louben Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 παιδια κουπονια για fairy δεν υπαρχουν ,σωστα?
katcos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά τα κουπόνια elvive συνδυάζονται κανονικα με το 50% του Αβ ή το 1+1 του σκλαβενιτη. Για σαμπουαν αξιζει να πατε σκλαβενιτη γιατι έχει και τις μεγάλες συσκευασιες 700ml και βγαίνουν στα 4,5ευρω 2 700αρες συσκευασιες 4,5 ευρώ τελική μετά την αφαιρεση των κουπονιών??
pittas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν ενδιαφερει καποιους ο ΑΒ εχει τα ELVIVE 50%. Μπαίνοντας στο http://myelvive.lorealparis.gr/ απαντας σε καποιες ερωτήσεις και σου στέλνει στο email τέσσερα κουπόνια αξίας -3 ευρω για λάδι ,-1,2 για contitioner , -2,5 για μασκες και -1,5 για σαμπουαν. Τα χρησιμοποίησα σήμερα στο ΑΒ και πήρα τα τέσσερα προιόντα τελική τιμή 4,99 από 26,38 αρχική . Ευχαριστω πολυ... πηρα κι εγω απο 3 σαμπουαν/conditioner και μασκες μαλλιων. Σκαρτα 9 ευρω για ολα. Εκτος απο το οικονομικο του θεματος, ειναι ανεκτιμητη και η φατσα της εκαστοτε ταμια οταν σκαω μυτη με κουπονια σε σουπερμαρκετ Κατι παθαινουν και εντρομες ρωτανε αριστερα δεξια τις 'προισταμενες΄ αν συνδυαζονται τα κουπονια με προσφορες του καταστηματος. 1
akisthegreat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ... πηρα κι εγω απο 3 σαμπουαν/conditioner και μασκες μαλλιων. Σκαρτα 9 ευρω για ολα. Εκτος απο το οικονομικο του θεματος, ειναι ανεκτιμητη και η φατσα της εκαστοτε ταμια οταν σκαω μυτη με κουπονια σε σουπερμαρκετ Κατι παθαινουν και εντρομες ρωτανε αριστερα δεξια τις 'προισταμενες΄ αν συνδυαζονται τα κουπονια με προσφορες του καταστηματος. Ρε παιδιά βοηθήστε με. Τύπωσα 7 κουπόνια για όλους στην οικογένεια και πήγα σε 2 ΑΒ σε Κολωνό (Λενορμαν) και στο Περιστέρι και οι διευθυντές και οι ταμίες μου είπαν ότι δεν συνδυάζονται όπως γράφει και πάνω στα κουπόνια. Τους είπα ότι σε άλλα καταστήματα το δέχονται κανονικά. Μου λένε ότι αυτό είναι λάθος τους και ότι το πληρώνει η ταμίας γιατί τέλος της μέρας της βγαίνει έλλειμμα. Σε ποιους ΑΒ τα πήρατε? Δεν σας είπαν ότι δεν συνδυάζονται? Έχω τρελαθεί! Και κάτι άλλο. Αγόρασα προχτές από Carrefour 5 χυμούς Αμιτα με τα κουπόνια του pockee και όλα κομπλέ. Μου λέει θα πληρωθώ στις 9/10. Τώρα βλέπω σήμερα ότι έχω αλλά 5 κουπόνια. Μπορώ να ξαναγορασω ή θα μου ρίξουν ακυρο?
katcos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά τα κουπόνια elvive συνδυάζονται κανονικα με το 50% του Αβ ή το 1+1 του σκλαβενιτη. Για σαμπουαν αξιζει να πατε σκλαβενιτη γιατι έχει και τις μεγάλες συσκευασιες 700ml και βγαίνουν στα 4,5ευρω 2 700αρες συσκευασιες Οχι τελικά στο Σκλαβενίτη τα 700 ml βγαίνουν ακριβότερα (3,2/lt αντί 2,05/lt που κοστίζουν στα ΑΒ) Σε ποιους ΑΒ τα πήρατε? Δεν σας είπαν ότι δεν συνδυάζονται? Έχω τρελαθεί! Εγώ από το ΑΒ Φάρου Ψυχικού
akisthegreat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγώ από το ΑΒ Φάρου Ψυχικού Τα κουπόνια σου έγραφαν ότι δεν συνδυάζονται? Δεν σου είπαν τίποτα στο κατάστημα? Θα έρθω εκεί αν είναι...
nikosdet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αγόρασα προχτές από Carrefour 5 χυμούς Αμιτα με τα κουπόνια του pockee και όλα κομπλέ. Μου λέει θα πληρωθώ στις 9/10. Τώρα βλέπω σήμερα ότι έχω αλλά 5 κουπόνια. Μπορώ να ξαναγορασω ή θα μου ρίξουν ακυρο? Όταν λες προχθές κυριολεκτείς; δλδ 1η του μήνα; Αν νωρίτερα, μια χαρά καθώς θα ήταν τα κουπόνια Σεπτεμβρίου. Αν όντως 1η του μήνα, θα είναι τα ίδια (τα νέα, δλδ Οκτώβρη), άρα ίσως έφαγε κανένα σκάλωμα η εφαρμογή σου, οπότε δεν ξέρω τι κ πώς θα τους φανεί κι αν είσαι τυχερός να τα πάρεις.
akisthegreat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Όταν λες προχθές κυριολεκτείς; δλδ 1η του μήνα; Αν νωρίτερα, μια χαρά καθώς θα ήταν τα κουπόνια Σεπτεμβρίου. Αν όντως 1η του μήνα, θα είναι τα ίδια (τα νέα, δλδ Οκτώβρη), άρα ίσως έφαγε κανένα σκάλωμα η εφαρμογή σου, οπότε δεν ξέρω τι κ πώς θα τους φανεί κι αν είσαι τυχερός να τα πάρεις.Για να είμαι ακριβής χθες τους πήρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί να δοκιμάσω να πάρω 1-2 και βλέπω....
johni41 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά βοηθήστε με. Τύπωσα 7 κουπόνια για όλους στην οικογένεια και πήγα σε 2 ΑΒ σε Κολωνό (Λενορμαν) και στο Περιστέρι και οι διευθυντές και οι ταμίες μου είπαν ότι δεν συνδυάζονται όπως γράφει και πάνω στα κουπόνια. Τους είπα ότι σε άλλα καταστήματα το δέχονται κανονικά. Μου λένε ότι αυτό είναι λάθος τους και ότι το πληρώνει η ταμίας γιατί τέλος της μέρας της βγαίνει έλλειμμα. Σε ποιους ΑΒ τα πήρατε? Δεν σας είπαν ότι δεν συνδυάζονται? Έχω τρελαθεί! Και κάτι άλλο. Αγόρασα προχτές από Carrefour 5 χυμούς Αμιτα με τα κουπόνια του pockee και όλα κομπλέ. Μου λέει θα πληρωθώ στις 9/10. Τώρα βλέπω σήμερα ότι έχω αλλά 5 κουπόνια. Μπορώ να ξαναγορασω ή θα μου ρίξουν ακυρο? εγω φιλε πηγα στον ΑΒ στην καρπενησιου αν ξερεις στο περιστερι πριν καμια ωρα. ειχα και κουπονια για casoline και μου τα δεχτηκε χωρις καν να πει κατι . απλα τα πρωτα τα διαβασε να δει τις ημερομηνιες. τα υπολοιπα μαλλον βαρεθηκε. για το pockee που ρωτας, δεν νομιζω να εχεις θεμα αφου η εφαρμογη σου τα εμφανιζει.... ρωτα καλυτερα κι εδω Site:
dimigar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά .. Και κάτι άλλο. Αγόρασα προχτές από Carrefour 5 χυμούς Αμιτα με τα κουπόνια του pockee και όλα κομπλέ. Μου λέει θα πληρωθώ στις 9/10. Τώρα βλέπω σήμερα ότι έχω αλλά 5 κουπόνια. Μπορώ να ξαναγορασω ή θα μου ρίξουν ακυρο? Κάνε αποσύνδεση και σύνδεση στο pockee και τότε τα (επιπλέον) κουπόνια θα εξαφανιστούν..
pittas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 εγω φιλε πηγα στον ΑΒ στην καρπενησιου αν ξερεις στο περιστερι πριν καμια ωρα. ειχα και κουπονια για casoline και μου τα δεχτηκε χωρις καν να πει κατι . απλα τα πρωτα τα διαβασε να δει τις ημερομηνιες. τα υπολοιπα μαλλον βαρεθηκε. για το pockee που ρωτας, δεν νομιζω να εχεις θεμα αφου η εφαρμογη σου τα εμφανιζει.... ρωτα καλυτερα κι εδω Site: Eχει γινει ενα μικρο αλαλουμ με αυτα τα κουπονια. Σε αλλους γραφανε οτι συνδυαζεται και σε αλλους οτι ΔΕΝ συνδυαζεται με αλλη προωθητικη ενεργεια. Εμενα εγραφε οτι δεν συνδυαζεται αλλα η ταμιας εκει μου ειπε οτι αλλο η προσφορα απο το ιδιο το ΑΒ κι αλλο το κουπονι οποτε μου τα περασε μετα απο συζητηση που ειχε με μια υπευθυνη. 1
dimigar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Απορώ πως βλέπουν oι ταμίες τα μικρά λευκά γραμματάκια στα κατάμαυρα άσχημα κουπόνια του elvive!!! 1
kalodrei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά βοηθήστε με. Τύπωσα 7 κουπόνια για όλους στην οικογένεια και πήγα σε 2 ΑΒ σε Κολωνό (Λενορμαν) και στο Περιστέρι και οι διευθυντές και οι ταμίες μου είπαν ότι δεν συνδυάζονται όπως γράφει και πάνω στα κουπόνια. Τους είπα ότι σε άλλα καταστήματα το δέχονται κανονικά. Μου λένε ότι αυτό είναι λάθος τους και ότι το πληρώνει η ταμίας γιατί τέλος της μέρας της βγαίνει έλλειμμα. Σε ποιους ΑΒ τα πήρατε? Δεν σας είπαν ότι δεν συνδυάζονται? Έχω τρελαθεί! Και κάτι άλλο. Αγόρασα προχτές από Carrefour 5 χυμούς Αμιτα με τα κουπόνια του pockee και όλα κομπλέ. Μου λέει θα πληρωθώ στις 9/10. Τώρα βλέπω σήμερα ότι έχω αλλά 5 κουπόνια. Μπορώ να ξαναγορασω ή θα μου ρίξουν ακυρο? αν τα βλεπεις μπορεις να ξανααγορασεις , εγω το εχω κανει πολλες φορες και παντα με εχουν πληρωσει.
akisthegreat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Eχει γινει ενα μικρο αλαλουμ με αυτα τα κουπονια. Σε αλλους γραφανε οτι συνδυαζεται και σε αλλους οτι ΔΕΝ συνδυαζεται με αλλη προωθητικη ενεργεια. Εμενα εγραφε οτι δεν συνδυαζεται αλλα η ταμιας εκει μου ειπε οτι αλλο η προσφορα απο το ιδιο το ΑΒ κι αλλο το κουπονι οποτε μου τα περασε μετα απο συζητηση που ειχε με μια υπευθυνη. Πήγα τώρα στον ΑΒ στην Καρπενησίου στο Περιστέρι. Μίλησα με την ρεσεψιόν και μου είπαν ότι περνάνε κανονικά τα κουπόνια αρκεί να είναι έγχρωμα! Κρίμα γιατί δεν έχω έγχρωμο εκτυπωτή. Τα κουπόνια ισχύουν μέχρι 31/12 οπότε θα περιμένω να ξαναβγεί κάποια αντίστοιχη προσφορά και θα τυπώσω τα έγχρωμα κουπόνια και θα τα πάρω....
kat kat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 4,5 ευρώ τελική μετά την αφαιρεση των κουπονιών?? Ναι τα είχε 700ml x 2 με 6 ευρώ μείον το κουπόνι έβγαιναν 4.5ευρω. Βγαίνει λίγο φθηνοτερο απο αβ αλλα καθαριζεις με ενα κουπονι αντι να εκτυπώνεις 2. Στα υπόλοιπα κρέμες κτλ συμφέρει ξεκάθαρα ο αβ
Προτεινόμενες αναρτήσεις