nikos_alfa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εχει cl-r κεφαλές επισκευάσιμες , απο ft μπορεις να παρεις αν εχεις χρηματα στο balance σου στο paypal με πιστωτικη δεν γινεται δηλαδη κριμα και το ειχα σταμπαρει το σετακι και ειπα να παρω μια τελικη γνωμη
Baator Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μας έχουν τσακίσει τα capital controls. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορέσεις να παραγγείλεις. Αν μπορέσεις και κάνεις καμιά πατέντα πάντως και εγώ το Ipv D2 θα χτυπούσα. https://www.fasttech.com/products/0/10011256/2879500-authentic-pioneer4you-ipv-d2-75w-vw-tc-apv-box-mod Δυστυχώς δεν είναι σε στοκ όμως που σημαίνει ακόμα και να το παραγγείλεις, θα πάρει πάνω από μήνα να σου 'ρθει (το λιγότερο, όταν λέει ΕΤΑ σε 14 μέρες...άστα να πάνε). Με τον Subtank Mini είναι ιδανικός συνδυασμός (ατμοποιητάρα!).
nikos_alfa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ipv D2 σε αυτον 2 πραγματα με χαλανε αδερφε 1) η οθονη ειναι παρα μα παρα πολυ μικρη και πολυ ασχημη ετσι οπως ειναι 2) εχει καλωδιο φορτισης με δικο βυσμα κατι που σημενει οτι θα πρεπει να το κουβαλαω παντα μαζι μου ενω στο αλλο το φορτιζω μεχρι και απο power bank
ferongr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για τη CLR έχω ακούσει ότι έχει κακή τροφοδοσία. Σε κάθε περίπτωση, επειδή στήνεται με σύρμα που πιάνεται από orings, αναμένω ότι θα έχει μικρή διάρκεια ζωής (γι' αυτό και οι CLR έρχονται σε συσκευασία των 5 και έχουν τόσο φθηνά).
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Από αύριο λέω να βάλω μπρος και τα DIY υγρά. Δε τη παλεύω να σκάσω πάλι 20ρι για 50ml. Από vaporsolutions που βλέπω έχει μόνο atmos και FA. Να προτιμήσω FA; Δεν είναι όμως αρκετά ακριβές; 9ρα νικοτίνη θέλω να πετύχω και 70vg/30pg. Στα ποσοστά θα τα βρω εγώ, αλλά τι μάρκα να επιλέξω; Σκέφτομαι αρχικά να δοκιμάσω να φτιάξω το maxx blend. Θα το πετύχω το ίδιο με της Atmos; Edit: Βέβαια βλέπω σε Atmos έχουν μόνο με 36ρα νικοτίνη.
discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε και κανε μια ατμος(36mg+0mg) και μια fa(18mg+0mg) Αν δεν δοκιμασεις δεν θα καταλάβεις. Εγω πλεον με τις ατμος ουτε να τις δω δεν θελω (τις βασεις)
aGka8l Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Από αύριο λέω να βάλω μπρος και τα DIY υγρά. Δε τη παλεύω να σκάσω πάλι 20ρι για 50ml. Από vaporsolutions που βλέπω έχει μόνο atmos και FA. Να προτιμήσω FA; Δεν είναι όμως αρκετά ακριβές; 9ρα νικοτίνη θέλω να πετύχω και 70vg/30pg. Στα ποσοστά θα τα βρω εγώ, αλλά τι μάρκα να επιλέξω; Σκέφτομαι αρχικά να δοκιμάσω να φτιάξω το maxx blend. Θα το πετύχω το ίδιο με της Atmos; Edit: Βέβαια βλέπω σε Atmos έχουν μόνο με 36ρα νικοτίνη. ψαξε και για pink mule , γινεται πολυ ντορος , πηρε ενας φιλος και την κανει σκετη εγω π δε μπορώ να ατμίσω σκετη βαση μπορώ να πω οτι ηταν οκ ( και παλι οχι για πολλά)
discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ψαξε και για pink mule , γινεται πολυ ντορος , πηρε ενας φιλος και την κανει σκετη εγω π δε μπορώ να ατμίσω σκετη βαση μπορώ να πω οτι ηταν οκ ( και παλι οχι για πολλά) pink mule , οντως εγινε ντορος.. πηραμε την προηγουμενη βδομαδα με εναν φιλο! απο γευση ψιλομετρια και πολυ πολυ πολυ πολυ πυχτη! σε kayfun lite plus δεν ατμιζεται! επισης δεν ατμιζεται σε ατμοποιητες με μικρη εισαγωγη υγρου! δεν τις ξαναπερνω. για μενα κορυφη οπως ξαναειπα ειναι , FlavorArt , Tottaly Wicked , Umami
akpe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλη μια ψήφο και σε FA και από εμένα, αν και ομολογουμένως δεν έχω μεγάλη εμπειρία από DIY. Θέλω να δοκιμάσω και Totally Wicked βέβαια, μόλις τελειώσουν τα 600μλ που μου έχουν μείνει Ερώτηση, οι κεφαλές νικελίου γενικά κάθε πότε θέλουν αλλαγή; Πέρα δηλαδή από αλλοίωση γεύσης, μειωμένη γεύση και ατμό, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Έχω μια της Ατλαντίδας στον Τρίτωνα εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες... και κάνω περίπου δύο τανκάκια (~6μλ) την ημέρα... το μόνο που πρόσεξα είναι πως από τη μέση της μπαταρίας και λίγο πιο κάτω αν το βάλω στο τέρμα 50J πέφτει η απόδοση σαν να ατμίζω σταδιακά στα 40/35/35J, όσο πέφτει η χωρητικότητα. Εκεί ναι, έχω μειωμένη απόδοση. Αν αλλάξω μπαταρία με γεμάτη όμως, όλα κομπλέ. Σκέφτηκα μήπως αυτό είναι ένδειξη για αλλαγή αντίστασης, αλλά αφού με γεμάτη δουλεύει κομπλέ μάλλον είναι θέμα μπαταρίας, όσο πέφτει δεν αντέχει να δώσει όσα ζητάει το μοντάκι.Μειωμένη απόδοση, ατμό, χτύπημα, γεύση, δεν έχω. Εκτός αν συνήθισα τόσο πολύ το υγρό μου που τα δύο τελευταία έπεσαν δεν έχω καταφέρει να τα καταλάβω. Τι σκατά δηλαδή, είπα να μην την αλλάξω στην εβδομάδα που συνήθιζα (προληπτικά) και έχω μείνει με την απόδοση τους, σε σημείο να φοβάμαι να την αλλάξω μην τυχόν έπεσα στην περίπτωση... Disco εσύ τελικά έβγαλες άκρη; 1
fariseos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μπορεις να την βαλεις απλα στην ακρη και να δοκιμασεις μια αλλη αφου σε ταλανιζει τοσο? 1
aGka8l Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 pink mule , οντως εγινε ντορος.. πηραμε την προηγουμενη βδομαδα με εναν φιλο! απο γευση ψιλομετρια και πολυ πολυ πολυ πολυ πυχτη! σε kayfun lite plus δεν ατμιζεται! επισης δεν ατμιζεται σε ατμοποιητες με μικρη εισαγωγη υγρου! δεν τις ξαναπερνω. για μενα κορυφη οπως ξαναειπα ειναι , FlavorArt , Tottaly Wicked , Umami δεν ειναι ακριβες ομως ? 6-7 ευρώ το 100μελο/ ενω απο ecig πχ παίρνεις 13ε 1λτ?
discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 7-8 ευρο νομιζω πηρα την pink mule 18αρα. το ecig.gr δινει 1λιτρο με 13 ευρο χωρις νικοτινη.εσυ μπορεις να αγορασεις 1κιλο με 6-7 ευρο απο το φαρμακειο που ειναι το ιδιο πραγμα. δεν ειναι φθηνο δηλαδη το 13αρη για ΝΟΝΑΜΕ βαση. Άλλη μια ψήφο και σε FA και από εμένα, αν και ομολογουμένως δεν έχω μεγάλη εμπειρία από DIY. Θέλω να δοκιμάσω και Totally Wicked βέβαια, μόλις τελειώσουν τα 600μλ που μου έχουν μείνει Ερώτηση, οι κεφαλές νικελίου γενικά κάθε πότε θέλουν αλλαγή; Πέρα δηλαδή από αλλοίωση γεύσης, μειωμένη γεύση και ατμό, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Έχω μια της Ατλαντίδας στον Τρίτωνα εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες... και κάνω περίπου δύο τανκάκια (~6μλ) την ημέρα... το μόνο που πρόσεξα είναι πως από τη μέση της μπαταρίας και λίγο πιο κάτω αν το βάλω στο τέρμα 50J πέφτει η απόδοση σαν να ατμίζω σταδιακά στα 40/35/35J, όσο πέφτει η χωρητικότητα. Εκεί ναι, έχω μειωμένη απόδοση. Αν αλλάξω μπαταρία με γεμάτη όμως, όλα κομπλέ. Σκέφτηκα μήπως αυτό είναι ένδειξη για αλλαγή αντίστασης, αλλά αφού με γεμάτη δουλεύει κομπλέ μάλλον είναι θέμα μπαταρίας, όσο πέφτει δεν αντέχει να δώσει όσα ζητάει το μοντάκι.Μειωμένη απόδοση, ατμό, χτύπημα, γεύση, δεν έχω. Εκτός αν συνήθισα τόσο πολύ το υγρό μου που τα δύο τελευταία έπεσαν δεν έχω καταφέρει να τα καταλάβω. Τι σκατά δηλαδή, είπα να μην την αλλάξω στην εβδομάδα που συνήθιζα (προληπτικά) και έχω μείνει με την απόδοση τους, σε σημείο να φοβάμαι να την αλλάξω μην τυχόν έπεσα στην περίπτωση... Disco εσύ τελικά έβγαλες άκρη; οχι δεν εβγαλα γιατι δεν ασχοληθηκα.. την δοκιμασα σε d2 και εχω τα ιδια αποτελεσματα..στο sx mini δεν καθησα να το κουμπωσω , καποια στιγμη θα το κανω.. σαν να 'ανοιξε' λιγο η αντισταση αλλα τα ντουμανια τις SS316L στα 0.4Ω δεν τα φτανει. για αλλαγη , τι να σου πω.. εχω κανει μπορει και 50ml με την πρωτη Nickel που μου εδωσες , και δεν χαλασε ουτε η γευση ουτε επεσε το ντουμανι η κατι.. μηπως το θεμα ειναι στο mod σου? 1
aGka8l Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 7-8 ευρο νομιζω πηρα την pink mule 18αρα. το ecig.gr δινει 1λιτρο με 13 ευρο χωρις νικοτινη.εσυ μπορεις να αγορασεις 1κιλο με 6-7 ευρο απο το φαρμακειο που ειναι το ιδιο πραγμα. μιλάω για totaly wicked κ flavor art π εχουν 6-8ευρώ τα 100μλ η umani ειναι φυσιολογική τιμή στο 2ευρώ 1
akpe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 για αλλαγη , τι να σου πω.. εχω κανει μπορει και 50ml με την πρωτη Nickel που μου εδωσες , και δεν χαλασε ουτε η γευση ουτε επεσε το ντουμανι η κατι.. μηπως το θεμα ειναι στο mod σου? Μα αυτό είναι το θέμα, δύο εβδομάδες τώρα (γενικά) πτώση στην απόδοση δεν έχω! Μόνο όταν πέφτει η μπαταρία, στα 50J αρχίζει στο 40% και στα 35 γύρω στο 20%. Κατά τα άλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι Θα δω και αν το έχει και άλλο αυτός στο μινι και στη χειρότερη θα επικοινωνήσω με τη YiHi just in case
Προτεινόμενες αναρτήσεις