nikopetr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από nikopetr 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Το πρώτο δε γίνεται με το αμάξι, έχει patchαριστει, την έκανα πριν την αποστολή. Για το τραίνο είναι ένας τρόπος να κάνεις βόλτα και ένα από τα διάφορα misleading της εταιρείας (στα τρειλερς μας έδειχνε να υπάρχουμε μέσα σε τραίνο, στο actual παιχνίδια παίρνουμε τα @@ μας ) Το skytrain παροτι υπαρχει σε πολλες μεγαλουπολεις ειναι ιδιο σχεδον με την γραμμη Yurikamome στο Τοκυο.. Γενικα οπως και πολλα μερη της night city μοιαζουν πολυ με Τοκυο.. You don't say θα μου πεις.. Ποια μεγαλουπολη θα εφερνε πιο πολυ στα προτυπα μιας τετοιας πολης.. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r
_Theo_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέχρι της 21 του μηνός λένε θα κυκλοφορήσουν νέο patch. Για να δούμε...
Balantakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μέχρι της 21 του μηνός λένε θα κυκλοφορήσουν νέο patch. Για να δούμε... Info? Καλα οχι οτι δεν σε πιστευω, το ειχαν πει οτι μεσα σε 7 μερες θα βγει patch.
_Theo_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Balantakos είπε Info? Καλα οχι οτι δεν σε πιστευω, το ειχαν πει οτι μεσα σε 7 μερες θα βγει patch. https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-updates-patch-notes/
SabotazNic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, polonos1313 είπε Ρε παιδιά έψαξα και στον γούγλη αλλά δεν βρήκα κάτι.....Πάω να ανέβω με το ασανσερ στο διαμέρισμα μου για να κάνω το quest hapyy together με τους αστυνομικούς και με το που φτάνει πάνω το ασανσερ πριν ανοίξει η πόρτα κρασάρει το game....έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς ? Δοκιμασε να πας πανω με το fast travel
SabotazNic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, polonos1313 είπε Έχει fast travel στον πάνω όροφο ? Ναι
_Theo_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, polonos1313 είπε Και με fast travel κράσαρε πάλι...... Έχεις την τελευταία έκδοση των Windows 10;;
_Theo_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, polonos1313 είπε Βασικά προχθές έκαναν update απο 2004 se 20H2 Κάνε verify integrity τα αρχεία του παιχνιδιού. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό με τα όπλα δεν μου κάθεται καλά, να έχεις level διαφορετικά στο ίδιο όπλο με διαφορετικό damage. Στο Witcher που έχει σπαθιά λες οκ, εδώ όμως είναι ό,τι να 'ναι όπως και στο Division 2.
SabotazNic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό με τα όπλα δεν μου κάθεται καλά, να έχεις level διαφορετικά στο ίδιο όπλο με διαφορετικό damage. Στο Witcher που έχει σπαθιά λες οκ, εδώ όμως είναι ό,τι να 'ναι όπως και στο Division 2. I like it. Αλλιως θα επρεπε να περασουν το dmg στον παικτη, και με αυτον τον τροπο δεν θα σου εδιναν τοση ελευθερια στο να παιξεις με οποιον τροπο θες (melee/range και με διαφορετικα οπλα). Μιας και εχω προσφατο παραδεισμα το demons souls, ιδια λογικη. Διαλεγεις το build, και ανεβαζεις lvl το οπλο που θες και αφιερωνους ποντους στα Perk (lvl στο ds) που θες.
*nenya* Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 15 hours ago, ADHD said: Τοσα χρονια παιζω ΑΑΑ στο release, τοσο bugfest παιχνιδι παιζει να μην εχω ξαναδει ποτε. Απο ενα σημειο και μετα τα bugs ειναι συνεχομενα και παρα πολυ ενοχλητικα, αυτο μου συνεβη πριν απο λιγο απλα γινοταν συνεχεια δειτε τι χρειαζοταν για να κανω progress... Να ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν βεβαια. Πες μου πόσο τίλταρες, αυτό πες μου μόνοοοο XD
KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/3/2018 στις 5:17 ΠΜ, KilliK είπε ανησυχω. το χα γραψει και παλιοτερα εδω, δεν ειναι στουντιο που τους παιρνει για τελειως μεγαλεπηβολα, υπερφιλοδοξα projects. λιγο να πεσουν εξω στις αρχικες τους εκτιμησεις για κερδοφορια του τιτλου, και μπορει να φτασουν στο σημειο να χρεοκοπησουν η να εξαναγκασθουν σε εξαγορα απο μεγαλο publisher (πχ EA μπρρ). η αγορα ειναι δυσκολη και ευμεταβλητη και υπαρχουν τοσες εταιρειες του παρελθοντος που καηκανε επειδη θελανε το καθε επομενο τους παιχνιδι να ξεπερασει σε επιτυχια το προηγουμενο (πχ 3DRealms). πρεπει να δωσει την δεουσα προσοχη εδω η CDProject, γιατι το ρισκο ειναι τεραστιο (το cyberpunk ειδος δεν ειναι και τοσο εμπορικο) και τα περιθωρια λαθους ελαχιστα. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Το βγάζουν προσωρινά από το ps store.. νομίζω και στο pc το ίδιο πρέπει να γίνει, μέχρι να το στρώσουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα