ultralisk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 σε αυτούς που έχουν το ΟΝΕ με το Kinekt και θα αγοράσουν και το S αναφέρονται
comfuzio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έχω kinect στο xbox one Και κάτι άλλο, έλειπα από τον Απρίλη στην Ρόδο για δουλειά, τώρα που γύρισα και είπα να ασχοληθώ λίγο ξανά με το xbone βλέπω ότι κατεβάζει από το store πολύ πολύ πολύ αργά! Έχω 50άρα vdsl, ότι βάλω να κατέβει από steam κτλ στο pc πάντα τερματίζει 5,6mb/s, το xbone με το ζόρι 1,31mb/s λες και έχει limiter. Θέλει κάποια ρύθμιση για να πιάσει full ταχύτητα ή έχει κάποιο download speed cap που δεν γνωρίζω; Του έχω static ip με Ethernet καλώδιο στον router μου(1gbps) και dns της google (8.8.8.8 + 8.8.4.4)
comfuzio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Προσθήκη: Μόνο όταν κάνω stream στο pc μου παίζει τόσο χαμηλό download speed...όταν το κλείνω και το βλέπω στην tv τότε πιάνει τέρμα γκάζια .... παράξενο
dakangr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κυριοι τα φωτα σας: Πηρα ενα κωδικο για 12μηνο live, και εδω και μια βδομαδα βγαζει το εξης οταν παω να περασω τον κωδικο: Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημαΔοκιμάστε ακόμα μία φορά. Αν το πρόβλημα επαναληφθεί, ενημερώστε μας καταχωρώντας τον παρακάτω κωδικό στη διεύθυνση xbox.com/errorhelp ώστε να το διερευνήσουμε. Xbos-0x8015400C Ο γουγλης βγαζει οτι ειναι προβλημα με το λογαριασμο μου, και να επικοινωνησω με το support. Επικοινωνησα προχθες, μου ειπε πως εχει να κανει με καποια update στους σερβερ και οτι απο χθες θα επρεπε να εχει φτιαξει. Ο κωδικος αρνειται πεισματικα να μπει. Καποιος με αναλογη εμπειρια και λυση;;;;;
mikele13- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 το ιδιο προβλημα ειχα παλαιοτερα και απο κονσολα και απο το site κ μου ειχαν πει οτι επειδη εχω hotmail λογαριασμο κ ειναι πολυ παλιος,θα πρεπει να κανω redeem σε αλλον.... big fail βασικα. αυτο συνεβαινε για 2-3 συνδρομες 3μηνες συνεχεια,ευτυχως ειχα και 2ο λογαριασμο και βολευομουν. πριν κανα μηνα δοκιμασα απο το site της microsoft με το hotmail λογαριασμο και πηγα οχι εκει που λεει εξαργυρωση κωδικου απο τα banner του Live http://prntscr.com/c706o7 αλλα μπαινοντας στον λογαριασμο microsoft πατωντας στο προφιλ πανω δεξια, και υστερα αριστερα χαμηλα που λεει "εξαργυρωση κωδικου η δωροκαρτας" http://prntscr.com/c7083l οπου τον δεχτηκε με την πρωτη. ελπιζω να βγαλεις ακρη και να εισαι τυχερος.
SaFiS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Το error αυτό έχει να κάνει κυρίως με την συνεχή εξαργύρωση καρτών για συνδρομή. Το σύστημα της MS έχει κάτι σαν προστασία. Αν δεν έχει λήξει ακόμη η Gold σου, περίμενε να λήξει και μετά κάνε redeem την κάρτα. Αν και πάλι δεν παίξει, μιλάς με MS όπως επίσης και με τον πωλητή...
Twoface Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και εγώ όταν πήρα το one και έκανα 12μηνη συνδρομή μου έγραφε error και δεν μπορούσα να παίξω online. Μιλώντας στο τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση είδαν ότι το mail μου ήταν 15 χρονών!! Έκανα νέο email ( Hotmail ) μεταφέραμε την συνδρομή εκεί και όλα καλά !!!
comfuzio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Έχω το e-mail (live account) μου στο hotmail από το 1997 και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με το xbox live. Μήπως δεν πάει κάτι άλλο καλά; Πχ US κάρτα σε EU account? 1
spartan29gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδια η δικη μου συνδρομη ληγει στις 20 του μηνος(αυτου του μηνα)Αν αγορασω συνδρομη 12μηνη συγκεκριμενα σημερα,θα πρεπει να περιμενω μεχρι την ημερομηνια ληξης για να την εξαργυρωσω σωστα? 1
anamenos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδια η δικη μου συνδρομη ληγει στις 20 του μηνος(αυτου του μηνα)Αν αγορασω συνδρομη 12μηνη συγκεκριμενα σημερα,θα πρεπει να περιμενω μεχρι την ημερομηνια ληξης για να την εξαργυρωσω σωστα?Και από σήμερα να την βάλεις δεν υπάρχει πρόβλημα, η συνδρομή θα ξεκινάει από τις 20. 1
dakangr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Και εγώ όταν πήρα το one και έκανα 12μηνη συνδρομή μου έγραφε error και δεν μπορούσα να παίξω online. Μιλώντας στο τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση είδαν ότι το mail μου ήταν 15 χρονών!! Έκανα νέο email ( Hotmail ) μεταφέραμε την συνδρομή εκεί και όλα καλά !!! Λογικα αυτό ειναι το προβλημα. Αλλα ΠΟΣΟ βλακεια ειναι αυτο το πράγμα; Αντι να ανταμοιβουν παλιους λογαριασμους, δημιουργουν και προβληματα. Και μενα ειναι αρχαιο το μειλ, θα δοκιμάσω με καινουργιο και θα σας πω αν δουλεψε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις!
mhproduction Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδες..Περιμενω την δευτερα καινούριο το xbox one...ειμαι τελειως ασχετος ημουν λιγο σκεπτικος για το αν θα παρω αυτο η το ps4..για διαφορους λόγους πηρα το x1 ενας λογος ειναι το forza...μια ερωτηση ...εχω χειριστήριο απο 360 γινεται με καποιο τροπο να συνδεθεί με τη νεσ κονσολα?
kostiger Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πολυ απλα κ αν δεν μου εχει διαφυγει κατι πολυ σημαντικο, χωρις πανακριβο ανταπτορα δεν γινεται..
HarryGrey Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδες..Περιμενω την δευτερα καινούριο το xbox one...ειμαι τελειως ασχετος ημουν λιγο σκεπτικος για το αν θα παρω αυτο η το ps4..για διαφορους λόγους πηρα το x1 ενας λογος ειναι το forza...μια ερωτηση ...εχω χειριστήριο απο 360 γινεται με καποιο τροπο να συνδεθεί με τη νεσ κονσολα? Όχι δεν γίνεται να παίξεις με το χειριστήριο του 360, μπορείς όμως να παίξεις τα παιχνίδια του 360 στο one, αφού έχει backwards compatibility, κάτι που το ps4 που αναφέρεις δεν έχει
dakangr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Λογικα αυτό ειναι το προβλημα. Αλλα ΠΟΣΟ βλακεια ειναι αυτο το πράγμα; Αντι να ανταμοιβουν παλιους λογαριασμους, δημιουργουν και προβληματα. Και μενα ειναι αρχαιο το μειλ, θα δοκιμάσω με καινουργιο και θα σας πω αν δουλεψε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις! Τελικα με καινουργιο λογαριασμο hotmail μπηκε κατευθειαν!! Αδιορθωτη Microsoft... Να το ξερετε παντως, αν εχει και αλλος το ιδιο προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις