Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω 17 toshiba και το χωράει οριακά. Είναι όμως slim και όχι γκουμούτσα.

Πάρε το laptop και πήγαινε σε μια eko να δοκιμάσεις

φιλαράκι... να το καθαρίσωτο λαπτοπ; λαδάκι;
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξερω αν θεωρειται προσφορα, αλλά λεω να το γραψω μηπως κανενας που ειναι καλεσμενος καπου τη βγαλει σχετικα φθηνα,

Πηγαμε ΑΒ που ειχαν τσουρεκια Τερκενλη (για μουρη στα τραπεζια που μας εχουν καλεσει) και πηραμε 2. Το καθενα ελεγε το φυλλαδιο πως εχει 12,5 ευρω (δε ξερω αν ειναι καλη τιμη και πόσο τα εχουν στο ζαχαροπλαστειο) και τελικα βλεπω πως στη αποδειξη αφαιρεσε σα προσφορα -5 ευρω, δλδ 10 το καθενα.

Δημοσ.

Δε ξερω αν θεωρειται προσφορα, αλλά λεω να το γραψω μηπως κανενας που ειναι καλεσμενος καπου τη βγαλει σχετικα φθηνα,

Πηγαμε ΑΒ που ειχαν τσουρεκια Τερκενλη (για μουρη στα τραπεζια που μας εχουν καλεσει) και πηραμε 2. Το καθενα ελεγε το φυλλαδιο πως εχει 12,5 ευρω (δε ξερω αν ειναι καλη τιμη και πόσο τα εχουν στο ζαχαροπλαστειο) και τελικα βλεπω πως στη αποδειξη αφαιρεσε σα προσφορα -5 ευρω, δλδ 10 το καθενα.

Sorry που επεμβαίνω, αλλά σε καλούν σε σπίτι και θα τους πας τσουρέκι Χριστουγεννιάτικα; Δηλαδή το Πάσχα τι θα τους πας; Κουραμπιέδες ή μελομακάρονα;  :P

Δημοσ.

Δεν έχεις φάει του Τερκενλη γι αυτό μιλάς :Ρ Και κατακαλόκαιρο να μου το φέρουν, γονατιστός στα ποδια θα τους  ευχαριστώ!

• Like 8
Δημοσ.

εξαρτάτε απο που το εχεις πάρει.

κάποτε που το έφερνα απο θεσσαλονικη ήταν άλλο πράγμα. Αυτά της αθηνας, δεν ξέρω.... δεν μου φαίνονται τα ιδια

Δημοσ.

Την Πρωτοχρονιά κι εγώ θα πάω σε τραπέζι.  Μαντέψτε τι έχω σκοπό να πάω στην οικοδέσποινα! 

Ναι, η κανονική τιμή είναι γύρω στα € 12,50.  Επομένως αν βρω στο βασιλόπουλο του παραμυθιού, με τη διαφορά θα ανεβάσω λίγο το μπάτζετ για κρασί.

Δημοσ.

δεν αντεχω αλλο......θελω τσουρεκι με σοκολατα ,.......τρεχουν τα σαλια μου......

patrick-star-and-spongebob-squarepants-g

tsoureki.jpg

%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%

1465408_464892853620637_83423400_n.jpgec23c81068ce11e385bd0e5ff6bec2c4_8.jpg

τυχερα καρντασια.......

• Like 3
Δημοσ.

Sorry που επεμβαίνω, αλλά σε καλούν σε σπίτι και θα τους πας τσουρέκι Χριστουγεννιάτικα; Δηλαδή το Πάσχα τι θα τους πας; Κουραμπιέδες ή μελομακάρονα; :P

Κι όμως! Όλοι πάνε κουραμπιεδες και μελομακαρονα και το τσουρεκι έκανε καλή εντύπωση. Το δοκίμασα ήδη και είναι τζάμι! Θέλω να το φάω όλο αλλά κρατιέμαι...
  • Like 4
Δημοσ.

στο κεντρικο της αριστοτελους οι ανεμιστηρες σπρωχνουν την μυρωδια απο το τσουρεκι προς τα εξω αποτελεσμα:απο τα 10 μετρα να σου εχει σπασει η μυτη και μπαινεις κατευθειαν στο μαγαζι θελεις δεν θελεις.

παντως λογω συχνων ταξιδινω θεσσαλονικη-αθηνα το τσουρεκι εχει διαφορα.παντα μου ζητανε να φερω απο θεςς στην αθηνα.στις θεσεις των χειραποσκευων του αεροπλανου δε γεμιζει απο τσουρεκια.μαστουρωνεις απο τσουρεκι με γεμιση καστανο.τουλαχιστον αν πεσει το αεροπλανο στην θαλασσα θα εχουμε να τρωμε μεχρι να ερθει βοηθεια...αντε και πεινασα

• Like 1
Δημοσ.

Τερκενλης και φρεσκο δεν παει

Το καλοκαιρι αγορασα απο την Αριστοτελους και δεν μπορουσαμε να το φαμε

Εκανα παραπονα την επομενη μερα στο καταστημα και μονο που δεν μας πεταξαν εξω

Δεν εχω συναντησει αλλη φορα τοσο αγενη συμπεριφορα

Η καλη φημη χαλαει την ποιοτητα και τον ανθρωπο  .........

• Like 4
Δημοσ.

Ηταν καλοκαιρι φιλε και ειχαν στοκ. Πασχα κ χριστουγεννα πουλανε ασταματητα κ δεν προκειται να βρεις μπαγιατικο. Δεν προλαβαινουν τη ζητηση.

Δημοσ.

Αθήνα πάντως ό,τι έχω φάει από Τερκενλή, μούφαρε άσχημα.

Υπερτιμημένος, όπως και ο Κωνσταντινίδης.

Επίσης, η ζήτηση δε λέει πάντα την αλήθεια.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...