Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Σίγουρα κάτι έχουν κάνει στα τελευταία patches προς το καλύτερο. Πριν με RT Medium + RT Reflections + DLSS Quality μόλις έμπαινα στο game ήταν στα mid 50s και μετά από 1-2 λεπτά έπεφτε στα low 30s και έπεφτε το gpu power draw πολύ. Από ~180W που είναι συνήθως πήγαινε στα ~120W και λέω θα είναι θέμα vram. Η vram όμως ήταν αρκετά κάτω από 6GB, κοντά στα 5GB. Τώρα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Βέβαια, στο μεταξύ άλλαξα και cpu αλλά δεν νομίζω να έφταιγε αυτό αφού η κάρτα ήταν στο 99% όταν συνέβαινε αυτό..

Ποιο cpu είχες πριν; 

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Ποιο cpu είχες πριν; 

Ryzen 2600

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ryzen 2600

Είμαι σίγουρος ότι οι διαφορές που είδες οφείλεται σε αυτό. Έχουν μεγάλη διαφορά απόδοσης μεταξύ τους οι επεξεργαστές ( 2600 vs 5600X) 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Είμαι σίγουρος ότι οι διαφορές που είδες οφείλεται σε αυτό. Έχουν μεγάλη διαφορά απόδοσης μεταξύ τους οι επεξεργαστές ( 2600 vs 5600X) 

μα αφού είπα ότι η κάρτα ήταν στο 99% usage. Κάτι έπαιζε με την μηχανή ή υπήρχε κάποιο memory leak που δεν φαινόταν στο overlay του afterburner..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

μα αφού είπα ότι η κάρτα ήταν στο 99% usage. Κάτι έπαιζε με την μηχανή ή υπήρχε κάποιο memory leak που δεν φαινόταν στο overlay του afterburner..

Δεν έχει σημασία που έβλεπες 99%. Το πιθανότερο είναι να μην ''έβλεπε'' το πρόγραμμα την πτώση το frames επειδή γινόταν πολύ γρήγορα. Καλύτερα να μετράς την απόδοση με το CapFrame X είναι καλύτερο και πιο επαγγελματικό από το Afterburner. https://www.capframex.com/

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Εχει θέματα στο rendering το game πάντως. Δείτε εδώ εκεί που έχω κυκλώσει που δεν φορτώνουν τα textures (και δεν διορθώνεται με το negative lod bias) και δεξιά στις φωτεινές επιγραφές που έχει jagged edges. Και αυτό είναι σε native, με DLSS OFF..

https://ibb.co/VmxHV43

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η CDPR έφτιαξε ένα βίντεο το 2020 ''Cyber ElΒuggado 2020'' το οποίο έχει συσσωρευμένες bugged καταστάσεις. Όποιος το δει, θα πει πάλι καλά που βγήκε στη μορφή που βγήκε..Ήθελαν τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα(2022) για να βγει όπως πρέπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.guru3d.com/news-story/cyberpunk-2077-and-witcher-3-stolen-source-code-leaked-online.html

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Δεν πιστεύω πλέον ότι θα βρουν μπάτζετ για να φτιάξουν ένα "μεγαλειώδες" Witcher 4. Οι πιθανότητες για εξαγορά της CDPR αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. 

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/6/2021 στις 1:55 ΜΜ, liakinen είπε

https://www.guru3d.com/news-story/cyberpunk-2077-and-witcher-3-stolen-source-code-leaked-online.html

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Δεν πιστεύω πλέον ότι θα βρουν μπάτζετ για να φτιάξουν ένα "μεγαλειώδες" Witcher 4. Οι πιθανότητες για εξαγορά της CDPR αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. 

Γνωμη σου και σεβαστη, αλλα - οτι να ναι 😴

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πώς έχει πέσει έτσι στο player count στο steam; Τώρα το συνειδητοποιώ.

CP77: 8462

Witcher 3: 21865

Euro Truck Simulator 2 (!!): 21574

RDR2: 14404

Mass Effect Legendary: 10682

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Πώς έχει πέσει έτσι στο player count στο steam; Τώρα το συνειδητοποιώ.

CP77: 8462

Witcher 3: 21865

Euro Truck Simulator 2 (!!): 21574

RDR2: 14404

Mass Effect Legendary: 10682

Το game έχει ξεχαστεί προς το παρόν. Στην αρχή αρκετοί πίστευαν ότι με λίγα patch θα αλλάξει η εικόνα όμως πέρασε μίσος χρόνος και στην ουσία εκτός από glitches και μικρές πινελιές το παιχνίδι είναι το ίδιο. Αν κρίνουμε και από τα λεγόμενα τους ότι το επερχόμενο patch θα είναι minor βλέπω να φτάνουμε φθινόπωρο και ακόμα να περιμένουμε φως. Μέγα φάουλ να ασχολούνται ακόμα με κονσόλες δεκαετίας (χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα). Θα περάσουν ένα δύο χρόνια και θα βγάλουν multilayer; σιγά τα αυγά πόσοι θα ασχοληθούν; ακόμα και τα Dlc που θα βγούνε αμφιβάλλω αν τραβήξουν το κάρο από το χαντάκι. Ένα παιχνίδι του 7/10 ήταν που ακόμα και τα θετικά του πχ πολύ καλή ιστορία / σενάριο είχαν τα αρνητικά τους (μικρή διάρκεια). 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι όντως πάει το game, έχει ξεχαστεί. Εγώ βέβαια το πήρα 23 ευρώπουλα οπότε κλάιν. Το έχω αφήσει για όταν πάρω 3440*1440 monitor και καλύτερη κάρτα. Βέβαια πιο γρήγορα θα βρω κάρτα παρά θα έχουν διορθώσει τα προβλήματα :P Όχι ότι έχω αντιμετωπίσει και τίποτα σοβαρό. Μόνο glitches, ιπτάμενα αντικείμενα, clipping στα textures, κτλ. Stability issues δεν είχα ποτέ..

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ναι όντως πάει το game, έχει ξεχαστεί. Εγώ βέβαια το πήρα 23 ευρώπουλα οπότε κλάιν. Το έχω αφήσει για όταν πάρω 3440*1440 monitor και καλύτερη κάρτα. Βέβαια πιο γρήγορα θα βρω κάρτα παρά θα έχουν διορθώσει τα προβλήματα :P Όχι ότι έχω αντιμετωπίσει και τίποτα σοβαρό. Μόνο glitches, ιπτάμενα αντικείμενα, clipping στα textures, κτλ. Stability issues δεν είχα ποτέ..

Πόσες ώρες παιχνιδιού έχεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...