Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω: είχα εκτυπώσει 2 κουπόνια από το Επιθυμίες και δεν τα βρίσκω τώρα. Δεν μπορώ να τα ξαναεκτυπώσω μέ κάποιο τρόπο;

Δημοσ.

επειδη μου τελειωνει ο γαλλικος και τωρα εκλεισαν τα super markets ξερεις μεχρι ποτε ειναι η προσφορα?

Aπό το φυλλάδιο που ισχύει μέχρι τις 18/2... 

dGm1KRc.jpg

Λογικά έχει στίκερ -0,65€ αυτός που πήραν τα παιδιά και με το -20% βγαίνει στα 1,86€.

• Like 3
Δημοσ.

dGm1KRc.jpg

Λογικά έχει στίκερ -0,65€ αυτός που πήραν τα παιδιά και με το -20% βγαίνει στα 1,86€.

α μπραβο αυτος ειναι .. τωρα θυμηθηκα ειχα παρει πριν 3 εβδομαδες τον ιδιο απο carefour αλλα χωρις την εκπτωση 20% που και παλι καλη τιμη ειναι.... αν και δεν ξερω δε μου κρατησε πολυ και σκεφτομαι να τον παρω ή αν συμφερει καποια αλλη μαρκα

Δημοσ.

dGm1KRc.jpg

Έτσι ακριβώς είναι όπως το έγραψε ο dimath (έχει στίκερ -0,65€ και με το -20% βγαίνει στα 1,86€.)

Πήρα και εγώ από ΑΒ σήμερα , η τιμή είναι πολύ καλή , ο καφές δεν ξέρω, έπαιρνα τον κλασσικό εώς τώρα.

Δημοσ.

Γαλαξίας 12/2 - 14/2

Μεταξύ άλλων έχει μισή τιμή στα προϊόντα Oral b,εκτός των ανταλλακτικών και όσων είναι 1+1.

Οδοντόκρεμα Pro Expert: Αρχική: 3,49 - Τελική: 0,24 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντόβουρτσα Pro Expert: Αρχική: 3,52 - Τελική: 0,76 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντικό νήμα : Αρχική: 3,48 - Τελική: 0,74 (με κουπόνι από επιθυμίες)

• Like 4
Δημοσ.

Ο Γαλαξίας έχει μόνο την Trizone, ε; Ήθελα με άλλη κεφαλή αλλά σε 2 που ξέρω φέρνει μόνο αυτή και δεν ξέρω αν έτυχε ή είναι γενικό.

Δημοσ.

Ο Γαλαξίας έχει μόνο την Trizone, ε; Ήθελα με άλλη κεφαλή αλλά σε 2 που ξέρω φέρνει μόνο αυτή και δεν ξέρω αν έτυχε ή είναι γενικό.

Φίλε μου κι εγώ Trizone είχα πάρει, αλλά παίρνει κι άλλες κεφαλές. Τώρα έχω βάλει precision.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου κι εγώ Trizone είχα πάρει, αλλά παίρνει κι άλλες κεφαλές. Τώρα έχω βάλει precision.

Οποτε αξιζει φουλ? Να παω να την καμακωσω αυριο.

Υ.Γ Ποια η διαφορα στις κεφαλες precision με trizone??

Δημοσ.

Οδοντόκρεμα Pro Expert: Αρχική: 3,49 - Τελική: 0,24 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντόβουρτσα Pro Expert: Αρχική: 3,52 - Τελική: 0,76 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντικό νήμα : Αρχική: 3,48 - Τελική: 0,74 (με κουπόνι από επιθυμίες)

1,5 δεν είναι το κουπόνι για οδοντόκρεμα;

οπότε 3,49 - 1,5 = ~2 και οι δύο μαζί.

λέω κάτι λάθος;

Δημοσ.

Οποτε αξιζει φουλ? Να παω να την καμακωσω αυριο.

Υ.Γ Ποια η διαφορα στις κεφαλες precision με trizone??

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει κάποια σοβαρή διαφορά, απλά οι περισσότεροι λένε ότι οι precision (είναι οι στρόγγυλες κεφαλές) καθαρίζουν καλύτερα.

ΥΓ. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω μια φωτό με τις κεφαλές που παίζουν στην trizone.

2h8a8sk.jpg

• Like 3
Δημοσ.

1,5 δεν είναι το κουπόνι για οδοντόκρεμα;

οπότε 3,49 - 1,5 = ~2 και οι δύο μαζί.

λέω κάτι λάθος;

Ο Γαλαξιας εχει -50% , οποτε παει 3.49-50%= 1.74-1.5(επιθυμιες)=0.24

Τι εννοεις και οι δυο μαζι;

(Το κουπονι ειναι για μια pro expert η μια 3d white)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...