Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά η "ασύρματη φόρτιση" θα κάθεται στο σπίτι μόνο! Εκτός αν σε βολεύει να κουβαλάς στην τσάντα σου εκτός από το καλώδιο ...και τη βάση! :P

Γιατι εσυ κουβαλας συνεχεια μαζι σου,το φορτηστη του κινητου σου?

Δημοσ.

Η ασύρματη φόρτιση είναι κάτι το επιθυμητό, αλλά θέλει πολύ καιρό για να ωριμάσει. Παρόλα αυτό το σχόλιο του billdanos είναι άστοχο, διότι στο κοντινό μέλλον δεν θα έχουμε φορτιστές αλλά το τραπέζι που ακουμπάμε το κινητό μας θα μετατρέπεται σε φορτιστή, πχ

http://www.youtube.com/watch?v=Z9a_Ihhtnx4

Και στο μακρινό μέλλον δεν θα χρειαζόμαστε καν βάση, διότι θα έχουμε πραγματική ασύρματη φόρτιση.

Δημοσ.

μια και μιλήσατε για microusb πληροφοριακά η apple λόγο ευρωπαικής νομοθεσίας θα βγάλει για την ευρώπη μετατροπέα lighting σε micro--usb (19euro)

Δημοσ.

Αυτές οι μικρές διαφορές είναι που μου αρέσουν και προσπαθώ να περιγράψω κάθε φορά και γίνεται χαμός! Αυτό είναι κάτι που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα στην καθημερινή χρήση (να θυμηθούμε πόσες φορές πχ πετυχαίνουμε με τη μία το usb καλώδιο από τη σωστή πλευρά??? :P). Και κάθονται οι άλλοι και ασχολούνται με ασύρματη (και καλά) φόρτιση, ενώ στην ουσία πάλι έχεις ένα καλώδιο στον τοίχο, που καταλήγει σε μια βάση, που πρέπει ακριβώς πάνω της να ακουμπήσεις το τηλέφωνο! Δηλαδή γλιτώνεις απλά την κίνηση να κουμπώσεις το βύσμα???

B)

Η φαινομενική, αλλά στην ουσία εντελώς ανούσια, παράθεση μικρών λεπτομερειών δεν καθιστά μια συσκευή αυτομάτως καλύτερη, αν το συνολικό αποτέλεσμα (στο οποίο συγκαταλέγονται άλλοι κρίσιμοι παράγοντες, μεταξύ των οποίων και η σχέση κόστους/οφέλους) υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Με αυτή τη λογική, όλοι οι περιορισμοι του iphone που ανέφερε ο oldnew παραπάνω (είδος αρχείων, απαίτηση itunes, στατικά εικονίδια...) δεν είναι κι αυτές παρά "μικρές διαφορές"... που επιδρούν όμως στην όλη εμπειρία χρήσης αρκετά περισσότερο σε σχέση με το...βύσμα. (Το βύσμα δεν με έχει προσωπικά προβληματίσει ποτέ, φαντάζομαι και άλλους)

Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά η "ασύρματη φόρτιση" θα κάθεται στο σπίτι μόνο! Εκτός αν σε βολεύει να κουβαλάς στην τσάντα σου εκτός από το καλώδιο ...και τη βάση! :P

LOL, έλα τώρα έχεις άδικο και το ξέρεις :P

Δημοσ.

Το προβλημα κ ο λογος που κανενας δεν μπορει να παρει στα σοβαρα την συγκριση που κανεις ειναι οτι συγκρινεις ενα android κινητο samsung galaxy 3 (οχι s3, σκετο 3) των 150€:

http://www.skroutz.g...0-Galaxy-3.html

με ενα κινητο των 570€ οταν βγηκε, που κ τωρα κανει 400€ καινουριο.

Εσύ βλέπεις αυτή την πλευρά εγώ βλέπω την άλλη των 4 Ετών και κατά πόσο έχω κάνει 10 φορές απόσβεση και αν θέλω θα πάρω και 200 πίσω,αλλά όποια πλευρά και να δεις αν έχεις 150-200 ευρώ καλύτερα να πάρεις iPhone μεταχειρισμένο παρά καινούριο φτηνό Samsung αυτό αποτυπώνει και το τι παράγει η κάθε εταιρία και πόσο σέβεται τον καταναλωτή και εαυτό της..

Αλλά σου δίνω κ εσένα το δικαίωμα που είσαι γνώστης της εταιρίας,να το συγκρίνεις με όποιο 4ετιας Samsung θέλεις,κυκλοφορούν ακόμα άραγε ? πόσο αποτιμώνται ? λειτουργούν ? με τι έκδοση ? δυνατότητες ?

Δεν είναι βλάκας όλος ο κόσμος και εσείς οι έξυπνοι που κάνατε την τέλεια αγορά,αν το δεχτείτε θα κάνετε καλύτερες επιλογές στο μέλλον και πρώτοι εσείς θα βγείτε κερδισμένοι..

Δημοσ.

Εσύ βλέπεις αυτή την πλευρά εγώ βλέπω την άλλη των 4 Ετών και κατά πόσο έχω κάνει 10 φορές απόσβεση και αν θέλω θα πάρω και 200 πίσω,αλλά όποια πλευρά και να δεις αν έχεις 150-200 ευρώ καλύτερα να πάρεις iPhone μεταχειρισμένο παρά καινούριο φτηνό Samsung αυτό αποτυπώνει και το τι παράγει η κάθε εταιρία και πόσο σέβεται τον καταναλωτή και εαυτό της..

Αλλά σου δίνω κ εσένα το δικαίωμα που είσαι γνώστης της εταιρίας,να το συγκρίνεις με όποιο 4ετιας Samsung θέλεις,κυκλοφορούν ακόμα άραγε ? πόσο αποτιμώνται ? λειτουργούν ? με τι έκδοση ? δυνατότητες ?

Δεν είναι βλάκας όλος ο κόσμος και εσείς οι έξυπνοι που κάνατε την τέλεια αγορά,αν το δεχτείτε θα κάνετε καλύτερες επιλογές στο μέλλον και πρώτοι εσείς θα βγείτε κερδισμένοι..

Οτι συνεχιζεις και συγκρινεις ενα κινητο των 150€ με ενα κινητο που κοστιζει τα 3πλασια χρηματα, απλα επιβεβαιωνει αυτο που ειπωθηκε:

οτι δεν μπορει κανεις να παρει στα σοβαρα αυτην την συγκριση.

Tο samsung galaxy s βγηκε οταν κυκλοφορουσε το iphone 3gs και επαιζαν σε παρομοια τιμη. Αυτη θα ηταν μια πιο σωστη συγκριση.

Και ναι μια χαρα λειτουργουν , και πιανουν κ αυτα κανα 200αρι μεταχειρισμενα.

Ή μπορεις να κοιταξεις για καποιο αλλο κινητο, μην εισαι κολλημενος με την samsung.

Το samsung galaxy s με τιμη 150€ ειναι πιο φθηνο απο ενα ipod nano για να καταλαβεις... Και εσυ το συγκρινεις με ενα κινητο που κοστιζει 3πλασια χρηματα.

Υ.Γ.: Σιγουρα δεν ειναι βλακας ολος ο κοσμος. K αυτο ισως να εξηγει γιατι το android εχει πολυ μεγαλυτερες πωλησεις..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι εσυ κουβαλας συνεχεια μαζι σου,το φορτηστη του κινητου σου?

Όταν θα έχει ασύρματη φόρτιση το iPhone 6 ετοιμάσου για κωλοτούμπες :-D

Όπως και το NFC. Όσο υπήρχαν φήμες ότι το iPhone 5 θα έχει NFC, δεν άκουγες κάτι άλλο απο τους Apple fans. Τώρα η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη. :X

• Like 1
Δημοσ.

Mε 200ευρο περνεις το omnia w και εχεις και 2 χρονια εγγυηση!

Δημοσ.

Οτι συνεχιζεις και συγκρινεις ενα κινητο των 150€ με ενα κινητο που κοστιζει τα 3πλασια χρηματα, απλα επιβεβαιωνει αυτο που ειπωθηκε:

οτι δεν μπορει κανεις να παρει στα σοβαρα αυτην την συγκριση.

Υ.Γ.: Σιγουρα δεν ειναι βλακας ολος ο κοσμος. K αυτο ισως να εξηγει γιατι το android εχει πολυ μεγαλυτερες πωλησεις..

Το ξαναγράφω γιατί εγώ θέλω απαντήσεις .. Απάντησε αν θέλεις μόνο στα bold ..

Εσύ αυτό το φτηνό Samsung δεν θέλεις να το υπολογίζω εσύ όμως το υπολογίζεις και μαζί ένα ελεύθερο λογισμικό και όλες τις εταιρίες για να πεις οτι το Android έχει καλύτερες πωλήσεις.. Αλήθεια είναι πουθενά απαγορευμένο το iPhone ? και αν ναι σε ποιες χώρες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξαναγράφω γιατί εγώ θέλω απαντήσεις .. Απάντησε αν θέλεις μόνο στα bold ..

Tο samsung galaxy s βγηκε οταν κυκλοφορουσε το iphone 3gs και επαιζαν σε παρομοια τιμη. Αυτη θα ηταν μια πιο σωστη συγκριση.

Και ναι μια χαρα λειτουργουν τα samsung galaxy s , και πιανουν κ αυτα κανα 200αρι μεταχειρισμενα.

Ή μπορεις να κοιταξεις για καποιο αλλο κινητο, μην εισαι κολλημενος με την samsung.

Το samsung galaxy s με τιμη 150€ καινουριο απο καταστημα ειναι πιο φθηνο απο ενα ipod nano για να καταλαβεις... Και εσυ το συγκρινεις με ενα κινητο που κοστιζει 3πλασια χρηματα.

Υ.Γ.: Οτι μετα απο την συγκριση ενος κινητου 150€ με ενα κινητο 3πλασιων χρηματων, θα περναγαμε στην συγκριση τιμων ενος μεταχειρισμενου κινητου με ενα καινουριο, απλα επιβεβαιωνει οτι δεν μπορει κανενας να παρει στα σοβαρα τις συγκρισεις που κανεις.

Μια πιο σωστη συγκριση για τιμες μεταχειρισμενων, θα ηταν αυτη:

Αν εχεις 150-250€ για μεταχειρισμενο κινητο , θα μπορουσε καποιος να παρει ενα samsung galaxy s με γυρω στα 150-200€, ενα samsung galaxy s2 με 250-300€ ή ενα iPhone 3gs με 200-250€.

Εσύ αυτό το φτηνό Samsung δεν θέλεις να το υπολογίζω εσύ όμως το υπολογίζεις και μαζί ένα ελεύθερο λογισμικό και όλες τις εταιρίες για να πεις οτι το Android έχει καλύτερες πωλήσεις.. Αλήθεια είναι πουθενά απαγορευμένο το iPhone ? και αν ναι σε ποιες χώρες ?

Mαλλον εχουν προβλημα τα ελληνικα σου. Πουθενα δεν εγραψα οτι "δεν θελω να το υπολογιζεις".

Εγραψα οτι δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα κινητο που κανει 3πλασια χρηματα. Το κινητο που επελεξες για συγκριση κοστιζει λιγοτερο και απο ενα ipod nano και εσυ το συγκρινεις με το iphone που κοστιζει 3πλασια χρηματα.

Ειναι προφανεστατος ο λογος που επελεξες να συγκρινεις ενα κινητο των 150€ με ενα κινητο 3πλασιας αξιας.

Και για αυτο κανενας δεν σε πηρε στα σοβαρα.

Και εγω εχασα το χρονο μου με καποιον που κανει τετοιες συγκρισεις ή συγκρισεις τιμων καινουριων κινητων με μεταχειρισμενων.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

Όλοι κατάλαβαν..τις.. "απαντήσεις" κάτι που ήταν απο την αρχή αυτονόητο.. αν θέλεις να πάρεις 250 ευρώ το 3Gs μου το πουλάω.. Ευχαριστώ.

Το να boldareis την πρόταση που νομίζεις θα με προσβάλει δείχνει το επίπεδο της αντιπαράθεσης σου..

Εσύ όμως τι συγκρινεις ? το αντίγραφο του iPhone που γι'αυτο έφαγε 1 ΔΙΣ πρόστιμο ?

Αναγκαστικά πήρα αυτό το παράδειγμα γιατί αυτό έχω και έχω μάθει να μιλάω για οτι ξέρω.. Δεν θα βάλω εγώ μυαλό σε κανέναν,ο καθένας είναι άξιος της τύχης του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...