Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Sprou είπε Ποιος δε συμφωνεί στην ανωτερω κριτική να σηκωσει το χερι.. Ολοι πιστευω με πολύ μικρες αλλαγες σε αυτην καταληγουμε.Ολοι οσοι εχουμε σχολιασει αυτα λεμε.. Αρα ως προς τι ολο το γλεντι; Δεν ειναι ακριβως κριτικη αυτο που εγραψα,απλα καποιες πρωτες εντυπωσεις οπως ανεφερα. Και ο λογος που τα εγραψα ειναι γιατι πολυ απλα ζητημα να εχω διαβασει πανω απο 5-10σελιδες σε σχολια απο τοτε που κυκλοφορησε το παιχνιδι,ετσι οπως το καταντησαν το θεμα. Το παιχνιδι οπως ανεφερα πιο πισω,προσωπικα με κατα ενθουσιασει. Ειναι ακομα καλυτερο απο οσο το περιμενα στην ''cyberpunk''φουτουριστικη θεματολογια,και απο ιστορια,διαλογους και side quests δειχνει παρα πολυ δυνατο. Και σε αντιθεση με το Witcher,εχει και καλυτερο gameplay. Ευτυχως ουτε απο bugs/glitches/crashes εχω πετυχει κατι το game breaking. Τωρα αν ξενερωσω αργοτερα πολυ,θα δειξει. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, psof είπε Μια ιστορία στο GTA V Μια ιστορία στο RDR2. Χιλιάδες στο Cyberpunk. Π.χ Eνα απλό thievery gig σου ζητάει ένας πελάτης νυν αστυνομικός να κλέψεις απο ένα club το βιντεο παρακολούθησης. 1) Μπορείς να μπεις μέσα σαν Ραμπο και να τους σκοτώσεις όλους για να το πάρεις. 2) Μπορείς απλά να αφήσεις αναίσθητους όσους σε δουν. 3) Μπορείς να το πάρεις χωρίς να σε καταλάβει κανένας. Με hacks, οπλα, μπουνιές, σπαθιά, stealth κτλ. Μετά 1) Μπορείς να μην δεις το βίντεο και απλά να το κατεβάσεις. 2) Μπορείς να το δεις και να μάθεις ότι ο μπάτσος είναι βρώμικος και θέλει να το κρύψει Μετά 1) Μπορείς να μη το αναφέρεις και απλά να ολοκληρώσεις την αποστολή 1) Μπορείς να τον σκοτώσεις γιατί είναι βρώμικος 2) Μπορείς να τον εκβιάσεις για έξτρα λεφτά 3) Μπορείς να τον αφήσεις αναίσθητο και να δώσεις το βίντεο στο fixer ώστε να τον μετατρέψει σε mole μέσα στο NCPD. Αυτά τα βρήκα απο μόνος μου σε μια μινι αποστολή. To video το είδα καταλάθος γιατί ψάχνω σχεδόν κάθε PC για messages και files. Μπορεί να υπάρχουν και έξτρα επιλογές δεν ξέρω. Κάθε επιλογή έχει διαφορετικά animations, voice over και διάλογο ανάλογα τον χαρακτήρα σου. Εγώ γι αυτό παίζω τα RPG. Οχι για να παίζω arcade μινι παιχνίδια, blackjack, poker κλπ σε open world. Νομίζω το έχεις πάρει πατριωτικά dude το θέμα, και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποδείξεις ότι σου αρέσει το game?! Enjoy it! Παρόλα αυτά, χωρίς να έχω παίξει το game, οι συγκρίσεις με το RDR2 είναι ανούσιες, αμφιβάλλω έστω να φτάνει το RDR2 σαν σύνολο παιχνιδιού, η δουλειά και λεπτομέρεια του RDR2 είναι στον Θεό. Δεν λέω και η CDPR φημίζεται για αυτά αλλα καμια σχέση. Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά αλλα πολύ χλομό από ότι έχω διαβάσει. @ilos Free θα είναι για τους κατόχους του base game και θα έχει micros. Τουλάχιστον έτσι είπαν, αλλα με όλα αυτά που έγιναν η εμπιστοσύνη προς την εταιρία έχει πάρει τον κατήφορο. Λίγο απίθανο να αποφασίσουν να το χρεώσουν αλλα ποτε δεν ξέρεις. Τι χαζές αποφάσεις...τόσα χρονια χτίσανε απίστευτη εμπιστοσύνη και οι υπόληψη και τα "μαμισαν" όλα. I'm sad...insert "you were the chosen" meme. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 4
InfinitySurfer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Καλά, ότι η συγκεκριμένη μηχανή είναι inspired από του Kaneda το είχαν πει από πολύ καιρό πριν. Βέβαια του Kaneda ήταν γομάρι, ενώ αυτή είναι (no pun intended) μικρή. όχι... νομίζω κυριως θέλει να πει για το screenshot το συγκεκριμενο περισσότερο... για την μηχανη ειναι γνωστό μέσες-άκρες, όπως είπες. 1
Daredevil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Coppermine είπε Θα γράψω την συμπλήρωση στην άποψη μου που την διατύπωσα αρχικά μιλώντας καθαρά υποκειμενικά μιας και είναι η προσωπική μου άποψη και προφανώς ούτε έχω δει ούτε και με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε είτε εδώ είτε στο youtube από την άποψη να την προσαρμόσω στα παπούτσια του οποιουδήποτε ή ότι θεωρεί αυτός λογικό. Ο αρχικός ενθουσιασμός στα γραφικά παραμένει είναι κορυφαίο, level up χωρίς αμφιβολία το RTX σε όλο του το μεγαλείο 'Εχει κάποια bugs θα φτιάξουν, ο τελευταίος οδηγός της nvidia βελτίωσε θεαματικά την απόδοση και προσωρινά μέχρι την παραλαβή της RTX 3080με την 2080Τi το frame rate 4K πλέον ενεργό το psycho rt και DLSS performance, παίζει 32-45 φπσ smooth και είναι επαρκές Από εκεί και πέρα και δυστυχώς το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα του τίτλου είναι οτι δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος τι ακριβώς θέλει να είναι fps, rpg, open world τύπου gta........ Σαν fps είναι αρκετά καλό κατά την γνώμη μου με ποικιλία όπλων και θεαματικές εκρήξεις ωραία γραφικά αλλά physics...... Ως rpg είναι το δυνατό του σημείο πρωτότυπο σενάριο με ενδιαφέρον που θυμίζει ταινία Σαν open world ούτε καν.... το ΑΙ είναι ανύπαρκτό, η διαδραστικότητα με το περιβάλλον επίσης οι χαρακτήρες αντιδρούν σαν ελέφαντες που περνάει δίπλα τους τζιπάκι σε σαφάρι με τουρίστες, π.χ. πυροβολείς random έξω από club πέφτει κάτω και ενώ φαίνεται ότι έρχεται η αστυνομία οι υπόλοιποί συνεχίζουν την συζητηση τους σαν να μην έγινε τίποτε...... ωραίος ο χάρτης μεγάλος αλλά εκτός από να γυρνάς pointless δεν έχει κάτι να κάνει κάποιος, μοιάζει όλη η πόλη νεκρή το AI πλαστικό ψεύτικο Αντίθετα gta 5, ακόμη και το 4 οι αντιδράσεις των χαρακτήρων είναι φυσικότατες έχει μια ζωντάνια, όπως και στο κορυφαίο RDR2 τόσο το περιβάλλον όσο και οι random χαρακτήρες όσο και το σενάριο δένουν απόλυτα με τον χάρτη και φυσικά αισθάνομαι την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και αυτό με κερδίζει, αντίθετα το cp 2077 δεν, μοιάζει απόκομμένο και αποσπασματικό, όσο γαμάει η εισαγωγή άλλο τόσο ξενέρωτοι είναι οι random διάλογοι π.χ. μέσα στο club όπου είναι οι χαρακτήρες λες και παίζουν με κασέτα σε loop συμφωνώ 100% 37 λεπτά πριν, psof είπε Μια ιστορία στο GTA V Μια ιστορία στο RDR2. Χιλιάδες στο Cyberpunk. Π.χ Eνα απλό thievery gig σου ζητάει ένας πελάτης νυν αστυνομικός να κλέψεις απο ένα club το βιντεο παρακολούθησης. 1) Μπορείς να μπεις μέσα σαν Ραμπο και να τους σκοτώσεις όλους για να το πάρεις. 2) Μπορείς απλά να αφήσεις αναίσθητους όσους σε δουν. 3) Μπορείς να το πάρεις χωρίς να σε καταλάβει κανένας. Με hacks, οπλα, μπουνιές, σπαθιά, stealth κτλ. Μετά 1) Μπορείς να μην δεις το βίντεο και απλά να το κατεβάσεις. 2) Μπορείς να το δεις και να μάθεις ότι ο μπάτσος είναι βρώμικος και θέλει να το κρύψει Μετά 1) Μπορείς να μη το αναφέρεις και απλά να ολοκληρώσεις την αποστολή 1) Μπορείς να τον σκοτώσεις γιατί είναι βρώμικος 2) Μπορείς να τον εκβιάσεις για έξτρα λεφτά 3) Μπορείς να τον αφήσεις αναίσθητο και να δώσεις το βίντεο στο fixer ώστε να τον μετατρέψει σε mole μέσα στο NCPD. Αυτά τα βρήκα απο μόνος μου σε μια μινι αποστολή. To video το είδα καταλάθος γιατί ψάχνω σχεδόν κάθε PC για messages και files. Μπορεί να υπάρχουν και έξτρα επιλογές δεν ξέρω. Κάθε επιλογή έχει διαφορετικά animations, voice over και διάλογο ανάλογα τον χαρακτήρα σου. Εγώ γι αυτό παίζω τα RPG. Οχι για να παίζω arcade μινι παιχνίδια, blackjack, poker κλπ σε open world. ισχύει όλο αυτό αλλά στην ουσία παίζει να μην έχει καμία ουσία στο main story. συγκεκριμένα μόνο side έχουν νόημα για το end game. Spoiler ίσως στα videakia του κάθε χαρακτήρα στο τέλος να έχει... Στο odyssey πχ άλλαζε πολύ το interaction στο τέλος και σου άνοιγε επιλογές 1
psof Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Νομίζω το έχεις πάρει πατριωτικά dude το θέμα, και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποδείξεις ότι σου αρέσει το game?! Enjoy it! Παρόλα αυτά, χωρίς να έχω παίξει το game, οι συγκρίσεις με το RDR2 είναι ανούσιες, αμφιβάλλω έστω να φτάνει το RDR2 σαν σύνολο παιχνιδιού, η δουλειά και λεπτομέρεια του RDR2 είναι στον Θεό. Δεν λέω και η CDPR φημίζεται για αυτά αλλα καμια σχέση. Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά αλλα πολύ χλομό από ότι έχω διαβάσει. Μα γι αυτό συνεχίζω να το ποστάρω. Αν δεν το έχεις παίξεις πως έχεις άποψη; Έχω 100 ώρες στο RDR2 και άλλες 60 στο Cyberpunk. Απο βάση λεπτομέρειας κόσμου το Cyberpunk είναι απο άλλο πλανήτη. Απλά. Το 90% του RDR2 είναι βουνά, χιονια, χορτάρι κι άμμος που τα έχουμε δει σε 10άδες άλλα παιχνίδια. Τα μόνα πολύπλοκα μέρη είναι η πόλη και 1-2 χωριά. Για τα Physics δεν έχω αντίρρηση αλλά το ένα είναι Western simulator και το άλλο Cyberpunk RPG. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, psof είπε Μα γι αυτό συνεχίζω να το ποστάρω. Αν δεν το έχεις παίξεις πως έχεις άποψη; Έχω 100 ώρες στο RDR2 και άλλες 60 στο Cyberpunk. Απο βάση λεπτομέρειας κόσμου το Cyberpunk είναι απο άλλο πλανήτη. Απλά. Το 90% του RDR2 είναι βουνά, χιονια, χορτάρι κι άμμος που τα έχουμε δει σε 10άδες άλλα παιχνίδια. Τα μόνα πολύπλοκα μέρη είναι η πόλη και 1-2 χωριά. Μα δεν είπα ότι έχω τεκμηριωμένη άποψη πουθενά. Είπα βάση με ότι έχω διαβάσει/δει. Το RDR2 μπορεί να έχει πιο "απλό" map building (που και αυτό σχετικό είναι με το ποσο μεγάλο και διαφορετικό είναι το map), παρόλα αυτά η λεπτομέρεια στο σύνολο είναι αλλου. Το game έχει 2-3 ώρες διάρκεια easter eggs και secrets που παίζει ένας casual player να μην δει ποτε παραπάνω από ένα μικρό ποσοστό. Μιλάμε για άπειρες ώρες δουλειές, μονο για αυτά, που δεν είναι καν optional, αλλα πρέπει να είσαι τυχερός και να τα βρείς η να δεις guide. Anyways, όπως και είπα ανούσια η σύγκριση, συνέχισε να γουστάρεις και αδιαφόρησε για άλλες γνώμες. Εμενα το θέμα μου στην τελική είναι με την CDPR, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος σε ένα χρόνο το game θα είναι ότι καλύτερο στο είδος, όχι φυσικά ότι είχε και τρελό ανταγωνισμό (Bethesda, SE), but still. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc
totalius Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως εγώ που δεν έχω παίξει το game κ ούτε είχα σκοπο να το παίξω μέχρι να αναβαθμίσω καταλαβαίνω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση . Ούτε αριστούργημα είναι ούτε σκουπίδι . Το θέμα είναι να ορθοποδήσει η CDPR από όλο αυτό που έπεσε πάνω της να στρωθεί στη δουλειά για να το φτιάξει όπως πρέπει για να το γουστάρουμε όσοι το πιάσουμε αργότερα .
InfinitySurfer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Για μενα, ένα παιχνίδι είναι καλό όταν... με το που ανοιγω το pc, να με τραβάει να παίξω (το ίδιο και με τις σειρές)... και αυτό μου συμβαίνει με το Cyberpunk... (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) παρόλα τα μειονεκτήματα του.. αφου με τραβάει το gameplay, τελείωσε. Και εγώ είχα σκοπο να το παίξω κατα την άνοιξη, που θα κάνω αναβάθμιση στο PC... αλλα τελικά δεν βλέπω να κρατιέμσαι... αλλα το πάω λαου-λαου... στο χαλαρό. Έχει τα κακά του και τα στραβά του... αλλα η πόλη που έχουν φτιαξει τα άτομα... δεν υπάρχει.. 7
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, totalius είπε Πάντως εγώ που δεν έχω παίξει το game κ ούτε είχα σκοπο να το παίξω μέχρι να αναβαθμίσω καταλαβαίνω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση . Ούτε αριστούργημα είναι ούτε σκουπίδι . Το θέμα είναι να ορθοποδήσει η CDPR από όλο αυτό που έπεσε πάνω της να στρωθεί στη δουλειά για να το φτιάξει όπως πρέπει για να το γουστάρουμε όσοι το πιάσουμε αργότερα . το προβλημα ειναι οτι το παιχνιδι υποσχεθηκε πολλα, αλλα εκπληρωσε λιγα. σαν συνολο δεν ειναι ασχημο παιχνιδι, περα απο τα bugs και το κακο optimization, καταφερνει να προσφερει διασκεδαση. αλλα δεν ειναι nextgen τιτλος, δεν ειναι καινοτομο, δεν παει μπροστα το ειδος, οπως ειχαν αφησει να εννοηθει οταν το μαρκεταρανε. ειναι μια μιξη δοκιμασμενων design ιδεων, με μετρια ομως υλοποιηση η καθε μια ξεχωριστα. το hacking και stealth ειναι καλυτερο στο Deus Ex. το συστημα καταδιωξεων με την αστυνομια ανωτερο στο GTA5, ο κοσμος πιο ζωντανος στο RDR2, το gunplay πιο πορωτικο στο Doom. ακομη και τα life paths και το μεγεθος των side quests δειχνει να μην φτανουν την ποιοτητα του Witcher 3. Δυστυχως επεσε πολυ hype και το τελικο προιον δεν το δικαιολογησε. Εξου και η απογοητευση και η γκρινια απο τους παικτες. Στην ουσια ειναι ιδια περιπτωση με No Man's Sky, αλλα εκεινο το παινχιδι καταφερε μετα απο πολυ post-release δουλεια να γινει τελικα αυτο που ειχαν αρχικα διαφημισει. Λογικα το ιδιο θα συμβει και με το Cyberpunk, δεν θα το αφησει ετσι η CDPR, αλλα η ζημια εχει ηδη γινει. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από KilliK 2 1
noFEARgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, KilliK είπε το προβλημα ειναι οτι το παιχνιδι υποσχεθηκε πολλα, αλλα εκπληρωσε λιγα. σαν συνολο δεν ειναι ασχημο παιχνιδι, περα απο τα bugs και το κακο optimization, καταφερνει να προσφερει διασκεδαση. αλλα δεν ειναι nextgen τιτλος, δεν ειναι καινοτομο, δεν παει μπροστα το ειδος, οπως ειχαν αφησει να εννοηθει οταν το μαρκεταρανε. ειναι μια μιξη δοκιμασμενων design ιδεων, με μετρια ομως υλοποιηση η καθε μια ξεχωριστα. το hacking και stealth ειναι καλυτερο στο Deus Ex. το συστημα καταδιωξεων με την αστυνομια ανωτερο στο GTA5, ο κοσμος πιο ζωντανος στο RDR2. ακομη και τα life paths και το μεγεθος των side quests δειχνει να μην φτανουν την ποιοτητα του Witcher 3. Δυστυχως επεσε πολυ hype και το τελικο προιον δεν το δικαιολογησε. Εξου και η απογοητευση και η γκρινια απο τους παικτες. Στην ουσια ειναι ιδια περιπτωση με No Man's Sky, αλλα εκεινο το παινχιιδ καταφερε μετα απο πολυ post-release δουλεια να γινει αυτο που ειχαν αρχικα διαφημισει. Λογικα το ιδιο θα συμβει και με το Cyberpunk, δεν θα το αφησει ετσι η CDPR, αλλα η ζημια εχει ηδη γινει. Στο τεχνικο τομεα ειναι next gen , απλα δεν μπορει να το δει πολυς κοσμος αυτο ακομα Επισης εχει το καλυτερο gun play απο οποιοδηποτε αλλο first person rpg τιτλο Τα side quest εχοντας παιξει τα περισσοτερα πλεον μπορω να πω οτι ειναι ενα κλικ πιο πανω απο το witcher .Γενικα στο γραψιμο η cdpr παιζει μπαλα μονη της ετσι και αλλιως και ειναι σε αλλο επιπεδο . Παντως η σωστη συγκριση θα ηταν με fallout 4 σαν first person sanbox κατα πρωτων και rpg κατα δευτερων και το valhalla σαν third person rpg. Ε και τα δυο δεν πιανουν μια μπροστα του αρα οταν στο ειδος σου εισαι κορυφη δεν μπορεις να λες οτι δεν κανει τιποτα πολυ καλα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από noFEARgr 9
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, KilliK είπε Το τσουβαλιασμα για το τι αποψη εχει ή δεν εχει ο κοσμος γενικα για το cyberpunk συνεχιζεται. Οπως και κοσμος που εχει βγαλει πορισμα για το τι ρολο βαραει το παιχνιδι χωρις να το εχει παιξει ο ιδιος. Τα ''καλα'' του Internet.... 2
gr8effect Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω την αίσθηση ότι όσοι υπερασπίζονται το παιχνίδι (κι εγώ μέσα) το κάνουν με την κρυφή ελπίδα ότι με την οποιαδήποτε επιτυχία του 2077 (this ship has sailed sadly...) θα συνεχίσουν να βγαίνουν παιχνίδια με βάθος που τολμούν και παίρνουν ρίσκα. Ειδικά τώρα με τα ανόητα censorship και τις bubble/ safe space εμπειρίες για στόκους, ένα παιχνίδι σαν το 2077 είναι απαραίτητο και πρέπει (νομίζω) να υπάρχει. Ειδικά τώρα που ακυρώνεται το Deus EX για να φτιαχτεί το καραγκιόζ μπερντέ της Marvel. Ίσως η τόλμη και ο σταρχ....σμός του είναι ο λόγος που δέχεται τόσο beef. ΥΓ. ΔΕΝ δικαιολογώ την CDPR για την κατάσταση του παιχνιδιού day 1 που ήταν/είναι απαράδεκτη. Αλλά... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από gr8effect 10 1
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Στο τεχνικο τομεα ειναι next gen , απλα δεν μπορει να το δει πολυς κοσμος αυτο ακομα σε σχεση με τις παλιες κονσολες, ναι. αλλα στο PC δεν νομιζω οτι ειναι περισσοτερο εντυπωσιακο απο οτι εχει βγει προσφατα οπως Doom Eternal και FS2020. σιγουρα ομως ειναι απο τις καλυτερες επιδειξεις της RT τεχνολογιας, πραγματικα δειχνει την διαφορα που μπορει να κανει στα γραφικα. αλλα εγω οταν μιλαω για nextgen, αναφερομαι παντα στο gameplay. οχι στα γραφικα. ο κοσμος νομιζε οτι θα επαιζε life simulator, αλλα εδω μεχρι και το character creation menu ηταν αναιμικο. δεν μπορεις να χαρακτηρισεις τετοιο παιχνιδι nextgen. τεχνικα ειναι crossgen, αφου οι developers κανανε το λαθος; να το φτιαξουν και για τις παλιες κονσολες. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από KilliK
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gr8effect είπε Έχω την αίσθηση ότι όσοι υπερασπίζονται το παιχνίδι (κι εγώ μέσα) το κάνουν με την κρυφή ελπίδα ότι με την οποιαδήποτε επιτυχία του 2077 (this ship has sailed sadly...) θα συνεχίσουν να βγαίνουν παιχνίδια με βάθος που τολμούν και παίρνουν ρίσκα. Προσωπικα δεν υπαρασπιζομαι το παιχνιδι γιατι ακομα δεν το εχω τελειωσει για να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Απλα εχω κυριολεκτικα βαρεθει να βλεπω κοσμο να εκφερει ολοκληρωμενη αποψη χωρις να εχει παιξει ενα παιχνιδι(περαν των βαθμολογιων παντα). Βγηκε το Χ παιχνιδι και ο Ψ youtuber ειπε οτι ειναι χαλι μαυρο?Ε τοτε το παιχνιδι ειναι χαλι μαυρο,δεν υπαρχει λογος να το παιξουμε. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα