Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια ειχα πάρει Ροδόπη (γραβιέρα αν δεν κάνω λάθος) που την είχαν 5.99 ξανά πριν λίγο καιρο και ακόμα στο ψυγείο την εχω, ήρθα εδώ την δοκίμασα, epic fail που λέμε, και έτσι έμεινε, εχει περάσει και καιρός ίσως πρέπει να την στείλω - καλά που μου το θυμισατε. :P

• Like 2
Δημοσ.

Φτιάξε κάτι όχι και να την πετάξεις..εκτός αν έχεις κότες και στην μετατρέψουν σε αυγό.

Από την άλλη αν και προτιμώ τα γιδινα η συγκεκριμένη που λες (αν είναι μια γλυκιά που μου έρχεται στο νου) μας άρεσε αρκετά.

Δημοσ.

Βγάζει 3 συνήθως στην τιμή αυτή και η μια είναι άκυρη εντελώς.

Οι άλλες 2 ειναι νορμαλ με την μια πολύ αλμυρή και την άλλη πολύ γλυκιά.

Αυτή που έχει τώρα πρέπει να ειναι η γλυκιά.

Δημοσ.

Οτι ερχεται απο Ροδοπη στο carrefour ( σκληρο τυρι , λευκο τυρι κλπ κλπ )  δεν τρωγεται

Υποθετω ( δεν ξερω) οτι θα ειναι απο Βουλγαρικα γαλατα γι αυτο και η χαμηλη ποιοτητα

Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα να πίνω το ΘΕΣγαλα (ΠΙΕςγάλα)

Πολύ ωραίο και πλούσιο , όσοι είναι Θεσσαλονίκη και Λάρισα αξίζει μια δοκιμή, με το στικ που έχει το λίτρο βγαίνει 1€.

Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα να πίνω το ΘΕΣγαλα (ΠΙΕςγάλα)

Πολύ ωραίο και πλούσιο , όσοι είναι Θεσσαλονίκη και Λάρισα αξίζει μια δοκιμή, με το στικ που έχει το λίτρο βγαίνει 1€.

Ετυχε να δοκιμασω κεγω και οντως ειναι πολυ ωραιο.

Δημοσ.

πέρασα εχθές από Hondos. Έχει όλα τα oral-b 1+1 δώρο (εκτός από τα ανταλλακτικά).

πχ. η pro600 βγαίνουν τα 2 τεμάχια νομίζω στα 45€. -8€ από επιθυμίες άρα 18,50€/ τμχ.

αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος τη τιμή και μέχρι πότε ισχύει.

ΥΓ. έχω μία ίδια, ξέρει κάποιος αν κάνει κάποιο ήχο ανά 30'' όπως λέει στις οδηγίες, γιατί η δικιά μου δεν κάνει τίποτα 

Δημοσ.

Ετυχε να δοκιμασω κεγω και οντως ειναι πολυ ωραιο.

Κι εγώ το ξεκίνησα πρόσφατα

1 ευρώ έχει το λίτρο χωρίς το στικάκι

με το στικάκι αν θυμάμαι καλά 0,90 το λίτρο!!

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι όπως μου τα είπαν.

1,00 ευρω με το στικακι

1,10 χωρις

+0,20 το πλαστικο μπουκαλι

+0,50 το γυαλινο (επαναχρησιμοποιησιμο)

3,00 το στικάκι (μαλλον χωρίς λεφτά μέσα?... δεν είμαι σίγουρος) και ένα γυαλινο μπουκάλι δώρο

@vdeseris, το στικάκι είναι ένα usb για να το φορτώνεις χρήματα να έχεις να παίρνεις γάλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...