coyote2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 έχω 17 toshiba και το χωράει οριακά. Είναι όμως slim και όχι γκουμούτσα. Πάρε το laptop και πήγαινε σε μια eko να δοκιμάσεις φιλαράκι... να το καθαρίσωτο λαπτοπ; λαδάκι;
mary Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξερω αν θεωρειται προσφορα, αλλά λεω να το γραψω μηπως κανενας που ειναι καλεσμενος καπου τη βγαλει σχετικα φθηνα, Πηγαμε ΑΒ που ειχαν τσουρεκια Τερκενλη (για μουρη στα τραπεζια που μας εχουν καλεσει) και πηραμε 2. Το καθενα ελεγε το φυλλαδιο πως εχει 12,5 ευρω (δε ξερω αν ειναι καλη τιμη και πόσο τα εχουν στο ζαχαροπλαστειο) και τελικα βλεπω πως στη αποδειξη αφαιρεσε σα προσφορα -5 ευρω, δλδ 10 το καθενα.
kmarios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 φιλαράκι... να το καθαρίσωτο λαπτοπ; λαδάκι; βαλτο σως να γλιστράει
blazar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξερω αν θεωρειται προσφορα, αλλά λεω να το γραψω μηπως κανενας που ειναι καλεσμενος καπου τη βγαλει σχετικα φθηνα, Πηγαμε ΑΒ που ειχαν τσουρεκια Τερκενλη (για μουρη στα τραπεζια που μας εχουν καλεσει) και πηραμε 2. Το καθενα ελεγε το φυλλαδιο πως εχει 12,5 ευρω (δε ξερω αν ειναι καλη τιμη και πόσο τα εχουν στο ζαχαροπλαστειο) και τελικα βλεπω πως στη αποδειξη αφαιρεσε σα προσφορα -5 ευρω, δλδ 10 το καθενα. Sorry που επεμβαίνω, αλλά σε καλούν σε σπίτι και θα τους πας τσουρέκι Χριστουγεννιάτικα; Δηλαδή το Πάσχα τι θα τους πας; Κουραμπιέδες ή μελομακάρονα;
silmarien Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχεις φάει του Τερκενλη γι αυτό μιλάς :Ρ Και κατακαλόκαιρο να μου το φέρουν, γονατιστός στα ποδια θα τους ευχαριστώ! 8
smpt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 εξαρτάτε απο που το εχεις πάρει. κάποτε που το έφερνα απο θεσσαλονικη ήταν άλλο πράγμα. Αυτά της αθηνας, δεν ξέρω.... δεν μου φαίνονται τα ιδια
gauguin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Την Πρωτοχρονιά κι εγώ θα πάω σε τραπέζι. Μαντέψτε τι έχω σκοπό να πάω στην οικοδέσποινα! Ναι, η κανονική τιμή είναι γύρω στα € 12,50. Επομένως αν βρω στο βασιλόπουλο του παραμυθιού, με τη διαφορά θα ανεβάσω λίγο το μπάτζετ για κρασί.
dobro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 δεν αντεχω αλλο......θελω τσουρεκι με σοκολατα ,.......τρεχουν τα σαλια μου...... τυχερα καρντασια....... 3
silmarien Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 εξαρτάτε απο που το εχεις πάρει. Στην Αριστοτέλους φρέσκο φρέσκο 1
mary Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Sorry που επεμβαίνω, αλλά σε καλούν σε σπίτι και θα τους πας τσουρέκι Χριστουγεννιάτικα; Δηλαδή το Πάσχα τι θα τους πας; Κουραμπιέδες ή μελομακάρονα; Κι όμως! Όλοι πάνε κουραμπιεδες και μελομακαρονα και το τσουρεκι έκανε καλή εντύπωση. Το δοκίμασα ήδη και είναι τζάμι! Θέλω να το φάω όλο αλλά κρατιέμαι... 4
surfer1976 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 στο κεντρικο της αριστοτελους οι ανεμιστηρες σπρωχνουν την μυρωδια απο το τσουρεκι προς τα εξω αποτελεσμα:απο τα 10 μετρα να σου εχει σπασει η μυτη και μπαινεις κατευθειαν στο μαγαζι θελεις δεν θελεις. παντως λογω συχνων ταξιδινω θεσσαλονικη-αθηνα το τσουρεκι εχει διαφορα.παντα μου ζητανε να φερω απο θεςς στην αθηνα.στις θεσεις των χειραποσκευων του αεροπλανου δε γεμιζει απο τσουρεκια.μαστουρωνεις απο τσουρεκι με γεμιση καστανο.τουλαχιστον αν πεσει το αεροπλανο στην θαλασσα θα εχουμε να τρωμε μεχρι να ερθει βοηθεια...αντε και πεινασα 1
manolis-K Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Τερκενλης και φρεσκο δεν παει Το καλοκαιρι αγορασα απο την Αριστοτελους και δεν μπορουσαμε να το φαμε Εκανα παραπονα την επομενη μερα στο καταστημα και μονο που δεν μας πεταξαν εξω Δεν εχω συναντησει αλλη φορα τοσο αγενη συμπεριφορα Η καλη φημη χαλαει την ποιοτητα και τον ανθρωπο ......... 4
nickmanak Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ηταν καλοκαιρι φιλε και ειχαν στοκ. Πασχα κ χριστουγεννα πουλανε ασταματητα κ δεν προκειται να βρεις μπαγιατικο. Δεν προλαβαινουν τη ζητηση.
phanispal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αθήνα πάντως ό,τι έχω φάει από Τερκενλή, μούφαρε άσχημα. Υπερτιμημένος, όπως και ο Κωνσταντινίδης. Επίσης, η ζήτηση δε λέει πάντα την αλήθεια. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις