CROM271 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 @CROM271 Δύο μέρες ε; Την 1100 που έχω την φορτίζω κάθε μέρα. Μου αρέσει το ότι είναι ρυθμιζόμενη γιατί δοκίμασα με mod φίλου να παίξω λίγο με ρυθμίσεις και είναι πολύ καλύτερο από το στάνταρ που δίνουν οι απλές μπαταρίες. Διστάζω απλά γιατί σκέφτομαι να πάρω απευθείας mod. Θα δούμε. Δεν εχω ψαχτει για mod και δεν ξερω τι παιζει εκει ετσι ωστε να κανω συγκριση και να σε βοηθησω,,, Οσο για την spinner πριν τις 2 μερες δεν μου εχει τελειωσει ποτε. Μου εχει κρατησει και 3. Βεβαια αυτο εξαρταται και ποσο ατμιζει ο καθενας. Δεν το εχω υπολογισει ποσο κανω ακριβως για να σε βοηθησω περισσοτερο, μιας και τους ατμοποιητες δεν τους γεμιζω ως επανω αλλα βαζω λιγο λιγο. Πιστευω παντως πως πρεπει να κανω γυρω στα 2 ml την μερα χωρις να ειναι σιγουρο βεβαια... Ρωτησα και τον φιλο μου και μου ειπε και αυτος πως του κραταει γυρω στις 2,5 μερες. Υ.Γ. Λεγοντας μερες εχεις καταλαβει πιστευω πως μεσα στην μερα βαζω και τον υπνο... Απλα το αναφερω για σιγουρια... @akpe και εσυ δεν εχεις spinner? Ποσο σου βγαζει εσενα?
akpe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν και έχω την 900ρα και όχι την 1300ρα, μου κρατάει περίπου 10 με 12 ώρες μέτριας χρήσης (σε «πιπίλα» την έχω τελειώσει στο 5ωρο, το είχα ξεσκίσει βέβαια), με μέσο όρο 5ml την ημέρα σε ατμοποιητή διπλής αντίστασης 2Ω και τη μπαταρία στα 4.2v-4.5v.
pournaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 @pournaras Τι χρησιμοποιείς από ατμοποιητή κτλ; Να πάρουμε καμιά ιδέα . Εγω ειμαι τελειως αντισυμβατικος. Ξεκινησα και παρεμεινα στις αυτοματες μπαταριες με τελειως διαφορετικο σπυρωμα (808-901 νομιζω λεγεται, hybrid το ονομαζει η νομπακο, εξω συνηθως το βρισκεις με ονομασια Echo). Τωρα δε θελω με τιποτε να παω σε μπαταρια με κουμπι. Μεχρι προσφατα χρησιμοποιουσα αυτο http://www.smoktek.com/Echo-Cartomizer-Echomizer_p_75.html το οποιο εχει μεσα σφουγγαρι για να κρατα το υγρο, και ηταν οτι καλυτερο για νεο ατμιστη. Το τελευταιο καιρο το γυρισα κι εγω στο C4+ αλλα με κουραζει λιγο, διοτι δινει πιο "γεματη" τζουρα, (ατμοποιει πιο πολυ υγρο ανα τζουρα), με αποτελεσμα να ειναι μεν πιο εντονη η εμπειρια, αλλα μετα απο αρκετο ατμισμα, νιωθω καπως μπουχτισμενος, μπουκωμενος, συν του οτι μου αφηνει μια ασχημη γευση το πρωι οταν ξυπναω.
akpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο: Τα Η.Τ. δεν είναι φαρμακευτικά προϊόντα!Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν θα ελέγχονται ως φαρμακευτικά προϊόντα εφόσον ο κατασκευαστής δεν τα διαφημίζει ως μέθοδο για τη διακοπή του καπνίσματος, προβλέπει η πρόταση για τη νέα αντικαπνιστική νομοθεσία που ενέκρινε την Τρίτη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η έγκριση της πρότασης αποτελεί ουσιαστικά νίκη της καπνοβιομηχανίας, καθώς τα μέτρα είναι λιγότερο αυστηρά από αυτά που ζητούσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι χώρες-μέλη.Το Reuters επικαλείται δηλώσεις Ιρλανδού αξιωματούχου, ο οποίος προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα για έντονες πιέσεις από τη Philip Morris και άλλες εταιρείες. «Το επίπεδο των πιέσεων ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη πρόταση που έχει κατατεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια» είπε ο αξιωματούχος χωρίς να κατονομάζεται.Η πρόταση που εγκρίθηκε στη Στρασβούργο, η οποία θα πρέπει τώρα να εξεταστεί εκ νέου από την Κομισιόν και τις χώρες-μέλη, προβλέπει ότι: Οι συσκευασίες με λιγότερο από 20 τσιγάρα θα απαγορευτούν. Οι προειδοποιήσεις για τις επιπτώσεις του καπνίσματος θα πρέπει να καταλαμβάνουν το 65% της εμπρόσθιας και οπίσθιας επιφάνειας των πακέτων, αντί για 75% όπως προέβλεπε η αρχική πρόταση. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα προειδοποιητικά μηνύματα πρέπει να καλύπτουν τουλάχιστον το 30% της μπροστινής επιφάνειας του πακέτου και το 40% της οπίσθιας. Ακόμα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αρνήθηκε να απαγορεύσει τα τσιγάρα slim και ανέβαλε για το 2021 την απαγόρευση των τσιγάρων μενθόλης, τα οποία πιστεύεται ότι προσελκύουν τους νέους στο κάπνισμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωκοινοβουλίου, «τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα πρέπει να διέπονται από ένα ρυθμιστικό πλαίσιο, αλλά δεν πρέπει να υπόκεινται στους ίδιους κανόνες με αυτούς των φαρμακευτικών προϊόντων, εκτός εάν παρουσιάζονται ώς έχοντα θεραπευτικές ή προληπτικές ιδιότητες».Με άλλα λόγια, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα υποβάλλονται σε ελέγχους και κλινικές δοκιμές μόνο εάν ο κατασκευαστής τα διαφημίζει ως προϊόντα για τη διακοπή του καπνίσματος.«Τα προϊόντα εκείνα τα οποία δεν έχουν τέτοιες ιδιότητες δεν θα πρέπει να περιέχουν πάνω από 30mg/ml νικοτίνης (διορθώθηκε λάθος του άρθρου στην περιεκτικότητα σε mg/ml σύμφωνα με το www.europarl.europa.eu), θα πρέπει να φέρουν προειδοποιητικά μηνύματα για την υγεία και δεν θα πρέπει να πωλούνται σε άτομα κάτω των 18 ετών» συνεχίζει η ανακοίνωση. «Οι κατασκευαστές και οι εισαγωγείς θα πρέπει να προμηθεύουν τις αρμόδιες αρχές με μια λίστα όπου θα αναγράφονται τα συστατικά που περιέχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο.»Τέλος, το προϊόν θα υπόκειται στους ίδιους διαφημιστικούς περιορισμούς με τα προϊόντα καπνού.Έπειτα από το νέο γύρο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στο Ευρωκοινοβούλιο, την Επιτροπή και τις χώρες-μέλη, η τελική Οδηγία για τα Προϊόντα Καπνού προγραμματίζεται να έχει εγκριθεί έως το Μάιο του 2014. Επιμέλεια: Βαγγέλης Πρατικάκης Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
CROM271 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Παιδια θελω να αγορασω μια δευτερη μπαταρια πιο διακριτικη. Κατεληξα να επιλεξω μια απο αυτες 1) Ego-T 650mah 2) Ego-C 400mah Η ego-c απο οτι ειδα ειναι περιπου 1cm μικροτερη σε μηκος αλλα εχει και αρκετα λιγοτερα mah. Δεν ξερω θα δω ποια θα επιλεξω. Το θεμα ειναι πως μιας και οι δυο αυτες λειτουργουν στα 3,7 volt θελω να βρω ενα ατμοποιητη που να αποδιδει καλυτερα σε αυτα τα volt. Μαλλον απο οτι διαβασα καλυτεροι σε αυτη την περιπτωση ειναι οι bottom coil (με χαμηλα την αντισταση δηλαδη). Α και στα υπερ θα ηταν να ειναι λιγο πιο συμμαζεμενος και μικρος ο ατμοποιητης για να ταιριαζει καλυτερα. Βρηκα αυτους. 1) Evod mt bcc 2) Ismoka bcc mini 3) Vision nano (αυτος μπαινει σε ego μπαταριες?) Βρηκα επισης και αυτη την μπαταρια με σπειρωμα 510. Αξιζει να την κοιταξω σαν λυση και αυτη ή δεν λεει? Παιδια θελω τις αποψεις σας για το τι να επιλεξω. Και εννοειται αν εχετε καποια αλλη προταση ειτε για μπαταρια ειτε για ατμοποιητη ειναι ευπροσδεκτη (και απο αλλα μαγαζια οχι μονο απο replacesmoke). Αρκει να εχετε στο μυαλο σας πως θελω το μεγεθος να ειναι σχετικα μικρο...
akpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Γενικά αν θέλεις κάτι αυστηρά διακριτικό θα πρότεινα την 510.Για καλύτερη απόδοση στις απλές μπαταρίες eGo θέλεις ατμοποιητή με αντίσταση 1.8Ω με 2.0Ω, όχι παραπάνω. Θα πρότεινα τον Evod που τον έχω χρησιμοποιήσει (μοναδικό μείον οτι στην αναπλήρωση τρέχει λίγο υγρό στο σωληνάκι του επιστομίου) αλλά ρίξε και μια ματιά και στον νέο Nobacco Epsilon BDC που έρχεται με διπλή αντίσταση.Σε μπαταρία 510 εγώ έχω αυτόν, απλά δεν ξέρω αν κάνεις παχύρρευστο υγρό τι απόδοσηθα έχει και αν σου βγάλει θέμα τροφοδοσίας. Τον χρησιμοποιώ αρκετά συχνά σε μπαταρία 510 με υγρό 50/50 πάντως και δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά μην περιμένεις η μπαταρία να κρατήσει πάνω από 2-3 ώρες. 1
CROM271 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ναι την 510 με αυτον τον ατμοποιητη θα την επαιρνα αν επελεγα αυτην. Η 510 σε σχεση με την ego-t εχει σιγουρα πιο λεπτη διαμετρο. Απο μηκος ομως πρεπει να εχει μεγαλυτερο. Η ego-t 650mah εχει μηκος 71mm αν δεν κανω λαθος και η 501 82mm. Για κοιτα λιγο στο παρακατω βιντεο απο 4:48 και μετα. Αυτη ειναι η 501 και η αλλη ego 650mah? http://www.youtube.com/watch?v=vtCVXxPwJyg Επισης στο link που εβαλα για την 510 γιατι λεει αρχικη τιμη 10 ευρω και τιμη πωλησης 17? Μηπως στα 17 ειναι 2 μπαταριες μαζι? Δεν το νομιζω αλλα ρωταω μηπως και... Γιατι αν εχει 17 ευρω μονο 280 mah ειναι αρκετα ακριβη μιας και θες 2 σιγουρα μη σου πω και 3... Α επισης στην 510 αναβει λαμπακι απο πισω? Γιατι ετσι μου φανηκε στο βιντεο.
CROM271 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καποιες πληροφοριες σε προηγουμενα ζητηματα που συζητουσαμε. Οσον αφορα την spinner 1300mah ειχα πει πως μου κρατουσε ΣΙΓΟΥΡΑ πανω απο 2 μερες και μου εφτασε και για 3 μερες 1-2 φορες (γυρω στις 2,5 μερες μου κρατουσε κατα μεσο ορο). Τις τελευταιες δυο φορες ομως μου τελειωσε λιγο πριν το τελος της 2ης μερας. Ισως λογω του οτι ατμισα περισσοτερο ή δεν ξερω και αν εχασε δυναμη η μπαταρια. Απλα το λεω γιατι ρωτουσε ο φιλος πληροφοριες... Επισης οσον αφορα τον gemini mini που ελεγα οτι ειχα πολλες διαρροες. Αλλαξα κεφαλη χτες και δεν εχω παρατηρησει μεχρι τωρα καμια διαρροη... Ισως να οφειλοταν στην κεφαλη επομενως αν και ειναι νωρις να το πω με σιγουρια...
akpe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ακριβώς, στο βίντεο αυτή που κρατάει στα αριστερά είναι η 510 (η λεπτή), η άλλη είναι μάλλον eGo. Γενικά είναι πιο μεγάλη στο μήκος, αλλά και πιο λεπτή, όταν τη χρησιμοποιώ την «κρύβω» συνήθως στην παλάμη μου. Φωτάκι ανάβει σε όλες τις αυτόματες 510, δεν ξέρω αν υπάρχουν μη-αυτόματες αλλά στο μέγεθος τους δύσκολο. Πάντως εκεί που τις έκραζα επειδή είχαν την συνήθεια να ανάβουν μόνες τους όποτε υπήρχε αρνητική πίεση σε χώρο (π.χ. σε αμάξι με 120χαω όταν κατέβαζες λίγο το τζάμι) χρησιμοποίησα μια για μια εβδομάδα περίπου και δεν είχα κανένα θέμα.Για την κεφαλή μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι
ScarletK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει κι εγώ από την απόδοση της 1100 μου συμπέρανα ότι με την 1300 εφόσον είναι και VV δεν θα είχα καμιά τρελή αυτονομία. Δεν με πείραξε ιδιαίτερα να πω την αλήθεια μέχρι στιγμής (με την 1100), δεν είμαι και στο δρόμο όλη μέρα, απλά σκεφτόμουν το θέμα της απόδοσης γενικά. Οπότε την προσπέρασα την spinner τελικά και πήρα το vamo v5. Πρώτη μέρα όλα καλά. Απλά ο evod και o ce4 φαίνονται λίγοι πλέον. Ξαναέκανα αντιστασούλες έπαιξα λίγο με τα φυτίλια κτλ αλλά μου φαίνεται τραβιέται το upgrade. Για επισκευάσιμο με κόβω. Να 'χουμε να ασχολούμαστε. @pournaras Διαβάζω δεξιά αριστερά τύπους που τα cartos (κάποια συγκεκριμένα μοντέλα) τα έχουν θρησκεία. Πρέπει το σφουγγαράκι να ναι καλό . @CROM271 Τον nano μου τον έκαναν δώρο από το fabvape στην πρώτη παραγγελία και με έσωσε βασικά. Είχα θεματάκι στην αρχή με την απόδοση του thor και ο nano άτμιζε υπέροχα out of the box. Δεν ξέρω αν ήταν φάρδος... Κράτησε κάνα δυο βδομάδες (όχι αποκλειστική χρήση) μετά έβγαλε καμμένο. Επίσης είναι μικρός. Και ο evod καλός και αγαπημένος όλων, αλλά πιο δροσερός ατμός και ενώ νόμιζα ότι δεν θα είχα θέμα όταν έστρωσα τον thor σταμάτησα να τον πολυχρησιμοποιώ.
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 @pournaras Διαβάζω δεξιά αριστερά τύπους που τα cartos (κάποια συγκεκριμένα μοντέλα) τα έχουν θρησκεία. Πρέπει το σφουγγαράκι να ναι καλό . Εχεις μηδεν (στην κυριολεξια) διαρροη (σημαντικοτατος λογος), και εχεις και μεγαλυτερο τανκ. Ας πουμε ο C4+ εχει μεγιστο γεμισματος 1,6 ml ενω στο ιδιο μεγεθος με σφουγγαρακι ειχα 3 ml. Απο κει και περα, ακομη και η διαφορετικη κατασκευη, εχει διαφορετικη ατμοποιηση, αρα σου δινει διαφορετικη γευση. Οποτε αμα συνηθισεις μια γευση, δυσκολα την αλλαζεις, τουλαχιστον εγω, εκανα δυο χρονια να ξεφυγω απο το σφουγγαρακι, και ο λογος ηταν γιατι πλεον δεν μου "εσκαγε" πλεον η τζουρα (κακες αντιστασεις ισως), και επειδη ουτε λεφτα για δοκιμες σε αλλα σφουγγαρακια με διπλες αντιστασεις κλπ υπαρχουν, αλλα ουτε και ορεξη για πειραματα, μεταπηδησα σε κατι σιγουρο. Την αυτοματη μπαταρια ομως δε βλεπω να την αλλαζω. Εχω πλεον συνηθισει στον τροπο ρουφηγματος (πρωτη ξερη τζουρα να ζεσταθει, και μετα η κανονικη, οπως κανεις με τσιμπουκι που τραβας πρωτη τζουρα για να αναψει ο καπνος). Ειδικα τωρα που βγηκε κι αυτο http://www.dhgate.com/store/product/2013-hot-sale-white-automatic-e-pipe-electronic/160333626.html ... Θα περιμενω λιγο να τη φερει κανενα αλλο eshop πιο φτηνα, και την πηρα αμεσως
akpe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 http://www.free-smoke.gr/mod-s/219-ηλεκτρονική-πίπα-601-c.html. Κάαααποια στιγμή Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό: http://www.free-smoke.gr/mod-s/214-smoktech-e-pipe-.html
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Η 601 ειναι με καψουλια... πως διαολο ξαναγεμιζουν αυτα;
akpe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μπαίνει κάρτο ανάμεσα στο μαύρο του επιστομίου και στο σώμα 1
balander10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ξεκίνησα με το mini and more αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα πολύ αδύναμες μου φαίνονται οι μπαταρίες αλλά ευτυχώς είναι 2 τουλάχιστον οπότε σπάνια ξεμένεις. Από γεύσεις golden margy μου άρεσε έχει κανείς να προτείνει κανένα άλλο με πιο έντονη γεύση καπνού αν γίνεται? Σε τσιγάρα έκανα marlboro lights 100άρια τι ένταση υγρού να επιλέγω? Για την ώρα ξεκίνησα με τα 18άρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις