τους FHD TV το ps4 pro θα δειχνει καλυτερα απο οτι το απλο ps4? εστω μια μικρη διαφορα?αξιζει τελικα η αγορα? Εσύ κάτι για «όρθια...» δεν έλεγες για όσους σκάνε τόσα λεφτά; Άλλαξες γνώμη τώρα; 2
ronaldofenomeno Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 xaxaxaxa..ελα ρε φιλε ναι το ελεγα αλλα προσεξε τι ειπα, για οποιους τα σκανε ντουγκου μια και εξω...αλλο με δοσεις......εκει αλλαζει....αλλα να σου πω μολις ειδα αυτην την tv αλλαξα γνωμη,,,δεν την ειχα δει...το παιρνω πισω αυτο που ειπα χθες τελικα για αυτους που δινουν τοσα για tv...καλα κανουν
bedazzled Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Α δηλαδή μόνος όποιος πληρώνει μετρητά είναι «όρθιο...», ΟΚ! Καλές οι δόσεις, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και πάει το φέσι σύννεφο.
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 τσι...κια με δοσεις ο θοδωσης!ειπανε να τα σκασουμε για tv αλλα οχι και τοσα.και ειδικα με τπτ 48 δοσεις τα 3 γινονται 13. βασικα ολες οι tv σε λειτουργια καταστηματος φενονται τελειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις