mrfan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Απο την επομενη εβδομαδα θα εχει fairy 400 ml 1+1 δωρο,οποιος δεν προλαβει σημερα αυριο θα παρει αργοτερα!
dimigar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πήρα 3 από κάθε είδος : conditioner : αρχική 3,85-50%=1,92 -1,5.............. (To 50% ισχύει μέχρι και Σάββατο 3/10) Τύπωσες τα ίδια κουπόνια 3 φορές ή άνοιξες 3 διαφορετικούς λογαριασμούς;
Narayan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τύπωσες τα ίδια κουπόνια 3 φορές ή άνοιξες 3 διαφορετικούς λογαριασμούς; Να απαντήσω εγώ, έρχεται στο email link που οδηγεί σε PDF αρχείο, το οποίο τυπώνεται όσες φορές θέλουμε. Επίσης έχει ισχύ μέχρι 31/12 και αναγράφει πως συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
dimigar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγώ βλέπω κάτω αριστερά ότι δεν συνδυάζονται με άλλη προωθητική ενέργεια... Στα δε conditions γράφει €1,50 αλλά δίπλα δεξιά η εκπτωση είναι €1,20.. Ό,τι νάναι..
nikolakis83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εμένα πάντως μου αρνηθήκανε τα κουπόνια για τα Elvive επειδή ήταν ασπρόμαυρα.. Δεν είδα πουθενά να γράφει στο σαιτ ότι πρέπει να είναι εγχρωμα..
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγώ βλέπω κάτω αριστερά ότι δεν συνδυάζονται με άλλη προωθητική ενέργεια... Λογικά της εταιρίας (L'oreal) , το 50% είναι από το κατάστημα
koystado Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 και μένα λέει κάτω αριστερά ότι συνδυάζεται τώρα εσένα οτι λέει "δεν" δεν ξέρω
dobro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Προσφορά εσωτερικού aegean30.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ 19€ !Κρατήσεις μέχρι 09.10.2015Πτήσεις από 25.10.2015 μέχρι 26.03.2016Από/προς Αθήνα:ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΣΚΥΡΟΣ Από/προς Θεσσαλονίκη:ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΡΟΔΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ: 19€ | ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 19€ | ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ: 35€ http://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/domestic-offer/ καλο σας ταξιδι 3
JohnnyX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ούτε στο Carrefour Μακεδονία έχει fairy platinum. Μάλλον δεν έχει ολόκληρη η Θεσσαλονίκη Επιπλέον Προσφορές Minerva στο Mega outlet - Θεσσαλονίκη
άδικος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 καλημερες. αναλογα τις τιμες θα δουμε τι συμφερει πιο πολυ. το 1+1 του μαρινοπουλου η το -40% του αβ. μιλαω για τα fairy Πάντα συμφέρει το -50% σε σχέση με το 1+1 επειδή μπορείς να πάρεις τα 2 προϊόντα με 2 κουπόνια (μιλάμε για ίδιες τιμές στα S/M πάντα). Στη περίπτωση του 40% μάλλον πάλι συμφέρει, έστω οριακά, εκτός αν οι τιμές των 2 S/M διαφέρουν πολύ, αν και ο Μαριόπουλος πάντα ακριβότερος είναι. 2
katcos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τύπωσες τα ίδια κουπόνια 3 φορές ή άνοιξες 3 διαφορετικούς λογαριασμούς; Εγώ έκανα 3 διαφορετικούς λογαριασμούς Εγώ βλέπω κάτω αριστερά ότι δεν συνδυάζονται με άλλη προωθητική ενέργεια... Στα δε conditions γράφει €1,50 αλλά δίπλα δεξιά η εκπτωση είναι €1,20.. Ό,τι νάναι.. Ναι στο κουπόνι γράφει ΔΕΝ συνδυάζονται με άλλη προωθητική ενέργεια.( αλλά της εταιρίας εκτιμώ όχι του καταστήματος) Σε μένα αφαιρέθηκαν απο τα conditioner 1,5 ευρώ αν και με ψιλά γραματα στο πλαι γράφει 1,2...( και λογικό θα ήταν το 1,2 καθώς έχει και χαμηλότερη αρχική τιμή...)
xristakits Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έκανα 3 διαφορετικούς λογαριασμούς Ναι στο κουπόνι γράφει ΔΕΝ συνδυάζονται με άλλη προωθητική ενέργεια.( αλλά της εταιρίας εκτιμώ όχι του καταστήματος) Σε μένα αφαιρέθηκαν απο τα conditioner 1,5 ευρώ αν και με ψιλά γραματα στο πλαι γράφει 1,2...( και λογικό θα ήταν το 1,2 καθώς έχει και χαμηλότερη αρχική τιμή...) ddd.jpg το αλλαξανε, το πρωι που εκτυπωσα εγραφαν οτι συνδυαζονται, προφανως ειχαν κανει λαθος, οποτε δεν ισχυει συνδυαστικα πια 1
ekkli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 μόλις γυρίσαμε από ΑΒ με την γυναίκα που πήρε την σειρά της elvive με τον συνδυασμό έκπτωσης και κουπονιών. Να ευχαριστήσω τον katcos που επεσήμανε την χακεριά. Τα κουπόνια τα εκτύπωσε η γυναίκα στην δουλειά το μεσημέρι και γράφαν ότι συνδυάζονται με άλλες προσφορές. 1
dimigar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τα κουπόνια τα εκτύπωσε η γυναίκα στην δουλειά το μεσημέρι και γράφαν ότι συνδυάζονται με άλλες προσφορές. Xθες έγραψα την γυναίκα μου και εκτύπωσα αμέσως τα κουπόνια. Γράφουν ότι δεν συνδυάζονται κλπ. Ομοίως σήμερα το απόγευμα έγραψα τον εαυτό μου μέλος και πάλι γράφουν τα ίδια... Τα χθεσινά τα έδωσα σήμερα το μεσημέρι και τα δεχτήκανε.. ekkli για γράψε και συ τον εαυτό σου και πες μας..
kat kat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά τα κουπόνια elvive συνδυάζονται κανονικα με το 50% του Αβ ή το 1+1 του σκλαβενιτη. Για σαμπουαν αξιζει να πατε σκλαβενιτη γιατι έχει και τις μεγάλες συσκευασιες 700ml και βγαίνουν στα 4,5ευρω 2 700αρες συσκευασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις