RottenLungs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά η μόνη σκέψη μου με κρατάει είναι το πως νιώθω το σώμα μου και τους στόχους που έχω βάλει. Πχ. εγω έκανα απο παλιά ορειβασία, αλλα τώρα έχω στο μυαλό μου πιο extreme πράγματα και αυτή η σκέψη είναι που με καλμάρει τις περισσότερες φορές. Τις άλλες που δεν πιάνει αυτό, συνήθως ΤΡΩΩ (γαμώ)...
empire_1924 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά η μόνη σκέψη μου με κρατάει είναι το πως νιώθω το σώμα μου και τους στόχους που έχω βάλει. Πχ. εγω έκανα απο παλιά ορειβασία, αλλα τώρα έχω στο μυαλό μου πιο extreme πράγματα και αυτή η σκέψη είναι που με καλμάρει τις περισσότερες φορές. Τις άλλες που δεν πιάνει αυτό, συνήθως ΤΡΩΩ (γαμώ)... Και εγώ το είχα ρίξει στο φαγητό όταν το έκοψα μετά απο 11 χρόνια τσιγάρου,έβαλα 10-12 κιλά ο μλκας και μετά πλακώθηκα στην γυμναστική(πολύ περπάτημα και τρέξιμο) και είμαι οκ πλέον στο θέμα αυτό. Κοίτα το ηλεκτρονικό βάσει της "έρευνας"(κατά κάποιο τρόπο) που έχω κάνει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον διάολο τον άλλο(και προφανώς αναφέρομαι στο κανονικό τσιγάρο). Είναι απλώς μια μαλακο-συνήθεια που έχουμε πρώην και νυν καπνιστές με την "κίνηση" η οποία όμως πλέον μπορεί να μετατραπεί απο καπνίζω->ατμίζω με το ηλεκτρονικό! Και στην τελική αν δεν γουστάρεις να το "κόψεις" γιατί υπάρχουν άνθρωποι(και μάλιστα πάρα πολλοί) που δεν έχουν σκοπό στο άμεσο μέλλον να το "κόψουν" γύρισε το στο ηλεκτρονικό....γνώμη μου.Διαφορετικά το τσιγάρο θα σε "κόψει" όπως και αν έχει. Ηλεκτρονικό για να βρεις την υγειά σου με απλά λόγια.....!!!
RottenLungs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμένα τώρα είναι 2ρη και τελευταία απόπειρα να κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο (αλλα και πάλι για ελάχιστη χρήση, έτσι). Την πρώτη κάπνιζα και κανονικά ταυτόχρονα και τα πνευμόνια μου δεν άντεχαν τον ατμό (πέθαινα στον βήχα). Και είχα μάθει τον σωστό τρόπο να ατμίζω, δεν ήταν αυτός ο λόγος. Τώρα που έχω κόψει λιγο καιρό το κανονικό, ευελπιστώ εκείνες τις φορές που θα κάνω ηλεκτρονικό να μην έχω θέμα. Αν και πάλι έχω τότε απλα θα το πουλήσω σε κανα παλικάρι που ψάχνεται εδω μέσα κανα 50€ όλο το πακέτο και δεν θα το ξανα επιχειρήσω. Υ.Γ. Εντωμεταξύ και με ένα άλλο παλικάρι που μίλαγα χθες, 10 κιλά είχε βάλει. Τι σκατά στάνταρ είναι; Εγω δεν πάιζει να αφήσω τον εαυτό μου να πάρει 10 κιλά γιατι μετα σίγουρα θα ξαναξεκινήσω το τσιγάρο γιατι θα πάθω σίγουρα μια μίνι "μιζερο-κατάθλιψη".
empire_1924 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμένα τώρα είναι 2ρη και τελευταία απόπειρα να κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο (αλλα και πάλι για ελάχιστη χρήση, έτσι). Την πρώτη κάπνιζα και κανονικά ταυτόχρονα και τα πνευμόνια μου δεν άντεχαν τον ατμό (πέθαινα στον βήχα). Και είχα μάθει τον σωστό τρόπο να ατμίζω, δεν ήταν αυτός ο λόγος. Τώρα που έχω κόψει λιγο καιρό το κανονικό, ευελπιστώ εκείνες τις φορές που θα κάνω ηλεκτρονικό να μην έχω θέμα. Αν και πάλι έχω τότε απλα θα το πουλήσω σε κανα παλικάρι που ψάχνεται εδω μέσα κανα 50€ όλο το πακέτο και δεν θα το ξανα επιχειρήσω. Κάνε ΜΟΝΟ ηλεκτρονικό.....αν δεν θέλεις/γουστάρεις να το κόψεις ή για καφέ,ποτάκι κ.λ.π.!!! Προφανώς είναι μλκία συνδυασμός και να καπνίζεις και ν'ατμίζεις.Φαντάζομαι δεν είναι και "επιστήμη" ο σωστός τρόπος/πως να ατμίσεις δλδ....και σ΄ότι αφορά γεύσεις κ.λ.π λίγο που το έψαξα έχει πραγματικά πάρα-πάρα πολλές(επιλογές) και χωρίς νικοτίνη αν γουστάρεις μάλιστα. Όπως και αν έχει μην κάνεις με τπτ και τα 2 ταυτόχρονα(κάπνισμα-άτμισμα).Και επειδή διακρίνω μια ανασφάλεια/φοβία(όπως θέλεις εξέλαβε το καλοπροαίρετα στο γράφω ούτως ή άλλως) μην σε "κυριεύει"/"συνεπαίρνει" η άλλη μλκία/το τσιγάρο.Απο την στιγμή που έχεις πλέον επιλογή,πολύ απλά μην το σκέφτεσαι και προχώρα. 1
RottenLungs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μην το λες... Όταν είσαι χρόνια καπνιστής (11 χρόνια και τα τελευταία 2 βαρύ αγρινιώτικο τσεμπέλι) καπνίζεις το ηλεκτρονικό σαν στριφτό και πνίγεσαι. Αυτό εννοούσα παραπάνω οτι δεν έφταιγε ο τρόπος που άτμιζα για τον βήχα... Thnx boy 1
gkasta Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να παραγγειλω ενα vamo v6 και δεν ξέρω καθόλου από μπαταρίες. Μπορείτε να μου προτείνεται μια 18350 και μια 18650 απο fasttech αν γίνεται καλες και ασφαλείς...και κάποιον φορτιστής γι αυτές αξιόπιστο αν γνωρίζει κάποιος. Εντωμεταξυ έχω πάρει τον nautilus το mini και σε σχέση με τον ce4 που έχω 1 χρονο μου φαινεται πολύ χαλιά..φταίει η μπαταρία που είναι αδύνατη? Μια 1300 με ρυθμιζόμενη τάση.. Οποίος ξέρει ας βοηθήσει..
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Στα βάμο που κοιτάω εδώ, όσα δεν γράφουν authentic να υποθέσω πως είναι κλώνοι; Αν ναι, αξίζει η αγορά κλώνου ή θα κλάσει μετά από 3μηνο;
mindtrapper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Από Ελλάδα ποιο μαγαζί προτείνετε για αγορά: 1. Μπαταρία 1300-1600 mAh 2. Aspire Ce5-s 3. 2-3 bvc coils για τον από πάνω 4. Φορτιστή 5. 20-30ml υγρού που να καλύπτει την ανάγκη για νικοτίνη αλλά στον αέρα να μυρίζει κάτι ευχάριστο για τους γύρω. Βιάζομαι να ξεκινήσω, γι αυτό Ελλάδα.
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τελικά παρήγγειλα αυτά από replacesmoke. Βγαίνουν αρκετά πιο ακριβά σε σχέση με Κίνα, αλλά σκέφτηκα πως μέχρι να έρθουν από κει την διαφορά θα την έχω καπνίσει σε κανονικά τσιγάρα, οπότε μία η άλλη, ( + σε περίπτωση στραβής ξέρω που να πάω). Ερώτηση: Tα υγρά λήγουν; Έχω ένα μπουκαλάκι RY69 5-6 μηνες ίσως, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ε;
RottenLungs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Λέει πάνω ημερομηνία λήξης. Αλλα σίγουρα είναι πάνω απο χρόνο. Επίσης θα αναφέρω μία παγίδα που έπεσα κι εγω πέρσι. Προσέξτε με την νικοτίνη γιατι αν ξαναξεκινήσετε το κάπνισμα μπορεί να καπνίζεται και παραπάνω λόγω μεγαλύτερης εξάρτησης στην νικοτίνη (εγω τότε είχα καταφέρει να το ελαττώσω σε λίγα τσιγάρα την ημέρα και μετα το ηλεκτρονικό έκανα 1 καπνό σε 1μιση μέρα). Οπότε 1ον μην πάρετε με πολυ νικοτίνη και 2ον μην το έχετε πιπίλα όπως οι περισσότεροι.
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ναι, κι εγώ μόλις ξανακύλησα τον πρώτο καιρό κάπνιζα περισσότερο απ'όσο πριν το κόψω Δεν ξέρω αν οφείλεται στην νικοτίνη, θεώρησα πως απλά έπεσα με τα μούτρα λόγω της διακοπής. Με τον καιρό επανήλθα στα φυσιολογικά επίπεδα επειδή μπούκωσα.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 liopyr ατμιζω περιπου 2 χρονια... πολλες αγορες απο Κινα... ενα θα σου πω... Η φτηνεια τρωει τον παρα. Για μενα τα κινεζικα αν και τους εχω στειλει πολλα λεφτα σε ατμιστικα προιοντα δεν με αφησαν ποτε ικανοποιημενο. Στην χειροτερη χαλουσαν πολυ γρηγορα. Πολυ ωραιο το πακετακι που αγορασες. Δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με 1
deesnider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τελικά παρήγγειλα αυτά από replacesmoke. Το μόνο που θα έλεγα να βάλεις στο άμεσο πρόγραμμα - στην παραγγελία σου βλέπω μία, εκτός κι αν έχεις ήδη δεύτερη - είναι η αγορά μιας ακόμα μπαταρίας. Η συγκεκριμένη που έχεις πάρει είναι τέρας χωρητικότητας βέβαια και λογικά θα κρατάει μια ...αιωνιότητα μέχρι ν' αδειάσει, αλλά κάποια στιγμή θα αδειάσει και, σα μεγάλη που είναι, θα θέλει και αρκετές ώρες για πλήρη φόρτιση. Προφανώς δεν είναι απαραίτητο να πάρεις ίδια σε χωρητικότητα - αν και δε τη θεωρώ ακριβή για τόσο μεγάλη, άσε που είναι και επώνυμη, πράγμα σημαντικό για 'μένα - αλλά άλλη μία, είναι απαραίτητη, ώστε να την έχεις φορτισμένη και έτοιμη και να τις χρησιμοποιείς εναλλάξ. Εγώ π.χ. καλύπτομαι με δύο 18650, των 2500mah έκαστη: Φορτίζονται πλήρως σε κάνα τετράωρο - τον ίδιο φορτιστή που πήρες έχω κι εγώ - και μού δίνουν γύρω στις 12 ώρες χρήσης η κάθε μία (με χρήση, σχεδόν ...πιπίλα, όλη την ώρα!) Α! Μια συμβουλή, η οποία δεν ξέρω αν είναι 100% σωστή, αλλά σε όλα τα μαγαζιά με σχετικά είδη, το ίδιο μού λένε: Αν το mod που πήρες έχει δυνατότητα λειτουργίας pass-through (να το χρησιμοποιείς έχοντάς το συνδεδεμένο στη usb), καλύτερα να μην την αξιοποιήσεις. Λένε ότι αυτή η χρήση την πηδάει τη μπαταρία. 1
RottenLungs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εγω τελικα δεν άλλαξα ατμοποιητή και ευτυχώς γιατι τελικά η νικοτίνη ήταν που με έκανε να βήχω. Χθες άτμιζα για αρκετές ώρες με το ποτό υγρό με 0 νικοτίνη και δεν είχα κανέναν θέμα (ίσα ίσα) τέλειο άτμισμα, με πλούσια γεύση, πολυ ατμό και καθόλου κάψιμο, βήχας κτλ. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι!!!
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Είναι στο πρόγραμμα να πάρω και δεύτερη μπαταρία, πήρα επίτηδες μία με μπόλικα mAh να δω πως θα πάει. Έχω επίσης από την παλιά μπαταρία (veve) τον φορτιστή που έχει ανταπτοράκι να συνδέσεις το usb σε πρίζα ρεύματος, λογικά από εκεί θα φορτίζει γρηγορότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις