Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει μιας και έχουμε φτάσει στο 2015 και η τεχνολογία είναι εκεί που είναι, και ενώ υπάρχουν σελίδες για τα πάντα,

να σκεφτούν και να φτιάξουν κάτι οι κερατάδες ώστε αν έχουμε μια απορία αυτού του τύπου, να μπορούμε να γράφουμε κάπου

π.χ. "does smok xpro m65 have passthrough" ή "smok xpro m65 specifications" ή έστω και "xpro m65" και να παίρνουμε την απάντηση μας. 

Είναι απαράδεκτο που δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα, πιστεύω ότι όποιος φτιάξει κάτι παρόμοιο θα γίνει πλούσιος.

Υπάρχει τέτοια σελίδα, Google την λένε, και είναι αρκετά πλούσιοι αυτοί που την έχουν. :P

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διευκρίνησα πως διαβασα οτι δεν εχει πασθρου, για αυτο μου φανηκε παραξενο μην μας σκασει και στα μουτρα..

Δημοσ.

για πειτε ρε παιδια ποιο ειναι το ιδανικο στυσημο σας (single , dual , quad , hexa , octa κλπ) σε εναν dripper?

βαμβακια?τι προτειματε?

με τι αντιστασεις παιζεται?και τι συρμα?

εγω εχω εναν magma και εναν igo w6.

παιζω με με 0.2 - 0.3 αντιστοιχα και 40αρι kanthal a1.

και βαμβακι απο fiber freaks (το οποιο δεν με τρελανε , αλλα περιμενω να τελειωσει για να παρω japanese cotton pads)

Δημοσ.

εφτασε λοιπον η ωρα να παω sub ohm..

θελω λοιπον μια προταση ατμοποιητη με τανκ, επισκευασιμου, αν δεχεται και ετοιμα κοιλς ακομα καλυτερα. το βασικο ομως ειναι το εξης μικρη διαμετρος του driptip για MTL. αυτο ειναι πολυ βασικο γιατι οι περισσοτεροι ατμοποιητες εχουν τοσο μεγαλη ροη αερα που αναγκαζομαι να βουλωνω καποιες τρυπες για να τη μειωνω και δε θελω παλι να την πατησω ετσι..

α επισης να ειναι και κομπακτ σε μεγεθος.

αν υπαρχει σε σχετικα καλη τιμη στην ελλαδα θ αγορασω απο δω

Δημοσ.

εφτασε λοιπον η ωρα να παω sub ohm..

θελω λοιπον μια προταση ατμοποιητη με τανκ, επισκευασιμου, αν δεχεται και ετοιμα κοιλς ακομα καλυτερα. το βασικο ομως ειναι το εξης μικρη διαμετρος του driptip για MTL. αυτο ειναι πολυ βασικο γιατι οι περισσοτεροι ατμοποιητες εχουν τοσο μεγαλη ροη αερα που αναγκαζομαι να βουλωνω καποιες τρυπες για να τη μειωνω και δε θελω παλι να την πατησω ετσι..

α επισης να ειναι και κομπακτ σε μεγεθος.

αν υπαρχει σε σχετικα καλη τιμη στην ελλαδα θ αγορασω απο δω

Δεν είναι πολύ εύκολο να βρεθεί αυτό που περιγράφεις, για την ακρίβεια δεν είμαι καν σίγουρος αν υπάρχει.

Μικρός σε μέγεθος επισκευάσιμος με μικρή εισροή αέρα, ιδανικός για subohming και mouth to lung hits.

Δυστυχώς όλα αυτά είναι αντικρουόμενα πράγματα.

Το subohming δεν είναι "καλύτερο" ή το επόμενο βήμα για όλους τους χρήστες. Αν προτιμάς πολύ σφιχτές τζούρες και δροσερό ατμό, δεν χρειάζεται ντε και καλά να πας σε μια subohm συσκευή. Μένεις με τον Ναυτίλο και τελειώνεις.

Καταλαβαίνω πάντως τι λες και τι ζητάς, έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ και είχα κάνει πολύ παραπλήσιο ποστ. Τελικά έφτασα όχι απλά να συνηθίσω, αλλά να απολαμβάνω και πλέον να μην μπορώ να γυρίσω πίσω από το straight to lung hits.

Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι οι τανκάτοι ατμοποιητές για subohm, έχουν γενικά πολύ μεγάλο airflow που δυσκολεύει, μέχρι κάνει αδύνατο το mtl. Εγώ έχω τον Eleaf Lemo και το Kanger Subtank Mini. Αν κλείσεις εντελώς τον αέρα, μπορείς να κάνεις ικανοποιητικό mtl. Δεν θα 'ναι σαν Ναυτίλος, αλλά θα την παλεύεις. Τώρα όλα αυτά είναι και υποκειμενικά. Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι και με εντελώς κλειστή την εισροή αέρα δεν την παλεύουν για mtl, άλλοι λένε ότι είναι μια χαρά.

Επίσης, με εντελώς κλειστή ή μικρή εισροή αέρα, ετοιμάσου για αρκετά έως και πολύ περισσότερο θερμό ατμό απ' ό,τι έχεις συνηθίσει. Κάποιους τους αρέσει, κάποιοι προτιμούν πιο δροσερό και δεν την παλεύουν.

Θα μπορούσες να πας σε κάποιον Kayfun ίσως που έχει αρκετά σφικτή τζούρα, σίγουρα έχει διαφορά από τις 3-4 πιο δημοφιλείς συσκευές (Aspire Atlantis, Kanger Subtank, Delta II, Lemo κτλ.) της αγοράς. Διακριτικούς πάντως δεν τους λες, είναι όλοι μεγάλοι ατμοποιητές.

Εγώ θα πήγαινα σε Subtank Mini (όπως και έκανα και δεν το μετάνιωσα) και θα προτιμούσα να αλλάξω συνήθειες.

Συνηθίζεται πολύ εύκολα η μεγάλη εισροή αέρα και η straight to lung τζούρα. Πλέον ο Ναυτίλος ακόμα και τέρμα ανοικτός μου φαίνεται σαν να προσπαθώ να αναπνεύσω με καλαμάκι. Και αυτός πάντως, ακόμα και ο Μίνι, είναι μεγάλος σε μέγεθος. Ο κανονικός είναι απλά τεράστιος.

Αν είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα μπορέσεις με τίποτα να συνηθίσεις θερμό ατμό και straight to lung, ίσως θα 'πρεπε να ξανασκεφτείς τις subohm συσκευές. Ξαναλέω, δεν είναι απαραίτητα "καλύτερες", γούστα είναι αυτά και τι καλύπτει τον καθένα.

Πάντως ακριβώς αυτό που ψάχνεις, δεν υπάρχει. Θα μπορούσες να πειραματιστείς με 2-3 συσκευές και με πατέντες να τις φέρεις κάπως στα μέτρα σου, αλλά μην περιμένεις να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω βρει ενα kayfun nano στο ft που αν του βαλλω μικροτερο δριπ τιπ θα παλεβεται μαλλον αλλα δε μπορω να καταλαβω πως γεμιζει ο συγκεκριμενος.... Θελουν κατσαβιδι οι καυφυν;

Επισης τα συρματα που ειναι ετοιμα σπειροειδη στριμενα απο το ft αξιζουν? στις φωτοζ φαινονται αρκετα πιο χοντρα απο τα κλασικα που χρησιμοποιουνται (υποθετω καλο ειναι αυτο)

Δημοσ.

Έχει 800 διαφορετικούς Kayfun στο FT, δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι συγκεκριμένα, αλλά γενικά αυτοί έχουν

μια βιδίτσα στην βάση τους που, αφού συναρμολογήσεις τον ατμοποιητή σου, την ξεβιδώνεις και βάζεις το υγρό από εκεί

με κάποιο μπουκαλάκι που έχει βελόνα επάνω ή έστω λεπτή μυτούλα για να χωράει στην τρύπα.

dEGVKaZ.jpg

Τα έτοιμα coils μια χαρά είναι, ναι. Έχω πάρει 2-3 σακκουλάκια διαφορετικών αντιστάσεων και δουλεύουν μια χαρά.

Θεωρητικά δεν συμφέρουν από το να πάρεις σύρμα και να τα φτιάξεις μόνος σου, αλλά το κόστος είναι τόσο μικρό

που μια χαρά βολεύουν αν βαριέσαι να στρίβεις και δεν έχεις πρόβλημα να δουλεύεις με μια συγκεκριμένη τιμή αντίστασης μόνο.

Δημοσ.

https://www.fasttech.com/products/0/10006473/1958800-kayfun-nano-v3-styled-rta-rebuildable-tank

αυτο τι σου λεει? καλες κριτικες εχει αποτι βλεπω.. απο κατω θα γεμιζει λογικα κ αυτος ε? ειδα καπου μια πατεντα που γεμιζουν απο πανω και λεω μηπως υπαρχει και πιο οφισιαλ εκδοση

https://www.fasttech.com/products/3033/10009432/2133200 

αυτου του τυπου τα κοιλσ θα του ταιριαζουν? να πω την αληθεια αν δεν επαιζε το θεμα του αερα σαβτανκ θα επαιρνα.. ειναι πιο κοντα στους "κλασικους" ατμοποιητες.. αλλα σε τετοια τιμη μπορω να δοκιμασω κ το καυφυν νομιζω

Δημοσ.

ο kayfun v4 , γεμιζει απο πανω.

πολυ ωραιος ατμοποιητης.

φιλος μου εχει αυτον (τον οποιο σκεφτομαι να παρω..)

https://www.fasttech.com/products/0/10006473/2066200-infinite-kayfun-v4-styled-rta-rebuildable-tank

στον φιλο μου βγηκε κομπλε.ποιοτηκος δηλαδη.

τωρα και απο τα review καλος φαινεται..

εχει και το bell cup , που τον κανει μικρο και ομορφο.!

Δημοσ.

Για τον Infinite λένε όλοι καλά λόγια, ότι είναι από τους καλύτερους Kayfuns. Βέβαια κάνει και 23 ευρουλάκια, δεν τον λες φτηνό για κλώνο.

Τον Νάνο δεν τον ξέρω, τα reviews καλά λόγια λένε πάντως απ' ό,τι βλέπω. Για 10 ευρώ και αφού σου αρέσει αξίζει να τον δοκιμάσεις πιστεύω, πόσο χάλια να 'ναι;

Τα coils μια χαρά θα κάνουν και 0.8 ohm είναι μια "νορμάλ" τιμή αντίστασης, είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

Για τον Infinite λένε όλοι καλά λόγια, ότι είναι από τους καλύτερους Kayfuns. Βέβαια κάνει και 23 ευρουλάκια, δεν τον λες φτηνό για κλώνο.

Τον Νάνο δεν τον ξέρω, τα reviews καλά λόγια λένε πάντως απ' ό,τι βλέπω. Για 10 ευρώ και αφού σου αρέσει αξίζει να τον δοκιμάσεις πιστεύω, πόσο χάλια να 'ναι;

Τα coils μια χαρά θα κάνουν και 0.8 ohm είναι μια "νορμάλ" τιμή αντίστασης, είναι καλή επιλογή.

για τα 150 που θελει ο authentic kayfun , 23 ειναι μια χαρα για κλονος..

το σκεφτομαι σοβαρα τωρα για τον v4.

επισης σκευτομαι να παρω mechanical mod.θελω κατι να ξεφευγει απο τα SS δηλαδη brass , copper..αλλα δεν ξερω με τι ατμοποιητη να το συνδιασω..η dripper..

πειτε καμια ιδεα..FT λογικα..

Δημοσ.

Διαθέσιμος από σήμερα και ο κλώνος του Istick 50 στο Fasttech με 30 ευρώ και κυρίως, "ships in 5 days".

Όχι αναμονή μηνών σαν το αυθεντικό.

https://www.fasttech.com/products/2249105

Βάζω το λινκ γιατί κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται, με τέτοια τιμή μόνο αν δεν δουλέψει με το που θα το βγάλεις από

το κουτί δεν θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Δημοσ.

Διαθέσιμος από σήμερα και ο κλώνος του Istick 50 στο Fasttech με 30 ευρώ και κυρίως, "ships in 5 days".

Όχι αναμονή μηνών σαν το αυθεντικό.

https://www.fasttech.com/products/2249105

Βάζω το λινκ γιατί κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται, με τέτοια τιμή μόνο αν δεν δουλέψει με το που θα το βγάλεις από

το κουτί δεν θα τα βγάλει τα λεφτά του.

ρωττάω σαν ασχετος αυτο και τι αλλο χρειάζεσαι ακομα σαν σταρτερ για να ατμίσεις?

Δημοσ.

ρωττάω σαν ασχετος αυτο και τι αλλο χρειάζεσαι ακομα σαν σταρτερ για να ατμίσεις?

Έναν ατμοποιητή και να διαλέξεις φυσικά και ένα υγρό που σου αρέσει.

Ατμοποιητές έχει από 3-4 ευρώ, μέχρι και 30-40 ένας πολύ καλός.

Τα υγρά αναπλήρωσης κοστίζουν κατά μέσο όρο 4-5 ευρώ τα 10 ml.

Γενικά ηλ. τσιγάρο=μπαταρία+ατμοποιητής+υγρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...