Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"we are working hard"

ειναι που θα κραταγε το crunch για δυο βδομαδες μονο. 🙄

παντως αυτο που φοβαμαι ειναι αν το GOG καταληξει να ειναι το τελικο θυμα σε ολη αυτη την κατασταση, μηπως αποφασισουν να το πουλησουν για να ανεβασουν παλι την αξια της εταιρειας τους, συν τους εκατονταδες υπαλληλους που πιθανον να διωξουν. δεν ξερουμε ακομη ποσο μεγαλη θαναι η οικονομικη ζημια μερι να βγει το online κοματι του παιχνιδιου, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι η ζημια που ηδη επαθε στην υποληψη της ειναι ανεπανορθωτη. 

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφουμε για online κομμάτι ενώ δε λειτουργεί καν το SP😆.. αν ακυρωθεί το MP μη τρομάξετε καθόλου, εμένα δε θα με ενοχλήσει καν και να στρωθεί το παιχνίδι 

3 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Σοβαρευτειτε λεω εγω

Γιατί που είδες τον παλιμπαιδισμο?

Τρέχει χάλια ή δε τρέχει? Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν bugs? Είναι άθλια η οδήγηση ή δεν είναι? Έχει ή δεν έχει physics.Δημιουργούν πρόβλημα? Ναι η όλη εμπειρία είναι τραγική που παίρνουμε σα τελικοί χρήστες.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Το βγάζουν προσωρινά από το ps store.. νομίζω και στο pc το ίδιο πρέπει να γίνει, μέχρι να το στρώσουν..

καλα δεν εχει καμια σχεση...ακομα και στο δικο μου παλιο συστημα επαιζε. Οχι αξιολογα αλλα μια χαρα. Αλλο που το σταματησα για να μου ερθει η νεα καρτα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

καλα δεν εχει καμια σχεση...ακομα και στο δικο μου παλιο συστημα επαιζε. Οχι αξιολογα αλλα μια χαρα. Αλλο που το σταματησα για να μου ερθει η νεα καρτα

Εντάξει τρέχει πολύ χάλια στο ps4, δεν είναι μόνο η απόδοση όμως. Εγώ δυστυχώς έχω κολλήσει και παίζω, αλλά δε λέω πότε θα έχω στήσει υπολογιστή 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, xtrmsnpr said:

Τρέχει χάλια ή δε τρέχει? Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν bugs? Είναι άθλια η οδήγηση ή δεν είναι? Έχει ή δεν έχει physics.Δημιουργούν πρόβλημα? Ναι η όλη εμπειρία είναι τραγική που παίρνουμε σα τελικοί χρήστες.

Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να flexαρω λόγω καλού συστήματος, το παιχνίδι παίζεται στα PC. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά τον αριθμό των bug. Έχω συναντήσει επίσης ουκ ολίγα και δεν ξέρω κάθε φορά αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά που βλέπω. Μιλάμε είναι άπειρα.

Από την άλλη επειδή παρακολουθώ το thread από την μέρα κυκλοφορίας, καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι το παίζουν έστω στα 30-45 fps με κάποιες υποχωρήσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ακόμα και με αυτές τις υποχωρήσεις το παιχνίδι παίζεται και βλέπεται. Είδα το video του Digital Foundry για PS4, XBOX One και One X και οκ νόμιζα ότι έβλεπα μια κινούμενη μουτζούρα μέσα στην πόλη από textures που δεν φόρτωναν στην ώρα τους. Επίσης το XBOX One κράσαρε συχνά από ότι λένε (δεν ξέρω για PS4).

Ξαναλέω το παιχνίδι είναι θεόβαρο, έχει άπειρα τραγελαφικά bugs, έχει ΑΙ για γέλια και κλάμματα μαζί αλλά η ατμόσφαιρά του τα ισοπεδώνει όλα. Θεωρώ ακόμα, μετά από 35 ώρες, ότι την αίσθηση stealth και hi-tech hacking του Deus Ex δε μου την έδωσε αλλά σε ατμόσφαιρα, απεικόνιση πόλης και immersion γενικότερα γύρω σου δεν παίζεται.

Δε θεωρώ ότι πρέπει να παγώσει στα PC, με κάποια upcoming patches θα στρώσει (ελπίζω) σε μεγάλο βαθμό. Το τι παρουσιάστηκε στις κονσόλες βέβαια, σόρρυ αλλά είναι ντροπή. Και ακόμα χειρότερα που δεν άφησαν να δείξουν την πραγματικότητα οι reviewers πριν την κυκλοφορία. Δεν ξέρω αν ήταν και αυτό απόφαση των shareholders αλλά πραγματικά δεν σηκώνει εύκολα συγχώρεση και "όλα καλά" αυτό το πράγμα (και δεν έχω καν κονσόλα).

Επεξ/σία από Parapas
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω γελαω με τα bugs, κανενα απο αυτα δεν μου χαλαει το gameplay περα απο εναν κυριουλη που εχει bugαρει και με ακολουθει οποτε βρισκομαι στο area του. Ειναι ησυχος, δεν μιλαει και μου κραταει συντροφια. 😄
Για 22ε και 78h gameplay που εχω μεχρι τωρα, δεν παραπονιεμαι.

Δεν λεω, μαλακια που "κοροϊδεψανε" την Sony λεγοντας πως ειναι ετοιμοι για τις κονσολες αλλα τωρα καταλαβαινουν οι κονσολαδες τι παει να πει bad port.
Φαινεται οτι οι investors πιεσαν τους devs να βγει το game στην holiday season και εγινε αυτο που εγινε.

Επεξ/σία από sistah
Με προλαβαν απο πανω.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν τρέχει χάλια, είναι απλά βαρύ. Βάλε Low, ακόμα και εκεί είναι μια χαρά.
Τα άλλα, είναι όπως είναι. Αυτό είναι το παιχνίδι*.
Έχει και τα bugάκια του (όχι τπτ τραγικό), έχει και τα glitches (μπόλικα αλλά σιγά).

Δεν γίνεται να βγάλουν το παιχνίδι μέχρι να το φτιάξουν όπως το θες εσύ (και άλλοι και εγώ, κτλ).
Αυτό είναι. Για άλλον 10/10 αριστούργημα, για εμένα 8/10, για εσένα 5/10. Δεν πειράζει. Πάμε για άλλα (αν δεν μας αρέσει).

*Ναι, θα το βελτιώσουν,τα κάνουν και optimization (popin, light sources w/ DLSS,...) θα βγάλουν και DLC, ίσως πειράξουν και λίγο το ΑΙ και και και, δεν έχω καμμία αμφιβολία, για αυτήν την στιγμή μιλάω.

edit:
εδώ μια φωτό που δικαιολογεί λίγο το βάρος. Μπαλκόνια, φώτα, εξώστες, λαμπάκια, fog, φως απο την γωνίτσα μόνο (ξημέρωμα ήταν iirc). Την συγχωρώ την 3080 μου που ιδρώνει για 60. :D 

Επεξ/σία από jousis
  • Like 2
Δημοσ.

Απαιτω petition να κατεβει το παιχνιδι απο το steam/gog τωρα!

Τα λεφτα μου πισω. 🤣😄 Ζουν αναμεσα μας. Μας ψεκαζουν και τα λοιπα.

-

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχ το χω ξαναπει, στα low παίζω, δεν περιμένω να παίξει παραπάνω με το σύστημα μου και να το φτιάξουν.
Το ότι δεν τρέχει καλά το παιχνίδι είναι γεγονός, από τις βουτιες που κάνουν τα fps, απο κει και περα, βαριέμαι τρομερά να γράφει κάποιος τρέξτο ετσι  και να λεω το έτρεξα και μετά φτου απο την αρχή.

Θέλετε να κάνετε τα στραβά μάτια κάντε το, αλλά με τα bugs έχω αναγκαστεί να κάνω πολλές φορές save/load στο ίδιο σημείο για να φύγουν. Ήχοι που κολλάνε, hacking που σε κάνει κάποιος να μένει στη μέση και να ακους τον σπαστικό ήχο να φορτώνει για πάντα...npc να κολάνε σε quests και μόλις κάνεις load να στρώνουν..Εντάξει, για σας τρέχει καλά, μάλλον παίζουμε άλλη έκδοση (ίσως να χει βγει καμιά κρυφή και να την έχετε μόνο εσεις) ή απλώς δεν παίζετε στο βάθος που παίζω.
Ούτε εγω πει οτι δε μου αρέσει το παιχνίδι

36 λεπτά πριν, jousis είπε

Δεν τρέχει χάλια, είναι απλά βαρύ. Βάλε Low, ακόμα και εκεί είναι μια χαρά.
Τα άλλα, είναι όπως είναι. Αυτό είναι το παιχνίδι*.
Έχει και τα bugάκια του (όχι τπτ τραγικό), έχει και τα glitches (μπόλικα αλλά σιγά).

Δεν γίνεται να βγάλουν το παιχνίδι μέχρι να το φτιάξουν όπως το θες εσύ (και άλλοι και εγώ, κτλ).
Αυτό είναι. Για άλλον 10/10 αριστούργημα, για εμένα 8/10, για εσένα 5/10. Δεν πειράζει. Πάμε για άλλα (αν δεν μας αρέσει).

*Ναι, θα το βελτιώσουν,τα κάνουν και optimization (popin, light sources w/ DLSS,...) θα βγάλουν και DLC, ίσως πειράξουν και λίγο το ΑΙ και και και, δεν έχω καμμία αμφιβολία, για αυτήν την στιγμή μιλάω.

ξεχνάμε το batman,γενικά κοντή μνήμη.. Που αποσύρθηκε για να φτιαχτεί,αλλά τώρα ΕΛΑ ΜΩΡΕ με την εταιριάρα μας πέταξε τελικά τα ψίχουλα μετά από 8 χρόνια. Τέσπα, η απόσυρση του θα έπρεπε να είχε θορυβήσει πιο πολύ εδώ μέσα,αλλά μπα το insomnia ξέρει!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Balantakos said:

Σοβαρευτειτε λεω εγω

Ρε φίλος και εμας μας αρέσει το στορυ και το setting του γκειμ αλλά δε τραβάμε τα βυζιά μας με ένα παιχνίδι που για AAA πωλείται και έχει bugs χειρότερα κ από mobile του android, 60e για αυτή τη κατάσταση είναι αστείο πως να σοβαρευτούμε! 🤣🤣🤣 ( Τα λέω έχοντας 50 ώρες και έχοντας πληρώσει και την 60ρου για να στηρίξω τη δυστυχη τη cdpr)

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 7
  • Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Απαιτω petition να κατεβει το παιχνιδι απο το steam/gog τωρα!

Τα λεφτα μου πισω. 🤣😄 Ζουν αναμεσα μας. Μας ψεκαζουν και τα λοιπα.

-

είσαι υπερβολικός και ειρωνικός χωρίς λόγο σε περίπτωση που αναφέρεσαι για μένα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Έσβησα όλα τα αρχεία του game πέραν απο τον φάκελο archive έκανα repair και πάλι τα ίδια.....κρασάρει στο appartment μου είτε με fast travel είτε με το ασανσερ....

έχεις άλλο save ?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

αχ το χω ξαναπει, στα low παίζω, δεν περιμένω να παίξει παραπάνω με το σύστημα μου και να το φτιάξουν.
Το ότι δεν τρέχει καλά το παιχνίδι είναι γεγονός, από τις βουτιες που κάνουν τα fps, απο κει και περα, βαριέμαι τρομερά να γράφει κάποιος τρέξτο ετσι  και να λεω το έτρεξα και μετά φτου απο την αρχή.

Θέλετε να κάνετε τα στραβά μάτια κάντε το, αλλά με τα bugs έχω αναγκαστεί να κάνω πολλές φορές save/load στο ίδιο σημείο για να φύγουν. Ήχοι που κολλάνε, hacking που σε κάνει κάποιος να μένει στη μέση και να ακους τον σπαστικό ήχο να φορτώνει για πάντα...npc να κολάνε σε quests και μόλις κάνεις load να στρώνουν..Εντάξει, για σας τρέχει καλά, μάλλον παίζουμε άλλη έκδοση (ίσως να χει βγει καμιά κρυφή και να την έχετε μόνο εσεις) ή απλώς δεν παίζετε στο βάθος που παίζω.
Ούτε εγω πει οτι δε μου αρέσει το παιχνίδι

ξεχνάμε το batman,γενικά κοντή μνήμη.. Που αποσύρθηκε για να φτιαχτεί,αλλά τώρα ΕΛΑ ΜΩΡΕ με την εταιριάρα μας πέταξε τελικά τα ψίχουλα μετά από 8 χρόνια. Τέσπα, η απόσυρση του θα έπρεπε να είχε θορυβήσει πιο πολύ εδώ μέσα,αλλά μπα το insomnia ξέρει

Αληθεια τι pc έχεις? Δε λεω το δικό μου PC με 3600, 16gb 3800mhz , 5700xt είναι καλό, οχι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά καλό. 

Γενικά όσοι έχουμε καλά PC το τρεχουμε μια χαρά. Με bugs / glitches βέβαια αλλά καλά. Γιατί να ασχοληθουμε που αποσυρανε το παιχνιδι σε κονσόλα με hardware του 2013 ? Μετοχοι της Sony είμαστε ή της CD projekt? 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...