Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται οτι υπολογιζουν τα shipped στους retailers και σαν failure πιανουν αυτα που εχει πιστοποιήσει το service της sony, για αυτο το ποσοστο μου φαινεται μεγαλο ασχετα αν ακουγεται μικρο..

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται οτι υπολογιζουν τα shipped στους retailers και σαν failure πιανουν αυτα που εχει πιστοποιήσει το service της sony, για αυτο το ποσοστο μου φαινεται μεγαλο ασχετα αν ακουγεται μικρο..

ειναι αυτο που λεω παραπανω... πολυ φοβαμαι πως τα αρχικα καθησυχαστικα σχολια θα μετατραπουν σε καταστροφη... και το λεω εγω που ειμαι φανατικος playstatioνακιας , πουλησα ηδη το αγαπημενο μου ps3 με 30 παιχνιδια , καμερα κτλ για να περιμενω πως κ πως το ps4...

ανησυχω χοντρα!!!!

Δημοσ.

ειναι αυτο που λεω παραπανω... πολυ φοβαμαι πως τα αρχικα καθησυχαστικα σχολια θα μετατραπουν σε καταστροφη... και το λεω εγω που ειμαι φανατικος playstatioνακιας , πουλησα ηδη το αγαπημενο μου ps3 με 30 παιχνιδια , καμερα κτλ για να περιμενω πως κ πως το ps4...

ανησυχω χοντρα!!!!

Δεν χρειαζεται να ανησυχείς μπορει να μην σου βγαλει θεμα και αν σου βγαλει ειναι μεσα στην εγγυηση...Βεβαια θα μου πεις τρως μια ξενερα..

Απο περιεργεια ποσο το εδωσες με 30 παιχνιδια?

• Like 1
Δημοσ.

βασικα τρωω μια ξενερα ηδη που εφυγα απ  τα σιγουρα και επεσα στα αβεβαια... ασε που δεν εχω κ να παιξω τοσο καιρο, μην περιμενω και στο τελος τρεχω στα σερβις!!!!!!!! προσευχομαι καθε βραδυ πια :-D

η αγγελια που ειχα βαλει...

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/208554-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF-ps3/

Δημοσ.

λογικο ειναι να δινει νουμερα..καπως πρεπει να προστατεψει το προιον της απο την παραπληροφορηση...εδω ακομα κ τωρα π εχει δωσει νουμερα τα τρολλακια εκαναν το 0,4-4...λογικο ειναι να υπαρχει κ αγχος...το 0,4 ακομα κ για πρωτη μερα ειναι ελαχιστο ποσοστο κατα την γνωμη μου...περιμενες να μν ειναι ελλατωματικο ουτε ενα?εγω πιστευω οτι πρεπει να κρινουμε το θεμα τις αξιοπιστιας στο 6μηνο κ βαλε...τωρα ειναι ακομα πολυ νωρις για θετικα λλα κ για αρνητικα συμπερασματα..

tumblr_m6cii0bKhj1rp62eq.gif

Δημοσ.

βασικα τρωω μια ξενερα ηδη που εφυγα απ  τα σιγουρα και επεσα στα αβεβαια... ασε που δεν εχω κ να παιξω τοσο καιρο, μην περιμενω και στο τελος τρεχω στα σερβις!!!!!!!! προσευχομαι καθε βραδυ πια :-D

η αγγελια που ειχα βαλει...

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/208554-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF-ps3/

Εσυ το χαρισες να σου πω την αληθεια  :-) 

Αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο θεμα τωρα εκτος και αν ειναι software προβλημα που το πιθανο ειναι να το κανει σε ολους

Δημοσ.

malawi το ποσοστο ειναι πολυ μικρο ακομα...μν τρελενεσαι!ολα καλα!holyman πρεπει να περνας την εφηβια αγορι μου...κουραγιο...

θα δουμε... ειμαστε και πρωτη μερα!!!

απ το στομα σου παντως και στου Θεου τ 'αφτι!!!

Δημοσ.

malawi το ποσοστο ειναι πολυ μικρο ακομα...μν τρελενεσαι!ολα καλα!holyman πρεπει να περνας την εφηβια αγορι μου...κουραγιο...

Μας το εγγυάσαι εσυ?? :P Δεν λεω οτι δεν ειναι αλλα εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος?? Και ναι οκ μεσα στην εγγυηση ειναι δεν θα χασεις κατι αλλα ειναι ξενερωμα οπως και να το κανεις..

Δημοσ.

θα δουμε... ειμαστε και πρωτη μερα!!!

απ το στομα σου παντως και στου Θεου τ 'αφτι!!!

Ελα και εγω το περιμενω απο amazon και ελπιζω να μην βγαλει κανα θεμα αλλα δεν αγχώνομαι τοσο πολυ αν βγαλει ενταξει ξενερωνω ασχημα και θα το δωσω για service οταν παρω το x1  :devil: (και ειμαι τοσο γκαντεμης που βγαζει και το x1 προβλημα) :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Μας το εγγυάσαι εσυ?? :P Δεν λεω οτι δεν ειναι αλλα εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος?? Και ναι οκ μεσα στην εγγυηση ειναι δεν θα χασεις κατι αλλα ειναι ξενερωμα οπως και να το κανεις..

γιατι εισαι τοσο απαισιοδοξος?κουβεντα κανουμε...αφου το ποσοστο ειναι ελαχιστο...δηλαδη αν μπεις μεσα σε ενα αεροπλανο π το ποσοστο για να πεσει ειναι ελαχιστο κ αυτος π κατσει διπλα σου αγχωθει εσυ τι θα του πεις?οτι θα πεσει?μια ανθρωπινη κουβεντα του ειπα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης στο ps4forums λενε οτι το ps4 εχει ακομα 256MB DDR3 μνημη για τον δευτερο επεξεργαστη.

οριστε ακριβως τι εχει

Αναφερεται και μια Samsung 2GB DDR3 SDRAM (Αυτο τι φρουτο ειναι ;). Ειναι αυτη με το πρασινο αριστερα.

Η GDDR5 ειναι 8 τσιπακια με πορτοκαλι γυρω απο την APU

Επισης Macronix 256 MB Serial Flash

hLLiGIx.jpgD7qiEaW.png

SuaBVhM.png

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 1
Δημοσ.

οριστε ακριβως τι εχει

Αναφερεται και μια Samsung 2GB DDR3 SDRAM (Αυτο τι φρουτο ειναι ;). Ειναι αυτη με το πρασινο δεξια.

hLLiGIx.jpgD7qiEaW.png

SuaBVhM.png

μήπως είναι για τα διάφορα tasks εκτός από τα games, και λέτε να δούμε κάτι παρόμοιο με το snap στο ΟΝΕ??

το λέω θεωρητικά βέβαια, χωρίς να έχω παραμικρή ιδέα τι θα κάνει αυτή η μνήμη.

Δημοσ.

οριστε ακριβως τι εχει

Αναφερεται και μια Samsung 2GB DDR3 SDRAM (Αυτο τι φρουτο ειναι ;). Ειναι αυτη με το πρασινο αριστερα.

κανεις λαθος και στις δυο μοναδες μετρησης που σου εκανα bold, αντι για MB και GB ειναι Μb και Gb , η αλλιως Megabit και Gigabit, αρα εαν θελεις να βγαλεις τις ποσοτητες σε bytes διαιρεις με το 8, ετσι εχει λοιπον 256MB DDR3 και 32MB Flash.

μήπως είναι για τα διάφορα tasks εκτός από τα games, και λέτε να δούμε κάτι παρόμοιο με το snap στο ΟΝΕ??

το λέω θεωρητικά βέβαια, χωρίς να έχω παραμικρή ιδέα τι θα κάνει αυτή η μνήμη.

η μνημη αυτη ειναι για το δευτερο chip που ειναι βασικα το southbridge και οπως εχω καταλαβει η κυρια λειτουργια του (που λενε) ειναι για background download/upload και I/O φυσικα, βεβαια το ποσο της μνημης ειναι υπερβολικα μεγαλο για αυτες τις λειτουργιες οποτε ισως και να κανει και πραγματα που δεν ξερουμε ακομα, παντως ο λογος που εχει δικη του μνημη πρεπει να ειναι επειδη δεν μπορει ο ARM επεξεργαστης να δει την GDDR5.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...