Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωσ το βάζω γμτ

Έγραψες spolier πιο πάνω γι' αυτό δεν το πήρε

Εναλλακτικά πατάς το κουμπί δίπλα από τη γραμματοσειρά και βρίσκεις το σπόιλερ από τη λίστα

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lol το σκίσαμε λίγο το θεμα με τα spoilers.

@Nasos βαλε λίγο και το quote μου σε spoiler.Και ναι σε αυτο που ρωτάς ;)

@romanticp έχεις γράψει spolier

δεν μπορω να το κανω επεξεργασια καν

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχετε ξεφτηλήσει το θέμα.

Αφού είστε τόσοι πολλοί που δεν κρατιέστε να μην γράψετε για βιβλία φτιάξτε βιβλίο-thread ή τουλάχιστον να τηρείται πριν το σπόιλερ σποιλερ βιβλίου και να μην χρειαστεί να διαβάσουμε το μισό σπόιλερ μέχρι να ψηλιαστούμε ότι είναι βιβλίο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχετε ξεφτηλήσει το θέμα.

Αφού είστε τόσοι πολλοί που δεν κρατιέστε να μην γράψετε για βιβλία φτιάξτε βιβλίο-thread ή τουλάχιστον να τηρείται πριν το σπόιλερ σποιλερ βιβλίου και να μην χρειαστεί να διαβάσουμε το μισό σπόιλερ μέχρι να ψηλιαστούμε ότι είναι βιβλίο.

αμα αναφερεσαι σε εμενα εχω προβλημα με την επεξεργασια στο συγγεκρημενο μ βγαζει μια γρι οθονη το εχω κανει και αναφορα.οσο για αυτιο που συζηταμαι μια θεωρια ειναι ουτε στο βιβλιο αναφερεται κατι

Δημοσ.

Πάντως με τον τρόπο που εκτυλίσσεταi η υποθεση, δε θα μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, αν δεν υπάρξει εκδίκηση.

Δεν υπάρχει το " νικάει στην αρχη ο κακός, μετά το καλό θα νικήσει "κτλ κτλ...

Καλά καλά δε ξέρουμε ποιος ειναι στη πραγματικότητα ο καλός στην όλη υπόθεση. Δε ξέρουμε αν υπάρχει "καλός".

Σιγουρα και για τηλεοπτικούς λογους αναμένω να υπάρξει μια Α ικανοποιηση του κοινού (κοινός να φαγωθεί κάποιος εκ των προκλητικών), αλλά μέχρι να συμβει αυτό, θα κλάψουν μανουλες με τη σκηνή που ειδαμε παραπανω από το τρειλερ του 10ου επεισοδίου με τον "λυκο του Βορρά".

Πάντως θα χει πλάκα να δουμε καμιά ανάσταση Ρομπ από συνεργασία Άριας με τον μονοφθαλμο τυπο που ανασταίνεται...λέτε?? :P :P

Δημοσ.

Α τοσο συντομα?

BIΒΛΙΟ ΣΠΟΙΛΕΡ

Δοξα τω θεω!! (του φωτος). Αν καθυστερουσε πολυ η ανασταση της Κειτλυν τοτε θα ξενερωνα πραγματικα. Τουλαχιστον στα καπακια ειναι "οκ παιδια, δεν εγινε τιποτα"

Δημοσ.

Ρε σοβαρευτείτε τραβήξτε στο άλλο θρεντ και πείτε τι πιστεύετε οτι θα γίνει στις επόμενες seasons ή τι έχετε διαβάσει.

Στην συγκεκριμένη φάση που είμαστε δεν θέλουμε να ξέρουμε ποιανού γιος είναι ειναι Γιάννης του χιονιά ούτε τι θα γίνει με την sansa ούτε τίποτα άλλο.

ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΤΊ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ.

Δηλαδή τοσο δύσκολο είναι; Ελεος.

"λυκο του Βορρά".

Σε τι αναφέρεσε ως λύκο του βορρά;

Δεν είδα κάτι να μου κινήσει την υποψία στο τρειλερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...