deesnider Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μα αυτο δουλευει! Γιαααααααααα λέγε! Πως θα γίνει να μπω κι εγώ; Δε φαντάζομαι να θες να κρατήσεις όλα τα φράγκα για πάρτη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τελικά το μετάνιωσα που το ανέφερα,χάνω λεφτά έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τελικά το μετάνιωσα που το ανέφερα,χάνω λεφτά έτσι.. Δηλαδή δεν θες να μας δείξεις κάτι πολύ σημαντικό, φοβερό το οποίο θα αλλάξει την ζωή μας; Να μας κάνεις εκατομμυριούχους με ασημί BMW;;; Συγνώμη φίλε μου αλλά ΔΕΝ κάνεις για λαμόγ.... εεεεεε αντιπρώσωπος εταιριών πυραμίδας(τύπου worldventures κτλ)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan34 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 χεχε ζει και βασιλευει το τοπικιον αλλα μου λειπουν οι προσυλητιστες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brhcp Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 <p>χεχε ζει και βασιλευει το τοπικιον αλλα μου λειπουν οι προσυλητιστες </p> Και μενα ρε γμτ!Να μαζευτουμε να κανουνε ενα γκρουπακι να παμε σε καμια παρουσιαση γιατι αρχιζω και παθαινω συνδρομο στερησης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εδώ βλέπω ότι άλλοι έχουν mercedes. Εμείς εδώ θα μείνουμε με την ασημί "μπέμπα"; Τι είμαστε δηλαδή; τιποτα δευτεράντζες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Είναι Mercedes και μάλιστα ΜΑΥΡΗ??? Ο μόνος λόγος για να συμπεράνω ότι η φώτο είναι fake!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εγώ δε γράφτηκα μόνο και μόνο γιατι το αμάξι θα ήθελε συντήρηση μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 νταξει μη το πηδάτε το thread ομως ε. ας γράψει ο καθένας τις εμπειριες του, μη γράφετε μονο παπαριές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ρε Ανδρέα, άσε και μας τα "παιδιά" να σπάσουμε λίγη πλάκα. Πρέπει δηλαδή να' χουμε σώνει και καλά προσωπικές εμπειρίες με αυτά τα ξυπνοπούλια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ρε Ανδρέα, άσε και μας τα "παιδιά" να σπάσουμε λίγη πλάκα. Πρέπει δηλαδή να' χουμε σώνει και καλά προσωπικές εμπειρίες με αυτά τα ξυπνοπούλια; ...με τα πρόβατα θες να πεις.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τα ευκόλως εννοούμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τα ευκόλως εννοούμενα... όσο θέλεις βρόντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ναι να παει στην τραπεζα να διαγραψει τον λογαριασμο και μετα να στειλει μαιλ Αν διαγράψει τον λογαριασμό της τραπέζης μετα πος θα πάρει τα χρήματα πησο αν τα έχει διαγραψη των λογαριασμό της τραπέζης ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrakiotis4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αν εχει 14 μερες στο κολπο εχει καλως (να αφησει το λογαριασμο μεχρι που να του γυρισουν πισω τα λεφτα) απο τις 15 και μετα δεν περνει φρανγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις